Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ταισα το περιστερι κι επανηλθα...

Μη σας ζαλιζω μόνο με τα δυσαρεστα...

Να σας πω και κάτι να ευθυμησετε...

Αυτες τις λίγες φορες που εχω βρεθεί σε σχολικές αιθουσες τα τελευταια 13 χρόνια μου εχουν συμβει τα εξης κουλά...

Γκέι μαθητης με ινδαλμα την Αλικη, να τραγουδα το "εχω ενα μυστικό" σαν να τον τσιμπησε μυγα, εκεί που ηταν ησυχος και να γίνεται της κακομοιρας!!

Μαθητρια να βαφει νυχι εν ωρα μαθηματος

Μαθητρια να χουφτωνει διπλανο της κάτω από το θρανιο αλλά να με κοιτα καταματα και συμμετεχει στο μαθημα

Σαϊτες!!(πολύ κλασικό...)

Μαθητρια να παρακολουθεί μαθημα καθισμενη στα γονατα μαθητη, να της κάνω παρατηρηση και να μου απαντα πόσο άνετα κάθεται!!

Μαθητες να λύνουν ασκησεις αλλου μαθηματος...

Μαθητης να αναβει τσιγαρο και να βγαινει ο μισός εξω από το παραθυρο κι ο μισός μέσα και να συμμετεχει και στο μαθημα

Θα θυμηθω κι άλλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Από αυτά τα 13 χρόνια που εχω πάρει πτυχιο και κανω ανελλιπως τα χαρτια μου κάθε χρόνο, τα 6 πρωτα δεν με πηρανε πουθενα γιατί δεν επιασα διευθυντη να με βαλει σε σχολείο ενισχυτική

Μετα που πηγα δευτεροβαθμια και τσαμπουκαλευτηκα λίγο με πήραν για 5 χρόνια εδω κι εκεί, 3 φορες επιτυχουσα σε ΑΣΕΠ και μη διοριστεα, το τονιζω για λιγοστες ώρες.Συνολο πραγματικης προυπηρεσιας 6 μηνες!Για 1 εβδομαδα πραγματικης προυπηρεσιας απαιτειται εργασία 21 ωρων.Αν εχεις 2 ώρες την εβδομαδα μόνο, δουλεύεις μηνες για να μαζεψεις 1 μηνα!!

Τα 2 τελευταια χρονια δεν με εχουν καν θυμηθεί

Τα ευτραπελα που ανεφερα με τους μαθητες τα εζησα για 3 μηνες που ημουν ωρομισθια πρωι!!!Φανταστειτε τι τραβανε οσοι ειναι 20 χρονια συνεχομενα στην εκπαιδευση μόνιμοι

Διαφημίσεις

Σας κουρασα πολύ κοριτσια...

Ορεξη που ειχατε να τα διαβασετε...

Απλα πιστευω οτι καθεμια μας που μπαινει εδω εχει την δική της ιστορια και ταλαιπωρια και αν λέμε καμια φορα ανοησιες είναι για να εκτονωθούμε!

Δεν κούρασες κανένα περιστεράκι, αντίθετα μας δείχνεις και μία άλλη πλευρά του επαγγέλματός σας που δεν γνωρίζαμε.

Και καλά κάνεις και τα λες για να βγουν από μέσα σου....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Κι ενα τελευταιο πλην ομως κορυφαιο...

Επειδη ήμουν η μοναδική πρωινη ωρομισθια του σχολείου και δεν τους επιανα πολύ χωρο, ξεχασαν να καταθεσουν τα χαρτιά μου, για να πάρω κι εγω τα μόριά μου και τα χρηματά μου.

Εχει ξεκινησει η νεα σχολικη χρονιά, φραγκο δεν εχω πάρει, αλλά μαθημενη όπως είμαι δεν ανησυχώ...

Μεχρι που για καλη μου τυχη, στο ιδιο σχολείο, λίγες μερες πριν από τις διακοπές των Χριστουγεννων σπαει μια ωρομισθια το ποδι της και σπευδει ο γραμματεας να δει τι προβλεπει η νομοθεσία περι αδειας και τα σχετικά...Κι εκει θυμηθηκε ότι κάποτε υπήρξα κι εγω εκεί και τα χαρτια μου δεν ειχαν κατατεθεί!!

Συν ότι κάπου είχαν παραπέσει και δεν τα εβρισκε!!

Μου τηλεφωνει, το και το μου λεει, να τρεχω εγω ωσαν μακακακαρος στην υπηρεσία να μουν βγαλουν άλλα, να με πρηζουν οι υπάλληλοι, να πάω τα χαρτιά στο σχολείο για να ετοιμασουν, αλλά επειδη ήταν αργια, απλά επεσαν κάτι υπογραφες και με εστειλαν να τα καταθεσω μόνη μου.Σε άλλη πόλη τωρα, μιλαμε!!!Εφορια, ΙΚΑ...Πιλάλα δυο μερες πριν την Πρωτοχρονιά!!Γιατί μετα θα ημουν εκπροθεσμη και θα επρεπε να ακολουθησω άλλη διαδικασια. Το 1/3 του ποσου το κατεθεσα στο ΙΚΑ...

