Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

αραγε κοριτσια αν κανουμε δευτερο παιδακι θα νιωθουμε τα ιδια???δεν ξερω τωρα ολαειναι συναρπαστικα και πρωτογνωρα!!!λενε βεβαια οτι δεν ξεχωριζεις τα παιδια και καθενα ειναι διαφορετικο. μη με βρισετε γιαυτο που θα πω-αλλα εγω εχω δοθει ολοκληρωτικα στην μπουμπου μου, που δεν νομιζω αυτη τη στιγμη οτι μπορω να μοιρασω την αγαπη μου....

Έτσι νόμιζα κι εγώ Αφροδίτη, αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Η αγάπη της μάνας δε μοιράζεται, αλλά πολλαπλασιάζεται. Όπως κάθε εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια, έτσι κάθε παιδί δεν είναι ίδιο. Κάθε παιδί σου θα το αγαπάς σαν να είναι το πρώτο σου παιδί.

Eviri μπορεί να μην σε σηκώνει το κλίμα της Γερμανίας και σε συνδιασμό με τον Μαραθώνιο που κάνεις καθημερίνα να σε καταπωνεί. Μήπως πρέπει να πάρεις κανένα συμπλήρωμα διατροφής για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου?

Δωράκι, και Αγγελική, έχω ευαισθησία στο λαιμό και μόλις εκτεθώ σε λίγο κρύο ή πιω κάτι ελαφρά παγωμένο (ακόμη και το νερό της βρύσης) μου κλείνει ο λαιμός. Έχω πάρει ταμπλέτες αναβράζουσες με βιταμίνη C, βέβαια, κάποιες φορές ξεχνάω να πιω, αλλά δε βλέπω να κάνουν και θαύματα. Ο Μαραθώνιος θα με φάει εμένα.

.

Εβιρι νομίζω ότι τον πέρασες τον Βέγγο!!!! Πως αντέχεις τόσο τρέξιμο κάθε μέρα, και κυρίως πως δεν αντιδράει η κόρη σου;

Άστα Ελένη έχω φτάσει στα όριά μου. Θα ζητήσω να παίξω σε ταινία τη ζωή του Βέγγου σε θηλυκό. Τις μισές φορές αντιδρά, αλλά ξέρει ότι δε γίνεται αλλιώς.

Σταφροδιτη κι εγώ έτσι ακριβώς αισθάνομαι... Εχω δώσει τόσα πολλά στην κόρη μου που νομίζω πως αν έρθει ένα δευτερο παιδάκι θα το ξεχωρίζω...

Είναι εντελώς ηλίθιο αυτό που λέω;:confused::confused:

Είναι επειδή δεν το έχεις βιώσει ακόμη, αλλά είναι το εντελώς αντίθετο.

Ελένη μου η Κωνσταντίνα την έχει δει μαμά νο2! Αυτό είναι καλό βέβαια μέχρι ένα σημείο γιατί εκείνη το παρακάνει. Τον υπερπροστατεύει και αυτό δεν είναι καλό:confused::confused::confused:

Μην κλάψει ο Χρήστος, μην μαλώσει κανείς τον Χρήστο, μην αφήσουμε καθόλου μόνο του τον Χρήστο......

Βέβαια, βάζει κι εκείνος το χεράκι του γιατί την λατρεύει και της το δείχνει, οπότε η κόρη μου λιώνει! Όταν επιστρέφει η Κωνσταντίνα από το σχολείο εκείνος με το που την βλέπει τρέχει στην αγκαλιά της. Δεν το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό, παρά μόνο σε εκείνη. Ε, πως να μην γίνεται αλοιφή μετά αυτή????

Έτσι είναι και η μεγάλη μου κόρη με τη μικρή, πιο πολύ την αισθάνεται σαν κόρη της παρά σαν αδερφή της. Ενώ η μικρή τη βλέπει κάποιες φορές λίγο ανταγωνιστικά. Εγώ πάντως το λατρεύω αυτό, να αγαπιούνται έτσι τα αδερφάκια μεταξύ τους. Θα σου πρότεινα να τα αφήσεις να είναι έτσι. Μην εμποδίζεις τη μεγάλη να εκφράζει το δέσιμό της με το μικρό, ακόμη κι αν τον κακομαθαίνει. Εξάλλου μεγαλώνοντας μη ξεχνάς ότι θα έχουν ο ένας τον άλλο. Εμείς οι γονείς τους δε θα υπάρχουμε για πάντα.

Εβιρι περαστικούλια

Ευχαριστώ Περιστεράκι, μάλλον θα σας λέω συχνά ότι βήχω σαν παλιόγερος.

