Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σήμερα για μένα είναι η μέρα της τεμπελιάς!!Εχω κάνει όλες τις δουλειές και θα κάααθομαι...Μα δεν είμαι ανάποδη;

Τα μαυρομάτικα με το σπανάκι έγιναν νοστιμότατα.Εδωσα στη μαμά μου για να φάνε σήμερα, θα στείλω και στα πεθερικούλια που τους αρέσουν.

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Η Παναγία μαζί μας και με τα παιδάκια όλου του κόσμου! :D

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!Να μας έχει όλους καλά η Παναγία.

Σήμερα γιορτάζει κι αδερφή μου που την έχω μακριά και μου λείπει...

Περιστεράκι, έχω δυο γιους, ο πρώτος θα κλείσει τα 6 τον Φεβρουάριο και ο δεύτερος είναι 25 μηνών. Ζωή να 'χουν τα πουλάκια μου. :D:D

Να σου ζήσουν τα αντράκια και να είναι καλά!!

Θα γράψω εντυπώσεις οπωσδήποτε. Κι εγώ το είχα διαβάσει Το Νησί σε άσχετη φάση, τη σειρά δεν μπόρεσα να την παρακολουθήσω. Γενικά έχω πάθος με το διάβασμα και τελευταία διαβάζω βιβλία στο πρωτότυπο, στα αγγλικά, από αυτά που έχει κατεβάσει ο άντρας μου στο i pad. Παρ' όλο που δεν είμαι καθόλου της τεχνολογίας, αυτό το μηχάνημα αξίζει τα λεφτά του, πολύ πολυχρηστικό. Πρόσφατα τελείωσα μια σειρά επικής φαντασίας και την έπεσα στα μυθιστορήματα της Agatha Christie που δεν έχω διαβάσει στα ελληνικα.Χθες τελείωσα τα Χριστούγεννα του Πουαρώ και ξεκίνησα το Crooked House.

Τι είπες ΤΩΡΑ;Αγαπημένη, λατρεμένη η Αγκάθα Κρίστι...Εχω διαβάσει πολλά βιβλία της στα ελληνικά και κάποτε κυκλοφορούσε μια σειρά του ΒBC σε dvd με τις περιπέτειες του Πουαρώ και της Μις Μαρπλ με τους κλασικούς ηθοποιούς που ενσάρκωσαν αυτούς τους δυο ήρωες.Και τα πήρα ΟΛΑ

Αυτά τα δύο που αναφέρεις και τα έχει δει στην οθόνη και τα έχω διαβάσει.Αμα θες μπορώ να δω από την σειρά με τα dvd τους αγγλικούς τίτλους και να σου πω ποια είναι τα καλύτερα

Που όλα είναι τελεια, δηλαδή...

Επεσες σε φανατική της Κρίστι...

Εν τω μεταξύ τους άλλους αντίστοιχους συγγραφείς, όσο κι αν εχω προσπαθήσει να τους αγαπήσω, δεν...

Αντί να κάτσω να κάνω κανένα φαΐ....:oops: Αλλά δεν φταίω εγώ, ειλικρινά! Με τόσα που κάνει η πεθερά, αν κάνω κι εγώ, θα τα πετάμε! (προφάσεις εν αμαρτίαις) :cool::lol:

Καλά κάνεις!!Κι εγώ άμα έχω φαγάκια από μαμά και πεθερά δεν μαγειρεύω

Γιατί τα πετάμε κι είναι αμαρτία

Πάω να ετοιμαστώ και θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια!

Αφροδίτη έλα δίπλα, γιατί έχω μοναξιές...

Φέφη πού είσαι;

Φιλάκια σε όλες

Θα τα πούμε κι αργότερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κατεβηκαν κι οι γειτονισσες και ειδαμα και τα "Μεσανυχτα στο στο Παρισι" παρα πολυ ωραια ταινια..

Το έχω δει και είναι τέλειο!!

Καλημέρα συμπεθέρα και καλή βόλτα...

Το ίδιο θα κάνω κι εγώ

Θα μας πεις την συνταγή των κρουασάν;

καλημερα!ελεγα σημερα να κανω γεμιστα με πλιγουρι αλλα τελικα θα κανω κοτουλα στον φουρνο με πατατες γτ θυμομουν οτι ειχα πιπεριες για γεμισμα αλλα τις ειχα κανει........ε ναι!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα σας κοριτσια τι κανετε?Ευχομαι να ειστε ολες καλα θα αρχισω να σας διαβαζω σιγα σιγα να δω τα νεα σας.Εγω ελειψα πολλες μερες ειχα παει να μεινω με την ξαδελφη μου για να τους βοηθησω οσο μπορω.Για σημερα γαριδομακαροναδα.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους μας.

Σμαρτακι,μας ελειψες κοριτσακι....καλα εκανες και πηγες στην ξαδερφουλα σου...το εχει αναγκη τωρα!!!!!

