Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Για τους φρονιμιτες θελει γναθοχειρουργο?Δεν κανει οδοντιατρος? Εχω να αφερεσω 2 και ουτε και εγω καλη σχεση με αυτους τους γιατρους δεν τους μπορω καθολου.

Εξαρτάται!!

Οι δικοί μου ήταν ...σώκλειστοι!!

Μόνο αν εχουν βγει εντελώς μπορεί να τους βγάλει οδοντίατρος

Επί ένα μήνα είχε διαλυθεί το κεφάλι μου στον πόνο...Χτύπαγαν οι φρονιμητες κι ήταν σαν να με πονούσαν όλα τα δόντια μαζί

Εκανα πυρετό, πήρα αντιβίωση, έπαθα αλλεργία στην αντιβίωση, έβγαλα παντού σπιθούρια...

Υπερπαραγωγή

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Κι εγώ κανονικά πρέπει να πάω να βγάλω 2 φρονιμήτες. Ο ένας έγκλειστος και ο άλλος ημί έγκλειστος. Η φίλη μου δεν τους αναλαμβάνει και μου έχει συστήσει έναν φίλο της γναθοχειρούργο. Έλα όμως που εγώ δεν θέλω να με αναλάβει άλλος.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Κι εγώ κανονικά πρέπει να πάω να βγάλω 2 φρονιμήτες. Ο ένας έγκλειστος και ο άλλος ημί έγκλειστος. Η φίλη μου δεν τους αναλαμβάνει και μου έχει συστήσει έναν φίλο της γναθοχειρούργο. Έλα όμως που εγώ δεν θέλω να με αναλάβει άλλος.....

Η οδοντίατρός μου είναι και φίλη και συγγενής και δεν τους αναλάμβανε

Χρυσή την έκανα!!!

Θεωρείται χειρουργείο κανονικό.Γίνονται ράμματα.Εκανα 3 για τον έναν και 4 για τον άλλο.Κι η οδοντίατρος μετά απλά μου τα έκοψε

Μην τους αφήσεις πάντως

Γιατί αυτό που είχα πάθει τότε ήταν μαρτυριο

Αν κάνουν φλεγμονή και βρεθούν σε παροξυσμό δεν κάνει να γίνει χειρουργείο

Πρέπει να περάσει και μετά

Τρως την ταλαιπωρια, τρως και την εξαγωγή μετα

Ωραία κουβέντα κάνουμε

Χαρούμενη

Εξαρτάται!!

Οι δικοί μου ήταν ...σώκλειστοι!!

Μόνο αν εχουν βγει εντελώς μπορεί να τους βγάλει οδοντίατρος

Επί ένα μήνα είχε διαλυθεί το κεφάλι μου στον πόνο...Χτύπαγαν οι φρονιμητες κι ήταν σαν να με πονούσαν όλα τα δόντια μαζί

Εκανα πυρετό, πήρα αντιβίωση, έπαθα αλλεργία στην αντιβίωση, έβγαλα παντού σπιθούρια...

Υπερπαραγωγή

Αμαν τι ταλαιπωρια περασες και συ,παναγια μου φοβηθηκα τωρα.Για πες σου κανουν και ραματα και μετα ποναει πολυ?

Η οδοντίατρός μου είναι και φίλη και συγγενής και δεν τους αναλάμβανε

Χρυσή την έκανα!!!

Θεωρείται χειρουργείο κανονικό.Γίνονται ράμματα.Εκανα 3 για τον έναν και 4 για τον άλλο.Κι η οδοντίατρος μετά απλά μου τα έκοψε

Μην τους αφήσεις πάντως

Γιατί αυτό που είχα πάθει τότε ήταν μαρτυριο

Αν κάνουν φλεγμονή και βρεθούν σε παροξυσμό δεν κάνει να γίνει χειρουργείο

Πρέπει να περάσει και μετά

Τρως την ταλαιπωρια, τρως και την εξαγωγή μετα

Ωραία κουβέντα κάνουμε

Χαρούμενη

Οκ μου απαντησες και μου εκανες την καρδια περιβολι:lol:

Διαφημίσεις

Περιστεράκι με έχει ενοχλήσει μόνο ο ένας. Αλλά την πρώτη φορά ήμουνα διακοπές, η φίλη μου έλειπε κι αυτή και μου είπε να πάρω αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα. Παιδεύτικα 3 μέρες με πολύ πόνο. Μετά όταν με άφησε το άφησα κι εγώ...Την δεύτερη φορά με έπιασε όταν ήμουν έγκυος στο αγοράκι μου. Εκεί πέρασα μεγαλύτερο λούκι γιατί δεν μπορούσα ν απάρω ισχυρά φάρμακα. Με τα πολλά μου πέρασε αλλά μυαλό δεν έβαλα....Ακόμα στην θέση τους είναι οι φρονιμήτες!

Η φίλη μου βέβαια με σκυλοβρίζει.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Δεν θα σας πω ότι δεν πονάει κι ότι δεν είναι τίποτα, γιατί δεν είναι αλήθεια

Αλλά το παν είναι να το πάρετε απόφαση

Και βγάλτε και τους δυο μαζί να ξεμπερδεύετε

Οσοι ξέρω που πήγαν σε δύο δόσεις, το μετάνιωσαν

Θαρραλέα ήταν μια φίλη μου, που σε μια μέρα έβγαλε δυο φρονιμήτες κι έκανε και μια ακροριζεκτομή(δεν ξέρω τι είναι μη ρωτάτε, αλλά ακούγεται τρομερό)

Και φαντάσου πως η φίλη μου προσφέρθηκε να παραχωρήσει το ιατρείο της στον γναθοχειρούργο, για να είμαι σε οικείο περιβάλλον και να είναι κι εκείνη παρούσα κατά την διάρκεια της επέμβασης.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !!!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας !!!!

