Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, marion83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Expand  

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κορίτσια μου.

Πίνω το καφεδάκι μου και διαβάζω τα μηνύματά σας. Δεν είχα το κουράγιο να σηκωθώ σήμερα και τη νύχτα πάλι έβηχα για αρκετή ώρα. Δε βλέπω να ορθοποδώ εδώ πέρα. Ούτε και κατάλαβα γιατί βήχω πάλι. Είναι πιθανότατα οι διαδρομές με τον παγωμένο αέρα που πιάνει τη μύτη και το στόμα. Σήμερα μετά το σχολείο θα πάμε με την κόρη μου εκεί κοντά να φάμε σε ένα από τα πολυκαταστήματα, γιατί κατά τη 1.15 θα τα πάει η δασκάλα του ελληνικού τμήματος στην Εκκλησία. Από την ώρα που σχολάει μέχρι την ώρα που θα φύγουν μεσολαβεί 1 ώρα, δεν προλαβαίνουμε να πάμε σπίτι για φαγητό. Βασικά δεν κατάλαβα γιατί τα πάνε σήμερα στην εκκλησία.

Σήμερα δεν είμαι σίγουρη ότι θα μαγειρέψω, γιατί έχει μείνει ένα πιάτο φασολάδα από χτες που μπορεί να φάει ο άντρας μου αφού εμείς θα φάμε έξω.

[quote name='φαιη.κ;1299688eviri θα σας πω αυτα που εμαθα γιατι αυτο που με ρωτησες δεν το γνωριζω:P:p:pτο ραμποτα μονο ξερω οτι ειναι δουλεια...:D

Η φράση σημαίνει: τι δουλειά κάνεις; ήξερα κι άλλα πραγματάκια που τα έχω ξεχάσει.

dwraki είπε:

Στις 11μιση φευγουμε για αεροδρομιο και 1 παρα 5 πεταμε......

Αχ και φοβαμαι καπως τα αεροπλανα...κυριως κατα την απογειωση τους...

Καλο ταξιδι να εχουμε και καλη επιστροφη.....!!!!

Δωράκι' date=' καλό ταξίδι να έχετε και καλή επιστροφή.[/color']

Eviri είπε:
Ναι, Μαρία αν δεν το βράσεις το πλιγούρι είναι ξερό και δεν τρώγεται. Εκεί κάτω το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 20' σε ένα μπολ με νερό περιβάλλοντος, ούτε ζεστό, ούτε τίποτα και στο ανοιχτό παράθυρο να μπαίνει η ζέστη. Μόλις ήρθα στην Ελλάδα, δεν είχα ξαναφτιάξει κάτι με πλιγούρι, πάω να δοκιμάσω το ίδιο για τη σαλάτα ταμπούλε και διαπίστωσα ότι το δικό μας πλιγούρι είναι πολύ σκληρό και δε γίνεται μόνο με μούλιασμα.

Εβιρακι εγω απλα το μουλιαζα αρκετη ωρα, αλλα παντα εμενε τραγανο..

καλημερα, για σημερα θα κανω ριγγατονι 4 τυρια και θα βαλω και μανιταρια μεσα.

φιλακια και ολες!!!!!

peristeraki είπε:
Καλημερα Δωρακι μου!!Καλό ταξίδι να εχετε!!Μη φοβάσαι είναι το πιο ακίνδυνο μέσο το αεροπλάνο...

Θα νιώσετε τοσο όμορφα εκεί που θα πάτε!!Να ειστε καλά ομορφη οικογενεια

Φιλάκια στο αντρακι το μικρό Αυτο μου αρεσε!!!!!!!:lol::lol::lol:

Αχ να σαι καλα...

Εχω ξαναπαει στους Αγιους παλια..οταν ήμουνα 18 χρονων με την αδερφουλα μου και την οικογενεια της.

Φιλια στο περιστερακι σου.

ΑΝΝΑ4 είπε:
αχ Δωρακι καλο ταξιδι,αναψε μια λαμπαδα κ για το σπορακι μας!Αυτο δεν χρειαζοταν καν να το πεις.......ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!!!!μπραβο κοριτσακι μου ευχομαι του χρονου να το ξανακανουμε μαζι το ταμα κ να χουμε κ το μωρακι μας παρεα!

Ναιιιιιιι οταν με το καλο γεννησεις θα παμε ολοι μαζι.....

peristeraki είπε:

Μόλις αρχισει να φουσκωνει η κοιλιτσα και μετα δεν θα καταλάβεις πώς περασε Πραγματικα....

