Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Με το καλό αδερφούλα μου!!Να είναι γερό και τυχερό το νεο μέλος της οικογενειας!!

ευχαριστώ καλή μου!

Πες του μπαμπουλη σου να ελπίζει, καθότι υπάρχει και το πλάνο "βιάστρια", άλλο που δεν το ξερει

είμαι κλώνος του, κάτι θα έχει υποψιαστεί!:rolleyes::lol:

Ποσα αδερφάκι ειστε;Εχω άλλη μια αδερφη μικροτερη, ανυπαντρη, τρελάρα με την καλή έννοια, είναι και 28 ακόμα, εντάξει...Το μικρό της οικογενειας...

Μόλις είδαν εμέναν οι γονείς μας απέκτησαν ξαφνικά κώλυμα να κάνουν άλλο παιδι:lol:

Και το έκαναν κατοπιν δικής μου πιέσεως!Μάλιστα:lol:Εκανα και τετοια μικρη, εκβιαζα κόσμο

Φιλακια, φιλάκια, φιλάκια

κ πολύ καλά έκανες!

ααααααααχ, τις ελπίδες μου εναποθέτω λοιπόν στην Σύσα.;):tongue:

μια αδερφή μικρότερη έχω, 18 μήνες διαφορά! όλα μαζί!

για την αδερφή σου να βρούμε ένα καλό παιδί, εδώ!

Ευχαριστώ κοριτσάρες!

Όσο για το θέμα καυγάς νομίζω ότι είναι αναποφευκτο καποιες φορές να μην είναι τα παιδιά μπροστά!

Εμας πάντως όταν μας βλέπει να μαλώνουμε μας ρωτάει αν την αγαπάμε ή αν την μαλώνουμε και κάπου εκεί ηρεμούμε και το κόβουμε!

πες τα, γιατί λίγοι το παραδεχόμαστε!

δεν υπάρχει παραμυθένιος γάμος! κ στα παραμύθια υπάρχουν δράκοι, μάγισσες κ κακοί κ ....

τι ωραια που ξερετε να πλεκετε σεμεδακια.εγω δεν μπορω!βρε περιστερι μην στεναγχωριεσαι για τα κιλακια.σε πληροφορω οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν 94 κιλα..ναιναιναι...σημαδουρα στο αιγαιο....χαχαχαχα....οταν αρχισα να τα χανω δεν του αρεσε...με ειχε συνηθισει.(θεε μου τι ανθρωπος¨)

σου το ξαναέγραψα είσαι γυναικάρα! όχι μόνο όμορφη!

όσο για τα λαζάνια, δεν κάνω, αλλά νομίζω πως η μαρία τα κάνει σωστά.

λαζάνια κανελόνια δεν είναι το ίδιο;

ή τα βράζεις ελάχιστα, όχι σε σημείο βρασμού ή καθόλου κ ακολουθείς τις οδηγίες της μαρίας.

ελπίζω να μην το κρέμασα το κορίτσι κ έχει κ να ετοιμάσει τα προικιά του φεφόπαιδου (θένκιου ντήαρ περίστερος!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κοριτσια μπηκα στο google και πατησα λαζανια και μου εβγαλε αυτα τα μακαρονια τα τετραγωνα.δεν πηρα τετοια.λιγκουινι πηρα.αν πατησετε θα δειτε ποια ειναι.μαλλον τυπογραφικο λαθοσ.το θεμα ειναι οτι κολλησαν.σας φιλαω ολεσ.θα βγω.εχω 3-6 ρωσικα και βαριεμαι απιστευτα.θα μπω το απογευμα να σας διαβασω.φιλακιαααα.....:D:D:D

Γεια σας κορίτσια

Σήμερα τρώμε φακές Τετάρτη μπήκαμε και στη Σαρακοστή.

fefi με το καλό η ανηψούλα.

Μη λέτε για βελέντζες τιε μισώ, πολύ ζεστές δεν λέω. Ενα φεγγάρι που σκεπαζόμουνα μικρή ξυπνούσα και είχα τρίχες στο στώμα μου απο τη βελέντζα. Μετά έβαλα παπλωματοθήκη στη βελέντζα αλλά κουραζόμουνα να την κουβαλάω όλο το βράδυ καθώς και βαριά. Οπότε παπλωματάκι και είμαι μια χαρά.

