Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

περιστερακι πρεπει να εισαι κι εσυ μανιακη με το σουπερ μαρκετ.ετσι κι εγω.κηνυγαω προσφορεσ.παω για δεκα πραγματα και φευγω σε μια ωρα.βρισκω π.χ ενα γαλα αφου το μελετω 5 λεπτα και πιο κατω στο ραφι βρισκω ενα πιο φθηνω.γυρναω το αφηνω και παιρνω αυτο που με συμφερει.οι φιλεσ μου με κοροιδευουν επειδη μαζευω τα διαφημιστικα σαν χαρτονομισματα για να τα μελετησω:lol:αλλα ειδα διαφορα στο πορτοφολι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

περιστερακι πρεπει να εισαι κι εσυ μανιακη με το σουπερ μαρκετ.ετσι κι εγω.κηνυγαω προσφορεσ.παω για δεκα πραγματα και φευγω σε μια ωρα.βρισκω π.χ ενα γαλα αφου το μελετω 5 λεπτα και πιο κατω στο ραφι βρισκω ενα πιο φθηνω.γυρναω το αφηνω και παιρνω αυτο που με συμφερει.οι φιλεσ μου με κοροιδευουν επειδη μαζευω τα διαφημιστικα σαν χαρτονομισματα για να τα μελετησω:lol:αλλα ειδα διαφορα στο πορτοφολι

πάω στοίχημα ότι κάνουν το ίδιο!!

ετσι οπως ειναι τα πράγματα πια δεν νομιζω να υπάρχει ανθρωπος που να μην εξεταζει τιμες και προσφορες

εμένα αυτό μου εξασφαλιζει μικρες απολαύσεις!!αγοράζω κανένα περιοδικό, πηγαίνω κομμωτηριο για κανενα χτενισμα, παίρνω κανενα καλλυντικό...

Δεν είμαι υπερκαταναλωτική ούτε σπαταλη βέβαια

Δεν ημουν και από πριν ετσι

Αφου πολλές φορες ο περιστερης με λέει σπαγκόραμα!!!

Εχω και την εξης τακτικη στο σουπερμάρκετ:δεν παίρνω μόνο ό,τι μου λείπει, αλλά προσθετω στο καλάθι μου και πράγματα για να υπάρχουν για μια ωρα αναγκης, να μην ψάχνω κάθε φορά τι θα μαγειρεψω

Παίρνω λοιπόν όσπρια, ζυμαρικά, ρυζια,κανένα μπαρμπα Σταθη, μανιταρια κονσερβα, ντοματοχυμό και ντοματακι ψιλοκομμενο, μαϊντανο, άνηθο και σελινο που πλένω, ψιλοκοβω και φυλάω στην καταψυξη, κανένα καλαμαρακι κατεψυγμενο ή γαριδούλες...Πηγαινω για δεκα πραγματα και παίρνω δώδεκα, όχι δηλαδή υπερβολες

Κάτι ανάλογο κάνω και στο κρεοπωλείο, παίρνω πάντα κάτι παραπάνω για να μου βρισκεται στην καταψυξη

Εννοείται ότι πάντα εξεταζω και τις τιμές ή τις προσφορες και σε αυτήν την περιπτωση

Μου αρεσει να γεμιζω τα ντουλάπια

Ετσι νομιζω ότι κάνω και οικονομια, γιατί διαθετω χρόνο να ελεγξω τι με συμφερει να πάρω ή προβλέπω τι θα χρειαστώ στο άμεσο μέλλον.

Αφού βράδυ παρά βράδυ ανοίγω ψυγείο και ντουλάπια, κάνω επιθεωρηση και αποφασιζω τι θα φτιάξω

Καλημερα αγαπες!!Τι κανετε;

Είμαι πρωινή πρωινή...Ξύπνησε ο θησαυρουλης στις 5 και ήθελε να πιει γάλα κι από εκείνη την ωρα ειμαι ξυπνια!!Χουζουρεψα λιγακι προσπαθωντας να κοιμηθω, αλλά εις μάτην...

Σηκωθηκα λοιπόν, έφτιαξα το φαγακι του μικρού μου, σουπα μοσχαρι με λαχανικά, σιδερωσα τα ρουχα του που ειχα πλυνει χθες, έκανα και κάτι άλλες δουλιτσες και θα βγω για ψωνια.