Ήθελα μόνο να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες γιορτάζουν σήμερα και ειδικά στην Δώρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ -- ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ !!!!

Φιλάκια σε όλες !

Και φαντάσου πως η φίλη μου προσφέρθηκε να παραχωρήσει το ιατρείο της στον γναθοχειρούργο, για να είμαι σε οικείο περιβάλλον και να είναι κι εκείνη παρούσα κατά την διάρκεια της επέμβασης.....

Θα εχει απελπιστεί μαζί σου η γυναίκα!!

Δες όμως τι φίλη έχεις...

Τι άλλο να κάνει;

Να κάτσει να τους βγάλει αυτή αντί για σενα;

Γεια σου love μου

Να σου πω Περιστεράκι μου, αν είχε αποτέλεσμα και σε μένα δεν θα με χάλαγε καθόλου να τους έβγαζε εκείνη αντί για μένα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευτυχώς που δεν διαβάζει το forum γαιτί είμαι σίγουρη πως θα με κυνηγούσε.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σου Περιστέρω !!!!

Άρρωστοι πάλι (ή μάλλον όχι πάλι αλλά ακόμη) με κάτι... μην με ρωτήσετε τί ... βαρέθηκα και να τα γράφω και να τα ζω και να τα σκέφτομαι...

και μετά λέω "Βρε μπας και είσαι και λίγο αχάριστη ???? Μικρά παιδάκια έχεις, θα αρρωστήσουν" και δώσ΄του και κάνω και τον σταυρό μου και λέω και κάνα Πάτερ Ημών...

παραμιλώ, το ξέρω -- είμαι εκτός θέματος --το ξέρω επίσης !

Μου λείψατε σήμερις ! Φεύγω "σφαίρα" να παραλάβω τα τέκνα !!! Φιλιάαααα !

Γεια σου Περιστέρω !!!!

Άρρωστοι πάλι (ή μάλλον όχι πάλι αλλά ακόμη) με κάτι... μην με ρωτήσετε τί ... βαρέθηκα και να τα γράφω και να τα ζω και να τα σκέφτομαι...

και μετά λέω "Βρε μπας και είσαι και λίγο αχάριστη ???? Μικρά παιδάκια έχεις, θα αρρωστήσουν" και δώσ΄του και κάνω και τον σταυρό μου και λέω και κάνα Πάτερ Ημών...

παραμιλώ, το ξέρω -- είμαι εκτός θέματος --το ξέρω επίσης !

Μου λείψατε σήμερις ! Φεύγω "σφαίρα" να παραλάβω τα τέκνα !!! Φιλιάαααα !

σαν να διάβαζα ...το μυαλό μου. κ έχω μόνο μία σουσουράδα!

περαστικά να είναι κ αντέχουμε.

καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε???εγω εδω, δουλεια.κρυο πολυ εχει!!σημερα οπως σας ειπα εχει αποτοξινωση και απο αυριο σε προγραμμα διαιτας.τ πρωι παντα ειμαι αποφασισμενη, αλλα μετα το απογευμα λυγιζω:-(:-(!!!τωρα το πηρα αποφαση!!!την θετικη σας ενεργεια παρακαλω!!!!!αυτα και απο μενα. φιλακιαααα

σου εύχομαι να φτάσεις γρήγορα στο στόχο σου! να γίνεις θεά!:)

Άσε Λιτσάκι, ήρθε και σ'εμένα αυτός ο κόμπος... Εσπασε το δόντι μου και το απογευμα πάω στον οδοντίατρο...:(:(:(

Η Φέφη που εξαφανίστηκε;

δουλειές, ομοιοπαθητικός (με σκλάβωσεεεεεεε:rolleyes:), κ πάλι δουλειές!

περαστικά. άουτς! εγώ αύριο πάω. ελπίζω να μου πει ότι πάμε καλά κ τελειώνουμε...;)

Αχ κορίτσια ο κόμπος είναι σίγουρα από άγχος και πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.Ανάθεμα και αν έχω ηρεμήσει η χαλαρώσει τον τελευταίο.Θέλω ξεκούραση αλλά που να την βρώ.

Μακάρι να μην είναι προαίσθημα για κάτι κακό.Η αλήθεια είναι ότι και τα όνειρά μου είναι απίστευτα αγχωτικά και μπάχαλο.Με τον άντρα μου που το συζητάω γελάει μαζί μου και μου λέει ότι εσύ κοπέλα μου δεν κοιμάσαι.Dvd βάζουν στο κεφάλι σου.

έστι μου λέει κ ο φέφος! με λέει ταζ!

να πεις μια προσευχή, ήρεμα, όταν πας να κοιμηθείς. να την επαναλάβεις πιο ήρεμα κ συγκεντρωμένη στα λόγια κ ξανά...

στην 3η φορά έχω κοιμηθεί, γιατι κάθε φορά παρακαλάω κ για άλλους!;)

κόρες πάω να σας διαβάσω, αν προλάβω, γιατί έχω κ δουλειές...τί άλλο;:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...