Οι φλοκάτες θεωρώ οτι ζεσταίνουν πιο πολύ το χώρο απο τα χαλιά αλλα πολλή σκόνη. Ούτε εγώ ξέρω να πλέκω αλλα το κέντημα το κατέχω. Βγάζω και μετροιτίς. Εχω ένα καρέ πολύ ωραίο σχέδιο σκούροπ χρυσό και ανοιχτό αλλά το χω στη μέση δεν τελειώνει με τίποτα και γω βαριέμαι.

Επίσης μια ερώτηση λαζάνια λένε και τα μακαρόνια που είναι πλατιά και τα άλλα τα ζυμαρικά που είναι ορθογώνια;

Φιλάκια

st5Bp2.png

Περιστεράκι η αλήθεια είναι ότι αυτήν την ιστορία ακόμη την θυμόμαστε και γελάμε....

κ εγώ θυμάμαι ιστορίες με τις βελέντζες από τα παιδικά μου χρόνια κ ήταν τέλεια με τα ξαδερφάκια μου...τί αθώα χρόνια! πώς γίναμε!!!!

Όσο για τα κιλάκια κι εγώ πρέπει να χάσω καμιά δεκαριά αλλά κάνω την πάπια:tongue::tongue::tongue::tongue:

7 θέλω να ξεφορτωθώ, αλλά κάνω πως δεν με νοιάζει, γιατί δεν προλαβαίνω να πάω διατροφολόγο. όταν πάω, ξέρω πως χάνω εύκολα! 1-2 κιλά την εβδομάδα!

φαιη.κ κι εμένα ο άντρας μου με γνώρισε με τα κιλάκια μου κι έχει την ίδια άποψη με τον δικό σου. Θέλει την γυναίκα με καμπύλες....

κ άλλος ξάδερφος του φέφου!:lol:

Φεφάκι κι εγώ για δουλειές δεν το έχω. Τα απολύτως απαραίτητα κι αν μπορώ να τα αποφύγω κιόλας.....;););)

μωρέ καθαρίζω, αλλά μπροστά στην αδερφή μου είμαι ξεφυσίδι!!!

Καλέ ο περιστερης δεν εχει προβλημα!!Ειναι ερωτευμενος με τον πλούσιο εσωτερικό μου κοσμο και αγνοεί τον πλούσιο εξωτερικό.

Το θεμα είναι εγω πως νιώθω...

:confused:

κ εγώ έτσι το βλέπω, ο φέφος δεν αντέχει τη μίρλα μου για τα κιλά μου, όταν δεν μπαίνω σε ρούχα μου...αρχίζω το ψιθυριστό μυξόκλαμα, (ίδια η κόρη μου όμως ρε παιδί μου) κ δεν το αντέχει ο δόλιος!

Εχω τον περιστερη σπίτι σήμερα...Αυτός κάνει babysitting, εγώ σερφαρω, τα μακαρόνια ψηνονται στο φουρνο...

Εχω χρόνο να απαντησω σε καθεμια ξεχωριστα λοιπον

Θα είναι που ξύπνησα από τις 5 σήμερα...Γι' αυτό εχω λογοδιαρροια

Οχι ότι αλλες φορες δεν ειχα

αίμα μου!

λοπόν θυμήθηκα...φλοκάτη' date=' βελέντζα!

φλοκάτη για πάτωμα, βελέντζα για σκέπασμα...Σωστηηηη

συμπεθέρα, έχω να δηλώσω ότι είμαι αλλεργική σε σεμέν, καρεδάκια, πλέξιμο, κέντημα, ράψιμο...ήδη διαβάζοντας τι δραστηριότητες αυτές έβγαλα καντήλες!

ανατρίχιασα για να ακριβολογώ! οπότε, αν δεν σε πειράζει η Χρύσπα θα πάρει την προίκα της μάνας της, αυτά δηλαδή που εγώ δεν στρώνω στο σπίτι....

