Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Μην στεναχωριέσαι θα του περάσει. Να προσπαθήσει να κοιμηθεί για να ηρεμήσει...
Περαστικά στον άντρα σου Ελένη μου...Θελει προσοχή!!Αλλά βλέπω ότι ηδη το αντιμετωπιζετε και ξερετε τι θα κάνετε

Να ειστε καλά!!

Ευχαριστώ κοριτσάρες!

Όσο για το θέμα καυγάς νομίζω ότι είναι αναποφευκτο καποιες φορές να μην είναι τα παιδιά μπροστά!

Εμας πάντως όταν μας βλέπει να μαλώνουμε μας ρωτάει αν την αγαπάμε ή αν την μαλώνουμε και κάπου εκεί ηρεμούμε και το κόβουμε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

να'μαι και εγω παλι, εβαλα το σπανακορυζακι να βραζει, σκουπισα, απλωσα ρουχα, εβαλα πλυντηριο, ανοιξα το σπιτι να παρει αερα, το πλασμα κοιμαται..

Φεφακι ειναι εγκυος η αδελφουλα σου ή ετοιμογεννη? με το καλο παντως!!!

Σωστα τα λες αγαπημενη, φλοκατη στο πατωμα, βελεντζα στο κρεβατι..

εχω εχω κανει και πονηριες στα νιατα μου πανω σε βελεντζες:tongue::tongue:8-):cool:

Δωρακι ενταξει ο Ρφαηλακος μας?

Η Εβιρι που ειναι σημερα?

Φαιακι, μια χαρα ωραια ωρα ξυπνας αγαπη μου!!!!

Συμπεθερουλα μου εσύ προκομμενη και νοικοκυρα...

Πες τα, πες τα κι εσύ περι βελεντζας!!

Φιλακια

τι ωραια που ξερετε να πλεκετε σεμεδακια.εγω δεν μπορω!βρε περιστερι μην στεναγχωριεσαι για τα κιλακια.σε πληροφορω οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν 94 κιλα..ναιναιναι...σημαδουρα στο αιγαιο....χαχαχαχα....οταν αρχισα να τα χανω δεν του αρεσε...με ειχε συνηθισει.(θεε μου τι ανθρωπος¨)και κατι που ηθελα να ρωτησω λαζανια μαγειρευεται?εκανα μακαρονια με κιμα και πηρα λαζανια.ειναι η εβδομη φορα που πηρα.και τισ 7 τα βραζω και κολανε μεταξυ τουσ.στην αρχη επαιρνα καποια προιοντα με την ονομασια του σουπερ μαρκετ.σημερα πηρα μαρκασ και παλι το ιδιο.εβαλα και λιγο λαδακι στο νερο.δεν ξερω τι φταιει αλλα νευριασα πολυ.:mad:

Έδώ είμαι ξανά...

fefi μια από τα ίδια με σένα όσον αφορά το πλέξιμο, κέντημα και τα συναφή! Να φανταστείς πως επειδή κάνω όλες τις δουλειές μου με το αριστερό, εκτός από το γράψιμο, όταν η μαμά μου προσπάθησε να μου μάθει κέντημα ή πλέξιμο την μπέρδευα κι έτσι κατέθεσε τα όπλα!!!

Όσο για τον ύπνο σε βελέντζα έχω πάθει το εξής.....

Ότι είχαμε αρραβωνιαστεί με τον άντρα μου και πήγαμε στο χωριό, βλέπε Γιάννενα, για να με γνωρίσουν και οι λοιποί συγγενείς. Τραυματική εμπειρία, από τότε ούτε να τις βλέπω δεν θέλω.......

:lol:

κ η μάνα μου δεν έβγαλε άκρη με μένα, σε αντίθεση με την αδερφούλα μου που το έχει με το κέντημα, με την καθαριότητα, με όλα! μαγείρεμα, ...ίδια η μάνα μου, ίδια η γιαγιά μου!!!!

εγώ πήρα από το άλλο σόι, του πατέρα μου!:rolleyes:

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσια!

Πω πω... τι μου θυμήσατε με τις φλοκάτες και τις βελέντζες....

Τι τέλειο να ξαπλώνεις επάνω...

Φέφη με το καλό το μωράκι σας!

σε ευχαριστώ αγάπη μου!

Δωράκι χρυσοχέρα! Ετοιμοι για το ταξιδάκι σας βλέπω...

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!

είδες τί συμπεθέρα έχω; άξια! άντε να μοιάσει η κόρη μου τώρα στην πεθερά, έτσι δεν λένε!;)

Εγώ έχω τον χάμπι χάλια από χθες...

Ανέβασε πίεση, μάλλον από το αυχενικό και είναι πιασμένος πολύ...Αφού πάει μονόπατα!

