Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες!

Σήμερα το μενού έχει φακές από χτες. Επίτηδες έφτιαξα αρκετές γιατί είχα πάει το απόγευμα με την κόρη μου να της πάρω μποτούλες και να κάνω και κάτι αλλαγούλες σε δωράκια που μου είχαν φέρει.

Φέφη με το καλό να γεννήσει η αδερφούλα σου και να καμαρώσεις κι εσύ το ανηψάκι σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

λοιπόν θυμήθηκα...φλοκάτη, βελέντζα!

φλοκάτη για πάτωμα, βελέντζα για σκέπασμα...ή το αντίτροφο!

πάντως τα πρόλαβα κ τα δυο κ έχω να πω ότι το σκέπασμα ήταν ζεστό, αλλά ταφόπλακα, δεν κουνιόμασταν με την αδερφούλα μου!

τα δε χαλιά ήταν επίσης ζεστά! κ έχω την εντύπωση πιο αγνά από αυτά που κυκλοφορούν στη σύγρονη αγορά.

συμπεθέρα, έχω να δηλώσω ότι είμαι αλλεργική σε σεμέν, καρεδάκια, πλέξιμο, κέντημα, ράψιμο...ήδη διαβάζοντας τι δραστηριότητες αυτές έβγαλα καντήλες!

ανατρίχιασα για να ακριβολογώ! οπότε, αν δεν σε πειράζει η Χρύσπα θα πάρει την προίκα της μάνας της, αυτά δηλαδή που εγώ δεν στρώνω στο σπίτι....

εκτός αν θέλεις να ετοιμάσεις εσύ την προίκα του γιού σου και της νύφης σου!

γειά σου Μαρία με το πλάσμα σου!

κουφέτο, φαντάζομαι μαλλί! από χωριό είμαι, σε χωριό μεγάλωσα κ ορισμένα, αρκετά πράγματα είναι ανεπανάληπτα όμορφα!

μανού μου, να χαίρεσαι την κοράκλα σου! να γράφεις για να γνωριστούμε!

φαίη κ αγγελικούλα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

κ εσείς ό,τι επιθυμείτε η καθεμιά! υγεία κ αγάπη!

κ εγώ φακίτσα τρώω σήμερα κ αύριο. μου είχε στείλει η μανούλα μου την Κυριακή κ την είχα βάλει κατάψυξη.

ο φέφος μοσχάρι πάλι...

το φεφόπαιδο μοσχαρόσουπα από τη γιαγιάκα της!

να'μαι και εγω παλι, εβαλα το σπανακορυζακι να βραζει, σκουπισα, απλωσα ρουχα, εβαλα πλυντηριο, ανοιξα το σπιτι να παρει αερα, το πλασμα κοιμαται..

Φεφακι ειναι εγκυος η αδελφουλα σου ή ετοιμογεννη? με το καλο παντως!!!

Σωστα τα λες αγαπημενη, φλοκατη στο πατωμα, βελεντζα στο κρεβατι..

εχω εχω κανει και πονηριες στα νιατα μου πανω σε βελεντζες:tongue::tongue:8-):cool:

Δωρακι ενταξει ο Ρφαηλακος μας?

Η Εβιρι που ειναι σημερα?

Φαιακι, μια χαρα ωραια ωρα ξυπνας αγαπη μου!!!!

Η Εβιρι που ειναι σημερα?

Όχι η Έβιρι, ο Βέγγος στα νιάτα του (που έτρεχε περισσότερο)

Καλημέρα κοριτσάκια.

Έφτιαξα ψωμί και φασολάδα σήμερα. Η ώρα εδώ έχει γίνει εχθρός μου. Έχω την αίσθηση ότι σ' αυτή τη χώρα η μέρα δεν έχει 24 ώρες αλλά τις μισές. Πρέπει να φύγω τώρα για το σχολείο. Θα τα πούμε πάλι μόλις μπορέσω.

Φιλάκια προς το παρόν.

Διαφημίσεις

ετοιμόγεννη μαράκι μου. μετά από μπόρα μεγάλη........

αλλά για όλους έχει ο Θεός!

τί καλά που αέρισες! να πω στον φέφο να ανοίξει το μεσημέρι, γιατί δεν προλαβαίνουμε.

έκανες κ ένα σωρό δουλειές!

εβίρι θανάση, στείλε ψωμί κ φασολάδα! προλαβαίνεις να τα φέρεις η ίδια! σου έχω εμπιστοσύνη!

κόρες πάω για τσιγάρο γιατί έχω από τις 10...

Έδώ είμαι ξανά...

fefi μια από τα ίδια με σένα όσον αφορά το πλέξιμο, κέντημα και τα συναφή! Να φανταστείς πως επειδή κάνω όλες τις δουλειές μου με το αριστερό, εκτός από το γράψιμο, όταν η μαμά μου προσπάθησε να μου μάθει κέντημα ή πλέξιμο την μπέρδευα κι έτσι κατέθεσε τα όπλα!!!