Ονειρεμενες γιορτες

Τωρα που τα διαβαζω...Οντως το τελευταιο ήταν το καλύτερο όλων!!!Αυτό μονο να σας ελεγα θα διαμορφωνατε άποψη για όλα και πάνω απ' όλα για την συναδελφική αλληλεγγυη

κοριτσια μου ολα καλα με τον θειο του αφαιρεσανε τον ογκο μαζι με το μισο πνευμονα αλλα ολα καλα,θα τον στειλουνε για βιοψια(τον ογκο)και θα ακολουθησει θεραπεια αχ τι καλα σε ευχαριστω θεουλη μου

Άννια μου,

Σιδερένιος ο θείος ! Εύχομαι ότι καλύτερο και σε μετεγχειρητικό στάδιο !

Καλημέρα!!!

Η Λουκία έχει από χθες έναν γαϊδουρόβηχα και δεν την έστειλα σήμερα...

Περαστικά σας ... welcome to the club

Είμαι σίγουρη πως είναι έτσι αλλά δεν μπορεί το μυαλό μου να το συλλάβει γιατί δεν το έχω ζήσει!

Ναι πράγματι... αν δεν το ζήσεις, τα νομίζεις "αλλιώς" στο κεφάλι σου

...

ειναι 19 μηνων.μαφηνει, δεν μπορω να πω!!!ειναι πολυ ησυχη και καλοβολη και με ακουει. της δινω ενα καθαρο ξεσκονοπανο και κανουμε μαζι δουλειες:)!!!ασε που ειναι και νοικοκυρα-οτι βρισκει κατω, το παει σκουπιδια:-D!!!τοχει δει παιχνιδι με τα σκουπιδια!!τις προαλλες ψαχναμε ενα dvd και το βρηκαμε στα σκουπιδαι!!! το σαββατο την αναλαμβανει ο αντρας μου για να κανω δουλειες, να ριξω χλωρινες, κλπ...:(:(

Α κι εμάς, δώσε μας ηλεκτρική ή πχ να αδειάσουμε το πλυντήριο πι΄ταων... από τα καλύτερά μας ! Όχι έχω να το λέω: η Σ ζωή και χρόνια να έχει, εκτός από μίρλα, είναι ΚΑΙ πρόθυμη... αν της πεις "κάνε αυτό/φέρε εκείνο" δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσακιστεί να το κάνει... είναι στο παιδί ! Προκομμένες οι κόρες μας !:rolleyes:

Μετα απο επιθεωρηση ψυγείου βρηκα υλικά και θα τις πειραξω πολύ τις πατατες γιαχνι.Θα βαλω μεσα μανιταρια, πιπεριες κερατο και φλωρινης, καροτο, μπεικον, λουκανικα κοκτέιλ και διαφορα μυρωδικά...Ο,τι εχει ο μπαξες του ψυγειου!!Μην χαλανε κιολας.

Πιστευω να το εκτιμησει ο περιστερης.

Καλη επιτυχία !!!

eleni περαστικά στη μικρή σου...Ωραια η μακαροναδα με σαλτσα τονου, εχω καιρό να την φτιαξω και καλά που μου την θυμησες να την βάλω στο προγραμμα

Ο μικρός ενώ ξεκίνησε πάλι παιδικό και τα πηγαίναμε τέλεια πάλι κάνουν κατάληψη για 2 μέρες.Το παιδί μου έχει γίνει μπαλάκι και δυστυχώς δεν βλέπω κινητοποίηση από τους άλλους γονείς για να κάνουμε κάτι.Εχω εκνευριστεί απίστευτα από εχθές και θέλω να πάρω στο δήμο να αρχίσω να βρίζω.Πάμε για διάλυση βλέπω.

Τέσπα αυτά τα νέα μας

φιλιά πολλά

Αυτό είναι το δυστύχημα στην Ελλάδα, δυστυχώς... εμείς φταίμε που το ανεχόμαστε

καλημεραααααα!τι κανουν οι ομορφες μαγειρισσουλες?ελπιζω να ειστε ολες καλα και αυτες που ειστε αρρωστες να γινετε γρηγορα.σημερα εχει ιμαμ μπαιλντι πολιτικο.και λεω να κανω και ενα μπακλαβα το απογευμα αφου δεν εχω δουλειες.κοριτσια θα ξαναβαψουμε το σπιτι.το μισο.διαλεξαμε ενα πολυ ωραιο γκρι καφε...κατι τετοιο αλλα βγηκε αρκετα σκουρο και τωρα θα ανοιξουμε καποιους τοιχους γιατι σκοτινιασε ο τοποσ...