Για φαγητό δεν το συζητάμε, εννοείται πως έτσι όπως ήταν δεν μαγείρεψα και θα φάμε τα περισσεύματα!

κ το ντελίβερυ καλό είναι.

περαστικά του. να του κάνεις γούτσου γούτσου.:cool:

κ ο φέφος έχει τάση για υπέρταση, κληρονομιά επίσης από τη μαμά του.

ιδίως όταν τρώει αλμυρά, ιδίως όταν φουντώνει κ η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται αιτία για να γίνει αυτό, αφορμές ψάχνει!:P

περιστερω μου για πες νέα σου!

Όχι η Έβιρι, ο Βέγγος στα νιάτα του (που έτρεχε περισσότερο)

Καλημέρα κοριτσάκια.

Έφτιαξα ψωμί και φασολάδα σήμερα. Η ώρα εδώ έχει γίνει εχθρός μου. Έχω την αίσθηση ότι σ' αυτή τη χώρα η μέρα δεν έχει 24 ώρες αλλά τις μισές. Πρέπει να φύγω τώρα για το σχολείο. Θα τα πούμε πάλι μόλις μπορέσω.

Φιλάκια προς το παρόν.

Τρεξε Εβιρι, τρεξε...Τι καλά που εφτιαξες ψωμάκι.Ειχες ξαναφτιάξει...Το θυμαμαι

Φρεσκο ζυμωτό ψωμάκι σπιτικό και φασολαδα η ελληνική, μυρισε πατριδα στο σπίτι σας...

Διαφημίσεις

Φαιακι εγω αφηνω αρκετο υγρο στον κιμα ή στην σαλτσα και ετσι βραζουν καλα.

Σχεδον τα σκεπαζω, επισης βουτυρωνω πολυ καλα το ταψι και σκεπαζω με λαδοκολλα.

ψηνω σε αντιστασεις για κανα 40λεπτο, μεχρι να τρυπιουνται τα λαζανια και να ειναι μαλακα..

Ελπιζω να βοηθησα, βεβαια σε αυτα περιμενουμε την δημαρχο Εβιρι να μας πει και αυτην την γνωμη της...

Σευχαριστω κοπελα μου.

Κι εγω ξερω να πλεκω και με μαλλι αλλα και με νημα....(καρεδακια,σεμεδακια..κτλ)

Μικρη καθομουν διπλα στη μαμα μου,χειμωνα κυριως,που επλεκε (προίκα...) και ζητουσα να μου μαθει κι εμενα.....κι εκεινη με πολυ υπομονη...(Μανουλιτσα μου....)

μου εδειχνε τις πλεξεις.

Πολυ το διασκεδαζα...ειχα φτιαξει κασκολ και σεμεδακια.....

Αχ νοσταλγισα εκεινα τα χρονια της αθωοτητας και της ξεγνοιασιας.....

Τι κάνει ο κούκλος σου;

Μου αρεσει κι εμένα το κεντημα-πλεξιμο, αλλά εχω φτωχες γνωσεις...Σταυροβελονιά μόνο και την κλασική "κάλτσα"στο πλέξιμο

Τωρα εχω ξεκινησει να κενταω ενα ελληνικό αλφαβητο για τον γιο μου.Ειμαι στο γραμμα Τ και μεταξύ των γραμμάτων φτιάχνω παιδικά σχεδιάκια.

Κι η φαίη πλέκει και μας εχει κλείσει η φεφη να κάνουμε την προίκα του φεφοπαιδου(να μην ξεχνιομαστε)

Φιλάκια

καλος την μανου μας!!φεφακι βελεντζα ειναι αυτο.

velentza.jpg

ειχα εναν συμμαθητη στο λυκειο που το λεγαμε βελεντζα μπορεις να σκεφτεις τι μαλλι ειχε χαχχαχαχαα!πηρα ενα μεγαλο κοματι σολομο κ ενα κοματι περκα για τον μικρο εχω κ απο χτες τα σαφριδακια με την σαλτσα γτ τελικα τα παιδια τα κανα λιγο κοτουλα με κριθαρακι(δεν θελαν τα σαφριδια)

Αυτη είναι η φωτο της ημερας...

Λιγοτερο κολασιμη από τα κουφετα, τις σοκολατοπιτες και τα τσουρεκια,αλλά παραπεμπει σε αναμνησεις άλλων πράξεων...:lol:

Εμείς στο σόι, δεν κάνω πλακα τωρα, φτιάχναμε κουρελούδες.

Οποτε ξερω απο κουρελού

Μακια κουφετο γεμιστό:lol:

Περιστεράκι η αλήθεια είναι ότι αυτήν την ιστορία ακόμη την θυμόμαστε και γελάμε....