Σημερα θα φτιάξω μια περιποιημενη σαλατα τύπου Σιζαρ, με το κοτοπουλο που εχει μείνει και καμιά μακαροναδα, μάλλον φούρνου με ροζ σαλτσα που είναι και η αγαπημενη του περιστερη.

Φιλάκια πολλά

Να εχετε ολες μια ομορφη μερα

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες...

αχ δεν έχω κουράγιο να σας διαβάσω όλες αλλά ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μικρούλια σας καλύτερα.

peristeraki το ίδιο σύστημα έχω και εγώ για να μην πηγαίνω συνέχεια για ψώνια και έτσι σαφώς και κάνω οικονομία(αν ήθελα ας έκανα και αλλιώς).

Σήμερα που έιμαι λίγο καλύτερα θα ψήσω μπιφτεκάκια στο φούρνο με πατάτες και αν αντέξω θα κάνω και τυροπιτάκια για να πάρει και ο μικρός σχολείο.:tongue:

καλημερα, καλημερα!!!τι κανετε???εμεις σημερα αργησαμε να ξυπνησουμε. για την ακριβεια εκλεισα το ξυπνητηρι και γυρισα πλευρο!!!με αποτελεσμα να σηκωθω 10 λεπτα πριν το σχολικο. η μπουμπου μου ξυπνησε 7 παρα, φτιαχνω γαλα και λεω ας χουζουρεψω λιγο.και το λιγο εγινε πολυ!!!ευτυχως μολις κατεβηκα ηρθε και το σχολικο!!!αλλα με την ψυχη στο στομα.και μετα τρεχοντας στη δουλεια.τελος παντων. αυτα σημερα θα φτιαξω κεφτεδακια με πατατες και αν εχω διαθεση και πιτσα για το βραδυ.και εγω το κανω αυτο με το σουπερ μαρκετ. παντα παιρνω πραγματα που ειναι σε προσφορα με κουπονια αν υπαρχουν, και τα εχω αποθεμα. νομιζω οτι κανω και λιγο οικονομια ετσι.καλημερα σε ολες φιλακιαααα

φεφακι,περιστερακι εχω γελασει απιστευτα.ειστε κορυφη...χαιρομαι να διαβαζω μηνυματα σας.

κοριτσια πριν λιγο εκανα μια πιτουλα με σπανακι.το φυλλο ηταν με τρυπεσ αλλα πρεπει να βγηκε καλο αυτη τη φορα...θα κανω και τσαγακι τωρα να καταπολεμισουμε το κρυο:D.την κυριακη θα στρωσω και βελετζεσ:D

κ εμείς χαιρόμαστε να διαβάζουμε μηνύματά σου!

κάνεις κ πιτούλες! δεν έχει σημασία αν έχει τρυπούλες! νόστιμη να είναι!

η συνταγη του γλυκου που σας χρωσταω με πολυ πολυ αγαπη:

1 βιταμ, 1 ζαχαρουχο γαλα,1 νουνου μεγαλο, 1 νερο απο το νουνου, 1 μορφατ, 1 σακουλακι ανθος αραβοσιτου που βραζει, 2 κουβερτουρες(τις πλακες τις μικρες), 2 πτι μπερ και 6-7 κουταλιες σουπας ζαχαρη.

εκτελεση:

χτυπαω το ζαχαρουχο με το μορφατ και βαζω και λιγο λικερ , να γινει σαντιγυ.το αφηνω στο ψυγειο.σπαω τα μπισκοτα σε μεγαλα ακανονιστα κομματια.λιωνω σε μπεν μαρι τις κουβερτουρες με το βιταμ.σε αλλη μεγαλη κατσαρολα βαζω να βρασει το νουνου, το νερο, την κρεμα και τη ζαχαρη, σε σιγανη φωτια. δεν γινεται πολυ πηχτο. το σβηνω το ματι και ριχνω μεσα το βιταμ με την κουβερτουρα και τα μπισκοτα και τα στρωνω σε ενα πυρεξ. το αφηνω μιση ωρα να κρυωσει και ριχνω απο πανω το πρωτο μιγμα. πασπαλιζω τελος με κακαο.

φαίνεται εύκολη συνταγή. το μόνο που θα άλλαζα είναι το βιτάμ σε βούτυρο όλυμπος.

