Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Α,κανονισαμε για να παμε Μυτιλήνη την πεμπτη,να προσκηνησουμε τους Αγιους....ε,και να γυρισουμε λιγακι...οσο προλαβαίνουμε δλδ γιατι παρασκευη γυριζουμε.

Χαιρομαι αφανταστα πολυ...που επιτελους θα εκπληρωσουμε το ταμα μου.

Αχ, τέλεια Δώρα μου!!!

Αναψε κι ένα κεράκι για εμάς αν θυμηθείς....

Εγώ πάντως στην Μυτιλίνη γαληνεύω! Ιδίως στους Ταξιάρχες!

ενα εχω να πω δεν την εβαλα πολυ ζαχαρη γτ φοβηθηκα επειδη θα χε το γλασσο απο πανω.....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΛΙΓΩΝΕΙ!!!!!!εφαγα για πρωινο σκλτπτα πειραζει?ελενη ελα να φας εχει ακομη!!!!κ το γλασσο δεν σκληρηνε ειναι οπως πρεπει αμαν το ξερω θα με παρετε στο κυνηγι ομως αυτη η χαρα μου μεινε σε αυτο τον κοσμο κ αρχισε να φαινετε 5 κιλα εβαλαααααα!!!!!

Ερχομαι, έρχομαι!!!!:lol::lol:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

μανού καλώς ήρθες!

άννια, δεν υπάρχει ισιάδι=ίσιος δρόμος στο γάμο. υπάρχουν ανηφόρες, στενά μονοπάτια, κατηφόρες, στροφές....

θα πω κάτι κ μη με πάρετε με τις πέτρες, αλλά κατά τη γνώμη μου τον γάμο, το σπίτι τα κρατάει κυρίως η γυναίκα!

η γυναίκα αν θέλει τον σώζει το γάμο, η γυναίκα τον ρίχνει στα τσακίδια!

κάντυ όταν τις κάνεις να μας τις γράψεις!

Δώρα με το καλο να πάτε να εκπληρώσετε το τάμα σας. πόσο πολύ θέλω να πάω στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω με το Χρυσοβαλαντάκι μου.

πριν λίγο με πήρε ο διευθυντής κ μου ανέθεσε βαρβάτες υποθέσεις; τί σκέφτεστε μετά από όλα αυτά;

άντρες! αν ήταν γυναίκες στην κυβέρνηση, στη διέυθυνση σημαντικών κέντρων εξουσίας τόσο μπάχαλο δεν θα βιώναμε πουθενά!

χαιρετώ. πάω να συμμαζέψω

Φέφη αν έχεις μονοφασικο και ο εργολάβος δεν έχει βγάλει παροχή για τριφασικό, το ξεχνάς.... Έτσι τουλάχιστον μου είχανε πει από την δεη.

Εγώ φέτος κατάφερα να πάω στην Παναγία της Τήνου που είχα τάμα και όταν έφτασα έκλαιγα με αναφυλιτα, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου βγήκε!

Σου ανέθεσε βαρβάτες υποθέσεις;

Τελικά θέλουν και τα μπινελίκια τους που και που για να μην μας πατάνε!

4Suap3.png

καλημερουδια....φεφι εισαι τοσο καλη.σε ευχαριστω πολυ.πρεπει να με δεισ τωρα που ειμαι κρυωμενη και μοιαζω σαν μελλοσ τησ αλ καιντα:D:pαμαν πια και αυτοσ ο ανθρωποσ.περιστερακι το επλυνα γιατι απλωσα ρουχα και απο τον πολυ αερα επεφταν συνεχεια κατω και λερωνοταν.κοριτσια σημερα εβγαλα και ψηνω μπιφτεκια.τα ειχα ετοιμα ζυμωμενα στην καταψυξη.EVIRI θελω να τα συνοδεψω με το χρωματιστο ρυζι που μου ειπεσ αλλα δεν θυμαμαι πωσ βαφουμε το πρασινο:confused:

αρακάς φαίη μου! ευχαριστώ να πεις στη μάνα σου που σε έκανε κουκλάρα!

