Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

       

      Αυτά υποτίθεται έχουν μια ειδική κάλυψη για να δρουν στο γυναικείο σύστημα κ όχι στο στομάχι. Είναι λίγο ακριβά αλλά είναι πολύ καλά. 

      Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

Ναι, Μαρία αν δεν το βράσεις το πλιγούρι είναι ξερό και δεν τρώγεται. Εκεί κάτω το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 20' σε ένα μπολ με νερό περιβάλλοντος, ούτε ζεστό, ούτε τίποτα και στο ανοιχτό παράθυρο να μπαίνει η ζέστη. Μόλις ήρθα στην Ελλάδα, δεν είχα ξαναφτιάξει κάτι με πλιγούρι, πάω να δοκιμάσω το ίδιο για τη σαλάτα ταμπούλε και διαπίστωσα ότι το δικό μας πλιγούρι είναι πολύ σκληρό και δε γίνεται μόνο με μούλιασμα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

Το σοκ το δοκίμασα το καλοκαίρι πλάκα είχε. Μπλε έχω κι εγώ κατα νου να τα βάψω αφου πρώτα πάρω μανό.

Οσο για πατούσες δεν είναι να τις αφήσω γίνονται πενταπλοί πάτοι.Και έχω και γλυκιά παρατηρησούλα απο τον αντρούλη οπότε τις κάνω. Αυτο που με βοήθησε πολύ είναι βαζελίνη και καλτσάκια μετά το μπάνιο.

και εγω το κανω αυτο. βοηθαει πολυ, μαλακωνει τα ποδια. καλο ειναι να προηγηθει λιγο τριψιμο φτερνας:wink:

Link to comment
Share on other sites

Περιστεράκι κάτι τέτοια έχω ακούσει κι εγώ όταν στις σαλάτες ή στο ρύζι έβαζα καλαμπόκι. Μου έλεγαν: "κότες είμαστε;" Ξέρεις κάτι; Αν δεν απαντήσεις την πρώτη, δεύτερη φορά, αλλά εξακολουθήσεις να σερβίρεις αυτό που σου αρέσει και που οι άλλοι βρίσκουν περίεργο, τότε κάποια στιγμή θα τους ακούσεις να σε ρωτάνε, πότε θα ξαναφτιάξεις από εκείνο το κατοχικό και το περίεργο.

Αυτο το εχω πάθει κι εγω με το καλαμποκι!!Για πολλά φαγητα υπάρχει επιφυλακτικοτητα.Το εχω ξαναπει ότι οι γονείς και τα πεθερικά μου δεν εφτιαχναν ποτε ρεβυθια.Οταν άρχισα να τους τα φιλευω, τα συνηθισαν και μαλιστα τα ζητανε

Link to comment
Share on other sites

Καποτε προ γάμου ειχα δοκιμασει συνταγες με πλιγουρι.Μου άρεσε πολύ...Η οικογενεια ομως είχε περιεργες αντιδρασεις του τυπου: "Τετοιο τρωγαμε στην Κατοχή"(η γιαγια)

"Παπιά είμαστε;"(οι λοιποι)

χαχααχχα!!!περισσι την πρωτοχρονια εκανα(οπως σε καθε πρωτ.γευμα)μια κολοκυθοσουπα,φανταστικη με πολυ προεργασια και τετοιου ειδους σχολια ακουσα κι εγω.α και μια παντζαροσουπα προπερσι την ιδια τυχη ειχε που ποιο γιορταστικη σουπα δεν υπαρχειimages?q=tbn:ANd9GcSngGRRSEV_d6bEfnnRZweZCVUnuXypmx2mwqCIFq2kLfgLe847YUPU1c_F

εβιρι thanks για την σαλατα θα την κανω και θα σου πω αντιδρασεις.το γλυκο ειχε αλευρι απ,σιμιγδαλι,μια κιτρινη σκονη,κατι αλλα που δεν θυμαμε,κ στον πατο του ταψιου το αλειψε με ταχινι και απο πανω απο το κεικ ας πουμε το πασπαλισε σουσαμι.κλ θα το βρουμε γτ ειναι λεει απο τα αγαπημενα τους.για το φαγητο με τον κιμα θυμαμε οτι τσιγαρισε κιμα με κρεμμυδι κ αλλα μετα εκανε μιγμα με σπασμενο σιταρι το δικο μας κορκοτο μαλλον κρεμμυδι ψιλοκ.κ μπαχαρια.τα ανακατεψε ελαφρα κ μετα λιγο λιγο το βαλε σε μιξερ,μετα εβαλε απο αυτη την ζυμη σε στρωση με την βοηθεια νερου για να απλωθει στα χερια της στην μεση εβαλε το τσιγαρισμενο μιγμα και απο πανω παλι εστρωσε το ωμο μιγμα,το χαρακωσε οπως εμεις τον μπακλαβα πριν το ψησιμο και το εβαλε απο πανω λαδι να παει παντου για να μην ξεραθει.


