Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ δουλειά γραφείου κάνω απλά δεν έτρωγα επειδή πρώτον νύσταζα και μετά είχα τη δικαιολογία πως δε προλαβαίνω. Ένιωθα πως πρέπει να φάω βιαστικά και με εκνεύριζε γιατί δε το απολάμβανα. Απλα το να μετράω τα αμύγδαλα δε το έκανα ποτέ. Μου φαινόταν πολύ κουραστικό. Και εμένα η διατροφολογος μου έγραψε διατροφή με εναλλακτικές. Είχε από κάτω επιλογές με όλα τα ισοδύναμα σε ποσοτητες κλπ. Ε και λέω σπάω το κεφάλι μου με 100 πράγματα όλη μέρα, δε θα κάνω κ το φαΐ μαθηματική εξίσωση. Έτρωγα οπότε πειναγα και κακως. Ευτυχώς δεν πολύ τρώω ψωμιά με το φαΐ. Εχω κάνει κάποιες κινήσεις να διορθώσω τη διατροφή μου αλλά χρήζουν βελτίωσης.

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

δεν έχω κάνει ποτέ!

μπράβο χρυσοχέρα!:)

σε ευχαριστω αλλα ειναι ευκολο φαγητο,το μυστικο ειναι στην γεμιση απο εκει κ περα ολα τα αλλα ειναι απλα!!!!

παντως ειναι απο τα πιο νοστιμα φαγητα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Το μεσημέρι φάγαμε τηγανιά με πατατούλες και σαλάτα μαρούλι.Για βράδυ, φτώχεια, σούπα κριθαράκι με πουμαρό μέσα και καρυκευματα!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

ντοράκι, ντοράκι, ντοράκι!

το έντιτ μου μέσα!

χαχαχαχα δεν πειραζει εγω ακουω σε ολα τα ονοματα!!!!!!!!!!!!χιχιχιχι.

κι εγω παντως τις περισσότερες φορες μαγειρευω για 2 μερες και για μας και για τον μικρο μου,αν και δεν εργαζομαι!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σημερα μακαρονια με κιμα για μας και κιμα σε στιλ γιουβερλακια αλλα με χυλοπίτες για τον μικρο μου:wink:;-)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Το μεσημέρι φάγαμε τηγανιά με πατατούλες και σαλάτα μαρούλι.Για βράδυ, φτώχεια, σούπα κριθαράκι με πουμαρό μέσα και καρυκευματα!

Καλημέρα! Μου κάνει εντύπωση που κάποιες από σας μαγειρεύετε άλλο φαγητό για το βράδυ. Χαρα στο κουράγιο σας!

Κουνουπιδάκι κοκκινιστό σήμερα Τετάρτη!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μοσχάρι με πατάτες, κατσαρόλα.

για βράδυ δεν μαγειρεύω. μαγειρεύω απόγευμα προς βράδυ για 2 μέρες.

καλημέρα Αρετή.

τί έκανες στα μαλλάκια σου χθες;

Καλημέρα!!! Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω χαρές σήμερα...

Α τα συνηθισμένα έκανα: τα πήρα 1 δάχτυλο από κάτω και τα ίσιωσα έτσι για αλλαγή. Άσε που είχα και το Χρήστο στο λούσιμο, στο κούρεμα και στο ίσιωμα αγκαλιά!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τώρα συνειδητοποίησα γιατί είμαι χαρούμενη! Ο μεγάλος μου γιός θα πει ποίημα στη Χριστ. γιορτή του σταθμού. Θα ντυθεί και χρισ. δέντρο! Πήγα και του πήρα τη στολή! Συγγνώμη που το γράφω εδώ...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω χαρές σήμερα...

Α τα συνηθισμένα έκανα: τα πήρα 1 δάχτυλο από κάτω και τα ίσιωσα έτσι για αλλαγή. Άσε που είχα και το Χρήστο στο λούσιμο, στο κούρεμα και στο ίσιωμα αγκαλιά!

με γειές, με γειές!:D

κι εγώ θέλω κομμωτήριο, και με Χρύσπα αγκαλιά:tongue:

τώρα συνειδητοποίησα γιατί είμαι χαρούμενη! Ο μεγάλος μου γιός θα πει ποίημα στη Χριστ. γιορτή του σταθμού. Θα ντυθεί και χρισ. δέντρο! Πήγα και του πήρα τη στολή! Συγγνώμη που το γράφω εδώ...

τί λες τώρα:eek::D

εννοείται θα είσαι χαρούμενη! κι εγώ θα ήθελα πάμπερ από το καμάρι!;)

με γειές, με γειές!:D

κι εγώ θέλω κομμωτήριο, και με Χρύσπα αγκαλιά:tongue:

Πώς τα έχεις τα δικά σου μαλλιά;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

όπως στη φωτογραφία του προφίλ, στο άλμπουμ. όμως δεν τα ισιώνω όπως η κομμώτρια.

δεν θέλω κούρεμα, πιστολάκι θέλω για να ανεβάσω διάθεση. αλλάζει όλη η εικόνα με ένα χτένισμα.

εντελώς εκτός θεματολογίας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...