Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Δλδ βρε Περιστέρω, συγγνώμη κιόλας, θα πας να κάνεις αγαπούλες/ναζάκια τύπου άξουρη και θα νομίζει΄ο άνθρωπος ότι χαϊδεύει τον Καραπιάλη ή γυναίκα ??????

χα χα χα έχω ψοφήσει λέμε !!!! :P

Κι όμως Μεταξούλα ακόμη και το.....άξουρη δουλεύει μία χαρά όταν υπάρχει η διάθεση να γίνει παιχνίδι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γκανάς = κουβερτούρα λιωμένη* και ανακατεμένη με ίση συνήθως ποσότητα ζεστής κρέμας γάλακτος. Προαιρετικά προσθέτεις και μέλι αν την θες πιο μαλακή. Χρησιμοποιείται για να γεμίσεις τάρτες, να γλασάρεις τούρτες ή να φτιάξεις μους πχ και άλλα πολλά ....

**** όχι δεν είναι λιωμένη γράψτε λάθος είναι τεμαχισμένη και λιώνει σιγά σιγά με την ζεστή κρέμα γάλακτος !!!

Να κάνεις αυτό θα κάνει και την ψυχούλα σου ήρεμη...

Κι αν αυτό σημαίνει να αλλάξεις επάγγελμα να το κάνεις χωρίς φόβο και με πολύ παθος...

Δυστηχώς οι καθημερινές υποχρεώσεις μας έχουν κάνει να μην κυνηγάμε και να μην υποστηρίζουμε τα όνειρά μας....

Εγώ συνήθως τρώω μόνο πρωϊνό στη δουλειά γιατί σχολάω στις 3.

μόλις έφαγα. με πήραν με τις πέτρες όταν είδαν τη μερίδα μου!

όλο αυτό εσύ θα το φας;

γιατί, το χρωστάω κάπου;

ξέρεις πόσες θερμίδες έχει όλο αυτό;

δεν με νοιάζει, έχει τις πιο απολαυστικές θερμίδες! το απόγευμα θα φάω κ από το ραβανί μου!

Καλε τι συγγραφικός οίστρος είναι αυτός!!!

ΝΑ ειστε καλά όλες οι κοριτσάρες!!

fefi μου έλειψες!!διακρίνω μεγάλο love story με τον φεφο και μου αρεσει τρελά!!!Οσο για τα υπόλοιπα, δεν σε φοβάμαι!!Εισαι τσακάλι εσύ!!Στεκονται και οι αντρες στη δουλειά σούζα!Τέλεια

μη φανταστείς μεγάλο λαβ στόρυ, θα πέσεις έξω!

εγώ κάθε φορά που τον έβλεπα ένιωθα καλά, από τα 19 μου. τον έβλεπα όμως φιλικά, μη σου πω μερικές φορές κ συγκαταβατικά, τύπου καλούλης, ποτέ όμως ως αρσενικό. αυτό για χρόνια!

μέχρι που στα 30 μου μέσα σε 1-2 μήνες που κάναμε πιο στενή παρέα...έπαθα! άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν θέλω να χωρίζουμε ο καθενας σπίτι του, μετά τον καφέ, το γραφείο, τα δικαστήρια.

ήθελα κ άλλο, δεν μου έφτανε ποτέ ο χρόνος να είμαι μαζί του!

κόλλησα κ αρκετές φορές στα μάτια του!!!!!

τόσα χρόνια δεν έβλεπα τι είχα μπροστά μου!

στη σχολή μόυ είχαν βγάλει το παρατσούκλι θάτσερ. τώρα μάλλον τείνω προς μέρκελ!

Μιλάμε για συνταγές, μιλάμε και για σχέσεις...διότι ο έρως περνάει κι από το στομάχι κορίτσια!Ας μην το ξεχνάμε...

γκανάς είναι η σοκολάτα που γίνεται με κρέμα γάλακτος κ κουβερτουρα. βλέπε παρλιαρο. είναι τόσο λεία κ γυαλιστερή η κρέμα που κολάζει κ άγιο!

