Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις ξυπνησαμε, φαγαμε και τωρα καμαρωνουμε στην κουνια μας...

σημερα εχει ρεπο ο αντρουλης και θα βγουμε εξω, κανα ψωνια στην κορη και καφεδακι στην πλατεια, πρωινο..

Για φαι θα κανω σπανακορυζο.

ξερετε τι λεω να δοκιμασω???να φτιαξω λικερ λεμονι και ροδι. δεν εχω φτιαξει ποτε.εχετε καμμια συνταγουλα δοκιμασμενη???

η μαμα μου φτιαχνει ροδι, ειχαμε κανει πρωτη φορα στον αρραβωνα μου για κερασμα, θα την ρωτησω και θα σου γραψω, φιλεναδα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα μαγειρισσούλες μου!!!

Τι κάνετε;

Πολύ κρύο και χθες βράδυ και σήμερα!!Δεν εχω μαγειρεμα γιατί, όπως εγραψα και χθες, εστειλε φαγητό η πεθερούλα, κοτοπουλο με πατατούλες και σπανακοπιτα.Την σπανακοπιτα την φάγαμε, βέβαια...Οχι που θα την αφηναμε να ξημερωθεί

Περιστεράκι να σου δώσω κι άλλη μία ιδέα που την είχα κάνει κάποτε. Στις φόρμες τις μικρές των κέικ μπορείς να φτιάξεις φωλιές από κανταΐφι, αν τις αναποδογυρίσεις, τις βουτυρώσεις, στρώσεις όμορφα τα μαλλιά του καταϊφιού, τα ραντίσεις με βούτυρο και τα ψήσεις νομίζω στους 200 μέχρι να ροδίσουν (για τη θερμοκρασία έχω αμφιβολία, αλλά θεωρώ ότι ψήνονται στην ίδια θερμοκρασία με όλες τις πίτες). Μόλις τα βγάλεις θα έχεις έτοιμες φωλιές που μπορείς να τις γεμίσεις με ό,τι φαντάζεσαι. Για παράδειγμα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και κομματάκια γλυκών κουταλιού (κερασάκια, συκαλάκια κλπ) ή φαντάσου εκεί μέσα να σερβίρεις παγωτό με σιρόπι και πασπαλισμένα μπινελίκια.

Το ίδιο μπορεί να γίνει με σφολιάτα ή με φύλλα του μπακλαβά τα οποία θα τα κόψεις σε φαρδιές λωρίδες και μετά σε πιο κοντά κομμάτια και θα τα στρώσεις σε σχήμα σταυρού έτσι ώστε το επόμενο να καλύπτει το κενό του προηγούμενου.

.

Τελειες οι ιδεες σου eviri!Ευχαριστώ!!Μόλις θυμήθηκα ότι φωλιές καταϊφιού με παγωτο μας ειχαν κεράσει κάποτε σε μια γιορτή.Και τις ειχα βρει πολύ ωραίο και πρωτοτυπο κερασμα

Εχω σκεφτεί να εκμεταλλευτώ τις φορμες και για αλμυρες ...δημιουργιες

Σήμερα λέω να φτιάξω ενα κλασικό κεικ και να το μοιράσω σε κάποια φορμάκια

Εχω πάρει τόσα σχεδια που δεν ξερω ποια να διαλεξω...

φαιη, τι ήθελες κούκλα μου με τετοιο ψοφοκρυο να πλύνεις το μπαλκονι και μάλιστα ξυπόλητη;Μην τα κάνεις αυτά.Περαστικούλια!!!

maria- elpida σας ζηλεύω!!!Πάντα με την καλή έννοια...Καλά να περασετε!!Ντυσε καλά την μικρούλα να μην κρυωσει...Την εχω βάλει στο ματι για νύφη...

Φιλακια σε όλα τα μαγειρισσομαγουλάκια:lol:

Την σπανακοπιτα την φάγαμε, βέβαια...Οχι που θα την αφηναμε να ξημερωθεί

maria- elpida σας ζηλεύω!!!Πάντα με την καλή έννοια...Καλά να περασετε!!Ντυσε καλά την μικρούλα να μην κρυωσει...Την εχω βάλει στο ματι για νύφη...

:D:D:D:D ακου σιγα μην ξημερωθει... γελασα πολυ!!!

θα την ντυσω καλα, εχει πολυ κρυο, αχ μου αρεσει να βγαινω με τον αντρουλη τα πρωινα, το απογευμα δεν μου αρεσει γιατι νυχτωνει πια..

ναι κυρια περιστερο μου, περιμενουμε επισημες προτασεις... και θα το σκεφτουμε, μας αρεσεις παντως για πεθερα! αμα κρινω απο πεθερα θα ειναι και ο γαμπρος τελειος!

Βεβαια εχω καπαρωσει και εναν γαμπρο απο τις μανουλες Ιουνιου..

θα μπουμε σε διαλεγμο..:D:D

και εμεις χτες τσακισαμε μια στριφτη τυροπιτα,απο το λιντλ πολυ ωραια!

επισης εβρασα και κατι χορτα που με φιλεψαν πολυ ωραια και εβρασα και παντζαρια και τα εκανα τουρσι.

φοβερες οι φορμες, εγω δεν τις ειδα..

