Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

και εγω το επαθα αυτο.μολις μπηκα στην παναγια της τηνου αρχισα χωρις να ξερω το γιατι, να κλαιω!!!

Κι εγω το ιδιο επαθα οταν ειχαμε παει πριν λιγα χρονια στην επετειο του γαμου μας.Κλαμμααααα.....

μόλις έφαγα. με πήραν με τις πέτρες όταν είδαν τη μερίδα μου!

όλο αυτό εσύ θα το φας;

γιατί, το χρωστάω κάπου;Aντε ντε.......λες και τρως απο το φαι τους....αμα πια!!!!!

ξέρεις πόσες θερμίδες έχει όλο αυτό;

δεν με νοιάζει, έχει τις πιο απολαυστικές θερμίδες! το απόγευμα θα φάω κ από το ραβανί μου!

πού να προλάβουμε αγάπη μου!

σας έχει τύχει να είστε στα μελια ...για να το πω κόσμια κ να νιαουρίσει το καμαρι σας;Αμεεεεε,αλλα συνηθως κοιμαται οταν....ειμαστε στα πολυ μελια μας....:lol::lol::lol:

σου γυρίζει ο ΜΑΤΗΣ!:lol::tongue::rolleyes:

για μένα δεν υπάρχει πιο ερωτικό πράγμα από τις απλές κινήσεις του σώματος, το να ψιθυρίσεις κατι άσχετο στο αφτί του, να ξαπλώσεις στα πόδια του κοιτάζοντας τηλεόραση, το να τον κοιτάξεις με νόημα, να τον χαϊδέψεις στο πρόσωπο με ένα άγγιγμα, να του φιλήσεις το λαιμό...Συμφωνω απολυτως συμπεθερα.........Μιλαμε για μεγαλη ταυτιση.

θα την αφήσω τη μικρή στα πεθερικά για να μείνουμε τα δυό μας! επιτέλους!

Καιρος ηταν να το κανεις....

Καλα να περασετε.....;):lol:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

μολις μιλησα με την μανουλα μου κ μου πε τις συνταγες φυσικα δεν τα κανει με μεζουρες αλλα με το ματι οποτε για την φιλη μας που το ζητησε βουαλα.

καθαριζουμε τα ροδια περνεις το ζουμι στραγκιζεις μεσα σε τουλι μετρας για καθε δυο ζουμι μισο ποτηρι ζαχαρη,βραζουν μιση ωρα αν θες βαζεις κανα δυο φυλλα αρμπερορυζα,κρυωνει και μετα αναλογα την πυχτικοτητα βαζεις και το κονιακ.στο μπουκαλι βαζεις ενα ξυλο κανελα κ 5 μοσχογαρυφαλλα.

λεμονι μονο την φλουδα τα κανεις κοματακια,το βαζεις σε βαζο κ ζαχαρη οσο θελεις,το αφηνεις 10 μερες,μετα το βραζεις με λιγο νερο 15 λεπτα,το στραγκιζεις και παλι βαζεις την ποσοτητα του κονιακ που θελεις.ετσι γινετε κ το πορτοκαλι και το μανταρινι.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα σε ολες τις ομορφες του καφε μας!!!!!

Σας εχω βαλει μια συνταγη με μπανανες και θα σας βαλω ακομη μια,οταν την βρω...

Αννουλαααααα,

Αντε,αρχισαν και οι αναγουλες ε;

Εμεις που λετε σημερα θα φαμε πατατες με αρακα-καροτακια και κιμα στην κατσαρολα.

Εκανα και μια ζαμπονοτυροπιτα με ζυμη κουρου....μια χαρα θα σαβουριασουμε παλι....αλλα εγω ειμαι χαλια,πονολαιμος και βραχναδα,συναχι και κομμαρες.....και δεν εχω πολυ ορεξη να φαω κατι....ουτε καφε δεν εχω πιει σημερα...δεν με τραβαει καθολου.

Α,κανονισαμε για να παμε Μυτιλήνη την πεμπτη,να προσκηνησουμε τους Αγιους....ε,και να γυρισουμε λιγακι...οσο προλαβαίνουμε δλδ γιατι παρασκευη γυριζουμε.

Χαιρομαι αφανταστα πολυ...που επιτελους θα εκπληρωσουμε το ταμα μου.

βοήθεια σας με το καλό να πέτε και να γυρίσετε.

μανού καλώς ήρθες!

άννια, δεν υπάρχει ισιάδι=ίσιος δρόμος στο γάμο. υπάρχουν ανηφόρες, στενά μονοπάτια, κατηφόρες, στροφές....