και εγω αν γυριζα πισω το χρονο νηπιαγωγος ηθελα να γινω

κ εσύ τέκνο μου;

με τί ασχολείσαι;

φεφακι μου λεσ για εμενα αλλα κι εσυ δεν πασ πισω..και ακολουθει και κορη απο πισω.αχ αυτοσ ο μπαμπασ ποσο χαρουμενοσ μπορει να ειναι.εβλεπα τισ φωτο και σκεφτηκα τον δικο μου.3 αδερφες και η μαμα μου 4 μασ εχει.τα εχει παιξειχαχαχα:P.

σήμερα το πρωί δεν ήταν κ τόσο χαρούμενος!

μάνα κ κόρη είμαστε ανυπόμονες...:tongue::lol:

έριξε κ το κλάμα της αρκούδας η κοντέσσα μου, γιατί δεν ήθελε να φύγω...φόρτωσε ο φέφος!

3 αδερφές; να ζήσετε! ΚΑΛΟΜΑΝΑ Η μανούλα σου!

αυτα ειναι ωραια φαιη.εχει η μανα μου μια πορτοκαλι βελεντζα λεω να την παρω μια κοκκινη την τσιρομαδισα με τα χρονια με αρεσουν πολυ.κ δεν με πειραζει που χρειαζονται συχνο τιναγμα...δηλ. τοσο με αρεσουν χαχαχα

βελέντζα λέμε αυτά που βάζαμε αντί για πάπλωμα ή τα χαλιά;

μη γελάτε; δεν θυμάμαι, είπαμε γέννησα!

άμε σε πω ότι κ η μάνα μου είχε από τις γιαγιάδες μου βελέντζες κρατημένες στην ντουλάπα της;

τις θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, που τις έστρωνε η μάνα μου κ κυλιόμασταν με την αδερφούλα μου, τα ξαδέρφια μου, ιδίως τα Χριστούγεννα,... τί καλά!!

μήπως είναι κ πιο υγιεινές οι βελέντζες από άποψη αλλεργιών σε σχέση με τα σύγχρονα;

τελικα η διατροφη-διαιτα που κάνω παρά τις μικρες ατασθαλιες εχει αποδωσει, μιας και σε 15 μέρες εχασα 2,5 κιλάκια

μπράβο. ζούλεψα. κ εις κατώτερα!:tongue:

εχουν δικιο οσοι λένε ότι η δίαιτα θελει φαγητο κι όχι στερηση

αυτό το πιστεύω κ εγώ! όχι που θα διαφωνούσα κιόλας!:rolleyes:

κι ακομα κι αν δεν τσακιζω όσα φτιάχνω, δεν εχω την αισθηση ότι στερουμαι κάτι, γιατί χορταινει το ματι και η μυτη

είμαστε σόι.-:lol:

καλησπερα κοριτσια ευχομαι να ειχατε μια καλη μερα σημερα.

τσακωθηκαμε μπροστα στο παιδι (μη φανταστειτε, για μια βλακεια, για το αν θα μπουμε στην παιδιατρο η αν πρεπει να περιμενουμε, μη τυχον και εχει κανενα αρρωστο παιδακι στο χωρο αναμονης), η μικρη ειχε γκρινια λογω λυστας και εμεις ανεβασαμε τους τονους και εκεινη, η καρδουλιτσα μου!!!, αρχισε να κλαιει!!!ενιωσα τοσο μα τοσο ασχημα!!!γιατι να το κανω αυτο στο παιδακι μου????μετα απο 2 λεπτα βεβαια το ξεχασε, γελουσε, επαιζε, ολα οκ, το ιδιο και ο αντρας μου. στεναχωρηθηκα πολυ και υποσχεθηκα να μην το ξανακανω. τελευταια νιωθω πολυ κουρασμενη και σωματικη και ψυχικα και ξεσπαω και φωναζω με το παραμικρο.κακο αλλα το κανω!!!!τι να πω!!!δεν ξερω αλλα ενω υπαρχουν στιγμες που τον λατρευω, ειναι και καποιες αλλες που μου τη δινει και δεν θελω να τον βλεπω. πρεπει κατι να κανω να ηρεμησουμε και να ανανεωθουμε!!ιουφφφφ!!αυτα κοριτσαρες μου!!καλο βραδυ και καλο ξημερωμα

σε νιώθω. τα ίδια περνάω κ εγώ κ φαντάζομαι κ οι άλλες.