Όσο για τον ύπνο σε βελέντζα έχω πάθει το εξής.....

Ότι είχαμε αρραβωνιαστεί με τον άντρα μου και πήγαμε στο χωριό, βλέπε Γιάννενα, για να με γνωρίσουν και οι λοιποί συγγενείς. Ήταν χειμώνας και ήμουν κρυωμένη οπότε και το δεύτερο βράδυ σήκωσα λίγο πυρετό. Ο άντρας μου προσφέρθηκε να με τρίψει με οινόπνευμα για το κρύωμα και μετά με σκέπασε και με μία βελέντζα. Αποτέλεσμα ήταν σε κάποια στιγμή να έρθω να φουντώσω από την ζέστη και επειδή είναι και ασήκωτες να μην μπορώ να κουνηθώ! Μόνο όταν με είδε ότι κόντεψα να λιποθυμίσω διαπίστωσε ότι το είχε παρακάνει στην προσπάθειά του να με κρατήσει ζεστή για να μην την αρπάξω χειρότερα! Τραυματική εμπειρία, από τότε ούτε να τις βλέπω δεν θέλω.......

Eviri σε λίγο καιρό σε βλέπω να παίρνεις μέρος σε μαραθώνιο δρόμο και να κερδίζεις και το χρυσό.........:-D:grin::-D:grin:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσια!

Πω πω... τι μου θυμήσατε με τις φλοκάτες και τις βελέντζες....

Τι τέλειο να ξαπλώνεις επάνω...

Φέφη με το καλό το μωράκι σας!

Δωράκι χρυσοχέρα! Ετοιμοι για το ταξιδάκι σας βλέπω...

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!

Μαρία ακόμα κοιμάται το πλάσμα; Φτου φτου!!!

Καλέ τι παιδί είναι αυτό;

Εγώ έχω τον χάμπι χάλια από χθες...

Ανέβασε πίεση, μάλλον από το αυχενικό και είναι πιασμένος πολύ...Αφού πάει μονόπατα!

Για φαγητό δεν το συζητάμε, εννοείται πως έτσι όπως ήταν δεν μαγείρεψα και θα φάμε τα περισσεύματα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελένη περαστικά στον αντρούλη σου! Στις περιπτώσεις που η πίεση ανεβαίνει από τέτοιους λόγους ο γιατρός μου έχει πει να παίρνω ένα διουριτικό για να γίνεται .....αποσυμπίεση του κυκλώματος!

Εκτός κι αν έχει γενικώς θέμα με την πίεσή του.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα κι ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα.Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.Μου αρεσει πολυ που ενα τοπικ με θεμα τη μαγειρικη και το τι θα φαμε σημερα,αγγιζει και αλλα θεματα,βλεπε:σχεσεις,γαμος,οικογενεια κτλ.

manoutita μου κι εγω νέα είμαι στο καφε...Αλλά όπως θα διαπιστωσες δεν βάζω γλώσσα μέσα μου:!:Είμαστε περιπτωσάρες!!Οσον αφορα τις συζητησεις μας.:lol:

Βλέπω σήμερις είχαμε και θεμα "βελέντζες".

Τωρα οσον αφορα τις σχεσεις,νομιζω κι εγω πως οι αμοιβαιες υποχωρησεις ειναι το κλειδι.Επισης ενα συστημα που εχω εφαρμοσει τελευταια και μπορω να πω οτι πιανει,ειναι την ωρα που ειμαι στη φαση του να απαντησω τωρα και να γινει χειροτερα το πραγμα;;;Ε τοτε μετραω απο μεσα μου μεχρι το 10 και το αφηνει να περασει(εννοειται παντα οταν ειναι για ασημαντους λογους ετσι),οταν το θεμα ειναι σοβαρο,η συζητηση ειναι το παν.

Οσον αφορα τη μωρομανουλα που ανεβηκαν οι τονοι μπροστα στο μπεμπε.Σιγουρα δεν ηταν και το καλυτερο που θα μπορουσε να συμβει,αλλα το μπεμπε ειναι μικρο κι οπως ειπε και μονη σου ξεχασε γρηγορα.Καλο θα ειναι βεβαια να ειμαστε συγκρατημενοι με τα παιδια στο σπιτι.

Αυτό με το μετρημα, λεω να το εφαρμοσω...

Ειμαι κι εγω σε διαιτα απο τον Αυγουστο,μη φανταστειτε 7 κιλακια εχω χασει,αλλα εχει φτιαξει πολυ η διαθεση μου.Θα συμφωνησω επισης οτι βοηθαει παρα πολυ και μονο να περιποιηθουμε τον εαυτο μας.Ανεβαζει κι εμας αλλα και τη λιμπιντο του χαμπι;)

Εισαι ο ανθρωπός μου κι εσύ!!Εχουμε και τοπικ ΔΙΑΙΤΑ στο καφε.Ελα να λέμε τον πόνο μας!!Μια χαρά είναι τα 7 κιλάκια...Ας τα ειχα χάσει κι εγω η ανεπρόκοπη

Τωρα για τα ψωνια το σουπερ μαρκετ,μας εχουν φτασει στο σημειο να κοιταμε το παραμικρο.Εμενα επειδη ο συζυγος ειναι στο χωρο των τροφιμων-πωλησεων,γνωριζει πολλα και ετσι ψωνιζουμε παντα καλα και οικονομικα.Να σας πω οτι μπορειτε να εμπιστευεστε και προιοντα που εχουν απλα την επωνυμια των μαρκετ,γιατι παρακευαζονται απο πολυ γνωστε εταιριες και ειναι εφαμιλλα των επωνυμων.