Μόνο που στο τελος θα σε πιασει η ανυπομονησία να πάρεις το ζουζουνακι σου αγκαλιά και θα βιάζεσαι...Ετσι ειναι....

Σε λίγο καιρό κλείνει χρόνος από τοτε που γεννησα...Πόσο νοσταλγω την περιοδο της εγκυμοσυνης και τον τοκετο

Αχ κι εγω νοστάλγησα την περιοδο εγκυμοσυνης...αν και πολυ δυσκολη....

τον τοκετο παλι..........δεν θα ελεγα.....λογο της προωροτητας δεν χαρηκα την γεννα και τους 2 πρωτους μηνες της ζωης του παιδιου μας.

Νοστάλγησα ομως τρελα την μερα που περναμε το θησαυρουλακι μου..(το μινιον ,τοτε...)σπιτακι μας.....ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!

Eviri είπε:
Καλημέρα κορίτσια μου.

Πίνω το καφεδάκι μου και διαβάζω τα μηνύματά σας. Δεν είχα το κουράγιο να σηκωθώ σήμερα και τη νύχτα πάλι έβηχα για αρκετή ώρα. Δε βλέπω να ορθοποδώ εδώ πέρα. Ούτε και κατάλαβα γιατί βήχω πάλι. Είναι πιθανότατα οι διαδρομές με τον παγωμένο αέρα που πιάνει τη μύτη και το στόμα. Σήμερα μετά το σχολείο θα πάμε με την κόρη μου εκεί κοντά να φάμε σε ένα από τα πολυκαταστήματα, γιατί κατά τη 1.15 θα τα πάει η δασκάλα του ελληνικού τμήματος στην Εκκλησία. Από την ώρα που σχολάει μέχρι την ώρα που θα φύγουν μεσολαβεί 1 ώρα, δεν προλαβαίνουμε να πάμε σπίτι για φαγητό. Βασικά δεν κατάλαβα γιατί τα πάνε σήμερα στην εκκλησία.

Μηπως σε επηρεάζει,λεω εγω,το κλημα;

Παντως σας εχει φαει το περα δωθε,βρε κοριτσακι...πολυ ποδαροδρομος και κουραση.

Σήμερα δεν είμαι σίγουρη ότι θα μαγειρέψω, γιατί έχει μείνει ένα πιάτο φασολάδα από χτες που μπορεί να φάει ο άντρας μου αφού εμείς θα φάμε έξω.

Μια χαρα την βρησκω και την φασολαδα.Ελληνικοτατο φαγητο......

Δωράκι, καλό ταξίδι να έχετε και καλή επιστροφή.

Ευχαριστω εβιρακι.

Σας φιλω....τα λεμε αυριο το βραδυ.

και παλι ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???εμεις εδω κλασσικα κανω τον διαιτητη αναμεσα στα πιτσιρικια μου...Ο θειος μπηκε πριν λιγο για χειρουργειο τελικα βαλε παναγια μου να καταφερουν να αφαιρεσουν τον παλιο ογκο......

Σημερα θα κανω αρνι κοκκινιστο με πατατες τηγανητες,δεν εχω ορεξη για τιποτα

:-D

Διαφημίσεις

καλε γραψατε παρα πολλα!!

Καταρχην Δωρακι βοηθεια σε εσας και σε ολον τον κοσμο!

Ιωαννακι να πανε ολα καλα σας ευχομαι και να περασετε οσο το δυνατον πιο ανεφελα αυτην την περιπετεια..

Αννακι, ανακατευομαστε??? μπραβο πολυ χαιρομαι!!!!

παω και μια βολτα στις μανουλες Ιουνιου και μετα θα σηκωθω να κανω καμια δουλιτσα!!!

καλημερα και απο μενα!!!οντως γραψατε πολλα!!!ιωαννα ολα να πανε καλα και ελπιζω καλυτερα μετα το χειρουργιο. δωρα καλο ταξιδι και καλα να περασετε. και εγω νοστλαγω την περιοδο που ειχε το μπιζελακι μου στην κοιλια μου (τοτε ηταν πραγματικο μπιζελακι) και κλωτσουσε, την στιγμη που γεννηθηκε(τι συγκλονιστικη στιγμη οταν την ειδα!!!!, δεν θα την ξεχασω ποτε). αραγε κοριτσια αν κανουμε δευτερο παιδακι θα νιωθουμε τα ιδια???δεν ξερω τωρα ολαειναι συναρπαστικα και πρωτογνωρα!!!λενε βεβαια οτι δεν ξεχωριζεις τα παιδια και καθενα ειναι διαφορετικο. μη με βρισετε γιαυτο που θα πω-αλλα εγω εχω δοθει ολοκληρωτικα στην μπουμπου μου, που δεν νομιζω αυτη τη στιγμη οτι μπορω να μοιρασω την αγαπη μου....