κ εμείς μαλώνουμε μπροστά στη μικρή κ είμαι της γνώμης ότι το παιδί δεν πρέπει να ζει σε γυάλινο κόσμο!

ο μπαμπάς κ η μαμά διαφωνούν, μαλώνουν, ενίοτε υψώνουν κ φωνή, ενίοτε η μαμά κλαίει, κανένας γονιός δεν είναι βράχος κ αυτό για μένα είναι καλό να το καταλάβει το παιδί!

βέβαια, δεν μιλάω για παρατράγουδα.

αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι!

εχω γινει κι η αφεντια μου τελευταια μια υστερικια πρωτης κατηγορίας!!!

εχω εφαρμοσει κι άλλα κόλπα για να νιωσω καλά...βάζω καμια ενυδατική κρεμα προσωπου, κάνω καμια απολεπιση σωματος στο μπανιο, βάζω

και κρεμα σωματος, βαφω κανενα νυχι, βάζω και κανα μολυβι-μασκαρα-κραγιον....

αποδιδει...στην ψυχολογια

μαρή πότε προλαβαίνεις;

θα με αποτελειώσεις;

π.χ ενα γαλα αφου το μελετω 5 λεπτα και πιο κατω στο ραφι βρισκω ενα πιο φθηνω.γυρναω το αφηνω και παιρνω αυτο που με συμφερει.

εμένα γι' αυτό δεν

με προτιμάει ο φέφος στο μάρκετ. πηγαίνει μόνος του κ τελειώνει τα ψώνια στο άψε σβήσε. εγώ θα διαβάσω ετικέτες, θα το ψάξω από άποψη ποιότητας, συντηρητικών, πρόσθετων....τιμής, θα αγοράσω κ πράγματα για κάβα που λέει η αδερφή ψυχή για μαγείρεμα, για το σπίτι!

τα ίδια σε χασάπη κ μανάβη.

εμένα αυτό μου εξασφαλιζει μικρες απολαύσεις!!αγοράζω κανένα περιοδικό, πηγαίνω κομμωτηριο για κανενα χτενισμα, παίρνω κανενα καλλυντικό...

κ συνεχίζεις αδερφάκι μου;

περιοδικό...μου φέρνει ευτυχώς ο πεθερός τον γαστρονόμο.

κομμωτήριο για χτένισμα...σε γάμο. για κούρεμα...μήνες!

τώρα που το λες πρέπει να πάω το φεφόπαιδο για κούρεμα, μπήκαν τα μαλλιά στα μάτια του.

καλλυντικό...ευτυχώς μου κάνουν δώρα καλλυντικά τα πεθερικά μου κ μάλιστα ακριβά, τα καλύτερα. όμως τέτοια δεν είχα ποτέ, κ ας έπαιρνα κλινίκ όσο ήμουν ελεύθερη!

καλημέρα κούκλες...

αχ δεν έχω κουράγιο να σας διαβάσω όλες αλλά ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μικρούλια σας καλύτερα.

Σήμερα που έιμαι λίγο καλύτερα θα ψήσω μπιφτεκάκια στο φούρνο με πατάτες και αν αντέξω θα κάνω και τυροπιτάκια για να πάρει και ο μικρός σχολείο.:tongue:

καλημέρα.

τί είχες δηλαδή;

καλημερα, καλημερα!!!τι κανετε???εμεις σημερα αργησαμε να ξυπνησουμε. για την ακριβεια εκλεισα το ξυπνητηρι και γυρισα πλευρο!!!με αποτελεσμα να σηκωθω 10 λεπτα πριν το σχολικο. η μπουμπου μου ξυπνησε 7 παρα, φτιαχνω γαλα και λεω ας χουζουρεψω λιγο.και το λιγο εγινε πολυ!!!ευτυχως μολις κατεβηκα ηρθε και το σχολικο!!!αλλα με την ψυχη στο στομα.και μετα τρεχοντας στη δουλεια.τελος παντων. αυτα σημερα θα φτιαξω κεφτεδακια με πατατες και αν εχω διαθεση και πιτσα για το βραδυ. καλημερα σε ολες φιλακιαααα

καλημέρα!

άκυρο το ραντεβουδάκι με τον φέφο αύριο. προβλέπονται γεννητούρια! γεννάει η αδερφούλα μου, όχι εσύ περιστεράκι μου, περιμένουμε την κουκλίτσα μας! ακόμα μια γυναίκα στο σόι!