κοριτσια μου ολα καλα με τον θειο του αφαιρεσανε τον ογκο μαζι με το μισο πνευμονα αλλα ολα καλα,θα τον στειλουνε για βιοψια(τον ογκο)και θα ακολουθησει θεραπεια αχ τι καλα σε ευχαριστω θεουλη μου

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία άννια μου. Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

stafroditi2353 ετσι οπως τα λεει η εβιρι ειναι απλα εγω σε εμνα βλεπω οτι θυμαμε ή εδωσα περισσοτερη προσοχη σε καποια πραγματα περισσοτερο στο 1ο απο οτι στα αλλα κ αυτο λογο ελειψης χρονου.δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα παιδια σου.ασε που το καθενα ειναι τοσο ιδανικο κ ξεχωριστο που θα παθεις πλακα με το ποσο αγαπη χωραει η καρδια σου κ η αγκαλια σου.

921477wc2fyvv2y2.gif

xaxaxaxaxa!!γτ ωρε απο κουφετο εγινα χατζηγιαννακης?

γιατι το ψευδωνυμο σου μου θυμιζει εκεινα τα γεμιστα με την καραμελα!αφου το ξερεις τι ρωτας;ναι γλυκο μου περιστερακι 3 εχω 17,15,κ4μιση.η 15 απο το σαββατο μαλλωνει με μια φιλεναδα γτ της την επεσε ενα παλικαρακι κ τον ηθελε η αλλη,κ απο χτες το βραδυ εμπλεξα γτ μου ζητησε την βοηθεια μου κ περναμε ωρες στο φατσαμπουκ να προσπαθουμε να λυσουμε τις διαφορες τους ο μεγαλος παει ερχετε μου ειπε οτι μαρτιο θα πανε 7ημερη κ θελει 500ε περιπου.....ο μικρος ελα να παιξουμε κ εγω τα προλαβαινω ολα .....οσο μπορω,κλ ειναι υπεροχα γερα να ναι παναγια μου κ ολα τα παιδακια του κοσμου.

καλη δυναμη!!είναι και τα 3 σε ηλικιες που χρειαζεται να τρεχεις και να εισαι πανταχου παρουσα...Αν και νομιζω ότι σε καθε ηλικα θελουν τρεξιμο τα παιδια

καλε το κουρκουτι που περισεψε απο τα σνιτσελ(γαλα αυγα)τα ανακατεψα με μανιταρια πλευρωτους(μου φερνει κιλα ο αδερφος μου)κ τα πασπαλισα με φρυγανια στον φουρνο κ 5λεπτα πριν τα βγαλω εριξα μοτσαρελα,κορες θεικο εγινε.

μας κολασες πάλι!!!

Αχ γιατι;:-(:lol:

Το ζουζουνι μου κι εγω παίζουμε ασταματητα σημερα!!

Ειναι το καινουριο μας κοσκινακι τα τουβλακια και τα εχουμε πεταξει παντού

Περισσοτερο παίζω ελλογου μου η γαϊδαρα, γιατί ο μικρός τι να κάνει..Γκρεμιζει ό,τι χτιζω κι εκσφενδονιζει τουβλάκια εδω κι εκεί...

Επίσης από το πρωί κολλά τα χερια βεντουζες στους τοιχους και αλωνιζει...Τοιχο τοιχο γυρισαμε σχεδον το μισο σπίτι

Ταχυτατη η εξελιξη του

Διαφημίσεις

Περισσοτερο παίζω ελλογου μου η γαϊδαρα, γιατί ο μικρός τι να κάνει..Γκρεμιζει ό,τι χτιζω κι εκσφενδονιζει τουβλάκια εδω κι εκεί...

Επίσης από το πρωί κολλά τα χερια βεντουζες στους τοιχους και αλωνιζει...Τοιχο τοιχο γυρισαμε σχεδον το μισο σπίτι

Ταχυτατη η εξελιξη του

τι κλ ρε συ!!!και οι ραγες η ξυλινες που εχει στο ικεα ειναι τελειο παιχνιδι.εμεις εχουμε παρει πολλες φορες κ ολο περνουμε στο χαλι κ με ξυλινα τραινακια να δεις οτι θα ειναι απο το αγαπημενο του παιχνιδι μεγαλωνωντας!!!εξαπτει την φαντασια και δεν το βαριουνται ευκολα

921477wc2fyvv2y2.gif

Ταχυτατη η εξελιξη του

τι ωραια!!!ναστε καλα και να χαιρεστε τετοιες ομορφες και ανεκτιμητες στιγμες!!!:)

κοριτσια μου ολα καλα με τον θειο του αφαιρεσανε τον ογκο μαζι με το μισο πνευμονα αλλα ολα καλα,θα τον στειλουνε για βιοψια(τον ογκο)και θα ακολουθησει θεραπεια αχ τι καλα σε ευχαριστω θεουλη μου