καλα Εβιρακι τι τελειες ιδεες, εισαι φοβερη βρε παιδι μου!!

:D:D:D:D ακου σιγα μην ξημερωθει... γελασα πολυ!!!

ναι κυρια περιστερο μου, περιμενουμε επισημες προτασεις... και θα το σκεφτουμε, μας αρεσεις παντως για πεθερα! αμα κρινω απο πεθερα θα ειναι και ο γαμπρος τελειος!

Βεβαια εχω καπαρωσει και εναν γαμπρο απο τις μανουλες Ιουνιου..

θα μπουμε σε διαλεγμο..:D:D

και εμεις χτες τσακισαμε μια στριφτη τυροπιτα,απο το λιντλ πολυ ωραια!

επισης εβρασα και κατι χορτα που με φιλεψαν πολυ ωραια και εβρασα και παντζαρια και τα εκανα τουρσι.

φοβερες οι φορμες, εγω δεν τις ειδα..

καλα Εβιρακι τι τελειες ιδεες, εισαι φοβερη βρε παιδι μου!!

Καπάρωσε εσύ τους γαμπρους και θα διαλεξει η νυφη...Θα το κάνουμε όπως στα παραμυθια, μονομαχία για τα μάτια της βασιλοπουλας...

Ο γαμπρος δεν είναι απλά καλός είναι κούκλος(κοουκουβάου-κουκουβα...). ψηλός είναι για την ηλικία του(το υψος είναι ζητούμενο, διοτι ειναι ψηλη και η νυφη με γονιδιο κιόλας) πριν ενα μήνα ήταν 79 πόντους, τα μαλλιά του είναι σαν σταχυα στο χρώμα και σχηματιζουν μπουκλες και τα μάτια του είναι γκριζα κι αλλάζαουν χρώμα ανάλογα με το χρώμα του ρουχου

Και τωρα ξυπνησε και πάω να τον αλλάξω γιατί η πάνα του θα ζυγιζει 10 κιλά του κατουρλή μου

κοριτσακια μου δεν μπορω να σας διαβασω γιατι απο χθες αρχισαν οι εντονες ανακατωσουρες,βεβαια τις χαιρομαι κιολας αφου ολα πανε καλα χιχιχιχι,αλλα ειμαι ψιλοχαλια........

σας φιλω κ αν αργησω να μπω δεν ειναι τιποτα απλα θα ειμαι με εμμετους...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για σήμερα έκανα μακαρόνια με κιμά!

Βαριέμαι απίστευτα σήμερα...

Αννουλα δεν πειράζει... αρκεί όλα να πηγαίνουν καλά και που και που να μας ενημερώνεις για το στρουμφοσποράκι!!!

Ρε κουφέτο... τι μου έκανες πρωί πρωί; Μα σοκολατόπιτα;;;;

Μαρία, ωραίο προγραμμα... Ζηλεύω!!!:rolleyes:

Εμείς δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτε σαν οικογένεια λόγω δουλειάς και μου λείπει αυτό το σκηνικο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Kαλημερααααα,ειδα φως και μπηκα:tongue:Ειμαι new entry αλλα με ενημερωσε το κουφετακι μου και μιας και ειδα και γνωστες φυσιογνωμιες,βλεπε ελενη 2008 ειπα να περασω.

Εγω για σημερα εφτιαξα ενα κεικ σοκολατας κι ενα με γευση καφε και για φαγητο θα κανε πατατες γιαχνι με χωριατικα λουκανικα.

Αννα 4 με το καλο να ερθει το μωρακι σου,οσο για τους εμετους,μην ανησυχεις,ειναι για να κανει το μπεμπε αισθητη την παρουσια του.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημερααααα,ειδα φως και μπηκα:tongue:Ειμαι new entry αλλα με ενημερωσε το κουφετακι μου και μιας και ειδα και γνωστες φυσιογνωμιες,βλεπε ελενη 2008 ειπα να περασω.

Εγω για σημερα εφτιαξα ενα κεικ σοκολατας κι ενα με γευση καφε και για φαγητο θα κανε πατατες γιαχνι με χωριατικα λουκανικα.

Καλώς τη Μανού!!!!

Καλά βαλθήκατε να με στείλετε σήμερα με το κουφέτο!!!

Ελεος δηλαδή με τις σοκολάτες!!!:tongue:

4Suap3.png

Κεικ μπανανας.

Υλικά

• 75γρ βούτυρο
  • 3 ώριμες μπανάνες
  • ξύσμα και το χυμό ενός μοσχολέμονου
  • 200γρ αλεύρι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντ
  • 110 γρ καστανή ζάχαρη
  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • 50γρ καρύδια (σπασμένα σε μικρά κομμάτια-προαιρετικά)

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C / 160C στον αέρα.

Βουτυρώστε τη φόρμα του κέικ.

Λιώστε τις μπανάνες με το ξύσμα και το χυμό του μοσχολέμονου. Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μπολ στη συνέχεια προσθέστε το βούτυρο και τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά.

Προσθέστε τις μπανάνες και τα χτυπημένα αυγά στο αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να έχετε έναν ομοιόμορφο χυλό. Τέλος προσθέστε τα καρύδια και ανακατέψτε ξανά.

Τοποθετούμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα.

Καλή όρεξη!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα

fefi συμφωνω να το ψάξεις αυτό που είπε η μικρούλα , αν είναι δυνατόν. Νευριάζω πολυ με κάτι τέτοια. Μου θυμίζει μια γιαγια απο ένα κοριτσάκι που έπαιζα μικρή που έλεγε κάτι βρωμόλογα.

Φιλάκια

μωρέ κ εγώ βρωμόλογα άκουγα, αλλά δεν έλεγα.

αν το είπαν άλλα παιδάκια ή δασκάλα της ...δεν θα βγάλω άκρη!:confused:

Καγκλη,ελα να σε χτενισω εγω....

κομμωτρια γαρ!!!!!:tongue:

αλήθεια; δεν το ήξερα! θα έρχομαι να με χτενίζεις συμπεθέρα! κ τη νύφη σου εσύ να την χτενίζεις, κατά πώς αρέσει στον ομορφούλη μου!

Φεφη,

εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους.

Πραξε αναλογως κοριτσακι μου.

τείνω στο να την σταματήσω, αλλά δεν βιάζομαι να αποφασίσω καθότι η μικρή είναι με αντιβίωση κ δεν είδα βελτίωση.

πρωτεύει να γίνει καλά το παιδί, κ μετά να αποφασίσω για τον παιδικό.

από τί ηλικία πάνε χορό; γιατί η Χρύσπα το ρυθμό τον έχει μέσα της! αλήθεια πιστεύω ότι είναι ταλέντο!

Και ναι...επιτελους τρωμε φρουτακια,πολλα....

Αλλα τα αλεθω...μονο ετσι τα τρωει;)

καλά κάνεις!

Οντως η Αρετη μας χαθηκε :-(

Θα προσπαθησω να την παρω μετα εγω.

γράψε μας τα νέα της όταν μιλήσετε! κ στείλε της τα φιλιά μας κ τις ευχές μας!

Καλημερα κοπελες!!

Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.Θέλει να τον έχω μέσα στο βρακί μου!!

Εχω τα νεύρα μου και με τον περιστερη που τον κακομαθαίνει από μωρό, τον έχει συνέχεια αγκαλιά όταν είναι σπιτι και όταν είναι εκτός σπιτιού που λείπει και πολλές ώρες, εγω σχιζοφρενιάζω!!!

Βεβαια η βοηθεια του με το παιδί είναι ουσιαστική και δεν θα επρεπε να παραπονιεμαι, αλλά με κουραζει πολύ να τον ακούω τον μικρό να κλαίει σπαραξικάρδια,όταν δεν του δίνω σημασία!!!

Την υγειά του να εχει το παιδάκι μου, αλλά δεν πρεπει να είμαι κι εγώ καλά;

τα ίδια λέμε όλες!

Διάβασα τα μηνυματά σας...

Κι εδώ κάνει πολύ κρύο!!

Και εχει γίνει κι επικινδυνος πλέον...Πιάνεται, σηκωνεται, ανοιγει συρτάρια, ντουλάπια, πανικός!!

Μου αρέσει, αλλά αγχωνομαι να τον αφησω στιγμή μόνο.

Και τωρα στην κουνια τον έχω και χαλάει τον κόσμο!!

Καλό μεσημέρι κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Χάθηκα αυτές τις μέρες, ο γάμος μου δεν περνάει και την καλύτερή του φάση και εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου.....

Το παλεύουμε όμως με τον άντρα μου γιατί είναι και τα παιδιά.....

όλοι περνάμε δύσκολες έως πολύ ζόρικες φάσεις!

εμείς μετά τα 3 χρόνια γάμου, αφού δεν το διαλύσαμε, στην κυριολεξία αφού δεν μας διέλυσαν..., δεν θα πεθάνει η αγάπη αυτή ποτέ φουφάλες νεκροθάφτες!

Τάισα τον θησαυρούλη μου, του έδωσα και ντεπονακι γιατί τόσο κλάμα σήμερα είναι αδικαιολογητο, ίσως τον πονάει κανένα δοντάκι.Τον έβαλα και για ύπνο...

Ειστε η παρεούλα μου...Οταν μπαίνω εδώ και γράφω, ξεκουράζομαι!!Είμαι τόσο πολύ φορτισμένη κι εγώ, όπως οι περισσότερες από εσάς, που βρίσκω έναν τρόπο εκτόνωσης.

Σκέφτομαι ότι έχω προβλήματα πολυτελείας, γιατί πραγματικά υπάρχουν πολλά πολύ πιο σοβαρά που αντιμετωπίζει ο κόσμος γυρω μου, που ειλικρινά ντρέπομαι που είμαι τόσο γκρινιαρα.

Αλλά ανεξάρτητα από τα χειρότερα που πάντα υπάρχουν, πιστεύω ότι είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι σε έναν μικρόκοσμο που έχει δικούς του κανόνες και απαιτήσεις και θέλουμε πάντα να είναι κάπως διαφορετικός.

Φταίει και η περιρρεουσα ατμόσφαιρα που είμαστε τόσο χάλια...Φταίει που τα οικονομικά δεδομένα μας άλλαξαν κι ενώ είμαστε τυχεροί που έχουμε και να φάμε, έχουμε απογοητευση, γιατί κάπως αλλιώς είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα...