Καλό μεσημέρι και από μένα!

Καλά έχετε γράψει ένα σωρό πράγματα, δεν σας προλαβαίνω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σήμερα το μενού έχει γιουβαρλάκια που τα ζητούσε η κόρη μου εδώ και δύο εβδομάδες!

Eviri είχα παλιότερα μια συνάδελφο που ήταν από τον Λίβανο και επειδή κάναμε και παρέα η μαμά της μαγείρευε διάφορα Λιβανέζικα φαγητά και μου έστελνε ταπεράκια;););)

Αυτές όμως που θα μου μείνουν αξέχαστες είναι οι αραβικές πίτες που τις γέμιζε με αυγό και το πασπάλιζε με ρίγανη και λίγο λαδάκι. Δεν θυμάμαι αν έβαζε και κάτι άλλο μέσα, αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήταν μούρλια:D:D:D

annia μου εύχομαι για τον θείο σου ότι είναι καλύτερο για εκείνον να γίνει. Μπορεί να είναι λίγο σκληρό αλλά πολλές φορές ο θάνατος είναι περισσότερο λυτρωτικός από μία ζωή, όση έχει μείνει, με αβάσταχτους πόνους για τον ίδιο και ψυχική ταλαιπωρία για τους δικούς του ανθρώπους.

dwraki μου καλό σας ταξίδι και βοήθεία σας το προσκύνημα κοριτσάκι μου!

ΑΝΝΑ4 σε καταλαβαίνω απόλυτα με τις ανακατωσούρες σου, τα ίδια πέρασα κι εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Όταν όμως θα κρατάς στα χέρια σου το μικρό σου θαυματάκι όλα θα τα ξεχάσεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

....και συνεχίζω...

Eviri μπορεί να μην σε σηκώνει το κλίμα της Γερμανίας και σε συνδιασμό με τον Μαραθώνιο που κάνεις καθημερίνα να σε καταπωνεί. Μήπως πρέπει να πάρεις κανένα συμπλήρωμα διατροφής για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου?

stafroditi2353 σχετικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη θα σου πω πως εγώ την χάρηκα καλύτερα γιατί γνωρίζοντας τι έρχεται βίωνα όλη την διαδικασία χωρίς το άγχος της πρωτάρας και χάρηκα περισσότερο την διαδικασία της γέννας.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρααααα!!!!

Οντως έχετε γράψει πολλά!!!

Για σημερα έκανα φακές οι οποίες σημειωτέον μου σπάσανε τα νεύρα γιατί δεν έβραζαν με τίποτα...:mad::-x

Δωρα καλό ταξίδι να έχετε και να γεμίσετε ψυχικά όσο πιο πολύ γίνεται!

Ιωάννα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον θείο σας και όσο πιο ανώδυνα γίνεται....

Άννούλα όσο σαδιστικό κι αν ακούγεται, πολύ χαιρομαι με τις ανακατωσούρες σου!!!;)

Εβιρι νομίζω ότι τον πέρασες τον Βέγγο!!!! Πως αντέχεις τόσο τρέξιμο κάθε μέρα, και κυρίως πως δεν αντιδράει η κόρη σου;

Σταφροδιτη κι εγώ έτσι ακριβώς αισθάνομαι... Εχω δώσει τόσα πολλά στην κόρη μου που νομίζω πως αν έρθει ένα δευτερο παιδάκι θα το ξεχωρίζω...

Είναι εντελώς ηλίθιο αυτό που λέω;:confused::confused:

Μαρία φοβερο φαγητό!!!! Στείλε καλέ και λίγο προς τα εδώ!!!:tongue:

Αγγελική πως αντιμετοπίζει η κόρη τον μικρό; Γιατί έχουν μεγάλη διαφορά απ'ότι βλέπω!