καλα αποτελεσματα και ολα να πανε κατευχην

κοριτσια μου καλησπερα. τι μου κανετε???ολα καλα???εγω δεν εκανα σημερα τιποτα. εχω τετοια κουραση που δεν ειχα κουραγιο, με το ζορι εκανα μπανιο. παιξαμε με τη μπουμπου μου το απογευμα, επλυνα κατι πιατα , λιγο συμμαζεψα και τελος.ρε κοριτσια πως γινεται αυτο???απο την δευτερα, μεχρι να ερθει η παρασκευη γινομαι ρακος!!!μωρο, δουλεια, σπιτι, καθολου προσωπικος χρονος, τι να σου κανει. εχω και κατι ζαλαδες σημερα, δεν ειμαι εγκυος μη μου πειτε κατι τετοιο, απτην ταλαιπωρια ειναι!!!!!αυτα.για αυριο δεν ξερω τι να μαγειρεψω. θα κανω κατι το μεσημερι οταν γυρισω. λεω κανενα σουφλε με μακαρονια στο φουρνο, πουναι και ευκολο. εχετε καμμια αλλη ιδεα???φιλακια πολλα σε ολες, καλο βραδυ και καλη μας ξεκουραση...

εγω θα κανω κατσικακι φρικασε αυριο κ επειδη τα μισα παιδια δεν το τρωνε (τωρα πως χωριζω τα 3παιδια μισα δεν ξερω χαχαχα)θα κανει η μανα μου φασολακια με πατατουλες.καλη ξεκουραση κοριτσια και καλο βραδακι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγώ έχω κάτι κολοκυθάκια και σπανάκι στο ψυγείο, θα αποφασίσω αύριο ποιο και πώς.

Αφροδίτη, καταλαβαίνω ότι θες κάτι εύκολο το σουφλέ που είπες είναι ό,τι πρέπει.

Επίσης,

σουφλέ με πατάτες αντί για μακαρόνια,

τηγανητές πατάτες με αυγά ή ομελέτα,

μακαρόνια με απλή σάλτσα,

στραπατσάδα (ντομάτα κι αυγά χτυπημένα στο τηγάνι δηλαδή)

τηγανητά καλαμαράκια ροδέλες με πατάτες

ψάρι φούρνου τυλιχτό στη λαδόκολλα (μόνο πλύσιμο κι αλατοπιπέρωμα θέλει)

τονοσαλάτα με διάφορα μέσα (ζυμαρικά, αγγούρι, ντομάτα, μαϊντανό, κρεμμύδι, καρότο, αρακά, πατάτα, μαγιονέζα, κέτσαπ, λαδόξιδο)

οποιοδήποτε κρεατικό στη γάστρα που το ξεχνάς ότι υπάρχει για 2-3 ώρες και το συνοδεύεις αν είναι κοκκινιστό με ζυμαρικά ή γίγαντες κι αν είναι άσπρο με πατάτες ή ρύζι.

Αυτά στα γράφω ως πιο εύκολες συνταγές χωρίς κόπο, διαφορετικά να σου γράψω κι άλλα που θέλουν περισσότερη προετοιμασία.

Μπήκα για μια καλησπέρα...είμαι πτώμα και δεν προλαβαίνω να γράψω, ούτε να διαβάσω πολλά. Ευελπιστώ αύριο.

Να πω περαστικά σε αρρωστους, μικρους και μεγάλους. Εγώ με τον αδελφό μου έχουμε 3 χρονια διαφορά ακριβώς, αλλα και πάλι ήμουν (και είμαι) υπερπροστατευτική απέναντί του.

Σας φιλώ όλες, να είσαστε καλά.

Υ.Γ. Σήμερα φάγαμε ψαρόσουπα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

έχω μια ανεψιάααααααααααααα ακόμα!

από τις 10π.μ. ζύγιζε 3.920 είναι μπουτούλω κ μαγούλω! πολύ όμορφη, με μπόλικο μαλάκι κ πίνει γαλατάκι της μαμάς της μόνο! γέννησε με φ.τ. κ επισκληρίδιο γρήγορα κ χωρίς πόνο! είμαστε πανευτυχείς κ δοξάζουμε τον Μεγαλοδύναμο!

είναι γούτσου γούτσου!

κάθε ευτυχία κ σε σας κόρες!

Μπράβο σας βρε Φέφη, να σας ζήσει! Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! :-D:grin::-D

Σήμερα γεννήθηκε? Αγωνίστρια από κούνια η Σκορπίνα! :lol:

Άντε και στα δικά σου, καλή μου!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! την φωνάζει ήδη σάββα ξηρό...

το έχει πάρει απόφαση ή ..σουλάκι θα βγει ή αναρχοκομμούνι το μπιρμπιλούδι μου!

αμήν, μακάρι Παναγία μου (για την ευχή σου)!

ό,τι καλύτερο για τις οικογένειές σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...