όπως τα λες!

Οσες δουλεύετε, πραγματικά σας χαίρομαι!!Ξερω πως είναι δύσκολα πλέον όλα, αλλά νιώθετε χρήσιμοι άνθρωποι.Ενώ πολλές φορές εγω εδω μέσα νιώθω εντελώς άχρηστη, παρόλο που δεν στεκομαι καθόλου κι έχω την χαρα να μεγαλώνω το παιδάκι μου.

δεν θέλω χαζά! εγώ ευχαρίστως να έκανα τη δική σου δουλειά, που είναι κ η πλέον σημαντική! να μεγαλώνεις το παιδάκι σου!

fefi είναι πολύ άδικο να μην σου αναγνωρίζεται ό,τι έχεις προσφέρει στην δουλειά σου και να έχεις από πάνω και το άγχος της μιας πιθανής απόλυσης. Κάνε όσο μπορείς υπομονή...

χθες με εκθείαζε ο αφεντικός για τη δουλειά που προσφέρω, αλλά το θέμα μου παραμένει μετέωρο ή θα μας απολύσουν ή θα με αξιοποιήσουν αλλού;;;;:confused:

Και για το θεμα του παιδικού, μην το αφήσεις ετσι.

Οσοι ασχολουνται με τα παιδιά οφείλουν να είναι συνεπείς στη δουλειά τους και υπεύθυνοι, είτε είναι σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό τομέα.Εμείς με την ανοχή μας εχουμε επιτρεψει να επικρατεί το μπάχαλο σε όλους τους τομείς.

όπως τα λες είναι, μα πόσο συμφωνούμε αδερφάκι μου!

Ας βάλω μια τελεία, γιατί άμα τα παίρνω, γράφω τον ακατέβατο...

Πω πω εφαγα και εσκασα ουφ..Φεφη μου οντως ειναι πολυ αδικο να μην αναγνωριζονται οι κοποι και η δουλεια σου...

τα εχω περασει αυτα με τον αντρα μου και ακομα ωρες ωρες θελω να σηκωθω και να φυγω αλλα κανω υπομονη(οταν με πιανουν τα ψυχολογικα μου)εμας μας βοηθησε πολυ συμβουλος γαμου..

αναγνωρίζονται, αυτό είναι το κωμικοτραγικό!

σου λένε κανεις πολύ καλή δουλειά, είσαι καλό άλογο κούρσας, αλλά ...

για πες μερικές συμβουλές του σύμβουλου γάμου!

κι εγώ με τον άντρα μου έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας.

Και ξέρω ότι αν προέκυπτε λόγος σοβαρός, επίσης δεν θα δεχόταν να πάμε σε σύμβουλο γάμου.

Ευχομαι τα προβληματα να ξεπεραστούν γρήγορα και να είστε αγαπημένοι, όχι μόνο για τα παιδάκια σας, αλλά πάνω απ' όλα για τους εαυτούς σας

ακριβώς! για μας το ζευγάρι πρέπει να κάνουμε αγώνα κ αυτό δεν είναι θέμα μιας ημέρας, αλλά μιας ζωής!

πόσες φορές σκέφτηκα να φύγω, πόσες φορές κ εκείνος το ίδιο, αλλά είμαστε παλσμένοι ο ένας για τον άλλο, τέεεεεεεεεεελος!!!!!

Κοιτα δεν ξερω και τι προβληματα αντιμετωπιζετε εμεις βασικα ειχαμε νευρα πολλα τα οποια ξεσπουσαμε ο ενας στον αλλο βριζοντας ταπεινωνοντας και με πολυ ψυχολογικο πολεμο...Τωρα εχουμε ηρεμησει ευτυχως

νεύρα έχουμε κ εμείς κ οι δύο!

είμαστε πολύ πιεσμένοι από πολλές μεριές, αλλά το παλεύουμε! κάθε λεπτό, κάθε μέρα! κ κάθε χαμόγελο του ενός στον άλλο, κάθε αγκαλιά, κάθε φιλί, κάθε χάδι, κάθε γλυκιά ματιά, κάθε καλός λόγος θεραπεύει όλες τις προηγούμενες πληγές!

Εμείς όταν περνάμε περιοδους εντασεις, κάπως ετσι είμαστε, αλλα μάλλον σε ήπιο βαθμό...

Δε νομίζω να υπάρχει άντρας υποχωρητικός, που να παραδέχεται ότι κάνει λάθη και που να μην θεωρεί τη γυναίκα του αδικαιολογητά γκρινιάρα και υπερβολικη με κάποια πράγματα.

Το βλέπω σε μας, το βλέπω στις φίλες μου, το βλέπω και σε κάτι γάμους παλαιμαχων!!(γονείς, πεθερικά, μπαρμπάδες και τα συναφή...)

Στη δική μου περίπτωση όμως ξέρω ότι δεν θα βρω σύντροφο καλυτερο από τον περιστέρη...Οπότε συμβιβαζομαι και υποχωρώ στις παραξενιές του...