DEL τι επαθες κοριτσακι;

Καλα εκανες με το φυλλο,ε τωρα...αφου υπαρχουν τα ετοιμα....:tongue:

Περιστερακι,μια χαρα ειναι και η τεμπελια...κι εγω το ιδιο κανω σημερα!!!!!

Μαρακι,καλα θα κανετε.καλα να περασετε.......;)

Κοριτσακια σημερα δεν μαγειρευω,ο καλος μου θα μας βγαλει εξω για φαγητο .....σημερα εχω γεννεθλια....Ναι,ναι.......μεγαλωωωνωωωω:tongue::tongue::tongue:

Φιλια πολλα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η Λ. είναι λίγο καλύτερα αλλά το βράδυ έχει πάρα πολύ βήχα ρε γμτ....

καλησπερα ομορφουλες!σημερα ολη μερα ημουν για εξετασεις για το ζαγχαρο,ξεκιναμε διατροφη,κ μετα ξαπλα μπας κ συνελθω απο τα ταρακουνηματα χιχιχι!μιλαμε το σπορακι με εχει ταραξει στις ναυτιες!!!!!!!!

Και πολύ καλά σου κάνει Αννούλα μου!!! Χαλάλι!

Και η διατροφή χαλάλι!!

Καλησπερα κοριτσαρες.

Επιστρεψαμε κατα τις 4 το απογευματακι.

Περασαμε πολυ ομορφα,προσκηνησαμε τους Αγιους Ραφαηλ-Νικολαο και Ειρηνη.

Εβαλα κερακι για ολες σας και για τις οικογενειες σας.

Βοήθειά σας Δωράκι!

Σ'ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες και αν καταφέρουμε να πιούμε επιτέλους εκείνο το καφεδάκι που λέγαμε, θα ήθελα λίγο λαδάκι!

εκ εγω ενα γυρο σπεσιαλ με μπολικες πατατουλες κ κρεμμυδακι(απο το γνωστο σουβλατζιδικο του Φοινικα τον Νικο!!!!)

Α, από το ίδιο μαγαζί τρώμε!!!!

χαχαχα!!!

η μικρη να θελει να το κραταει, φτανουμε σπιτι, πεφτει το βαζο, σπαει και γεμιζει το σαλονι σιροπια!!!τα μαζευω, την πλενω, οκ. καθως επαιζε επεσε, εσκισε τα χειλη της και ετρεχε αιμα. να την ηρεμησω, να την πλυνω, να την αλλαξω. διαβασαμε και μερικα παραμυθια και τελειωσε το θεμα. μετα παει ο αντρας μου να αναψει το τζακι , βαζει τα υλα, ολα οκ, και σε λιγο μαυρισε ο τοπος!!!αρχισαν να βγαινουν εκατονταδες μυρμηγκια απο ενα ξυλο, που προφανως ειχανε φωλια και δεν ξεραμε απο που να τα πρωτομαζεψουμε. τελειωνουμε και με αυτο, και εκει που παιζαμε ωραια και καλα, κανει η μικρη εμετο!!!να την πλυνω παλι, να πλυνω το χαλι, τα ρουχα της!!!ελεος!!!δεν αντεχω αλλο!!!αυτα τα ωραια ειχαμε χθες

Καλέ, σας μάτιαξαν; Απαπα!!!!

Σήμερα νιώθω σαν δουλάρα!!Δουλειές συνέχεια δουλειές και αυριο το πρωί θα έχω και σίδερο βουνό.Ωραίο σ/κ

Μια από τα ίδια Λιτσάκι!

ARNIKOL δεν είναι το nickname της;Ετσι θυμάμαι είχε πει κάποια κοπέλα

Νομίζω ότι δεν κάνω λάθος Είναι καλά και περιμένει αγόρι

Ευχαριστούμε Περιστεράκι!

Ρε την Αρητή... 3 στα 3;:rolleyes::rolleyes:

Μου φαίνεται θα πάει και για 4ο για να πετύχει την κόρη!!

Σήμερα έφτιαξα παστίτσιο και μετά το φαγητό πήγαμε βόλτα στο Έσλινγκεν ένα κοντινό χωριό που μας είπαν ότι μένουν πολλοί Έλληνες. ορθόδοξη εκκλησία της Παναγίας Σουμελά, μια πανέμορφη εκκλησία την οποία μπορείτε να τη δείτε εδώ στο λινκ που σας δίνω:

http://www.panoramio.com/photo/17174339

Το αγαπημένο μου φαγητό!!!!

Πολύ ωραία εκκλησία εβιρι!

Σημερα δεν είμαι και πολύ στα καλά μου.Νιώθω λές και μου έχουν βάλει πέτρες στο στήθος και δνε μπορώ καθόλουνα αναπνέυσω

Γιατί πουλάκι μου; Τι έχεις;

Κοιτα τα προσωπάκια των παιδιών σου και όλα τα άσχημα θα εξαφανιστούν!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ξέχασα να πω ότι εκανα μπιφτέκια με πατάτες και κουνουπίδι για σήμερα!