θα πω κάτι κ μη με πάρετε με τις πέτρες, αλλά κατά τη γνώμη μου τον γάμο, το σπίτι τα κρατάει κυρίως η γυναίκα!

Συμφωνώ απόλυτα αλλά όταν υπάρχει και η προσπάθεια απο τον άντρα.

η γυναίκα αν θέλει τον σώζει το γάμο, η γυναίκα τον ρίχνει στα τσακίδια!

κάντυ όταν τις κάνεις να μας τις γράψεις!

Δώρα με το καλο να πάτε να εκπληρώσετε το τάμα σας. πόσο πολύ θέλω να πάω στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω με το Χρυσοβαλαντάκι μου.

Λέω να πάμε την Κυριακή θα σας ανάψω ένα κεράκι.

πριν λίγο με πήρε ο διευθυντής κ μου ανέθεσε βαρβάτες υποθέσεις; τί σκέφτεστε μετά από όλα αυτά;

Οτι και ο Αγιος φοβέρα θέλει

άντρες! αν ήταν γυναίκες στην κυβέρνηση, στη διέυθυνση σημαντικών κέντρων εξουσίας τόσο μπάχαλο δεν θα βιώναμε πουθενά!

χαιρετώ. πάω να συμμαζέψω

καλημερουδια....φεφι εισαι τοσο καλη.σε ευχαριστω πολυ.πρεπει να με δεισ τωρα που ειμαι κρυωμενη και μοιαζω σαν μελλοσ τησ αλ καιντα αμαν πια και αυτοσ ο ανθρωποσ.περιστερακι το επλυνα γιατι απλωσα ρουχα και απο τον πολυ αερα επεφταν συνεχεια κατω και λερωνοταν.κοριτσια σημερα εβγαλα και ψηνω μπιφτεκια.τα ειχα ετοιμα ζυμωμενα στην καταψυξη.EVIRI θελω να τα συνοδεψω με το χρωματιστο ρυζι που μου ειπεσ αλλα δεν θυμαμαι πωσ βαφουμε το πρασινο

και γω θέλω να σε δω στείλε μου μύνημα αν θες φυσικά να γίνουμε φίλες.

Φέφη αν έχεις μονοφασικο και ο εργολάβος δεν έχει βγάλει παροχή για τριφασικό, το ξεχνάς.... Έτσι τουλάχιστον μου είχανε πει από την δεη.

Εγώ φέτος κατάφερα να πάω στην Παναγία της Τήνου που είχα τάμα και όταν έφτασα έκλαιγα με αναφυλιτα, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου βγήκε!

Και γω έχω τάμα να πάω μέχρι το Καλοκαίρι πρέπει να το εκπληρώσω.

Σου ανέθεσε βαρβάτες υποθέσεις;

Τελικά θέλουν και τα μπινελίκια τους που και που για να μην μας πατάνε!

εγω σημερα εχ αρακα απο χθες. στη δουλεια τρωω συνηθως φρουτα κ γιαουρτι. στο σπιτι ξεφευγω!!!!καλοσοριζω και εγω το νεο μελος. το βραδυ υποσχομαι να βαλω τη συνταγη με το γλυκο, αξιζει να το δοκιμασετε!!καποια κοπελα ελεγε το πρωι για ρεβυθια. θαθελα μια διαφορετικη εκδοχη, γιατι εμενα μαρεσουν και ο συζυγος δεν τα τρωει κ βαριεμαι τελικα να τα μαγειρευω...

Εδωσε το περιστερακι μια τέλεια συνταγή εγω ενθουσιάστηκα πάντως.

Δόξα τω Θεώ που έχω δουλειά. για πόσο; θα φανεί!

πάντως αν γύριζα το χρόνο θα γινόμουν δασκάλα!

κάγκλυ, πού είσαι να με καμαρώσεις!

Δυστυχώς φεφη και μένα όνειρο μου είναι. Σπούδασα πληροφορική και μέσα απο αυτό ακολούθησα την εκπαίδευση.Ευτυχώς είχα αυτη τη δυνατότητα. Δόξα το Θεώ απο τη στιγμή που πήρα το πτυχίο δουλεύω. Κάθε χρόνο όμως πρέπει να περιμένω γιατί δεν είμαι μόνιμη.

Μπράβο Αγγελική μου,

Θα εξομαλυνθεί, έτσι πιστεύω κι εγώ χωρίς να σε γνωρίζω προσωπικά !