Φέφη που είσαι καλέ σήμερα; Γεννήσατε;

Κορίτσια όποια εχει το τηλέφωνο της Αρετής ας κάνει τον κόπο να την πάρει να μάθουμε το κάνει...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ελένη μου η Κωνσταντίνα την έχει δει μαμά νο2! Αυτό είναι καλό βέβαια μέχρι ένα σημείο γιατί εκείνη το παρακάνει. Τον υπερπροστατεύει και αυτό δεν είναι καλό:confused::confused::confused:

Μην κλάψει ο Χρήστος, μην μαλώσει κανείς τον Χρήστο, μην αφήσουμε καθόλου μόνο του τον Χρήστο......

Βέβαια, βάζει κι εκείνος το χεράκι του γιατί την λατρεύει και της το δείχνει, οπότε η κόρη μου λιώνει! Όταν επιστρέφει η Κωνσταντίνα από το σχολείο εκείνος με το που την βλέπει τρέχει στην αγκαλιά της. Δεν το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό, παρά μόνο σε εκείνη. Ε, πως να μην γίνεται αλοιφή μετά αυτή????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα !!! (ή μάλλον Καλησπέρα),

Πω πω καλέ τι γλωσσοκοπάνες είστε εσείς... μια μέρα να απουσιάσεις πρέπει να διαβάζεις 3 ώρες .... α πα πα πα....

τα διάβασα, αλλά δεν θυμάμαι τπτ (ε εντάξει το ταμπουλέ το συγκράτησα, ήταν εύκολο)...

Λοιπόοοοοον,

Ο Νικόλας μου δυστυχώς από χθες το απόγευμα άρρωστο το μανάρι μου...και προσπαθούσα όλο και κάτι να μαζέψω μα μια σκούπα, ένα ξεσκόνισμα, ένα πλυντήριο, να τα κάνω μπάνιο ε να μην κάνω κι ένα φαί ???? Ναι καλά... έφτιαξα γιουβαρλάκια μμμμμ πολύ ωραία.... να φανταστείτε ότι ΞΕΧΑΣΑ να βάλω κρεμμύδι και το συνηδειτοποίησα λίγο πριν κλείσω την χύτρα... ε, και τέτοια ώρα τέτοια λόγια πέταξα ένα κρεμμύδι ολάκερο μέσα μπας και σωθεί κάτι τελος πάντων...

Και το 'χω πει εγώ: όταν είμαι στεναχωρημένη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μαγειρεύω... τεσπα, και πάλι, δεν έφαγε κανείς επειδή τα παιδιά μας κατάφεραν τελικά να μας βάλουν για ύπνο, οπότε θα το υποστούμε σήμερα το μαρτύριο ΟΚ με μπόλικη φέτα ίσως και να νοστιμίσει... λέω εγώ τώρα...

Μίλησα πριν από λίγο με παιδικό τουλάχιστον για την ώρα δεν έχει κάνει εμετούλη ο μικρός...

το απόγευμα έχει και η Σ εμβόλιο...

Φέφη,

Με το καλό τα γεννητούρια !!!

Άννα μου,

Καλή επιτυχία στο χειρουργείο του θείου σας... δυστυχώς, τα έχουμε περάσει και μάλιστα πρόσφατα αλλά είχαν πάει όλα καλά !

Αγγελική εγώ την καταλαβαίνω γιατί κι εγώ με τον αδερφό μου έχουμε 7 χρόνια διαφορά και ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ...

Μάλιστα είναι κάποιες στιγμές που έχουν χαραχθεί στην ψυχή μου σαν εικόνα και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είμαι υπερπροστατευτική μαζί του ΑΚΟΜΗ!!!

Το μόνο που μου έλειπε ήταν ότι λόγω διαφοράς ηλικίας δεν είχαμε κοινά στοιχεια!

4Suap3.png

Ελένη το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα έχει φτάσει στο σημείο να μην θέλει να λείπει πολύ από το σπίτι γιατί θα κλαίει και θα γκρινιάζει ο μικρός. Αισθάνεται ενοχές όταν παίζει με τις φίλες της γιατί <<ταλαιπωρούμαστε>> εμείς με τον μικρό που τον κρατάμε.

Αυτό είναι υπερβολή.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Ελένη το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα έχει φτάσει στο σημείο να μην θέλει να λείπει πολύ από το σπίτι γιατί θα κλαίει και θα γκρινιάζει ο μικρός. Αισθάνεται ενοχές όταν παίζει με τις φίλες της γιατί <<ταλαιπωρούμαστε>> εμείς με τον μικρό που τον κρατάμε.

Αυτό είναι υπερβολή.....

Ε, ναι... Αυτό είναι υπερβολή...

Κι όχι τίποτα άλλο, χάνει το παιχνίδι της ηλικίας της και είναι κρίμα...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...