διόρθωσέ με κάντυ αν κάνω λάθος.

κάνε κέηκ κ στείλε κ στην αδερφή σου!

Ολόσωστο!!

Επίσης δοκιμασε και κάτι που πιστεύω ότι πιάνει στα αγοράκια...

Δες τον άντρα σου σαν εραστή!!:oops:Τι λέω, ντροπή μου...

Ετσι βλέπω κι εγω τον περιστερη...Δεν εννοώ απαραιτητα το...πονηρό της υπόθεσης!!Γιατί πού να προλάβουμε κιόλας...

Απλά άσε κάτι να πλανάται στην ατμοσφαιρα...Εναν ερωτισμό...

Δεν θέλει πολλά πολλά...Εγώ το πετυχαίνω και με τη γάμπα...αξουρη που λέει ο λόγος!!Δεν χρειάζονται μποτε και ειδικές προετοιμασίες

Καλά, έχω ξεφύγει, έτσι;

πού να προλάβουμε αγάπη μου!

σας έχει τύχει να είστε στα μελια ...για να το πω κόσμια κ να νιαουρίσει το καμαρι σας;

σου γυρίζει ο ΜΑΤΗΣ!:lol::tongue::rolleyes:

μια χαρά τα λες κορίτσι μου!

έτσι τον βλέπω.αλλά με τόσα ρούχα το χειμώνα, κ δη πυτζάμες ή φόρμες, τί να αφήσεις να πλανάται; ώμο δεν βγάζεις αν δεν θέλεις να αρπάξεις αυχενικό...το έκανα πριν μια εβδομαδα κ περαν του ότι κρύωσα μου την είπε ο φέφος ότι δεν προσέχω πώς ντύνομαι κ θα του αρρωστήσω.:mad:

στενή κάτω φόρμα προτείνω κ κοντό μπλουζάκι ....αρέσει!;)

συγνώμη τη γάμπα πώς την βγάζεις με τόσο κρύο;

εντάξει έξω κ εγώ το έχω γυρίσει στα φορέματα, φούστες, αλλά μέσα στο σπίτι;;;;;;

για μένα δεν υπάρχει πιο ερωτικό πράγμα από τις απλές κινήσεις του σώματος, το να ψιθυρίσεις κατι άσχετο στο αφτί του, να ξαπλώσεις στα πόδια του κοιτάζοντας τηλεόραση, το να τον κοιτάξεις με νόημα, να τον χαϊδέψεις στο πρόσωπο με ένα άγγιγμα, να του φιλήσεις το λαιμό...

εντάξει σταματώ, μου λείπει ο φέφος!:(

το πήρα απόφαση Πέμπτη θα πάμε ομοιοπαθητικό για το φεφόπαιδο κ μετά θα την αφήσω τη μικρή στα πεθερικά για να μείνουμε τα δυό μας! επιτέλους!

Φέφη αν έχεις μονοφασικο και ο εργολάβος δεν έχει βγάλει παροχή για τριφασικό, το ξεχνάς.... Έτσι τουλάχιστον μου είχανε πει από την δεη.

Εγώ φέτος κατάφερα να πάω στην Παναγία της Τήνου που είχα τάμα και όταν έφτασα έκλαιγα με αναφυλιτα, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου βγήκε!

Σου ανέθεσε βαρβάτες υποθέσεις;

Τελικά θέλουν και τα μπινελίκια τους που και που για να μην μας πατάνε!

και εγω το επαθα αυτο.μολις μπηκα στην παναγια της τηνου αρχισα χωρις να ξερω το γιατι, να κλαιω!!!

Διαφημίσεις

εγω σημερα εχ αρακα απο χθες. στη δουλεια τρωω συνηθως φρουτα κ γιαουρτι. στο σπιτι ξεφευγω!!!!καλοσοριζω και εγω το νεο μελος. το βραδυ υποσχομαι να βαλω τη συνταγη με το γλυκο, αξιζει να το δοκιμασετε!!καποια κοπελα ελεγε το πρωι για ρεβυθια. θαθελα μια διαφορετικη εκδοχη, γιατι εμενα μαρεσουν και ο συζυγος δεν τα τρωει κ βαριεμαι τελικα να τα μαγειρευω...

