Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Eviri μπράβο σου που έχει πάντα τοσο ωραιες ιδέες για φαγάκια.

Σ' ευχαριστώ Κάγκλυ μου.

Καλησπερα κοριτσαρες.

Φιλια,

Και τα δικά μου φιλιά Δωράκι βοήθειά σας να είναι οι Άγιοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Να πω και καλησπέρα.

Σας χαιρέτησα, δε σας χαιρέτησα. Χαίρεται τι κάνετε; Καλά ευχαριστώ. (ελληνική ταινία)

Ένα θα σας πω, άνοιξα να διαβάσω σελίδα, σελίδα τι έχετε γράψει στηρίζοντας το κεφάλι μου στο χέρι. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι είχα αποκοιμηθεί εκεί που διάβαζα τα νέα σας. Δεν πιστεύω να ροχάλιζα;

Σήμερα έφτιαξα σπανακόρυζο λεμονάτο και για τη μικρή ρύζι με γάλα. Χτες ξέχασα να σας πω ότι είχα φτιάξει σφολιατόπιτες με γέμιση δικής μου εμπνεύσεως. Έφτιαξα μια πρόχειρη μπεσαμέλ με γάλα, αλεύρι χοντρό που θύμιζε σιμιγδάλι σε σκόνη, λίγο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι. Μόλις έπηξε το άφησα λίγο και ανακάτεψα τρίμματα φέτας και αυγό. Ένωσα τα υλικά της γέμισης, έκοψα τη σφολιάτα σε παραλληλόγραμμα τα γέμισα και τα έκλεισα με πιρούνι. Άλειψα ταψί με βούτυρο και τις σφολιάτες ελαφρά από πάνω τις έψησα να ροδίσουν και φάγαμε και χτες και σήμερα πήρε η μικρή στο σχολείο.

Φέφη στο μωρό είσαι;

Μα αυτό είναι που σε τρελαίνει!!!

Διοτι για 7 ευρώ την ωρα κάνεις χιλιομετρα για να εχεις τετοια αντιμετωπιση

α ρε περιστερακι, τι εχεις τραβηξει????αυτα ειναι!!!ελλας το μεγαλειο σου!!!:(:(

Καλησπερα κοριτσαρες.

Επιστρεψαμε κατα τις 4 το απογευματακι.

Περασαμε πολυ ομορφα,προσκηνησαμε τους Αγιους Ραφαηλ-Νικολαο και Ειρηνη.

Το πρωι κοινωνησαμε και τον Θησαυρουλη μας.

Η αληθεια ειναι οτι κουραστήκαμε αρκετα αλλα αξιζε πραγματικα τον κοπο!!!!!!!!

Χθες κοιμηθηκαμε στους ξενωνες,βασικα εμας μας εβαλαν σε ενα δωματιο χωρια απο τους αλλους προσκηνητες..λογο του παιδιου.

Το οποιο παιδι,χθες, κοιμηθηκε απο τις 8 το βραδυ(κουραστηκε πολυ.....) εως

τις 8μιση το πρωι.

Δεν καταφεραμε να παμε στους Αγιους Ταξιαρχες...:-(:sad::-(:sad::-( λογο του οτι δεν ειχαμε αυτοκινητο και ετσι η μεταφορα μας δεν ηταν ευκολη,αν σκεφτείτε οτι ηταν 1 ωρα μακρια απο την μονη Του Αγιου Ραφαηλ.

Το βαλαμε σκοπο ομως,πρωτα Ο ΘΕΟΣ να ξανα παμε σιγουρα,οποτε πρωτη προτερεοτητα ειναι να παμε εκει και να προσκηνησουμε την χαρη τους.

Στεναχωρεθηκα πολυ ομως............:-(

Κατα τα αλλα περασαμε υ-πε-ρο-χα!!!!!!!!!!!!:-)

Εβαλα κερακι για ολες σας και για τις οικογενειες σας.

Για την Αννουλα που ειναι κοντα μου,πηρα και λαδακι(να βαζει στην κοιλιτσα της)-Αγιασμα να πινει και ενα μικρο...μικρουλακι κομποσχοινακι να βαλει στο χερακι του μπεμπε μολις γεννηθει....:P

Οποιο κοριτσακι ομως θελει,ας μου στειλει σε πμ διεύθυνση να σας στειλω λαδακι σε βαμβακακι και μύρο του Αγιου Δημητριου.

Δεν μου ειναι καθολου δυσκολο και θα χαρω να σας ευχαριστησω ολες!!!!!:P;)

Φεφακι,να σας ζησει η μπεμπουλα.Γερη και καλοτυχη σε ολη της τη ζωη.

Αννια μου,χαρηκα με τα νεα του θειου σου.

στειλε διευθηνση να σου στειλω λαδακι να τον σταυρώσετε.