εκτός αν θέλεις να ετοιμάσεις εσύ την προίκα του γιού σου και της νύφης σου!

Θα παρει της μαμα του......:wink:

τοσα που μοπυ εχει η μανουλα μου,που να τα στρωσω ολα;

Και να φανταστεις ακομα δεν τα πηρα ολα....

να'μαι και εγω παλι, εβαλα το σπανακορυζακι να βραζει, σκουπισα, απλωσα ρουχα, εβαλα πλυντηριο, ανοιξα το σπιτι να παρει αερα, το πλασμα κοιμαται..

Να μου το φιλησεις το πλασματακι σου...:P

Κι εγω σπανακορυζο εκανα σημερις....το οποιο τσακισαμε πριν λιγο.

Δωρακι ενταξει ο Ρφαηλακος μας?

Μια χαρα Μαρακι μου,Δοξα να χει Ο Παναγαθος!!!!!!

ετοιμόγεννη μαράκι μου. μετά από μπόρα μεγάλη........

Με το καλο συμπεθερουλα μου.Καλη λευθερια να εχει!

τί καλά που αέρισες! να πω στον φέφο να ανοίξει το μεσημέρι, γιατί δεν προλαβαίνουμε.

Εγω αεριζω παντα το πρωι που ξυπναω,πριν ακομα σηκωθει ο θησαυρουλης μου.

Έδώ είμαι ξανά...

Μόνο όταν με είδε ότι κόντεψα να λιποθυμίσω διαπίστωσε ότι το είχε παρακάνει στην προσπάθειά του να με κρατήσει ζεστή για να μην την αρπάξω χειρότερα! Τραυματική εμπειρία, από τότε ούτε να τις βλέπω δεν θέλω.......

Αδικο εχεις;

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσια!

Μπονζουρρρ Ελενακι μου.

Πω πω... τι μου θυμήσατε με τις φλοκάτες και τις βελέντζες....

Τι τέλειο να ξαπλώνεις επάνω...

Επανω ναι,αλλα οχι απο κατω τους.......σκετη ταφοπλακα που ειπε και η συμπεθερα μου.

Εμενα με σκεπαζε η μαμα μου το βραδυ και το πρωι με εβρησκε στην ιδια ακριβως θεση.......που να κουνηθω......μπορουσα;

Δωράκι χρυσοχέρα! Ετοιμοι για το ταξιδάκι σας βλέπω...

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!

Ετοιμοι δεν λες τιποτα.

Θα βαλω κερακι για ολλες σας κοριτσια,εσας και τις οικογενειες σας.

Εγώ έχω τον χάμπι χάλια από χθες...

Ανέβασε πίεση, μάλλον από το αυχενικό και είναι πιασμένος πολύ...Αφού πάει μονόπατα!Περαστικουλια του.....

!

:lol:

κ η μάνα μου δεν έβγαλε άκρη με μένα, σε αντίθεση με την αδερφούλα μου που το έχει με το κέντημα, με την καθαριότητα, με όλα! μαγείρεμα, ...ίδια η μάνα μου, ίδια η γιαγιά μου!!!!

εγώ πήρα από το άλλο σόι, του πατέρα μου!:rolleyes:

Ακριβως τα ιδια....εγω με την αδερφη μου,εγω 4 χρονια μικροτερη...επλεκα με βεργες και βελονακι...εκεινη ουτε να τα δει....

Αλλα εκεινη κεντουσε πολυ....ειχε φτιαξει ενα σορο κεντηματα....

εγω...κανενα....

Η μαλλον....1......ενα σκυλακι μικρο!!!!!!!

Τι κάνει ο κούκλος σου;

Μια χαρα εναι,τωρα κοιμαται το θησαυρακι μου.

Μου αρεσει κι εμένα το κεντημα-πλεξιμο, αλλά εχω φτωχες γνωσεις...Σταυροβελονιά μόνο και την κλασική "κάλτσα"στο πλέξιμο

Τωρα εχω ξεκινησει να κενταω ενα ελληνικό αλφαβητο για τον γιο μου.Ειμαι στο γραμμα Τ και μεταξύ των γραμμάτων φτιάχνω παιδικά σχεδιάκια.Αχ τι ωραιο αυτο...που το κανεις;και μετα θα το κανεις καδρακι;πολυ μου αρεσε.