Όσο για τα κιλάκια κι εγώ πρέπει να χάσω καμιά δεκαριά αλλά κάνω την πάπια:tongue::tongue::tongue::tongue:

φαιη.κ κι εμένα ο άντρας μου με γνώρισε με τα κιλάκια μου κι έχει την ίδια άποψη με τον δικό σου. Θέλει την γυναίκα με καμπύλες....

Τα λαζάνια μου κολλάνε κι εμένα συχνά. Δεν πτοούμαι, τα σερβίρω και τα τρώμε μία χαρά. ¨Αλλωστε στο στομάχι που καταλείγουν δεν πάνε ένα-ένα:wink:;-):wink:

Φεφάκι κι εγώ για δουλειές δεν το έχω. Τα απολύτως απαραίτητα κι αν μπορώ να τα αποφύγω κιόλας.....;););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αυτη είναι η φωτο της ημερας...

Λιγοτερο κολασιμη από τα κουφετα, τις σοκολατοπιτες και τα τσουρεκια,αλλά παραπεμπει σε αναμνησεις άλλων πράξεων...:lol:

Εμείς στο σόι, δεν κάνω πλακα τωρα, φτιάχναμε κουρελούδες.

Οποτε ξερω απο κουρελού

Μακια κουφετο γεμιστό:lol:

περιστερακι σε βλεπω πολυ ανεβασμενη σημερα.....ολο αναμνησεισ εισαι:-)

Διαφημίσεις

τι ωραια που ξερετε να πλεκετε σεμεδακια.εγω δεν μπορω!βρε περιστερι μην στεναγχωριεσαι για τα κιλακια.σε πληροφορω οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν 94 κιλα..ναιναιναι...σημαδουρα στο αιγαιο....χαχαχαχα....οταν αρχισα να τα χανω δεν του αρεσε...με ειχε συνηθισει.(θεε μου τι ανθρωπος¨)και κατι που ηθελα να ρωτησω λαζανια μαγειρευεται?εκανα μακαρονια με κιμα και πηρα λαζανια.ειναι η εβδομη φορα που πηρα.και τισ 7 τα βραζω και κολανε μεταξυ τουσ.στην αρχη επαιρνα καποια προιοντα με την ονομασια του σουπερ μαρκετ.σημερα πηρα μαρκασ και παλι το ιδιο.εβαλα και λιγο λαδακι στο νερο.δεν ξερω τι φταιει αλλα νευριασα πολυ.:mad:

Καλέ ο περιστερης δεν εχει προβλημα!!Ειναι ερωτευμενος με τον πλούσιο εσωτερικό μου κοσμο και αγνοεί τον πλούσιο εξωτερικό.

Το θεμα είναι εγω πως νιώθω...

:confused:

Για να μην κολλάνε τα ζυμαρικά βάζω κι εγώ λαδακι στο νερό κι εχω δει διαφορά...Αλλά και να κολλανε δεν σκαω, μόλς τα σουρουσω τα ανακατευω με την σαλτσα και ούτε κολλάνε ούτε τιποτα

Φαιακι εγω αφηνω αρκετο υγρο στον κιμα ή στην σαλτσα και ετσι βραζουν καλα.

Σχεδον τα σκεπαζω, επισης βουτυρωνω πολυ καλα το ταψι και σκεπαζω με λαδοκολλα.

ψηνω σε αντιστασεις για κανα 40λεπτο, μεχρι να τρυπιουνται τα λαζανια και να ειναι μαλακα..

Ελπιζω να βοηθησα, βεβαια σε αυτα περιμενουμε την δημαρχο Εβιρι να μας πει και αυτην την γνωμη της...

ωχ τελειωσ λαθοσ τα κανω χιχιχιχι...την επομενη φορα θα τα δοκιμασω ετσι οπωσ εσυ μαρια μου...:D

Εχω τον περιστερη σπίτι σήμερα...Αυτός κάνει babysitting, εγώ σερφαρω, τα μακαρόνια ψηνονται στο φουρνο...

Εχω χρόνο να απαντησω σε καθεμια ξεχωριστα λοιπον

Θα είναι που ξύπνησα από τις 5 σήμερα...Γι' αυτό εχω λογοδιαρροια

Οχι ότι αλλες φορες δεν ειχα

φαιη μηπως εννοείς ταλιατελλες κι όχι λαζανια;

Τωρα το προσεξα ότι κάτι δεν μου κολλάει...Τα λαζανια δεν θελουν βρασιμοχι περιστερακι μου.λαζανια γραφει πανω και ειναι σαν τισ ταλιατελεσ.βασικα εγω αυτα λιγκουινι ηξερα οτι τα λενε....αλλα η συσκευασια που πηρα γραφει λαζανια.τι γινεται?δωστε μου τα φωτα σασ να ξερω τι θα φαω σημερα:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...