έλεν, μια φορά πήγα κ εγώ στην Τήνο, ήμουν μικράκι, αλλά το θυμάμαι σαν να το ζω ξανά. συγκλονιστικά!

ρε όλοι οι άντρες χθες έκαναν την πάπια, κότες. μόνο εγώ μίλησα κ μάλιστα τα είπα τσεκουράτα. αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μείνω εδώ. θέλω να φύγω με την πρώτη ευκαιρία. αλλά δεν την βλέπω τη ρημάδα να σηκωθώ από εδώ!

Διαφημίσεις

Φέφη

Όταν λες να φύγεις εννοείς να πας σε κάποιο άλλο γραφείο ή ακόμη και δικό σου γραφείο ή να φύγεις εντελώς από το χώρο;

Η αλήθεια είναι ότι το επάγγελμά σας είναι πολύ ψυχοφθόρο αν είσαι λίγο άνθρωπος!

4Suap3.png

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Σήμερα το μενού έχει φακές και επειδή βγήκαν μπόλικες και αύριο το ίδιο θα φάμε.

Καταρχήν περαστικά στα κορίτσια που είναι άρρωστα και στα μικρούλια σας. Ο καιρός τώρα που κρύωσε θέλει προσοχή...

Σήμερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά κι ελπίζω πως η κατάσταση με τον άντρα μου θα εξομαλυνθεί....

Ευχαριστώ ξανά πάντως για την χθεσινή κουβεντούλα μας, με έκανε να νιώσω καλύτερα...

Ευτυχώς που δουλεύω και δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ με την κουζίνα γιατί διαφορετικά μια οι σοκολατόπιτες μιά τα διάφορα κέικ, θα ξεκίναγα την ζαχαροπλαστική, θα τα έτρωγα κιόλας, όχι μόνη μου φυσικά, και στο τέλος δεν θα χώραγα από τις πόρτες!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

αυτό το επάγγελμα με έχει κάνει άλλο άνθρωπο...

σαν να με ξεζουμίζει από ό,τι καλό έχω μέσα μου.

για το θέμα αυτό έχω μιλήσει στον πνευματικό μου, ότι πολλές φορές δεν το αντέχω, αλλά μου είπε να βρω ισορροπίες κ να κάνω το καλύτερο δυνατό.

αν έβρισκα άλλη δουλειά ως νομικός θα πήγαινα τρέχοντας.

στο γραφείο...δεν θα ήθελα, με τον φέφο; τί να κάνουμε οι δύο μαζί;

αν γινόταν να μη δουλεύω, θα το προτιμούσα!

αν γινόταν να αλλάξω επάγγελμα, να ασχοληθώ με κάτι πιο ανθρώπινο, θα το έκανα ευχαρίστως!

ας πούμε θα ήθελα να προσφέρω τις γνώσεις μου σε φιλανθρωπικό σκοπό, σε ΜΚΟ, αλλά ...μετά ξύπνησα!

πείνασα ρε κορίτσια. έχω φέρει παστίτσιο, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

ευτυχώς είναι μπόλικο κ θα μασαμπουκιάσω!

εσείς τί τρώτε στη δουλειά;

Αγγελικούλα πού είσαι;

έχουμε τηλεπάθεια τελικά!

Αγγελική κάνε ένα βήμα εσύ, ένα βήμα θα κάνει κ αυτός.

κ μη μετράς ποιός το κάνει πρώτος ούτε ποιός κάνει τα πιο πολλά.

σημασία έχει να κάνετε κ οι δύο βήματα να βρεθείτε στο ίδιο σημείο!

φιλιά!

αυτό το επάγγελμα με έχει κάνει άλλο άνθρωπο...