Κόρες,

Επιτρέψτε μου ως ένα σημείο να διαφωνήσω...

Ναι, το σέβομαι απόλυτα: η γυναίκα κρατάει ένα σπίτι... από ποιά άποψη όμως ????? Μάλλον με την έννοια να είσαι εκεί, παρούσα ψυχή τε και σώματι, επωμιζόμενη πολλές ευθύνες ως μάνα, ως γυναίκα, ως σύζυγος, ως εργαζόμενη, ατελείωτα "ως" επειδή οι ρόλοι είναι πολλοί και αλληλοπλεκόμενοι....

Μέχρι ένα βαθμό όμως.... Μην ρίξουμε όλο το βάρος πάνω μας και όταν κάνει ο άλλος στραβές να πρέπει να επωμιζόμαστε τα βάρη και των δικών του λαθών.... ΟΚ Κύριε, εγώ προσπαθώ, είμαι εδώ, φροντίζω το σπίτι, τα παιδιά, δεν έχω το μυαλό μου δεξιά αριστερά, σε προσέχω ... εσύ όμως πού είσαι ???? Τί ανταποδίδεις ? Τί προσφέρεις σε αυτό το νοικοκυριό ???

Τί προσφέρεις σε εμένα σαν γυναίκα ?

Δεν το λέω φεμινιστικά τύπου έχω σηκώσει το λάβαρο και αποκεφαλίζω, να πλύνει εκείνος τα πιάτα και να σιδερώνει, αλλά το γράφω ανθρώπινα..

επειδή έχουμε μια έμφυτη τάση (ίσως κατάλοιπα από τη νοοτροπία των μαμάδων μας) να υποκύπτουμε, να σκύβουμε το κεφάλι ή να υποχωρούμε συχνά πυκνά παραμελώντας μονίμως τις ανάγκες μας/ τα θέλω μας ....

Ο γάμος πρέπει να είναι σαν την γκανάς με αναλογία 1:1 να δένει ωραία η κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος !!!!

πολλά like

I like it !!!!

Ναι, ναι...Δεν εχει τετοια κολληματα ο περιστερης!!

Καλε δεν την βγάζω έξω τη γάμπα!Ουτε γυρνάω με τα σατέν!!

για μένα δεν υπάρχει πιο ερωτικό πράγμα από τις απλές κινήσεις του σώματος, το να ψιθυρίσεις κατι άσχετο στο αφτί του, να ξαπλώσεις στα πόδια του κοιτάζοντας τηλεόραση, το να τον κοιτάξεις με νόημα, να τον χαϊδέψεις στο πρόσωπο με ένα άγγιγμα, να του φιλήσεις το λαιμό...

Κάτι τετοιο εννοώ που λέει και η αδερφή φέφη

Απλά δεν κολλάω σε λεπτομέρειες, βλέπε "αξουρη γάμπα"!!

Να σκεφτώ δηλαδή ότι την έχω άξουρη και να κάνω πίσω!!!

Μόνο το συρτάρι τα χαίρεται τα σατεν, συμφωνώ με τη φεη φρρμούλα και κοντο μπλουζάκι και παιχνιδιάρικες πυτζάμες.

Εμείς σήμερα φάγαμε μακαρόνια με κιμά

Καλό βράδυ

st5Bp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες.

Για σήμερα έφτιαξα -μάλλον- γλώσσες (ξέρω κι εγώ τι ήταν; ) στο φούρνο με πατάτες. Άφησα τη μικρή στο σχολείο στις 09:30, γύρισα σπίτι στις 10:00, μαγείρεψα, έκανα μόνο λίγες δουλειές κι έφυγα στις 11:30. Σχόλασε 12:10, πήγαμε κατευθείαν στο σπίτι της δασκάλας που κάνει ιδιαίτερα μαθήματα κατά τις 13:00 (δεν είναι μόνο το τραμ, αλλά και 15' περπάτημα). Στην επιστροφή από το μάθημα, πεταχτήκαμε στο σούπερ για λίγα πράγματα και καταλήξαμε στις 16:00 στο σπίτι.