εγω σημερα εχ αρακα απο χθες. στη δουλεια τρωω συνηθως φρουτα κ γιαουρτι. στο σπιτι ξεφευγω!!!!...

Κι εγώ τα ίδια κάνω ( όχι κάθε μέρα, αραιά και πού ) !!!

καποια κοπελα ελεγε το πρωι για ρεβυθια. θαθελα μια διαφορετικη εκδοχη, γιατι εμενα μαρεσουν και ο συζυγος δεν τα τρωει κ βαριεμαι τελικα να τα μαγειρευω...

Εγώ έλεγα για ρεβύθια αλλιώτικα. Και το Περιστεράκι τις προάλλες είχε πει για ρεβύθια με σπανάκι και κρουτόν.μπέικον νομίζω ...

Σου δίνω την συνταγή -δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη όμως, το κρίμα στο λαιμό σου- !

Υλικά για 6

Μούλιασμα 12 ώρες

Χρόνος προετοιμασίας 1h+15

Χρόνος μαγειρέματος 45 Min

500γρ ρεβύθια βρασμένα

2-3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε χοντρές ροδέλες (καλό είναι επίσης αν μπορείτε να αφαιρέσετε και την μεμβράνη τους)

3 πράσα κομμένα μόνο το μαλακό μέρος

3 ντομάτες τριμμένες

1 κ.σ. πελτές

1 πιπεριά κόκκινη (ροδέλες)

1 σκ. σκόρδου λιωμένη

1/2 κγλ κύμινο (σκόνη)

1 κγλ πάπρικα

1/2 φλ ελαιόλαδο

αλάτι-πιπέρι, 1 πρέζα ζάχαρη

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα ρεβύθια αε ζεστό νερό και 1 κσ χοντρό αλα΄τι για 12 ώρες. Μετά τα ξεπλένουμε καλά και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν χωρίς όμως να λιώσουν

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180.

Σε αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε στο ελαιόλαδο τα πράσα, την πιπεριά, το σκόρδο, τα λουκάνικα. Καρυκεύουμε και προσθέτουμε πρώτα τον πελτέ και μετά τις τριμμένες ντομάτες. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και τέλος συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.

Αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση και τα μεταφέρουμε στο ταψί με τα ρεβύθια.

Σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε για 40-45 λεπτά μέχρι να μελώσουν !

εγώ το πρωί πίνω γάλα με καφέ σπίτι.

στο γραφείο τρώω μια μπανάνα, μετά το φαγητό μου κ μετά φρούτο.

όταν επιστρέφω σπίτι, οπως χθες, χτύπησα 2 κομμάτια ραβανί, κ πήγα κιουρία στον οδοντίατρο. μετά ήπια ένα γάλα με μέλι κ κοιμήθηκα περδικούλα!

σήμερα θα φάω ραβανί-πρέπει να στείλω κ στη θεία μου απέναντι κ στη γειτόνισσα τώρα που το σκεφτομαι- κ το βράδυ τονοσαλάτα, γιατί ζήλεψα από την εβίρι!

ψέμματα, πίνω κ χυμό πορτοκάλι, γιατί στύβω για όλους μας.

η Σύσα ζητάει κάλι κάθε μέρα! το πίνει μονορούφι! ακόμα πάντως δεν πέτυχα γλυκάπορτοκάλια! κ τα μανταρίνια ξινούτσικα!

.............

θα πω κάτι κ μη με πάρετε με τις πέτρες, αλλά κατά τη γνώμη μου τον γάμο, το σπίτι τα κρατάει κυρίως η γυναίκα!

η γυναίκα αν θέλει τον σώζει το γάμο, η γυναίκα τον ρίχνει στα τσακίδια!

............

Σήμερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά κι ελπίζω πως η κατάσταση με τον άντρα μου θα εξομαλυνθεί....

.......