Κι η φαίη πλέκει και μας εχει κλείσει η φεφη να κάνουμε την προίκα του φεφοπαιδου(να μην ξεχνιομαστε)

Φιλάκια

Αντε μπραβο...να παρει προικα το αγορι μου....

Να κανετε πολλα και σε πολλα σχεδια...οχι φτωχα....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

και κατι που ηθελα να ρωτησω λαζανια μαγειρευεται?εκανα μακαρονια με κιμα και πηρα λαζανια.ειναι η εβδομη φορα που πηρα.και τισ 7 τα βραζω και κολανε μεταξυ τουσ.στην αρχη επαιρνα καποια προιοντα με την ονομασια του σουπερ μαρκετ.σημερα πηρα μαρκασ και παλι το ιδιο.εβαλα και λιγο λαδακι στο νερο.δεν ξερω τι φταιει αλλα νευριασα πολυ.:mad:

Τα λαζανια κανονικα γίνονται στο φούρνο φαίη μου, αλλά επειδή κι εγώ τα κανω στην κατσαρόλα πολλές φορές, ο μονος τροπος που έχω χρει για να μην κολλάνε έιναι να τα βγάζω από την κατσαρόλα, τα σουρώνω με μπόλικο νεράκι, και τα ρίχνω κατευθείαν στην σάλτσα που έχω ετοιμάσει!\

κ το ντελίβερυ καλό είναι.

περαστικά του. να του κάνεις γούτσου γούτσου.:cool:

κ ο φέφος έχει τάση για υπέρταση, κληρονομιά επίσης από τη μαμά του.

ιδίως όταν τρώει αλμυρά, ιδίως όταν φουντώνει κ η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται αιτία για να γίνει αυτό, αφορμές ψάχνει!:P

Αυτό αγάπη μου το έχουν έμφυτο!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κοριτσια μπηκα στο google και πατησα λαζανια και μου εβγαλε αυτα τα μακαρονια τα τετραγωνα.δεν πηρα τετοια.λιγκουινι πηρα.αν πατησετε θα δειτε ποια ειναι.μαλλον τυπογραφικο λαθοσ.το θεμα ειναι οτι κολλησαν.σας φιλαω ολεσ.θα βγω.εχω 3-6 ρωσικα και βαριεμαι απιστευτα.θα μπω το απογευμα να σας διαβασω.φιλακιαααα.....:D:D:D

μου αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ!

ζηλεύω!

Γεια σας κορίτσια

Σήμερα τρώμε φακές Τετάρτη μπήκαμε και στη Σαρακοστή.

fefi με το καλό η ανηψούλα.

ευχαριστώ κάγκλυ μου! κ εγώ φακίτσα θα πάω σε λίγο να φάω.

Μη λέτε για βελέντζες τιε μισώ, πολύ ζεστές δεν λέω. Ενα φεγγάρι που σκεπαζόμουνα μικρή ξυπνούσα και είχα τρίχες στο στώμα μου απο τη βελέντζα.

το ίδιο παθαίναμε όλοι!

η αδερφή μου λύσσαγε με την αίσθηση που είχαν! δεν τις άντεχε!

Μετά έβαλα παπλωματοθήκη στη βελέντζα αλλά κουραζόμουνα να την κουβαλάω όλο το βράδυ καθώς και βαριά. Οπότε παπλωματάκι και είμαι μια χαρά.

Οι φλοκάτες θεωρώ οτι ζεσταίνουν πιο πολύ το χώρο απο τα χαλιά αλλα πολλή σκόνη. Ούτε εγώ ξέρω να πλέκω αλλα το κέντημα το κατέχω. Βγάζω και μετροιτίς. Εχω ένα καρέ πολύ ωραίο σχέδιο σκούροπ χρυσό και ανοιχτό αλλά το χω στη μέση δεν τελειώνει με τίποτα και γω βαριέμαι.