Χτες τα στριφτάρια βγήκαν ωραία, αλλά μη φανταστείτε ότι πήρα φύλλο κρούστας. Εγώ πάντως, φύλλο πήρα χωρίς να ξέρω τι φύλλο θα βγει. Ήταν, τελικά, ένα χωριάτικο που θα ήταν ό,τι πρέπει για πίτες. Να φανταστείτε σήμερα που αγόρασα ξανά φύλλο, πήρα 3 διαφορετικά πακέτα, εεεε κάποιο θα είναι φύλλο κρούστας. Δε θα είναι;

Περιστεράκι, για τις φωλιές έχω να συμπληρώσω το εξής στην πρόταση. Γίνονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και υλικά και οι αρμυρές φωλιές. Η γέμιση μόνο διαφέρει. Μπορείς να γεμίσεις για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου π.χ. με γαρίδες βρασμένες κι ανακατεμένες με μαγιονέζα και κέτσαπ που θα κάνουν μία ροζ σάλτσα. Άλλη ιδέα είναι κομματάκια κοτόπουλου με λαχανικά σαν κοτοσαλάτα. Άλλη ιδέα είναι με ρύζι που περιέχει διάφορα λαχανικά σε μικρά κυβάκια (καρότο, φασολάκια, αρακά......). Σ' αυτά δεν υπάρχει περιορισμός μπορείς να τα γεμίσεις με αυτό που εσύ θα σκεφτείς και που σου αρέσει σαν γεύση.

manoutita καλωσόρισες στο μαγειροκαφεδάκι μας. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και να περνάς καλά μαζί μας.

Φέφη, συμφωνώ με την Ελένη, χρειάζεται τριφασικό ρεύμα για να σου βάλει ο ηλεκτρολόγος την παροχή για το μειωμένο. Το είχα ρωτήσει πριν μερικά χρόνια για τους γονείς μου.

Δωράκι, βοήθειά σας το τάμα.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη Φέφη, ότι το σπίτι το κρατάει πρωτίστως η γυναίκα, όχι επειδή μας το δίδαξαν οι μανάδες μας, έτσι κι αλλιώς πολλές φορές βλέπουμε σκεπτιστκά αυτά που μας δίδαξαν και τα τροποποιούμε ή τα αλλάζουμε εντελώς. Θεωρώ ότι το κρατάμε εμείς το σπίτι και τον άντρα, γιατί εμείς είμαστε πιο υπομονετικές, έχουμε μάθει να ασχολούμαστε με πολλά και σημαντικά ταυτόχρονα και να παραβλέπουμε τις λεπτομέρειες, έχουμε μάθει να φερόμαστε μητρικά ακόμη και στον άντρα μας, ο οποίος πολλές φορές κάνει τη ζαβολιά του και θέλει μάλωμα, αλλά όχι διώξιμο. Έχουμε μάθει να διεκδικούμε αυτό που μας ανήκει, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, αλλά και να υποχωρούμε προκειμένου να μεθοδεύσουμε τη διεκδίκηση αυτού που μας ανήκει. Εεεεεεε καλά μια ζωή πλαγίως πηγαίναμε, εμείς οι γυναίκες. Θυμηθείτε ότι, από παλιά οι άντρες θεωρούσαν τον εαυτό τους αφέντη του σπιτιού, αλλά εμείς κάναμε κουμάντο. Άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη. Όσο για την προσέγγιση, όταν ο άντρας έχει το "κρεββάτι" του τα υπόλοιπα του φαίνονται μηδαμινά. Το πρωί με το ξύπνημα όλα θα ξαναφτιάξουν και εμείς το βιολί μας.

Φαίη, με αρακά, όπως είπε η Φέφη, ή και με σπανάκι μπορείς να χρωματίσεις πράσινο το ρύζι.

love4four μου, δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά θεωρώ ότι αυτά που αναφέρεις είναι, απλώς και μόνο, αιτία για καυγά κι όχι για διάλυση. Βέβαια, δεν πρέπει ο ένας να καταπατά δικαιώματα του άλλου, όμως, όταν αυτό συμβαίνει, πρέπει ο ριγμένος να προσπαθεί χωρίς να φτάνει στα άκρα να αλλάξει τις συνήθειες του άλλου, που προκάλεσαν αυτήν την κατάσταση.

Κόρες,

Επιτρέψτε μου ως ένα σημείο να διαφωνήσω...

Ναι, το σέβομαι απόλυτα: η γυναίκα κρατάει ένα σπίτι... από ποιά άποψη όμως ????? Μάλλον με την έννοια να είσαι εκεί, παρούσα ψυχή τε και σώματι, επωμιζόμενη πολλές ευθύνες ως μάνα, ως γυναίκα, ως σύζυγος, ως εργαζόμενη, ατελείωτα "ως" επειδή οι ρόλοι είναι πολλοί και αλληλοπλεκόμενοι....