Γιατί τον γνώρισα στα 30 μου και μέχρι τότε είχα αποτυχει να γνωρίσω έναν άνθρωπο που να μπορώ να συνεννοηθώ, όπως με αυτόν, και είχα περάσει και μεγάλες περιοδους μοναξιάς.

τα ίδια ακριβώς. ήμουν πεπεισμένη ότι δεν υπάρχει ταίρι για μένα! μέχρι που ερωτεύτηκα τον φέφο. μάλλον τον αγάπησα πρώτα κ μετά τον ερωτεύτηκα! γιατί σε μένα λειτούργησε αντίστροφα. πρώτα αγάπη, μετά έρωτας. τον γνώριζα από τα 19 μου, συμφοιτητής μου γαρ. τον εκτιμούσα ως φίλο κ στα 30 μου την έδωσε!

εκείνος βέβαια με ήθελε από χρόνια, αλλά κλασικά ήθελε να σιγουρευτεί πριν κάνει κίνηση!

Περιστερακι εμενα το εκανε παλια αυτο,τσακωνομασταν και εγω κοπανιομουν στο σπιτι ενω αυτος επαιρεν το αυτοκινητο και εκοβε βολτες...Πλεον οταν τσακωνομαστε τον διωχνω και δεν φευγει:rolleyes::rolleyes:Παντως μετα τον συμβουλο εχει μαθει να κανει καποιες υποχωρησεις και γενικα εχει σταματησει να λεει πραγματικα που με κανουν να νιωθω ταπεινωμενη:-(:-(βεβαια που και που του ξεφευγουν μερικα αλλα προσπαθει να το σωσει κανοντας χιουμορ:mad::xΤον σκοτωνεις κυριε δικαστα η δεν τον σκοτωνεις...Εγω που τον γνωρισα στα 16??Να κλαιω την μοιρα μου?:lol:

όχι, να δοξάζεις τον Θεό που τον βρήκες νωρίς!

εγώ τον μαλώνω που με ήθελε από χρόνια κ δεν μου άνοιγε τα μάτια να τον χορτάσω στα νιάτα μου! :lol:

Καλέ όχι, τι είναι αυτά πού λες;

Οι δικοί μου τα έχουν από το σχολείο και θα πάρουν σύνταξη σχέσης στο τέλος!!!Αλλά και πάλι τρωγονται!!

Αγάπη δίχως πείσματα, δεν εχει νοστιμάδα:lol:

Να πουμε έτσι και καμιά σαχλαμάρα

καθόλου σαχλαμάρα!

Μακάρι να είχα κολλήσει κι εγω με κάποιον σε μικρότερη ηλικία, να εχω την χαρά να μεγαλώνω μαζί με τα παιδιά μου και να χαίρομαι πράγματα...

τα ίδια!

νυχτερινό έχουμε κι εμείς περιστεράκι. Το μεσημέρι είναι από τις 3,30 έως τις 5,30 αλλά μόνο τους χειμερινούς μήνες, από Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο, αν δεν κάνω λάθος. Τους υπόλοιπους μήνες είναι από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.

ερώτηση: νυχτερινό πότε δικαιούσαι να ζητήσεις; ποιές οι προυποθέσεις; γιατί εμείς νομίζω ότι έχουμε μονοφασικό. δεν είμαι κ απόλυτα βέβαιη αν το λέω σωστά:roll:

πάντως οι μεσημεριανές ώρες νομίζωω πως δεν μας βολεύουν.

τις υπόλοιπες ώρες καίει όσο κ το κανονικό ή πιο ακριβά από το κανονικό;

Που είναι η φεφη να βάλει κι αυτή το στίγμα της στη συζητηση;Κάτι μου λεει ότι θα την εκφράζει πολύ...

στο μυαλό μου είσαι!

κορίτσια μου καλησπέρα!

για σήμερα - κοτόπουλο ψητό στο φούρνο με πατάτες αλλά έφτιαξα και λίγα μακαρόνια με τυράκι, μπας και ηρεμήσει το στομάχι μου...(τι μ' έχει πιάσει δεν ξέρω)

λες να είναι αυτό που φαντάζομαι; μακάρι!

για τις σχέσεις που λέγατε... δεν ξέρω, δεν υπάρχουν συνταγές ή τουλάχιστον εγώ δεν τις έχω βρει... το θέμα είναι να μπορεί κανείς να μηδενίζει και να ξαναρχίζει (όχι τόσο εκτός σχέσης αλλά κυρίως εντός)...

σοφή κουβέντα!

ποση ωρα προσπαθω να ποσταρω την σοκολατοπιττα που μολις εκανα.το ξερω τιμωρουμε χιχιχιχιιχι!!!

είσαι κακιά!

Γεια σας κοριτσάκια,

Γενικά στα καλά μου δεν είμαι και πεσμένη αρκετά είμαι και ελπίζω να έρθει η ρημάδα η κοκκινοσκουφίτσα γιατί ψυχολογικά με έχει τσακίσει.

λες να είσαι εγκυούλα; τί καλά!

Το μόνο που θέλω είναι να φύγω μια μέρα να κάτσω να ηρεμήσω.Αυτό και τίποτα άλλο

κ εγώ το ίδιο θέλω! Πέμπτη που έκλεισα για ομοιοπαθητικό θα είμαι σε άδεια! επιτέλους σπίτι μου καθημερινή!