Επίσης μια ερώτηση λαζάνια λένε και τα μακαρόνια που είναι πλατιά και τα άλλα τα ζυμαρικά που είναι ορθογώνια;

Φιλάκια

τότε όμως τις φλοκάτες, βελέντζες τις άπλωναν έξω κ τις τίναζαν με ένα που τις χτυπούσαν. τις άφηναν κ στον ήλιο.

τυχαίο που τώρα έχουμε πιο πολλά κρούσματα αλλεργιών, ρινίτιδας, κ άλλα πόσα; δεν νομίζω.

κατι μου λέει ότι θα μας πουν οι γιατροί να το γυρίσουμε στα παλιά!

Δώρα, να σου στείλω κ όσα μου έκανε η μανα μου. έχω μια ντουλάπα κ μου είναι πολύτιμος ο αποθηκευτικός χώρος!

αλήθεια που θα μείνουν τα παιδιά μας;

ευχαριστώ για τις ευχές ψυχή μου.

ευχαριστώ κ για το κεράκι που σκέφτηκες, είσαι μάνα του θησαυρού!

ρε γμτ, πάλι συγκινήθηκα!

τί θα γίνει με την πάρτη μου;

πάω για φακές......

fefi dear τα κανελλονια είναι σαν στριφτό γλυκο κούφιο, τα λαζανια σαν πλακακι ορθογωνιο

Που να της το βρουμε της αδερφης μου το καλό παιδί;

Αμα ηθελε θα το εβρισκε μόνη της, δεν της λείπουν οι προτασεις...Αλλά εχω καταλάβει ότι εχει μια ταση προς τους άντρες-βασανιστες κι όχι στα καλά παιδιά.Αυτά είναι που απορριπτει

Δεν λεει και τιποτα!!Κουβεντα δεν παίρνεις...

Τα λαζανια κανονικα γίνονται στο φούρνο φαίη μου, αλλά επειδή κι εγώ τα κανω στην κατσαρόλα πολλές φορές, ο μονος τροπος που έχω χρει για να μην κολλάνε έιναι να τα βγάζω από την κατσαρόλα, τα σουρώνω με μπόλικο νεράκι, και τα ρίχνω κατευθείαν στην σάλτσα που έχω ετοιμάσει!\

Αυτό αγάπη μου το έχουν έμφυτο!!!!

γονίδιο μαρή!:lol:

κοίτα να μην το έχουν κληροδοτήσει στα καμάρια μας κ μη γελάς, σε βλέπω!

fefi dear τα κανελλονια είναι σαν στριφτό γλυκο κούφιο, τα λαζανια σαν πλακακι ορθογωνιο

Που να της το βρουμε της αδερφης μου το καλό παιδί;

Αμα ηθελε θα το εβρισκε μόνη της, δεν της λείπουν οι προτασεις...Αλλά εχω καταλάβει ότι εχει μια ταση προς τους άντρες-βασανιστες κι όχι στα καλά παιδιά.Αυτά είναι που απορριπτει

Δεν λεει και τιποτα!!Κουβεντα δεν παίρνεις...

τα έχω μαγειρέψει κ τα δύο!:tongue: δεν ξέρω να τα λέω, ξέρω να τα μαγειρέψω.

την ίδια τάση είχα κ εγώ στο περίπου.......με την αδερφή σου, ο ένας ανώριμος, ο άλλος ζηλιάρης σάηκο!

κ εγώ γέλαγα πες της με τα καλά παιδιά, μέχρι που μου την έφερε το καλύτερο παιδί κ τώρα τρέχω εγώ από πίσω του!

Διαφημίσεις

τα έχω μαγειρέψει κ τα δύο!:tongue: δεν ξέρω να τα λέω, ξέρω να τα μαγειρέψω.

την ίδια τάση είχα κ εγώ στο περίπου.......με την αδερφή σου, ο ένας ανώριμος, ο άλλος ζηλιάρης σάηκο!

κ εγώ γέλαγα πες της με τα καλά παιδιά, μέχρι που μου την έφερε το καλύτερο παιδί κ τώρα τρέχω εγώ από πίσω του!

