Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπερααααα.......ηρθα κι εγω.με κεφαλι καζανι.δεν βρισκω πως γραφουν ρωσικα να σας πω τιποτα......οσο για τα ωυχια που λετε εγω παραιτηθηκα.τα βαφω και με τα πιατα και αυτα χαλανε σε 2 μερες...ειδικα οταν ειμαι αγχωμενη τα ξεφτιζω μονη μου.λυβανεζικο ε,?αχχ....θα συμβιβαστοω με κανενα λαχματζουν αυριο.κοριτσια απο ξενη κουζινα μονο κινεζικο εχω δοκιμασει και ηταν χαλια.γιαυτο οι κινεζεσ ειναι σαν καρφιτσες:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε??εμεις ας τα λεμε καλα,ενας θειος αγαπημενος του αντρα μου(και δικος μου φυσικα)ειναι στο νοσοκομειο του βγηκαν καρκινο στο πνευμονα σε πολυ προχωρημενο σταδιο και φοβουνται και να του κανουν χειρουργειο γιατι υπαρχει περιπτωση να μην ξαναξυπνησει,δεν ξερω ειμαι πολυ στεναχωρεμη τον εχω ζησει τον συγκεκριμενο ανθρωπο απο τα παιδικα μου χρονια ειναι σαν να ειναι δικος μου θειος,δεν μπορω να το πιστεψω ακομα το σαββατο ειχαμε παει εκει με τα παιδια και σημερα αυτο:-(

:-D

annia μου το εχω περασει αρκετεσ φορεσ αυτο στη ζωη μου....στεωαγχωριεμαι πολυ.ο Θεοσ να του δωσει δυναμη να τα καταφερει και να δωσει δυναμη και σε εσας να τον στηριξετε γιατι αυτεσ οι καταστασεις ειναι πολυ ψυχοφθορες και για τις 2 πλευρες.

Αννια μου, λυπάμαι, ξέρω έχω περάσει ίδια κατάσταση με τον πατέρα μου και ήμουν και μικρή(μόλις 20!) και είναι πολύ ταλαιπωρία και για τον ίδιο και για την οικογένεια...εύχομαι (άν και θα σου φανεί πολύ σκληρό) να "ξεμπερδέψει" γρήγορα ο άνθρωπος από όλο αυτό για να ησυχάσει....ειλικρινά λυπάμαι...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Εγω γιατι δεν μπορω να το κανω.....

πουφφφφφφφφφφφφφφφφ....

Πήγαινε στο word που σου είπε και το Κουφετάκι και άνοιξέ το, μετά πάτα τη λέξη προβολή και θα σου βγάλει προς τα κάτω τη λέξη "κεφαλίδες και υποσέλιδα", μόλις το πατήσεις θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο στο οποίο θα γράψεις την επικεφαλίδα που θες. Κάθε φορά που θες να καταχωρήσεις στην ίδια σελίδα κάποια διαφορετική επικεφαλίδα θα το πατάς.

καλησπερααααα.......ηρθα κι εγω.με κεφαλι καζανι.δεν βρισκω πως γραφουν ρωσικα να σας πω τιποτα.....

Εγώ σε είχα ρωτήσει σε παλαιότερο ποστ, κεμ ραμπότα ζανιμάις; Δε θέλω να μου απαντήσεις γιατί μας είπες πρόσφατα. Δεν ξέρω να το γράψω αλλά μόνο να το ρωτάω.

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε??εμεις ας τα λεμε καλα,ενας θειος αγαπημενος του αντρα μου(και δικος μου φυσικα)ειναι στο νοσοκομειο του βγηκαν καρκινο στο πνευμονα σε πολυ προχωρημενο σταδιο και φοβουνται και να του κανουν χειρουργειο γιατι υπαρχει περιπτωση να μην ξαναξυπνησει,δεν ξερω ειμαι πολυ στεναχωρεμη τον εχω ζησει τον συγκεκριμενο ανθρωπο απο τα παιδικα μου χρονια ειναι σαν να ειναι δικος μου θειος,δεν μπορω να το πιστεψω ακομα το σαββατο ειχαμε παει εκει με τα παιδια και σημερα αυτο:-(

Άννια μου τι να πω, τα λόγια είναι φτωχά και άσκοπα σε τέτοιες καταστάσεις. Να προσεύχεστε να του δίνει ο Θεός δύναμη να αντέξει αυτά που τον περιμένουν και να του απαλύνει τους πόνους.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακιααα....πρωινη πρωινη σημερα.σηκωθηκα εκανα δουλειες γιατι σε μιαμιση ωρα εχω ραντεβου στο γιατρο.eviri θα σας πω αυτα που εμαθα γιατι αυτο που με ρωτησες δεν το γνωριζω:P:p:pτο ραμποτα μονο ξερω οτι ειναι δουλεια...:Dσημερα εχει πατατουλες στο φουρνο.φιλια σε ολες.καλη μερα να εχουμε ολες

Καλημερες.:P

Σημερα σηκωθηκα αρκετα νωρις....