Φιλια,

δωρακι βοηθεια σας και με το καλο να ξαναπατε

Διαφημίσεις

καλημερα μαγειρισσες αγαπημενες

σημερα λεω να απεργησω

φτιαχνω μόνο φαγητο του μικρου, κοτοσουπα

για εμας κατι θα βρεθει...

υπαρχουν και οι ψησταριες

εχω σηκωθει πρωι πρωι και κανω δουλειες και μακαρι μεχρι το βραδυ να εχω κανει αρκετες

θα εξαρτηθει από τη διαθεση του περιστερακιου

κοριτσια μολις εβαλα στον φουρνο μπακλαβα,αμα γινει να σας το βαλω φωτο?χιχιχιχιχιιχι!!!με βοηθησε κ ο μικρος γεμισε ο τοπος ζαχαρογεμιση,το λεει μπακλαζα χαχαχα

ελα ρε κουφετο...............

τρελανε μας και αλλο!!!!!

κοριτσια μου μπηκα να σας πω μια καληνυχτα,εχω αυπνιες.το παθαινω συχνα οταν εχει υπηρεσια ο αντρουλης μου και λειπει.καλο βραδυ.......:D

και εγω το παθαινω αυτο, ευτυχως δεν κανει πια συχνα υπηρεσιες...

Αννακι, κοιτα το τικερακι σου, μεγαλωνει το σπορακι μας!!

καλημερα φιλεναδιτσες!!!

για σημερα δεν εχει μαγειρεμα..

Χτες ηρθε ενα φιλικο μας ζευγαρι και ειχα κανει κοτοπουλο σε παιδακια και πανσετα στο γκριλ και εμεινε αρκετο.

Ειχα κανει και μια σος, εβαλα ενα γιαουσρτι, μια κουταλια μαγιονεζα, ανηθο

και κρεμμυδακι φρεσκο πολυ ψιλοκομενα και αλατι και πιπερι,ηταν τελεια!

Οποτε θα κανω και πατατουλες και θα φαμε.

Θελω να βγω να παω στην λαικη για λαχανικα και να παω να παρω και ενα ζευγαρι παπουτσια..

καλο Σαββατο σε ολες μας!

καλημερα!!!!!Μαρακι μου το ειδα,σημερα γιναμε μπλε βατομουρο ή αλλιως στα ελληνιστ μυρτιλος χιχιχιχι!!!!πω πω ταιραστιοι ειμαστε αχαχαχαχαχαχαχα!!

σημερα το διαιτολογιο ειχε για πρωινο 2φετες κασερι,1φετα ψωμι του τοστ κ ενα φλτζανι γαλα....το μεσημερι ψαρι ψητο χορτα κ σαλατα...αχ παλι θα σκασουμε χιχιχιχιχι!!!!η αληθεια βεβαια ειναι οτι κ χορταινω αλλα κ δεν με ανακατευουν...αρα ειμαστε σε καλο δρομο :)!!!

φιλακια ομορφουλες!!

υσ.Κουφετακι δεν διαβαζω το μηνυμα σου,ακου μπακλαβα πφ σιγα...οχι οχι δεν μου αρεσει......αν το πω πολλς φορες λετε να το πιστεψω κιολας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερα κοριτσακια.

Καλα βρε αννουλι,ετσι θα τρως τωρα;εισαι σε διαιτα;

Αντε να κανονισουμε να βρεθουμε μια απο τις μερες που ερχονται...

αν εισαι κι εσυ καλυτερα φυσικα...;)

Εβιρακι....κοιμηθηκες ε;

Μμμμμμ γιαυτο ακουγα εγω κατι σαν ροχαλιτο και αναρωτιομουν απο που ερχετε ο ηχος;:lol::lol::lol::lol::lol:

Κι αυτο με την σφολιατα και την γεμιση....σλουρπ......

θα την κανω κι εγω!!!!!!!!!!!

Σημερα φτιαχνω κατσικι με χυλοπιτες στην κατσαρολα και μολις γινουν θα τα γυρισω στο ταψι,θα βαλω και μπολικο κεφαλοτυρι απο πανω.......μιαμ μιαμ μιαμ......πεινασα!!!!!!!

Καλο σαββατοκυριακο να εχουμε.

Μακια....