Καλημερα σας κοριτσια τι κανετε?Ευχομαι να ειστε ολες καλα θα αρχισω να σας διαβαζω σιγα σιγα να δω τα νεα σας.Εγω ελειψα πολλες μερες ειχα παει να μεινω με την ξαδελφη μου για να τους βοηθησω οσο μπορω.Για σημερα γαριδομακαροναδα.

Καλώς μας ήρθες σμαρτάκι!

Καλά έκανες και πήγες στην ξαδέρφη.. Πως είναι;

Κοριτσακια σημερα δεν μαγειρευω,ο καλος μου θα μας βγαλει εξω για φαγητο .....σημερα εχω γεννεθλια....Ναι,ναι.......μεγαλωωωνωωωω:tongue::tongue::tongue:

Φιλια πολλα.

Δωράκι μου χρόνια σου πολλά!!!

Να τα εκατοστίσεις και να είστε όλοι γεροί!!!!

Φιλιά πολλά! Μουάτς!!!

4Suap3.png

Σας ευχαριστω κοριτσια για το καλοσωρισμα.Δυσκολα τα πραγματα για τους γονεις αλλα και για το παιδακι το προσπαθουν ολοι μαζι και εμεις απο πισω τους σε οτι χρειαστουν

Καλημέρα σε όλες τις μαγείρισσες!

Δωράκι μου καταρχήν βοήθεια σας το προσκύνημα και να τα εκατοστήσεις!!!

Κορίτσια πήζω στην δουλειά οπότε και δεν προλαβαίνω να απαντήσω στα μηνύματά σας.

Να είστε πολύχρονες όσες γιορτάζεται σήμερα!

Το μενού έχει γιουβαρλάκια για τα παιδιά και ψητά σουβλάκια για εμένα και τον άντρα μου που έμειναν από το Σάββατο το βράδυ που ψήσαμε.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Σμαρτακι,μας ελειψες κοριτσακι....καλα εκανες και πηγες στην ξαδερφουλα σου...το εχει αναγκη τωρα!!!!!

DEL τι επαθες κοριτσακι;

Φιλια πολλα.

Χρονια πολλα να τα εκατοστησεις.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η Λ. είναι λίγο καλύτερα αλλά το βράδυ έχει πάρα πολύ βήχα ρε γμτ....

Περαστικουλια της.Αμαν μωρε,αυος ο βηχας......και το βραδυ ειναι ποιο βαρυς παντα...:(

Βοήθειά σας Δωράκι!

Σ'ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες και αν καταφέρουμε να πιούμε επιτέλους εκείνο το καφεδάκι που λέγαμε, θα ήθελα λίγο λαδάκι!

Αντε να μαζευτουμε να τα πουμε απο κοντα...και να σου δωσω οσο λαδακι θελεις καλη μου......

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια :P:p:p

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα!!Δωρακι μου χρονια πολλααααααααααααααααα κ καλααααααααααααααααα γεματα απο χαρουμενα γελακια του θησαυρουλη σας κ οταν το αποφασισετε να ρθει κ ενα μπεμπακι!!!!!!!!!!!

Ελενακι περαστικουλια στην κουκλιτσα,αχ να κανονισουμε καφεδακι τωρα που μπορω κ εγω!!!!!χαχαχαχαχα εμ αμα ξερεις τον Νικο ξερεις με τι λαχταρα θα το περιμενω ;)!!!!

σμαρτακι καλως μας ηρθες κ παλι,ελπιζω να ειστε καπως καλυτερα...

σημερα η μανουλα ετοιμασε το διαιτολογιο μου φασολακια,σαλατα,τυρι κ μια φετα ψωμι!!!!!!!'

φιλακια σε ολες!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

DEL τι επαθες κοριτσακι;

Φιλια πολλα.

χρονια πολλα δωραμου, να τα εκατιστησεις. να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να περνατε ομορφες και μονο ευχαριστες στιγμες. φιλακια:wink:

Σας ευχαριστω κοριτσια για το καλοσωρισμα.Δυσκολα τα πραγματα για τους γονεις αλλα και για το παιδακι το προσπαθουν ολοι μαζι και εμεις απο πισω τους σε οτι χρειαστουν

καλα κανετε. τετοιες δυσκολες στιγμες πρεπει να τις περναμε ενωμενοι και με ανθρωπους που μας αγαπανε

καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε???εγω εδω, δουλεια.κρυο πολυ εχει!!σημερα οπως σας ειπα εχει αποτοξινωση και απο αυριο σε προγραμμα διαιτας.τ πρωι παντα ειμαι αποφασισμενη, αλλα μετα το απογευμα λυγιζω:-(:-(!!!τωρα το πηρα αποφαση!!!την θετικη σας ενεργεια παρακαλω!!!!!αυτα και απο μενα. φιλακιαααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...