Οσο για τις σχέσεις και εγώ από τα 16 είμαι με τον άντρα μου και έχουμε περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα.Απλά θέλει πολύ συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις.Οταν φτάσαμε στα άκρα του πρότεινα σύμβουλο αλλά δεν δέχτηκε.Τοτε είναι που του είπα ότι θα βάλουμε τον απαυτόν μας κάτω να τα λύσουμε.εντάξει ξεφεύγουμε κάποιες φορές αλλά στα όρια.

μάκια

Γεια σας και χαρά σας κοριτσάκια.

Όμως έφτιαξα για μένα μια σαλάτα που πεθύμησα και τη σκεφτόμουν μέρες. Πλατύφυλλο μαρούλι (αυτό που λέμε σαλάτα κι όχι το μακρόστενο), μαϊντανό, άνηθο, ντοματάκια τσέρυ, κύβους ένταμ, κονσέρβα τόνο, λάδι, μπαλσάμικο, λίγη μαγιονέζα. Δε θυμήθηκα να βάλω κρεμμύδι, αλλά και έτσι, έγινε όπως την ήθελα.

Σε λίγο λέω να φτιάξω τυρόπιτα στριφτή με έτοιμο φύλλο για να πάρει η κόρη μου στο σχολείο, εεεεε και να σαβουρώσουμε κι εμείς λίγο.

τί ωραία! κ εγώ θα κάνω σήμερα το βράδυ. τρώμε παστίτσιο.

κοριτσια για τις σχεσεις ολα ειναι θεμα υποχωρησεων και βασικα να μην χανεται ο σεβασμος, αν χαθει ο σεβασμος αστα να πανε..

και εμεις ειμαστε πολλα χρονια μαζι (10) κα εχουμε περασει πολλα αλλα τωρα τα πραγματα με το μωρο ειναι αλλιως..

Παντως σε γενικες γραμμες πρεπει να κανουμε ολοι πολυ κοπο, τιποτα δεν ειναι ευκολο και θελει υπομονη..

όλες τα ίδια περνάμε!

Γεια σας κούκλες!!

Η φεφη που είναι;Μήπως εχει γίνει κανενα πανηγυρι στη δουλειά κι εχει αγχωθεί;Εύχομαι να είναι καλά το φεφοπαιδο και να μην ταλαιπωρείται από την ιωσούλα του...

Φιλακια πολλά σε όλα τα κοριτσια

Θα ξαναμπώ αργότερα μηπως βρω καμια σας για κουβεντουλα

τα έγραψα παραπάνω. ήμουν σε ένταση χθες μετά το μήτιγκ, πήγα για δοντάκι το απόγευμα, ήπια το γαλατάκι μου με μέλι που με ηρεμεί κ κοιμήθηκα νωρίς με τις αγάπες μου!

σήμερα βλέπω πόσο μικρά κ ανούσια είναι αυτά που με αποσυντόνιζαν!

κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε???εγω σημερα πτωμα!!!δουλειες στο σπιτι της μαμας, σιδερωμα και μαγειρεμα(αρακα εφτιαξα και εχω για αυριο) και στο καπακι ταξιδι και επιστροφη στο σπιτι. βοηθησα τη μανουλα μου αλλα ηθελα να κατσω κιαλλο. τερμα ομως η αδεια. αυριο δουλεια και το μπιζελι σχολειο.την εβαλε ο αντρας μου για υπνο και φωναζε:μαμα μουυυυ,παω , μαγκαλιαζει , της χαιδεψα το κεφαλακι καιι εκινη μου χαιδευε το μαγουλο. ετσι αποκοιμηθηκε το αγαπουλακι μου το μικρο.!!!απο ψυχολογια ετσι και ετσι και σημερα!!!οσον αφορα τη συζητηση που ειχατε, εγω γνωριζω τον αντρα μου 10 χρονια(σχεση-γαμος) και εχουμε περασει διαφορες φασεις. δεν σας κριβω οτι περυσι περασαμε μια πολυ δυσκολη φαση κρισης και πηγα σε ψυχολογο. του το ειπα, αρχικα αντεδρασε αλλα μετα θελησε να παει και αυτος μια φορα. μας βοηθησε πολυ. οι σχεσεις εχουν σκαμπανεβασματα. εδω με τον εαυτο μας πολλες φορες δεν τα βρισκουμε!!!και οταν υπαρχει και παιδι, τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα και πιο δυσκολα.το θεμα ειναι να το ξεπερναμε με υπομονη, υποχορησεις και αγαπη.φιλακιααα σε ολες

καταρχήν τί γλυκιά εικόνα με το παιδί!

αγάπη είναι μια λέξη που την λέμε συχνά, αλλά την βιώνουμε λίγοι.

όταν αγαπάς, όλα τα μπορείς.