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

ετσι θα τρωω Δωρακι,αλλα δεν με νοιαζει το σπορακι να ναι καλα κ θα φαω μεχρι σκασμου μολις γεννηθει αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!φαντασου στην κλινικη αλλες θα ζητανε δωρακια απο τους καλους τους κ εγω ενα γυρο σπεσιαλ με μπολικες πατατουλες κ κρεμμυδακι(απο το γνωστο σουβλατζιδικο του Φοινικα τον Νικο!!!!) κ φυσικα για επιδορπιο τυραμισου αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

πχ αν σημερα μου εκανες το τραπεζι θα ετρωγα κανονικα κατσικακι με σαλατουλα κ θα αφηνα για εσας τις χυλοπιτες,αλλιως θα μπορουσα να φαω σκετες χυλοπιτες με τυρακι...γενικα πρεπει να προσεχω τους συνδιασμους...ασε που μου εβαλε κ πλαφον στα κιλα 8-9 μεχρι τελους.μωρε το παιδι μου θα με κανει κομψοτατη μανουλα χεχεχεχε!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

καλημερααα....εγω σημερα θα παω στην μανουλα μου.δεν ξερω τι φαγητουλι θα εχει.για τον αντρουλη εψησα κοτοπουλο,μπιδτεκι με πατατες στο φουρνο και εκανα και κιμα για μακαρονια να εχει φαγητουλι μεχρι την δευτερα που θα γυρισω.ο μπακλαβας ειναι ετοιμος πηρα και 3 κιλα μανταρινια που τρωει οποτε μια χαρα..αννα νομιζω οτι ειναι ειναι η πρωτη φορα που κανεις διαιτα και χαιρεσαι,ε?εγω ετσι θα ημουν....:D

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα δε θα μαγειρέψω. Περιμένω σε λίγο να έρθει η παραγγελία με τα ελληνικά τρόφιμα από το κατάστημα που ψωνίζουμε -τουλάχιστον τα αφήνουμε τα λεφτά μας σε Έλληνες όσο περισσότερο γίνεται-και μόλις φύγει ο οδηγός, θα πάμε σε μια περιοχή που υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες για βόλτα και φαγητό σε ελληνικό εστιατόριο.

Φιλάκια σε όλες.

κοριτσια καλησπερα, τι κανετε???εγω τελειωσα πριν λιγο τις δουλειες, εκανα ενα μπανιο και καθησα λιγακι μεχρι να τελειωσει το πλυντηριο. το ζουζουνι μου κοιμηθηκε, αφου εχει ορθια απο τις 6.50!!!η συνηθεια βλεπετε!!!δεν μαγειρεψα σημερα, ειχαμε απο χθες σουφλε και η μικρη σουπα με κοτοπουλο και φιδε. χθες ειχα παρα πολλα νευρα, σε σημειο που εκλαιγε και χτυπουσα το κεφαλι μου!!!!!παω να παρω τη μικρη απτα πεθερικα μετα τη δουλεια, μου βαζει η πεθερα ενα μεγαλο βαζο μαρμελαδα που εφτιαξε και την δινει στη μικρη. της λεω ειναι βαρυ, δεν μπορει το παιδι, τιποτα αυτη!!!η μικρη να θελει να το κραταει, φτανουμε σπιτι, πεφτει το βαζο, σπαει και γεμιζει το σαλονι σιροπια!!!τα μαζευω, την πλενω, οκ. καθως επαιζε επεσε, εσκισε τα χειλη της και ετρεχε αιμα. να την ηρεμησω, να την πλυνω, να την αλλαξω. διαβασαμε και μερικα παραμυθια και τελειωσε το θεμα. μετα παει ο αντρας μου να αναψει το τζακι , βαζει τα υλα, ολα οκ, και σε λιγο μαυρισε ο τοπος!!!αρχισαν να βγαινουν εκατονταδες μυρμηγκια απο ενα ξυλο, που προφανως ειχανε φωλια και δεν ξεραμε απο που να τα πρωτομαζεψουμε. τελειωνουμε και με αυτο, και εκει που παιζαμε ωραια και καλα, κανει η μικρη εμετο!!!να την πλυνω παλι, να πλυνω το χαλι, τα ρουχα της!!!ελεος!!!δεν αντεχω αλλο!!!αυτα τα ωραια ειχαμε χθες

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα δε θα μαγειρέψω. Περιμένω σε λίγο να έρθει η παραγγελία με τα ελληνικά τρόφιμα από το κατάστημα που ψωνίζουμε -τουλάχιστον τα αφήνουμε τα λεφτά μας σε Έλληνες όσο περισσότερο γίνεται-και μόλις φύγει ο οδηγός, θα πάμε σε μια περιοχή που υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες για βόλτα και φαγητό σε ελληνικό εστιατόριο.

Φιλάκια σε όλες.

καλη βολτα και καλα να περασετε:wink:;-)

καλημερα μαγειρισσες αγαπημενες

σημερα λεω να απεργησω

φτιαχνω μόνο φαγητο του μικρου, κοτοσουπα

για εμας κατι θα βρεθει...

υπαρχουν και οι ψησταριες

εχω σηκωθει πρωι πρωι και κανω δουλειες και μακαρι μεχρι το βραδυ να εχω κανει αρκετες

θα εξαρτηθει από τη διαθεση του περιστερακιου

καλο κουραγιο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...