Εφτιαξα το φαγητο του θησαυρου....μοσχαρακι με κρυθαρακι..(το μικρο που ειναι σαν ρυζακι....)σουπα να παρουμε μαζι,τυλιξα μαλλι..(:D)εβαψα νυχια,χερια-ποδια...(ζουλεψα απο σας που τα λεγατε χθες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

και σε λιγο θα ξυπνησω το θησαυρακι μου για γαλα και ντυσημο.

Την νυχτα ηταν πολυ ανησυχος......κατα τις 4 το πρωι με φωναζε και μετα μου επιανε τα χερια να τον παρω μαζι μου.....καιρο εχει να το κανει αυτο.

Αλλα πιστευω οτι ειναι που βγαζει τα 3 τελευταια δοντακια μαζι...(τον κατω αριστερα κυνοδοντα,και τους 2 πανω αριστερα τελευταιους γομφιους....)

ειναι ολα ετοιμα να σκασουν....μια λεπτη στρωση τα καλυπτει ακομα.....

Στις 11μιση φευγουμε για αεροδρομιο και 1 παρα 5 πεταμε......

Αχ και φοβαμαι καπως τα αεροπλανα...κυριως κατα την απογειωση τους...

Καλο ταξιδι να εχουμε και καλη επιστροφη.....!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημερα γλυκες μαγειρισσουλες μου, τι κανετε;

annia μου λυπάμια πολύ για τον θειο σου.Ειναι δυσκολες οι καταστασεις αυτες και μακάρι ο άνθρωπος να ταλαιπωρηθεί όσο γίνεται λιγοτερο

φαιακι δεν πετυχαινομαστε ποτε να κάνουμε μια κουβεντουλα!!Ελπιζω κάποια στιγμη σήμερα να βρεθουμε...Δεν εχετε σχολή, ετσι;

Ενώ είναι μια καλλή μερα για μενα, από αποψη δουλειας, τα τζιμα΄νια μου θελουν να τιμησουν το Πολυτεχνειο και...αργουν!!Εχουν ηδη χαθεί πολλές ωρες από την αδιαφορια τους ή από ιωσουλες, και για μενα είναι δυσαρεστο και γιατί αγχωνομαι που μενουν πίσω και γιατί χανω τα κάτι λίγα που βγαζω

Τελοσπαντων!!!

Μάλλον μπιφτεκάκια θα ψησω σημερα με πατατουλες φούρνου ή μπορεί να τις κάνω γιαχνί που μας αρεσουν πολύ!!Γιαχνί, τελικά, το αποφασισα.

Φιλάκια στα μαγουλάκια

καλημερουδιααααααααα ομορφουλες!δεν σας διαβαζω γιατι αμα πεσει το ματι στα φαγητα μου ερχετε ενα ανακατωμα αστα να πανε αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!ομως σ'αγαπωωωωωω!καπου σα να επεσε το ματι μου οτι η Φεφη εχουν γεννητουρια,να σας ζησει η νεα ζωουλα,παντα γερη κ παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!

Δωρακι εσυ δεν εχεις το τηλ της Αρετουλας,κανενα νεο απο την εγκυουλα μας δεν ειχαμε?

σας φιλω ολες,ξαναρχισαν τα ανακατεματα,αλλα δεν πειραζει το σπορι να ναι καλα κ ας γινω ενα με τα χαλια αχαχαχαχαχαχαχα!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερες.:P

Σημερα σηκωθηκα αρκετα νωρις....

Εφτιαξα το φαγητο του θησαυρου....μοσχαρακι με κρυθαρακι..(το μικρο που ειναι σαν ρυζακι....)σουπα να παρουμε μαζι,τυλιξα μαλλι..(:D)εβαψα νυχια,χερια-ποδια...(ζουλεψα απο σας που τα λεγατε χθες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Καλά εκανες!!Κι εγω θελω να κάνω ποδια, αλλά είμαι κρυουλιαρα και πως να περιμενω να στεγνωσει το βερνικι μετα;:confused:

και σε λιγο θα ξυπνησω το θησαυρακι μου για γαλα και ντυσημο.

Την νυχτα ηταν πολυ ανησυχος......κατα τις 4 το πρωι με φωναζε και μετα μου επιανε τα χερια να τον παρω μαζι μου.....καιρο εχει να το κανει αυτο.