Ειναι ενας που εχει φάει κολλημα!!Καιρό την κυνηγάει...Γνωριζονται από το σχολείο .Εμενα είναι του γουστου μου.Κι αυτης της αρεσει νομιζω γιατί εχει επικοινωνια μαζί του.Η αδερφή μου μενει σε άλλη πολη κι οποτε ερχεται πάει για καφε στο μαγαζι του.Οποτε πάμε με τον περιστερη, της τηλεφωνει μετά και της λέει ότι με ειδε.

Εχω πάψει να σχολιαζω, γιατί όσο την στρεφω προς τα εκει τόσο αντιδράει.

Καμιά ιδεα, τα να κάνω;

να μην κάνεις τίποτα. αυτοί μπορεί κ να τα έχουν κ εσύ να κοιμάσαι όρθια, μετά συγχωρήσεως!

πάω να φάω, λύσσαξα.

θα σκεφτώ όσο τρώω κ θα επανέλθω.

σμούτς σε όλα τα μαγουλάκια!

να μην κάνεις τίποτα. αυτοί μπορεί κ να τα έχουν κ εσύ να κοιμάσαι όρθια, μετά συγχωρήσεως!

πάω να φάω, λύσσαξα.

θα σκεφτώ όσο τρώω κ θα επανέλθω.

σμούτς σε όλα τα μαγουλάκια!

Αυτό το εχω σκεφτει...Μακαρι να τα εχουν κι ας το μαθω τελευταια...

Φαγαμε κι εμεις...Αποψε θα φαω γιαουρτακι, γιατι τα εκανα βαρια τα μακαρονια.Θα παω και για ωρα δουλεια και θα περπατησω μηπως καψω και τιποτις

Τωρα θα βαψω νυχι

Το ανακοινωσα στον περιστερη για να εχει εννοια τον γιοκα μας που λυσσαει και δεν λέει να κοιμηθεί λίγο

ρε πουλί μου γιατί με τσιγκλάς κάθε λίγο κ λιγάκι;

άκου νύχι!

τα πόδια μου -πατούσες θέλω να τρίψω η δόλια που έχουν πιάσει διπλό πάτο κ δεν προλαβαίνω μάνα μου, δεν προλαβαίνω κ μου λες ότι βάφεις νύχι; κ ο περιστερης κοιμίζει το περιστεράκι;

αυτές είναι γυναίκες που κάνουν γιους!

όχι ότι ζήλεψα.....απλά παραπονιέμαι, έχω κ εγώ νύχια ποδιών...

γιατί χεριών τα μαδάω! ξενυχιασμένη αδερφή έχεις!

να κ σε κάτι που δεν μοιάζουμε!

ρε πουλί μου γιατί με τσιγκλάς κάθε λίγο κ λιγάκι;

άκου νύχι!

τα πόδια μου -πατούσες θέλω να τρίψω η δόλια που έχουν πιάσει διπλό πάτο κ δεν προλαβαίνω μάνα μου, δεν προλαβαίνω κ μου λες ότι βάφεις νύχι; κ ο περιστερης κοιμίζει το περιστεράκι;

αυτές είναι γυναίκες που κάνουν γιους!

όχι ότι ζήλεψα.....απλά παραπονιέμαι, έχω κ εγώ νύχια ποδιών...

γιατί χεριών τα μαδάω! ξενυχιασμένη αδερφή έχεις!

να κ σε κάτι που δεν μοιάζουμε!

ΚΑλε των χεριων έβαψα!!Των ποδιών τα κρυβω ολόκληρα, μια απο τα ίδια με εσενα.

Εβαψα τα χερακια μπλε σκουρο...Είναι μοδα...Μαθαινω κι εγω κάτι από τη συναναστροφη με τη νεολαία...Να σου πουν οι μικρες ό,τι τεχνική κυκλοφορει σε νύχι, μαλλί, μακιγιαζ...να πάθεις!!

Πριν από καιρο δοκιμασα ενα νεο βερνικι, το σοκ, που κάνει σπασιματα στο χρωμα κι ο περιστερης στενοχωρηθηκε γιατί νομισε ότι εκανα δουλειες και μου χάλασε το νύχι:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...