α πα πα με ξελίγωσες βρε Φαίη !!! :cool: με κολάζεις !!!

Κατά τα λοιπά,

Φέφη,

Σου απάντησα και δίπλα ! Να σας ζήσει η μπουμπού !!!! Γεννημένη την 17η Νοεμβρίου, μου αρέσει ! Το Σκορπιουδάκι σας !

Περιστεράκι μου,

Δίκιο έχεις σε ότι λες. Συνάδελφος κι εγώ σε άλλο κλάδο (ΠΕ05 Γαλλικής) επιτυχούσα 2 φορές στον ΑΣΕΠ, αλλά στους μη διοριστέους, χωρίς μέσο, χωρίς μπάρμπα από την Κοζάνη, χωρίς τπτ... απασχολούμαι ΕΥΤΥΧΩΣ στον ιδιωτικό τομέα και σε αντικείμενο άσχετο παντελώς με αυτό που σπούδασα... δεν πειράζει, ας στολίζει το Πτυχίο τον τοίχο....

Είναι κοινωνικό λειτούργημα το καθηγητιλίκι αν δεν το δουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ως τέτοιο, προκοπή δεν θα υπάρξει ποτέ και θα σπρώχνουν τα παιδιά στα ιδιαίτερα (όπως και γίνεται) ή που θα τα βγάζουν εντελώς αμόρφωτα (όπως και συμβαίνει, επίσης)... :-(

Διαφημίσεις

Αιώνιο δημόσιο........

Τελικά κάποια πράγματα νομίζω πως πρέπει να μπουν στην θέση τους. Εντάξει δεν είστε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι το ίδιο αλλά η πλειοψηφία είναι πέρα βρέχει. Την καρέκλα μου να έχω και τα άλλα.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τωρα που τα διαβαζω...Οντως το τελευταιο ήταν το καλύτερο όλων!!!Αυτό μονο να σας ελεγα θα διαμορφωνατε άποψη για όλα και πάνω απ' όλα για την συναδελφική αλληλεγγυη

Ναι το καταλαβαίνω... σκοτωμός γίνεται ποιός θα εξυπηρετήσει ποιόν !!! ;)

Φτου τους σα δεν ντρέπονται λέω εγώ -οι πρώην συνάδελφοι εννοώ- !!!

Άννια μου,

Περιστεράκι μου,

Δίκιο έχεις σε ότι λες. Συνάδελφος κι εγώ σε άλλο κλάδο (ΠΕ05 Γαλλικής) επιτυχούσα 2 φορές στον ΑΣΕΠ, αλλά στους μη διοριστέους, χωρίς μέσο, χωρίς μπάρμπα από την Κοζάνη, χωρίς τπτ... απασχολούμαι ΕΥΤΥΧΩΣ στον ιδιωτικό τομέα και σε αντικείμενο άσχετο παντελώς με αυτό που σπούδασα... δεν πειράζει, ας στολίζει το Πτυχίο τον τοίχο....

Είναι κοινωνικό λειτούργημα το καθηγητιλίκι αν δεν το δουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ως τέτοιο, προκοπή δεν θα υπάρξει ποτέ και θα σπρώχνουν τα παιδιά στα ιδιαίτερα (όπως και γίνεται) ή που θα τα βγάζουν εντελώς αμόρφωτα (όπως και συμβαίνει, επίσης)... :-(

Ποσο δικιο εχεις...Δουλεψα κι εγω για 3 χρονια σε ασχετη δουλεια κι ήμουν πολύ ευχαριστημενη.Αλλα το λάθος μου ήταν που τα παρατησα γιατί πιστεψα όταν μου έδωσαν 2 ψωροωρες στο σχολείο, ότι θα μαζεψω μόρια και θα διοριστω

Είναι οντως μεγα κοινωνικό θεμα κι απορώ που δεν το θιγει κανείς δημοσια

Οι αδιοριστοι εκπαιδευτικοί στο σύνολό τους φτιάχνουν δική τους περιφερεια!!Τοσοι πολλοι είμαστε...Ανθρωποι σε ομηρία!!

πραγματικα περιστερακι ειναι οπως τα λες.θυμαμαι ακομη που ειχαμε μαθημα με καποια καθηγητρια η καθηγητη που ειχε πολλα χρονια στο σχολειο και αν καμια φορα πηγαινε η συζητηση σε καθηγητες ωρομισθιους μιλουσαν με απαξιωση μπροστα σε εμας...και δεν ηταν περιπτωση.και με τισ συμφοιτητριες που καναμε παρομοια κουβεντα,που η καθεμια μια ειμαστε απο διαφορετικες πολεις τις ελλαδας τα ιδια και χειροτερα μου ειπαν.......και η αδερφη μου τα ιδια αντιμετωπιζει:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...