Μέχρι ένα βαθμό όμως.... Μην ρίξουμε όλο το βάρος πάνω μας και όταν κάνει ο άλλος στραβές να πρέπει να επωμιζόμαστε τα βάρη και των δικών του λαθών.... ΟΚ Κύριε, εγώ προσπαθώ, είμαι εδώ, φροντίζω το σπίτι, τα παιδιά, δεν έχω το μυαλό μου δεξιά αριστερά, σε προσέχω ... εσύ όμως πού είσαι ???? Τί ανταποδίδεις ? Τί προσφέρεις σε αυτό το νοικοκυριό ???

Τί προσφέρεις σε εμένα σαν γυναίκα ?

Δεν το λέω φεμινιστικά τύπου έχω σηκώσει το λάβαρο και αποκεφαλίζω, να πλύνει εκείνος τα πιάτα και να σιδερώνει, αλλά το γράφω ανθρώπινα..

επειδή έχουμε μια έμφυτη τάση (ίσως κατάλοιπα από τη νοοτροπία των μαμάδων μας) να υποκύπτουμε, να σκύβουμε το κεφάλι ή να υποχωρούμε συχνά πυκνά παραμελώντας μονίμως τις ανάγκες μας/ τα θέλω μας ....

Ο γάμος πρέπει να είναι σαν την γκανάς με αναλογία 1:1 να δένει ωραία η κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος !!!! :wink:

I like it !!!!

αν τα βάζαμε στο ζύγι, θα έπρεπε να το διαλύσουμε πριν καν αρχίσουμε.

εγώ εδώ διαφωνώ. δεν μπορείς να μετράς ούτε να συμψηφίζεις.

αρκεί να υπάρχει αμοιβαιότητα. γιατί αλλιώς είναι δοσοληψία, σύμβαση.

Ναι, ναι...Δεν εχει τετοια κολληματα ο περιστερης!!

Καλε δεν την βγάζω έξω τη γάμπα!Ουτε γυρνάω με τα σατέν!!

για μένα δεν υπάρχει πιο ερωτικό πράγμα από τις απλές κινήσεις του σώματος, το να ψιθυρίσεις κατι άσχετο στο αφτί του, να ξαπλώσεις στα πόδια του κοιτάζοντας τηλεόραση, το να τον κοιτάξεις με νόημα, να τον χαϊδέψεις στο πρόσωπο με ένα άγγιγμα, να του φιλήσεις το λαιμό...

Κάτι τετοιο εννοώ που λέει και η αδερφή φέφη

Απλά δεν κολλάω σε λεπτομέρειες, βλέπε "αξουρη γάμπα"!!

Να σκεφτώ δηλαδή ότι την έχω άξουρη και να κάνω πίσω!!!

τα ίδια αδερφάκι

Και πολύ καλα θα κάνετε...Ευκαιρία να γίνεις βιάστρια με απαραίτητη την φεφική συναινεση

έχει ήδη εκφραστεί υπέρ!

κι εγώ το ιδιο...

πρώτον γιατί είναι πολύ συναφές με αυτό που πάντα μου άρεσε, την δουλειά του εκπαιδευτικού εννοώ

και δεύτερον γιατί τώρα θα είχα διοριστεί!!

Αχ τι πίκρα, αυτό το θέμα της δουλειάς...

Με χαλάει πολύ!

Και δεν υπάρχουν κι εναλλακτικές σε μια επαρχιακή πόλη...Κι εδώ πολύς κόσμος εχει χάσει τη δουλειά του...

Εχω φίλο που ετοιμαζοταν για γάμο κι απολυθηκε πριν 2 χρόνια και εμεινε έτσι

και είναι άνω των 40

και μετά απολύθηκε και η κοπέλα του

δεν είναι κρίμα να βασανίζεται τοσος κόσμος και να μην μπορεί να φτιάξει τη ζωή του;Οχι για να εχει πλούτη, για να εχει τα βασικά βρε αδερφε

άστα βράστα, κακό πράγμα η ανεργία, όπως κ η εκμετάλλευση, κατάχρηση της εργοδοτικής εξουσίας...

σαν την παπαρήγα ακούστηκα..:rolleyes:

Καιρος ηταν να το κανεις....

Καλα να περασετε.....;):lol:

μερσί!:lol:

κ αφού έφαγα κ το μισό α(β)γό της Σύσας, τα δύο κομμάτια ραβανί, είπα να μην φάω κ τονοσαλάτα. να περιοσριστώ σε μια κούπα γάλα με μέλι...έτσι για να δείξω χαρακτήρα.

βασικά ο φέφος μου είπε ότι ασελγώ στον μεταβολισμό μου τρώγοντας άτσαλα!