ο πατέρας μου έπηξε στα θηλυκά!:P

μου είπε τις προάλλες "σε σένα έχω ελπίδες...";):lol:

καλημερα φιλεναδιτσες, εχω δουλιτσες δεν θα κατσω πολυ,

τελικα σημερα θα κανω σπανακορυζο, χτες φαγαμε μπριζολιτσες, παραγγελια του αντρουλη..

εχετε γραψει πολλα.. δεν σας προλαβαινω..

ειμαστε και μεγαλη παρεα, ζωη να εχουμε...!

τα λεμε πιο μετα, κοιμαται το πλασμα ακι εχω δουλειες να κανω..

φιλακια πολλα σε ολες!!!

Κοριτσια καλημερα κι ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα.Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.Μου αρεσει πολυ που ενα τοπικ με θεμα τη μαγειρικη και το τι θα φαμε σημερα,αγγιζει και αλλα θεματα,βλεπε:σχεσεις,γαμος,οικογενεια κτλ.

Τωρα οσον αφορα τις σχεσεις,νομιζω κι εγω πως οι αμοιβαιες υποχωρησεις ειναι το κλειδι.Επισης ενα συστημα που εχω εφαρμοσει τελευταια και μπορω να πω οτι πιανει,ειναι την ωρα που ειμαι στη φαση του να απαντησω τωρα και να γινει χειροτερα το πραγμα;;;Ε τοτε μετραω απο μεσα μου μεχρι το 10 και το αφηνει να περασει(εννοειται παντα οταν ειναι για ασημαντους λογους ετσι),οταν το θεμα ειναι σοβαρο,η συζητηση ειναι το παν.

Οσον αφορα τη μωρομανουλα που ανεβηκαν οι τονοι μπροστα στο μπεμπε.Σιγουρα δεν ηταν και το καλυτερο που θα μπορουσε να συμβει,αλλα το μπεμπε ειναι μικρο κι οπως ειπε και μονη σου ξεχασε γρηγορα.Καλο θα ειναι βεβαια να ειμαστε συγκρατημενοι με τα παιδια στο σπιτι.

Ειμαι κι εγω σε διαιτα απο τον Αυγουστο,μη φανταστειτε 7 κιλακια εχω χασει,αλλα εχει φτιαξει πολυ η διαθεση μου.Θα συμφωνησω επισης οτι βοηθαει παρα πολυ και μονο να περιποιηθουμε τον εαυτο μας.Ανεβαζει κι εμας αλλα και τη λιμπιντο του χαμπι;)

Τωρα για τα ψωνια το σουπερ μαρκετ,μας εχουν φτασει στο σημειο να κοιταμε το παραμικρο.Εμενα επειδη ο συζυγος ειναι στο χωρο των τροφιμων-πωλησεων,γνωριζει πολλα και ετσι ψωνιζουμε παντα καλα και οικονομικα.Να σας πω οτι μπορειτε να εμπιστευεστε και προιοντα που εχουν απλα την επωνυμια των μαρκετ,γιατι παρακευαζονται απο πολυ γνωστε εταιριες και ειναι εφαμιλλα των επωνυμων.

Αυτα για σημερα,σορρυ για το σεντονι.Α κι οσο για φαγακι,εχω πατατουλες γιαχνι απο χθες και για μενα θα κανω σαλατουλα με τονο.Να εχετε μια ομορφη μερα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια.

Κοριτσακια,αυτο με τα κουπονια...κι εγω το κανω...

και νομιζω ολοι το κανουν....ασχετα αν δεν το παραδεχονται.

Εγω ας πουμε και τωρα εχω ενα σορο κουπονια,πριν παω λοιπον για ψωνια

παντα τα παιρνω μαζι μου.

Άλλωστε δεν ειναι καιρος για σπαταλες,απο οπου μπορουμε να μαζεψουμε

κερδος για την τσεπη ειναι.

Φεφη,εμεις τις βελεντζες τις ειχαμε για να σκεπαζομαστε,αλλα ειχαμε και βελεντζες τυπου χαλι.

Σημερα φτιαχνω σπανακορυζο με φετα.

Εκανα και κρεμουλες χθες.