Αυτό μη σου πω ότι το εχω τσεκαρει, βλεποντας διευθυνσεις των εταιρειων παρασκευής στα επωνυμα και μη επωνυμα...Είμαι αστυνομος Σαϊνης σε αυτά...Μάλλον εγινα τωρα τελευταια

Αυτα για σημερα,σορρυ για το σεντονι.Α κι οσο για φαγακι,εχω πατατουλες γιαχνι απο χθες και για μενα θα κανω σαλατουλα με τονο.Να εχετε μια ομορφη μερα:P

Να εισαι καλά γλυκιά μου και να μας γράφεις ό,τι θες και όσα θες...Φιλακια

Δυστηχώς έχει Αγγελική μου...

Το κληρονόμησε από την μανούλα του!

Διουρητικό έχει και το χάπι που πήρε αλλά δεν δρα κατευθείαν, θέλει το χρόνο του!

Περαστικά στον άντρα σου Ελένη μου...Θελει προσοχή!!Αλλά βλέπω ότι ηδη το αντιμετωπιζετε και ξερετε τι θα κάνετε

Να ειστε καλά!!

Έδώ είμαι ξανά...

fefi μια από τα ίδια με σένα όσον αφορά το πλέξιμο, κέντημα και τα συναφή! Να φανταστείς πως επειδή κάνω όλες τις δουλειές μου με το αριστερό, εκτός από το γράψιμο, όταν η μαμά μου προσπάθησε να μου μάθει κέντημα ή πλέξιμο την μπέρδευα κι έτσι κατέθεσε τα όπλα!!!

Όσο για τον ύπνο σε βελέντζα έχω πάθει το εξής.....

Ότι είχαμε αρραβωνιαστεί με τον άντρα μου και πήγαμε στο χωριό, βλέπε Γιάννενα, για να με γνωρίσουν και οι λοιποί συγγενείς. Ήταν χειμώνας και ήμουν κρυωμένη οπότε και το δεύτερο βράδυ σήκωσα λίγο πυρετό. Ο άντρας μου προσφέρθηκε να με τρίψει με οινόπνευμα για το κρύωμα και μετά με σκέπασε και με μία βελέντζα. Αποτέλεσμα ήταν σε κάποια στιγμή να έρθω να φουντώσω από την ζέστη και επειδή είναι και ασήκωτες να μην μπορώ να κουνηθώ! Μόνο όταν με είδε ότι κόντεψα να λιποθυμίσω διαπίστωσε ότι το είχε παρακάνει στην προσπάθειά του να με κρατήσει ζεστή για να μην την αρπάξω χειρότερα! Τραυματική εμπειρία, από τότε ούτε να τις βλέπω δεν θέλω.......

Eviri σε λίγο καιρό σε βλέπω να παίρνεις μέρος σε μαραθώνιο δρόμο και να κερδίζεις και το χρυσό.........:-D:grin::-D:grin:

Διαβασα όλες τις ιστοριες με τις βελεντζες και αυτή την ξεχωριζω ως κορυφαια!!

Αγγελική, αν δεν τα ζουσατε πως θα τα θυμοσαστε που έλεγε κάποτε και η Μαρινέλλα...

Ονειρεμενα Γιάννενα...Ωραία φοιτητική ζωή...Εκεί που είπες για το κρυο, το ανακαλεσε η μνημη και περονιασε το κοκκαλακι μου...Ωραία χρόνια

ετοιμόγεννη μαράκι μου. μετά από μπόρα μεγάλη........

αλλά για όλους έχει ο Θεός!

Με το καλό αδερφούλα μου!!Να είναι γερό και τυχερό το νεο μέλος της οικογενειας!!

Πες του μπαμπουλη σου να ελπίζει, καθότι υπάρχει και το πλάνο "βιάστρια", άλλο που δεν το ξερει

Ποσα αδερφάκι ειστε;Εχω άλλη μια αδερφη μικροτερη, ανυπαντρη, τρελάρα με την καλή έννοια, είναι και 28 ακόμα, εντάξει...Το μικρό της οικογενειας...

Μόλις είδαν εμέναν οι γονείς μας απέκτησαν ξαφνικά κώλυμα να κάνουν άλλο παιδι:lol:

Και το έκαναν κατοπιν δικής μου πιέσεως!Μάλιστα:lol:Εκανα και τετοια μικρη, εκβιαζα κόσμο

Φιλακια, φιλάκια, φιλάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...