τον ρώτησα αν του αρέσω χοντρούλα κ μου είπε ότι όσα κιλά κ να είμαι του αρέσω, αλλά δεν του αρέσει η μίρλα μου για τα κιλά...:tongue:

εντάξει θέλω διατροφολόγο...το κατάλαβα!

από εβδομάδα ίσως!

ετοίμασα σαλάτα λάχανο καρότο για αύριο, τονοσαλάτα για τον φέφο.

σε λιγάκι μπανάκι για όλους κ ησυχαστήριο...

καλό μας ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

φεφακι,περιστερακι εχω γελασει απιστευτα.ειστε κορυφη...χαιρομαι να διαβαζω μηνυματα σας.κουφετακι εμεισ το λικερ το κανουμε ακριβωσ με τα ιδια υλικα με την διαφορα οτι δεν το βραζουμε.βαζουμε σε ενα σκευοσ συνηθωσ σε γυαλινο μπουκαλι ολα τα θλικα το κλεινουμε ελαφρα και το βαζουμε σε ενα μεροσ που το βλεπει ηλιοσ.καλοκαιρινουσ μηνεσ.το αφηνουμε ενα με δυο μηνεσ και βουαλααα.αργει πολυ αλλα κανουμε μεγαλεσ ποσοτητεσ και εχουμε ολο τον χειμωνα...κοριτσια πριν λιγο εκανα μια πιτουλα με σπανακι.το φυλλο ηταν με τρυπεσ αλλα πρεπει να βγηκε καλο αυτη τη φορα...θα κανω και τσαγακι τωρα να καταπολεμισουμε το κρυο:D.την κυριακη θα στρωσω και βελετζεσ:D

η συνταγη του γλυκου που σας χρωσταω με πολυ πολυ αγαπη:

1 βιταμ, 1 ζαχαρουχο γαλα,1 νουνου μεγαλο, 1 νερο απο το νουνου, 1 μορφατ, 1 σακουλακι ανθος αραβοσιτου που βραζει, 2 κουβερτουρες(τις πλακες τις μικρες), 2 πτι μπερ και 6-7 κουταλιες σουπας ζαχαρη.

εκτελεση:

χτυπαω το ζαχαρουχο με το μορφατ και βαζω και λιγο λικερ , να γινει σαντιγυ.το αφηνω στο ψυγειο.σπαω τα μπισκοτα σε μεγαλα ακανονιστα κομματια.λιωνω σε μπεν μαρι τις κουβερτουρες με το βιταμ.σε αλλη μεγαλη κατσαρολα βαζω να βρασει το νουνου, το νερο, την κρεμα και τη ζαχαρη, σε σιγανη φωτια. δεν γινεται πολυ πηχτο. το σβηνω το ματι και ριχνω μεσα το βιταμ με την κουβερτουρα και τα μπισκοτα και τα στρωνω σε ενα πυρεξ. το αφηνω μιση ωρα να κρυωσει και ριχνω απο πανω το πρωτο μιγμα. πασπαλιζω τελος με κακαο.

Δόξα τω Θεώ που έχω δουλειά. για πόσο; θα φανεί!

πάντως αν γύριζα το χρόνο θα γινόμουν δασκάλα!

κάγκλυ, πού είσαι να με καμαρώσεις!

και εγω αν γυριζα πισω το χρονο νηπιαγωγος ηθελα να γινω

φεφακι μου λεσ για εμενα αλλα κι εσυ δεν πασ πισω..και ακολουθει και κορη απο πισω.αχ αυτοσ ο μπαμπασ ποσο χαρουμενοσ μπορει να ειναι.εβλεπα τισ φωτο και σκεφτηκα τον δικο μου.3 αδερφες και η μαμα μου 4 μασ εχει.τα εχει παιξειχαχαχα:P.

Διαφημίσεις

αυτα ειναι ωραια φαιη.εχει η μανα μου μια πορτοκαλι βελεντζα λεω να την παρω μια κοκκινη την τσιρομαδισα με τα χρονια με αρεσουν πολυ.κ δεν με πειραζει που χρειαζονται συχνο τιναγμα...δηλ. τοσο με αρεσουν χαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

η συνταγη του γλυκου που σας χρωσταω με πολυ πολυ αγαπη:

1 βιταμ, 1 ζαχαρουχο γαλα,1 νουνου μεγαλο, 1 νερο απο το νουνου, 1 μορφατ, 1 σακουλακι ανθος αραβοσιτου που βραζει, 2 κουβερτουρες(τις πλακες τις μικρες), 2 πτι μπερ και 6-7 κουταλιες σουπας ζαχαρη.