σαν να με ξεζουμίζει από ό,τι καλό έχω μέσα μου.

για το θέμα αυτό έχω μιλήσει στον πνευματικό μου, ότι πολλές φορές δεν το αντέχω, αλλά μου είπε να βρω ισορροπίες κ να κάνω το καλύτερο δυνατό.

αν έβρισκα άλλη δουλειά ως νομικός θα πήγαινα τρέχοντας.

στο γραφείο...δεν θα ήθελα, με τον φέφο; τί να κάνουμε οι δύο μαζί;

αν γινόταν να μη δουλεύω, θα το προτιμούσα!

αν γινόταν να αλλάξω επάγγελμα, να ασχοληθώ με κάτι πιο ανθρώπινο, θα το έκανα ευχαρίστως!

ας πούμε θα ήθελα να προσφέρω τις γνώσεις μου σε φιλανθρωπικό σκοπό, σε ΜΚΟ, αλλά ...μετά ξύπνησα!

πείνασα ρε κορίτσια. έχω φέρει παστίτσιο, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

ευτυχώς είναι μπόλικο κ θα μασαμπουκιάσω!

εσείς τί τρώτε στη δουλειά;

Αγγελικούλα πού είσαι;

Να κάνεις αυτό θα κάνει και την ψυχούλα σου ήρεμη...

Κι αν αυτό σημαίνει να αλλάξεις επάγγελμα να το κάνεις χωρίς φόβο και με πολύ παθος...

Δυστηχώς οι καθημερινές υποχρεώσεις μας έχουν κάνει να μην κυνηγάμε και να μην υποστηρίζουμε τα όνειρά μας....

Εγώ συνήθως τρώω μόνο πρωϊνό στη δουλειά γιατί σχολάω στις 3.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλε τι συγγραφικός οίστρος είναι αυτός!!!

ΝΑ ειστε καλά όλες οι κοριτσάρες!!

Καλώς όρισες manoulita

fefi μου έλειψες!!διακρίνω μεγάλο love story με τον φεφο και μου αρεσει τρελά!!!Οσο για τα υπόλοιπα, δεν σε φοβάμαι!!Εισαι τσακάλι εσύ!!Στεκονται και οι αντρες στη δουλειά σούζα!Τέλεια

dwraki η συνταγή αποθηκεύτηκε στην επιφάνεια εργασίας!!Με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω

Σήμερα εφτιαξα κέικ πορτοκαλιού με κομματάκια σοκολάτας για να δοκιμάσω τα φορμάκια μου.Ενθουσιάστηκα!!Ηδη σκέφτομαι πιο σύνθετες συνταγές με γλάσο και χρώματα ζαχαροπλαστικής και τρούφες χρωματιστές και σοκολατένιες.Φταίει κι εκείνο το "συνταγές από σπίτι"που με κολάζει κάθε τόσο.Φταίει και το κουφέτο...

love μου for 4 τι είναι το γκανάς που το βλέπω σε τόσες συνταγές αλλά είμαι άσχετη;Δωσε μου τα φώτα σου!!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τον γιο μου...Γλυκούλης είναι, αλλά και κουασιμοδούλης να ήταν το ίδιο θα τον καψουρευόμουν!!!

Μιλάμε για συνταγές, μιλάμε και για σχέσεις...διότι ο έρως περνάει κι από το στομάχι κορίτσια!Ας μην το ξεχνάμε...

έχουμε τηλεπάθεια τελικά!

Αγγελική κάνε ένα βήμα εσύ, ένα βήμα θα κάνει κ αυτός.

κ μη μετράς ποιός το κάνει πρώτος ούτε ποιός κάνει τα πιο πολλά.

σημασία έχει να κάνετε κ οι δύο βήματα να βρεθείτε στο ίδιο σημείο!

φιλιά!

Ολόσωστο!!

Επίσης δοκιμασε και κάτι που πιστεύω ότι πιάνει στα αγοράκια...