Αλλα πιστευω οτι ειναι που βγαζει τα 3 τελευταια δοντακια μαζι...(τον κατω αριστερα κυνοδοντα,και τους 2 πανω αριστερα τελευταιους γομφιους....)

ειναι ολα ετοιμα να σκασουν....μια λεπτη στρωση τα καλυπτει ακομα.....

Στις 11μιση φευγουμε για αεροδρομιο και 1 παρα 5 πεταμε......

Αχ και φοβαμαι καπως τα αεροπλανα...κυριως κατα την απογειωση τους...

Καλο ταξιδι να εχουμε και καλη επιστροφη.....!!!!

Καλημερα Δωρακι μου!!Καλό ταξίδι να εχετε!!Μη φοβάσαι είναι το πιο ακίνδυνο μέσο το αεροπλάνο...

Θα νιώσετε τοσο όμορφα εκεί που θα πάτε!!Να ειστε καλά ομορφη οικογενεια

Φιλάκια στο αντρακι το μικρό

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααα ομορφουλες!δεν σας διαβαζω γιατι αμα πεσει το ματι στα φαγητα μου ερχετε ενα ανακατωμα αστα να πανε αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!ομως σ'αγαπωωωωωω!καπου σα να επεσε το ματι μου οτι η Φεφη εχουν γεννητουρια,να σας ζησει η νεα ζωουλα,παντα γερη κ παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!

Δωρακι εσυ δεν εχεις το τηλ της Αρετουλας,κανενα νεο απο την εγκυουλα μας δεν ειχαμε?

σας φιλω ολες,ξαναρχισαν τα ανακατεματα,αλλα δεν πειραζει το σπορι να ναι καλα κ ας γινω ενα με τα χαλια αχαχαχαχαχαχαχα!

Καλημερα κούκλα!!

Το τικερακι όσο πάει κι ομορφαίνει, βλέπω...

Πάλι καλά που σου ερχεται ανακατωμα μόνο και όχι λιγουρα να αρχισεις να ζητας όλα τα περιεργα και να τρεχουν οι άνθρωποι να στα βρουν:lol:

Χθες μεχρι για λιβανεζικα είπαμε...

Σε ποια εβδομαδα είσαι;

αχ Δωρακι καλο ταξιδι,αναψε μια λαμπαδα κ για το σπορακι μας!μπραβο κοριτσακι μου ευχομαι του χρονου να το ξανακανουμε μαζι το ταμα κ να χουμε κ το μωρακι μας παρεα!

9892a30fbd.png

Καλημερα κούκλα!!

Το τικερακι όσο πάει κι ομορφαίνει, βλέπω...

Πάλι καλά που σου ερχεται ανακατωμα μόνο και όχι λιγουρα να αρχισεις να ζητας όλα τα περιεργα και να τρεχουν οι άνθρωποι να στα βρουν:lol:

Χθες μεχρι για λιβανεζικα είπαμε...

Σε ποια εβδομαδα είσαι;

καλημερα,μπα περιεργα δεν μου ερχονται ευτυχως χιχιχιχι!τωρα θα μπω στην 7η εχω ακομα δρομοοοοοοοο μπροστα μου!

9892a30fbd.png

καλημερα,μπα περιεργα δεν μου ερχονται ευτυχως χιχιχιχι!τωρα θα μπω στην 7η εχω ακομα δρομοοοοοοοο μπροστα μου!

Εχεις, αλλα περνά τοσο γρήγορα ο καιρός, θα δεις...

Μόλις αρχισει να φουσκωνει η κοιλιτσα και μετα δεν θα καταλάβεις πώς περασε

Μόνο που στο τελος θα σε πιασει η ανυπομονησία να πάρεις το ζουζουνακι σου αγκαλιά και θα βιάζεσαι...

Σε λίγο καιρό κλείνει χρόνος από τοτε που γεννησα...Πόσο νοσταλγω την περιοδο της εγκυμοσυνης και τον τοκετο

Εχεις, αλλα περνά τοσο γρήγορα ο καιρός, θα δεις...

Μόλις αρχισει να φουσκωνει η κοιλιτσα και μετα δεν θα καταλάβεις πώς περασε

Μόνο που στο τελος θα σε πιασει η ανυπομονησία να πάρεις το ζουζουνακι σου αγκαλιά και θα βιάζεσαι...

Σε λίγο καιρό κλείνει χρόνος από τοτε που γεννησα...Πόσο νοσταλγω την περιοδο της εγκυμοσυνης και τον τοκετο

μου αρεσει η περιγραφη σου,την κρατω γιατι ετσι θα ζησω γλυκια εγκυμοσυνη!σε ευχαριστω,τωρα σε αφηνω να φαω κατι γιατι με νηστικο στομαχι γινομαι χειροτερα!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...