Στις φόρμες τις μικρές των κέικ μπορείς να φτιάξεις φωλιές από κανταΐφι, αν τις αναποδογυρίσεις, τις βουτυρώσεις, στρώσεις όμορφα τα μαλλιά του καταϊφιού, τα ραντίσεις με βούτυρο και τα ψήσεις νομίζω στους 200 μέχρι να ροδίσουν (για τη θερμοκρασία έχω αμφιβολία, αλλά θεωρώ ότι ψήνονται στην ίδια θερμοκρασία με όλες τις πίτες). Μόλις τα βγάλεις θα έχεις έτοιμες φωλιές που μπορείς να τις γεμίσεις με ό,τι φαντάζεσαι. Για παράδειγμα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και κομματάκια γλυκών κουταλιού (κερασάκια, συκαλάκια κλπ) ή φαντάσου εκεί μέσα να σερβίρεις παγωτό με σιρόπι και πασπαλισμένα μπινελίκια.

Το ίδιο μπορεί να γίνει με σφολιάτα ή με φύλλα του μπακλαβά τα οποία θα τα κόψεις σε φαρδιές λωρίδες και μετά σε πιο κοντά κομμάτια και θα τα στρώσεις σε σχήμα σταυρού έτσι ώστε το επόμενο να καλύπτει το κενό του προηγούμενου.

να μη βάζουμε ποτέ τον εγωισμό να βγαίνει μπροστά. Όταν τα προβλήματα που παρουσιάζονται δεν είναι ανυπέρβλητα και δεν κάνουν το γάμο να κινδυνεύει, , τότε όλα τα άλλα διορθώνονται. Διορθώνονται μακροπρόθεσμα, με υπομονή και επιμονή και με χτίσιμο της σχέσης.

η ιδέα σου είναθι υπέροχη κ αφήνει πολλά περιθώρια για έμπνευση!

κ σε παραδέχομαι για αυτό που λες για τον εγωισμό. όπου βάζεις τον εαυτό σου δεν υπάρχει αγάπη, υπάρχει εκμετάλλευση!

καλησπερα κοριτσια....:Dτι κανετα?ειστε καλα?ελπιζω πωσ ναι.εγω ειμαι κρυωμενη..βγηκα να πλυνω το μπαλκονι με γυμνα ποδια και την αρπαξα.σημερα εκανα κοτοσουπα με κοτα αλανιαρα και πριν λιγο αφου ειδα την σοκολατοπιτα εφαγα και μια σοκολατα με γεμιση φραουλα...αχ βρε κουφετο:P

κι εμενα ετσι κανει.δαιμονιζεται:Pαλλα δαιμονιζομαι κι εγω...αχ κοριτσια ειμαι πολυ εγωιστρια ....τισ περισσοτερες φορεσ εγω φταιω γιατι δεν κανω πισω η θα αλλαξω ηηηηηη.......ελπιζω αυριο που θα μπω να σας βρω να τα πουμε....φιλακια και καλο βραδυ σε ολες

να προσέχεις τον εαυτό σου. τα μπαλκόνια εκεί είναι δεν φεύγουν.

είσαι κουκλάρα! καρακουκλάρα! ωραίο ζευγάρι!

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις ξυπνησαμε, φαγαμε και τωρα καμαρωνουμε στην κουνια μας...

σημερα εχει ρεπο ο αντρουλης και θα βγουμε εξω, κανα ψωνια στην κορη και καφεδακι στην πλατεια, πρωινο..

Για φαι θα κανω σπανακορυζο.

μάκια στην καραμελίτσα!

Καλημερα μαγειρισσούλες μου!!!

Τι κάνετε;

Φιλακια σε όλα τα μαγειρισσομαγουλάκια:lol:

μάκια

Καπάρωσε εσύ τους γαμπρους και θα διαλεξει η νυφη...Θα το κάνουμε όπως στα παραμυθια, μονομαχία για τα μάτια της βασιλοπουλας...

Ο γαμπρος δεν είναι απλά καλός είναι κούκλος(κοουκουβάου-κουκουβα...). ψηλός είναι για την ηλικία του(το υψος είναι ζητούμενο, διοτι ειναι ψηλη και η νυφη με γονιδιο κιόλας) πριν ενα μήνα ήταν 79 πόντους, τα μαλλιά του είναι σαν σταχυα στο χρώμα και σχηματιζουν μπουκλες και τα μάτια του είναι γκριζα κι αλλάζαουν χρώμα ανάλογα με το χρώμα του ρουχου

Και τωρα ξυπνησε και πάω να τον αλλάξω γιατί η πάνα του θα ζυγιζει 10 κιλά του κατουρλή μου

πλάκα έχουμε με τα προξενιά!

Αννούλα, να είστε εσύ κ το στρουμφάκι καλά κ να μπαίνεις όποτε θέλεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα πέρα ως πέρα !!!!

Τα νέα μας είναι ευχάριστα: ευτυχώς η Σ παρέμεινε απύρετη κι εχθές, οπότε το γλυτώσαμε το γενικό τσεκ-απ.... στρώσαμε και τα χαλιά μας, μαγειρέψαμε όλοι μαζί (ναι, ναι και οι τρεις πάνω από μια κατσαρόλα: Εγώ φυσικά είχα την επίβλεψη, ο Ν ανακάτευε, βοήθησε στο να ρίχνει τα υλικά μέσα, η Σ πέταγε τα λουκανικάκια....) ε , ΟΚ, δεν φτιάξαμε και τίποτις γκουρμέ... ένα γρήγορο, νόστιμο γιαχνί ήταν με πατατούλες και λουκανικάκια τύπου φρανκφούρτης, αλλά, σημασία έχει ότι τα παιδιά το φχαριστήθηκαν ! Έγινε και πολύ νόστιμο, περίσσεψε και για σήμερα. Έχω και ένα πιατάκι κοτόσουπα, θα την βγάλουμε και σήμερις που έχουμε εξωτερικές δουλειές !