Δες τον άντρα σου σαν εραστή!!:oops:Τι λέω, ντροπή μου...

Ετσι βλέπω κι εγω τον περιστερη...Δεν εννοώ απαραιτητα το...πονηρό της υπόθεσης!!Γιατί πού να προλάβουμε κιόλας...

Απλά άσε κάτι να πλανάται στην ατμοσφαιρα...Εναν ερωτισμό...

Δεν θέλει πολλά πολλά...Εγώ το πετυχαίνω και με τη γάμπα...αξουρη που λέει ο λόγος!!Δεν χρειάζονται μποτε και ειδικές προετοιμασίες

Καλά, έχω ξεφύγει, έτσι;

.........Εναν ερωτισμό...

Δεν θέλει πολλά πολλά...Εγώ το πετυχαίνω και με τη γάμπα...αξουρη που λέει ο λόγος!!Δεν χρειάζονται μποτε και ειδικές προετοιμασίες

Καλά, έχω ξεφύγει, έτσι;

Δλδ βρε Περιστέρω, συγγνώμη κιόλας, θα πας να κάνεις αγαπούλες/ναζάκια τύπου άξουρη και θα νομίζει΄ο άνθρωπος ότι χαϊδεύει τον Καραπιάλη ή γυναίκα ??????

χα χα χα έχω ψοφήσει λέμε !!!! :P

Καταρχήν να καλωσορίσω κι εγώ την μανουλίτα!

φεφάκι μακάρι κοριτσάκι μου να καταφέρεις να ασχοληθείς με κάτι που σε γεμίζει πραγματικά. Δυστυχώς όμως στους καιρούς που ζούμε και που έχουμε δουλειά δόξα το θεό να λέμε....

Κι εμένα η δουλειά μου δεν μου αρέσει αλλά......

Εγωίστρια δεν είμαι στην σχέση μου αντίθετα είμαι πολύ υποχωρητική, γι΄αυτό άλλωστε και δεν το έχουμε διαλύσει ως τώρα.

Περιστεράκι μου και η αποπλάνηση παίζει στην ζωή μας όμως για να γίνει πρέπει να υπάρχει και η διάθεση.

Τέλος πάντων, σήμερα είναι μία νέα μέρα και βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

μανού καλώς ήρθες!

άννια, δεν υπάρχει ισιάδι=ίσιος δρόμος στο γάμο. υπάρχουν ανηφόρες, στενά μονοπάτια, κατηφόρες, στροφές....

θα πω κάτι κ μη με πάρετε με τις πέτρες, αλλά κατά τη γνώμη μου τον γάμο, το σπίτι τα κρατάει κυρίως η γυναίκα!

η γυναίκα αν θέλει τον σώζει το γάμο, η γυναίκα τον ρίχνει στα τσακίδια!

κάντυ όταν τις κάνεις να μας τις γράψεις!

Δώρα με το καλο να πάτε να εκπληρώσετε το τάμα σας. πόσο πολύ θέλω να πάω στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω με το Χρυσοβαλαντάκι μου.

πριν λίγο με πήρε ο διευθυντής κ μου ανέθεσε βαρβάτες υποθέσεις; τί σκέφτεστε μετά από όλα αυτά;

άντρες! αν ήταν γυναίκες στην κυβέρνηση, στη διέυθυνση σημαντικών κέντρων εξουσίας τόσο μπάχαλο δεν θα βιώναμε πουθενά!

χαιρετώ. πάω να συμμαζέψω

και εγω το πιστευω αυτο. η γυναικα το κραταει το σπιτι. δωρακι με το καλι να πατε κουκλα μου. φεφακι, σορυ κιολας, αλλα δεν εχω καταλαβει με τι ακριβως ασχολεισαι. εγω κοριτσια πολλα νευρα στη δουλεια σημερα. τσακωθηκα και με 2 ηλιθιους πριν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...