Μπράβο Αγγελική μου,

Θα εξομαλυνθεί, έτσι πιστεύω κι εγώ χωρίς να σε γνωρίζω προσωπικά !

και εγω το πιστευω αυτο. η γυναικα το κραταει το σπιτι

Κόρες,

Επιτρέψτε μου ως ένα σημείο να διαφωνήσω...

Ναι, το σέβομαι απόλυτα: η γυναίκα κρατάει ένα σπίτι... από ποιά άποψη όμως ????? Μάλλον με την έννοια να είσαι εκεί, παρούσα ψυχή τε και σώματι, επωμιζόμενη πολλές ευθύνες ως μάνα, ως γυναίκα, ως σύζυγος, ως εργαζόμενη, ατελείωτα "ως" επειδή οι ρόλοι είναι πολλοί και αλληλοπλεκόμενοι....

Μέχρι ένα βαθμό όμως.... Μην ρίξουμε όλο το βάρος πάνω μας και όταν κάνει ο άλλος στραβές να πρέπει να επωμιζόμαστε τα βάρη και των δικών του λαθών.... ΟΚ Κύριε, εγώ προσπαθώ, είμαι εδώ, φροντίζω το σπίτι, τα παιδιά, δεν έχω το μυαλό μου δεξιά αριστερά, σε προσέχω ... εσύ όμως πού είσαι ???? Τί ανταποδίδεις ? Τί προσφέρεις σε αυτό το νοικοκυριό ???

Τί προσφέρεις σε εμένα σαν γυναίκα ?

Δεν το λέω φεμινιστικά τύπου έχω σηκώσει το λάβαρο και αποκεφαλίζω, να πλύνει εκείνος τα πιάτα και να σιδερώνει, αλλά το γράφω ανθρώπινα..

επειδή έχουμε μια έμφυτη τάση (ίσως κατάλοιπα από τη νοοτροπία των μαμάδων μας) να υποκύπτουμε, να σκύβουμε το κεφάλι ή να υποχωρούμε συχνά πυκνά παραμελώντας μονίμως τις ανάγκες μας/ τα θέλω μας ....

Ο γάμος πρέπει να είναι σαν την γκανάς με αναλογία 1:1 να δένει ωραία η κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος !!!! :wink:

...........

το πήρα απόφαση Πέμπτη θα πάμε ομοιοπαθητικό για το φεφόπαιδο κ μετά θα την αφήσω τη μικρή στα πεθερικά για να μείνουμε τα δυό μας! επιτέλους!

I like it !!!!

Διαφημίσεις

Ο γάμος πρέπει να είναι σαν την γκανάς με αναλογία 1:1 να δένει ωραία η κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος !!!! :wink:

εγραψες φιλεναδα!!!!!!

συμφωνω με ολα τα παραπανω αλλα αυτο ηταν εντος τοπικ:tongue::tongue::tongue:

Δλδ βρε Περιστέρω, συγγνώμη κιόλας, θα πας να κάνεις αγαπούλες/ναζάκια τύπου άξουρη και θα νομίζει΄ο άνθρωπος ότι χαϊδεύει τον Καραπιάλη ή γυναίκα ??????

χα χα χα έχω ψοφήσει λέμε !!!! :P

Ναι, ναι...Δεν εχει τετοια κολληματα ο περιστερης!!

Καλε δεν την βγάζω έξω τη γάμπα!Ουτε γυρνάω με τα σατέν!!

για μένα δεν υπάρχει πιο ερωτικό πράγμα από τις απλές κινήσεις του σώματος, το να ψιθυρίσεις κατι άσχετο στο αφτί του, να ξαπλώσεις στα πόδια του κοιτάζοντας τηλεόραση, το να τον κοιτάξεις με νόημα, να τον χαϊδέψεις στο πρόσωπο με ένα άγγιγμα, να του φιλήσεις το λαιμό...

Κάτι τετοιο εννοώ που λέει και η αδερφή φέφη

Απλά δεν κολλάω σε λεπτομέρειες, βλέπε "αξουρη γάμπα"!!

Να σκεφτώ δηλαδή ότι την έχω άξουρη και να κάνω πίσω!!!