εκτελεση:

χτυπαω το ζαχαρουχο με το μορφατ και βαζω και λιγο λικερ , να γινει σαντιγυ.το αφηνω στο ψυγειο.σπαω τα μπισκοτα σε μεγαλα ακανονιστα κομματια.λιωνω σε μπεν μαρι τις κουβερτουρες με το βιταμ.σε αλλη μεγαλη κατσαρολα βαζω να βρασει το νουνου, το νερο, την κρεμα και τη ζαχαρη, σε σιγανη φωτια. δεν γινεται πολυ πηχτο. το σβηνω το ματι και ριχνω μεσα το βιταμ με την κουβερτουρα και τα μπισκοτα και τα στρωνω σε ενα πυρεξ. το αφηνω μιση ωρα να κρυωσει και ριχνω απο πανω το πρωτο μιγμα. πασπαλιζω τελος με κακαο.

κατοχυρωθηκε και αυτό το γλυκακι

οταν το φτιάξω θα σας πω εντυπωσεις

τελικα η διατροφη-διαιτα που κάνω παρά τις μικρες ατασθαλιες εχει αποδωσει, μιας και σε 15 μέρες εχασα 2,5 κιλάκια

εχουν δικιο οσοι λένε ότι η δίαιτα θελει φαγητο κι όχι στερηση

εχοντας φαγάκια και γλυκάκια στο σπίτι δεν καταφευγω στο delivery ουτε σε λιχουδιες από το σουπερ μαρκετ

κι ακομα κι αν δεν τσακιζω όσα φτιάχνω, δεν εχω την αισθηση ότι στερουμαι κάτι, γιατί χορταινει το ματι και η μυτη

καλησπερα κοριτσια ευχομαι να ειχατε μια καλη μερα σημερα. για μενα οχι και τοσο. πιεση, νευρα και αγχος στη δουλεια. γυρισα σπιτι με το μπιζελι, ευτυχως παιξαμε,γαλασαμε και αποφορτιστηκα!!!τλκ ειναι σκετα αγχωλυτικα τα μικρουλια μας. μετα σουπερ μαρκετ και παιδιατρο για εμβολιο. και ετσι καταληξαμε 8.30 στο σπιτι. ευτυχως ειχα προνοησει και την εκανα μπανιο το μεσημερι, γιατι κοιμηθηκε στο δρομο για την επιστροφη. απο φαγητο, δεν μαγειρεψα. βαριομουν και δεν ειχα ορεξη καμμια!!!εβγαλα κιμα και θα κανω κεφτεδακια με πατατες στο φουρνο μολις γυρισω. πρεπει να αρχισω διατροφη οπως και δηποτε, γιατι τελευταια εχω ξεφυγει παααρα πολυ!!!

το πιο σημαντικο ειναι αυτο που εγινε το απογευμα με τον αντρα μου και πολυ στεναχωρηθηκα. τσακωθηκαμε μπροστα στο παιδι (μη φανταστειτε, για μια βλακεια, για το αν θα μπουμε στην παιδιατρο η αν πρεπει να περιμενουμε, μη τυχον και εχει κανενα αρρωστο παιδακι στο χωρο αναμονης), η μικρη ειχε γκρινια λογω λυστας και εμεις ανεβασαμε τους τονους και εκεινη, η καρδουλιτσα μου!!!, αρχισε να κλαιει!!!ενιωσα τοσο μα τοσο ασχημα!!!γιατι να το κανω αυτο στο παιδακι μου????μετα απο 2 λεπτα βεβαια το ξεχασε, γελουσε, επαιζε, ολα οκ, το ιδιο και ο αντρας μου. στεναχωρηθηκα πολυ και υποσχεθηκα να μην το ξανακανω. τελευταια νιωθω πολυ κουρασμενη και σωματικη και ψυχικα και ξεσπαω και φωναζω με το παραμικρο.κακο αλλα το κανω!!!!τι να πω!!!δεν ξερω αλλα ενω υπαρχουν στιγμες που τον λατρευω, ειναι και καποιες αλλες που μου τη δινει και δεν θελω να τον βλεπω. πρεπει κατι να κανω να ηρεμησουμε και να ανανεωθουμε!!ιουφφφφ!!αυτα κοριτσαρες μου!!καλο βραδυ και καλο ξημερωμα

σημερα εβαλα και καλοριφερ μιας και δεν αντεχοταν το κρυο, εκανα το μπανακι μου ζεστα ζεστα και τωρα χαλαρωνω, τι ωραια!