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites

και εγω το κανω αυτο. βοηθαει πολυ, μαλακωνει τα ποδια. καλο ειναι να προηγηθει λιγο τριψιμο φτερνας:wink:

καλη κρεμα ποδιων ειναι και της neutrogina με το πρασινο καπακι

καλυτερα αποτελεσματα πο βαζελινη και χωρις καλτσακια

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα τι κανετε???εγω μολις εκανα μπανιο και ξαπλωσα. ειχαμε κοσμο το απογευμα, μετα σιδεο, μπναιο το μπιζελι κ υπνο.τωρα καθησα. περιστερακι σε χαιρομαι σημερα, εχεις συγγραφικο οιστρο!!!φεφακι με ρωτησες το πρωι , τωρα θυμηθηκα να απαντησω. εχω τελειωσει οικονομικο και δουλευω σε μια εμπορικη εταιρεια. με το καλο και το ανηψακι σου, να το χαρειτε. δωρακι καλο ταξιδι και καλα να περασετε. εβυρι, πολυ τυχερη, ωραια εμπειρια. φιλακια σε ολες...συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι αλλα μηνυματα να σχολιασω. για αυριο εχω κεφτεδακια με πατατες απο σημερα και πιτσα, οποτε θα περασουμε ετσι. γενικα μαγειρευω ανα δυο μερες. δεν προλαβαινω καθε μερα!!!

Link to comment
Share on other sites

Εεεεεπ.....

σας τσακωσα!!!!!!

Καλα βρε νυχτοπουλια....παλι εδω ειστε;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Να σας πω,εκτως απο την Αρετη,χασαμε και το σμαρτακι αυτες τις μερες η κανω λαθος;;


r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Link to comment
Share on other sites

Εεεεεπ.....

σας τσακωσα!!!!!!

Καλα βρε νυχτοπουλια....παλι εδω ειστε;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Να σας πω,εκτως απο την Αρετη,χασαμε και το σμαρτακι αυτες τις μερες η κανω λαθος;;

ναι ναι ναι

αυτό σκεφτομουν σημερα

η Αρετη μου διαφευγει

Link to comment
Share on other sites

Κουφετάκι, τα κίμπε που λέω εγώ, είναι στο σχήμα σαν μικρά μακρόστενα λεμονάκια, απ' έξω η υφή τους είναι λεία και ξερή γιατί έχουν πλιγούρι στο μείγμα, μέσα όμως είναι μαλακά. Δεν είναι κομμάτια σαν του μπακλαβά σε ταψί. Αυτό που περιγράφεις ίσως είναι κάποιο άλλο φαγητό που δε γνωρίζω.

Φιλάκια κι από μένα Αφροδίτη.

Link to comment
Share on other sites

Δίκιο έχεις Δωράκι, το Σμαρτάκι δεν έχει γράψει πρόσφατα.

Περιστεράκι, την Αρετή εσύ δεν την πρόλαβες εδώ στο μαγειροκαφέ γιατί έχει να μπει από το Σεπτέμβριο. Το ψευδώνυμό της είναι ARNIKOL

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εβιρι με ξελιγωσες με τις νοστημιες που μας γραφεις......

Να σας ρωτησω κατι...

πως μπορω να αποθηκευσω τις συνταγες στον υπολογιστη;

Με αντιγραφη και αποκολληση;επιχειρησα αλλα δεν καταφερα τιποτα...:(


r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Link to comment
Share on other sites

Δίκιο έχεις Δωράκι, το Σμαρτάκι δεν έχει γράψει πρόσφατα.

Περιστεράκι, την Αρετή εσύ δεν την πρόλαβες εδώ στο μαγειροκαφέ γιατί έχει να μπει από το Σεπτέμβριο. Το ψευδώνυμό της είναι ARNIKOL

Με κάλυψες απόλυτα ;)


r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Link to comment
Share on other sites

Δωράκι εγώ κάνω το εξής πάω στα Windows και ανοίγω σελίδα, βάζω επικεφαλίδα με τίτλο συνταγές και από κάτω συνταγές μαγειρικής με αλφαβητικούς τίτλους για κάθε είδος τροφής (π.χ. αρνί-κατσίκι στο Α, πίτες στο Π, μοσχάρι στο Μ.....) κι από κάτω άλλο τίτλο για τη ζαχαροπλαστική επίσης με τίτλους για τις κατηγορίες γλυκών όπως κέικ, γλυκές πίτες, παγωτά κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Δωράκι εγώ κάνω το εξής πάω στα Windows και ανοίγω σελίδα, βάζω επικεφαλίδα με τίτλο συνταγές και από κάτω συνταγές μαγειρικής με αλφαβητικούς τίτλους για κάθε είδος τροφής (π.χ. αρνί-κατσίκι στο Α, πίτες στο Π, μοσχάρι στο Μ.....) κι από κάτω άλλο τίτλο για τη ζαχαροπλαστική επίσης με τίτλους για τις κατηγορίες γλυκών όπως κέικ, γλυκές πίτες, παγωτά κλπ.

Εγω γιατι δεν μπορω να το κανω.....

πουφφφφφφφφφφφφφφφφ....


r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Link to comment
Share on other sites

εγω ανοιγω το word και κανω αντιγραφη κ επικοληση κ μετα αποθηκευση σε εναν φακελο που εχω ολες τις συνταγες μου που μεσα στον φακελο εχω υποκατηγοριες φακελων με χριστουγενιατικες,σοκολατες ροφηματα,και διαφορα τετοια


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...