Εγώ έλεγα για ρεβύθια αλλιώτικα. Και το Περιστεράκι τις προάλλες είχε πει για ρεβύθια με σπανάκι και κρουτόν.μπέικον νομίζω ...

Σου δίνω την συνταγή -δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη όμως, το κρίμα στο λαιμό σου- !

Υλικά για 6

Μούλιασμα 12 ώρες

Χρόνος προετοιμασίας 1h+15

Χρόνος μαγειρέματος 45 Min

500γρ ρεβύθια βρασμένα

2-3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε χοντρές ροδέλες (καλό είναι επίσης αν μπορείτε να αφαιρέσετε και την μεμβράνη τους)

3 πράσα κομμένα μόνο το μαλακό μέρος

3 ντομάτες τριμμένες

1 κ.σ. πελτές

1 πιπεριά κόκκινη (ροδέλες)

1 σκ. σκόρδου λιωμένη

1/2 κγλ κύμινο (σκόνη)

1 κγλ πάπρικα

1/2 φλ ελαιόλαδο

αλάτι-πιπέρι, 1 πρέζα ζάχαρη

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα ρεβύθια αε ζεστό νερό και 1 κσ χοντρό αλα΄τι για 12 ώρες. Μετά τα ξεπλένουμε καλά και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν χωρίς όμως να λιώσουν

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180.

Σε αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε στο ελαιόλαδο τα πράσα, την πιπεριά, το σκόρδο, τα λουκάνικα. Καρυκεύουμε και προσθέτουμε πρώτα τον πελτέ και μετά τις τριμμένες ντομάτες. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και τέλος συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.

Αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση και τα μεταφέρουμε στο ταψί με τα ρεβύθια.

Σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε για 40-45 λεπτά μέχρι να μελώσουν !

Κάτι τετοιο είδα κάπου αυτες τις μέρες και σκεφτομαι να το δοκιμάσω

Επίσης πολύ ωραίο μου φαίνεται και κάτι άλλο που διάβασα κάπου με κριθαράκι στο φούρνο με λαχανικά και λουκανικα, τύπου γιουβετσι.

Θα το δοκιμάσω κι αυτό

πού να προλάβουμε αγάπη μου!

σας έχει τύχει να είστε στα μελια ...για να το πω κόσμια κ να νιαουρίσει το καμαρι σας;

σου γυρίζει ο ΜΑΤΗΣ!:lol::tongue::rolleyes:

Αυτό το παθαίνουμε συνεχεια τώρα τελευταία!!Τακτοποιούμε το περιστεροπαιδο και συνεχιζουμε ακάθεκτοι, ας είναι και μετά από δύο ώρες:lol:

Και πολύ καλα θα κάνετε...Ευκαιρία να γίνεις βιάστρια με απαραίτητη την φεφική συναινεση

Δόξα τω Θεώ που έχω δουλειά. για πόσο; θα φανεί!

πάντως αν γύριζα το χρόνο θα γινόμουν δασκάλα!

κάγκλυ, πού είσαι να με καμαρώσεις!

κι εγώ το ιδιο...

πρώτον γιατί είναι πολύ συναφές με αυτό που πάντα μου άρεσε, την δουλειά του εκπαιδευτικού εννοώ

και δεύτερον γιατί τώρα θα είχα διοριστεί!!

Αχ τι πίκρα, αυτό το θέμα της δουλειάς...

Με χαλάει πολύ!

Και δεν υπάρχουν κι εναλλακτικές σε μια επαρχιακή πόλη...Κι εδώ πολύς κόσμος εχει χάσει τη δουλειά του...

Εχω φίλο που ετοιμαζοταν για γάμο κι απολυθηκε πριν 2 χρόνια και εμεινε έτσι

και είναι άνω των 40

και μετά απολύθηκε και η κοπέλα του

δεν είναι κρίμα να βασανίζεται τοσος κόσμος και να μην μπορεί να φτιάξει τη ζωή του;Οχι για να εχει πλούτη, για να εχει τα βασικά βρε αδερφε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...