αυριο θα εχω και τον περιστερη σπίτι

θα κανω και μια εξορμηση σε 2-3 σουπερμαρκετ να επωφεληθω από τις προσφορες σε συνδυασμο με τα κουπονια μου

κυριως ψωνιζω ετσι για το παιδί

είναι πάντως τρομερες αυτές οι εταιρειες!!

κάνουν προσφορες και μοιραζουν κουπονια, δήθεν για εξυπηρετηση του καταναλωτη,ενώ στην ουσια εχουν περιορισει τα εξοδα τους από τις διαφημισεις και μας ωθούν περισσοτερο στην κατανάλωση

εχω ενα ντουλάπι γεμάτο βρεφικες κρεμες, ενα ψυγειο γεματο παιδικά γιαουρτια, μια ντουλάπα γεμάτη πάνες και μωρομαντηλα ίδια με ραφι σουπερμαρκετ και ένα ντουλάπι τιγκα στα βρεφικά απορρυπαντικά-μαλακτικα

τουλαχιστον γινεται κατανάλωση και είναι απολυτως απαραιτητα

καλησπερα κοριτσια ευχομαι να ειχατε μια καλη μερα σημερα. για μενα οχι και τοσο. πιεση, νευρα και αγχος στη δουλεια. γυρισα σπιτι με το μπιζελι, ευτυχως παιξαμε,γαλασαμε και αποφορτιστηκα!!!τλκ ειναι σκετα αγχωλυτικα τα μικρουλια μας. μετα σουπερ μαρκετ και παιδιατρο για εμβολιο. και ετσι καταληξαμε 8.30 στο σπιτι. ευτυχως ειχα προνοησει και την εκανα μπανιο το μεσημερι, γιατι κοιμηθηκε στο δρομο για την επιστροφη. απο φαγητο, δεν μαγειρεψα. βαριομουν και δεν ειχα ορεξη καμμια!!!εβγαλα κιμα και θα κανω κεφτεδακια με πατατες στο φουρνο μολις γυρισω. πρεπει να αρχισω διατροφη οπως και δηποτε, γιατι τελευταια εχω ξεφυγει παααρα πολυ!!!

το πιο σημαντικο ειναι αυτο που εγινε το απογευμα με τον αντρα μου και πολυ στεναχωρηθηκα. τσακωθηκαμε μπροστα στο παιδι (μη φανταστειτε, για μια βλακεια, για το αν θα μπουμε στην παιδιατρο η αν πρεπει να περιμενουμε, μη τυχον και εχει κανενα αρρωστο παιδακι στο χωρο αναμονης), η μικρη ειχε γκρινια λογω λυστας και εμεις ανεβασαμε τους τονους και εκεινη, η καρδουλιτσα μου!!!, αρχισε να κλαιει!!!ενιωσα τοσο μα τοσο ασχημα!!!γιατι να το κανω αυτο στο παιδακι μου????μετα απο 2 λεπτα βεβαια το ξεχασε, γελουσε, επαιζε, ολα οκ, το ιδιο και ο αντρας μου. στεναχωρηθηκα πολυ και υποσχεθηκα να μην το ξανακανω. τελευταια νιωθω πολυ κουρασμενη και σωματικη και ψυχικα και ξεσπαω και φωναζω με το παραμικρο.κακο αλλα το κανω!!!!τι να πω!!!δεν ξερω αλλα ενω υπαρχουν στιγμες που τον λατρευω, ειναι και καποιες αλλες που μου τη δινει και δεν θελω να τον βλεπω. πρεπει κατι να κανω να ηρεμησουμε και να ανανεωθουμε!!ιουφφφφ!!αυτα κοριτσαρες μου!!καλο βραδυ και καλο ξημερωμα

εχω γινει κι η αφεντια μου τελευταια μια υστερικια πρωτης κατηγορίας!!!

Αφροδιτη, αν ξεκινησεις τελικά την διατροφή, χαλαρα όμως και χωρις να πιεζεσαι θα δεις οτι θα νιωσεις καλύτερα

εχω εφαρμοσει κι άλλα κόλπα για να νιωσω καλά...βάζω καμια ενυδατική κρεμα προσωπου, κάνω καμια απολεπιση σωματος στο μπανιο, βάζω

και κρεμα σωματος, βαφω κανενα νυχι, βάζω και κανα μολυβι-μασκαρα-κραγιον....

αποδιδει...στην ψυχολογια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...