Κουφέτο,

Τί μας κάνεις με την ρημάδα την σοκολατόπιτα (αν και δεν είμαι πολύ φαν γιατί λιγώνομαι στην 2η μπουκιά) !!!!

Εγώ έχω σταμπάρει 2 συνταγούλες, όχι, μάλλον 3 είναι και λέω σιγά σιγά να φτιάχνω κι από κάτι "νέο" ας πούμε το Σ/Κ:

Η 1η είναι μια πίτα με φέτα και μέλι _Σ.Π._

η 2η μια τούρτα με γκανάς και μπισκότα (κάτι που μάλλον φέρνει σε κορμό το κλασικό μωσαϊκό αλλά αλλιώς) _Σ.Π._ και

η 3η είναι μια τούρτα έκπληξη που είδα χθες και ήταν εύκολη / έμοιαζε ωραία _Ντίνα Νικολάου_

Σε φαγητό στάνταρ προς τα τέλη της εβδομάδας θα κάμω ρεβύθια στη γάστρα με χωριάτικο λουκάνικο και πράσο... μια ακόμη συνταγή της Ν. Νικολάου που την είδα και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα !!!

Μ' έχει πιάσει το προκομμένο μου !!!! Μπόρα είναι θα περάσει !

Μαρία-Ελπίδα,

"Ζηλευω" κι εγώ το πρόγραμμά σας το σημερινό !

Μανουλίτα,

Καλώ ήρθες !

Αγγελικούλα μου,

Δεν θα γράψω πως με την αγάπη όλα λύνονται γιατί πιστεύω ότι η αγάπη δεν είναι πανάκεια.... υπάρχουν και καταστάσεις που δεν ξεπερνιούνται...

αν υπάρχει όμως σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι και θέληση, τότε ναι, ίσως και να μπορούν να ξεπεραστούν πολλά πράγματα... μάλλον είναι "φάση" που θα περάσει.

Στο εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου !

Βρε περιστέρω,

Διάβασα την περιγραφή του γιού σου, φτου σκορδα, να μην το ματιάσει κανείς το ψυχάκι μου ! Αχ.... θα κάψει πολλές καρδιές !!!! Γερό να 'ναι και καλότυχο το αντράκι σου !

νεύρα έχουμε κ εμείς κ οι δύο!

είμαστε πολύ πιεσμένοι από πολλές μεριές, αλλά το παλεύουμε! κάθε λεπτό, κάθε μέρα! κ κάθε χαμόγελο του ενός στον άλλο, κάθε αγκαλιά, κάθε φιλί, κάθε χάδι, κάθε γλυκιά ματιά, κάθε καλός λόγος θεραπεύει όλες τις προηγούμενες πληγές!

Αυτο δεν υπαρχει σε εμας απο την μερια του:-(

:-D

Καλημερα σε ολες τις ομορφες του καφε μας!!!!!

Σας εχω βαλει μια συνταγη με μπανανες και θα σας βαλω ακομη μια,οταν την βρω...:rolleyes:

Αννουλαααααα,

Αντε,αρχισαν και οι αναγουλες ε;

Εμεις που λετε σημερα θα φαμε πατατες με αρακα-καροτακια και κιμα στην κατσαρολα.

Εκανα και μια ζαμπονοτυροπιτα με ζυμη κουρου....μια χαρα θα σαβουριασουμε παλι....αλλα εγω ειμαι χαλια,πονολαιμος και βραχναδα,συναχι και κομμαρες.....και δεν εχω πολυ ορεξη να φαω κατι....ουτε καφε δεν εχω πιει σημερα...δεν με τραβαει καθολου.:cool:

Α,κανονισαμε για να παμε Μυτιλήνη την πεμπτη,να προσκηνησουμε τους Αγιους....ε,και να γυρισουμε λιγακι...οσο προλαβαίνουμε δλδ γιατι παρασκευη γυριζουμε.

Χαιρομαι αφανταστα πολυ...που επιτελους θα εκπληρωσουμε το ταμα μου.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

ενα εχω να πω δεν την εβαλα πολυ ζαχαρη γτ φοβηθηκα επειδη θα χε το γλασσο απο πανω.....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΛΙΓΩΝΕΙ!!!!!!εφαγα για πρωινο σκλτπτα πειραζει?ελενη ελα να φας εχει ακομη!!!!κ το γλασσο δεν σκληρηνε ειναι οπως πρεπει αμαν το ξερω θα με παρετε στο κυνηγι ομως αυτη η χαρα μου μεινε σε αυτο τον κοσμο κ αρχισε να φαινετε 5 κιλα εβαλαααααα!!!!!εβγαλα κατι ψαρακια απο την καταψυξη σαφριδακια ειναι νομιζω λεω να τα κανω με σαλτσα,και σας φιλω ολες γτ ακουω ηδη τα μπινελικια!!!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...