Αχ τι καλα,αυριο φευγουμε για προσκηνημα...:P

Μαζεψα απο χθες τα ρουχα μας....και αυριο θα κανω και φαγακι για τον θησαυρο μου να φαει στο δρομο..μιας και πεταμε στις 1 το μεσημερι.

Ανηπομονω!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερααα...τι κανετε κοριτσια?εγω ξυπνησα πριν μιαμιση ωρα.ντροπηηη...κοιμομαστε πολυ αργα το βραδυ και το πρωι παλευω για να ανοιξει το ματι..σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα..και σαλατα χορτα.φεφακι με το καλο η αδερουλα σου να γεννησει..ολα να πανε καλααα.εμεισ βελετζα η φλοκατη λεμε το στρωμα αυτο με τισ τριχουλεσ που προεξεχουν..ναι γελατε τωρα αλλα δεν ξερω πωσ να το εξηγησω:P:p:pκουφετακι εγω τα εχω απο την γιαγια μου.ειχανε παρα πολυ παλια μια επιχειρηση που ασχολουνταν με αυτα.φτιαχνανε βελετζεσ μαλλι(γιαυτο ξερω και να πλεκω ειχαμε αφθονο μαλλι)και τισ βαφανε οι ιδιοι.π.χ τισ κοκκινεσ τισ βαφανε με μουρα.και οσο παλιεσ και να ειναι οσο και να τισ χρησιμοποιουμε δεν παθανε τιποτα.....

Καλημερουδια.

Κοριτσακια,αυτο με τα κουπονια...κι εγω το κανω...

και νομιζω ολοι το κανουν....ασχετα αν δεν το παραδεχονται.

Εγω ας πουμε και τωρα εχω ενα σορο κουπονια,πριν παω λοιπον για ψωνια

παντα τα παιρνω μαζι μου.

Άλλωστε δεν ειναι καιρος για σπαταλες,απο οπου μπορουμε να μαζεψουμε

κερδος για την τσεπη ειναι.

Φεφη,εμεις τις βελεντζες τις ειχαμε για να σκεπαζομαστε,αλλα ειχαμε και βελεντζες τυπου χαλι.

Σημερα φτιαχνω σπανακορυζο με φετα.

Εκανα και κρεμουλες χθες.

Αχ τι καλα,αυριο φευγουμε για προσκηνημα...:P

Μαζεψα απο χθες τα ρουχα μας....και αυριο θα κανω και φαγακι για τον θησαυρο μου να φαει στο δρομο..μιας και πεταμε στις 1 το μεσημερι.

Ανηπομονω!!!!!!!!!

δωρακι τι καλα και που θα εκπληρωσετε το ταμα σας και που το μικρουλι εγινε καλα και που θα ξεφυγετε λιγο..καλα δρομο και καλη επιστροφη να εχετε.να περασετε καλα.

καλος την μανου μας!!φεφακι βελεντζα ειναι αυτο.

velentza.jpg

ειχα εναν συμμαθητη στο λυκειο που το λεγαμε βελεντζα μπορεις να σκεφτεις τι μαλλι ειχε χαχχαχαχαα!πηρα ενα μεγαλο κοματι σολομο κ ενα κοματι περκα για τον μικρο εχω κ απο χτες τα σαφριδακια με την σαλτσα γτ τελικα τα παιδια τα κανα λιγο κοτουλα με κριθαρακι(δεν θελαν τα σαφριδια)

921477wc2fyvv2y2.gif

δωρακι τι καλα και που θα εκπληρωσετε το ταμα σας και που το μικρουλι εγινε καλα και που θα ξεφυγετε λιγο..καλα δρομο και καλη επιστροφη να εχετε.να περασετε καλα.

Σευχαριστω κοπελα μου.

Κι εγω ξερω να πλεκω και με μαλλι αλλα και με νημα....(καρεδακια,σεμεδακια..κτλ)

Μικρη καθομουν διπλα στη μαμα μου,χειμωνα κυριως,που επλεκε (προίκα...) και ζητουσα να μου μαθει κι εμενα.....κι εκεινη με πολυ υπομονη...(Μανουλιτσα μου....)

μου εδειχνε τις πλεξεις.

Πολυ το διασκεδαζα...ειχα φτιαξει κασκολ και σεμεδακια.....

Αχ νοσταλγισα εκεινα τα χρονια της αθωοτητας και της ξεγνοιασιας.....

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...