Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα !!!

Καταρχήν,

Δώρα μας,

Συγκινήθηκα με τα νέα σας !!!! Να δεις ότι δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί ο θησαυρούλης σε καμία πλέον ταλαιπωρία .... :wink:

...Κατά τα λοιπά,

Δεν κατέφερα να συγκρατήσω και πολλά από όσα γράψατε... μόνο που μου ερχόντουσαν μυρωδιές από αγαπημένα "φαγητά μνήμης"... μαμαδίστικα... ε ? Εμ βέβαια η Κυριακή τον σηκώνει τον φούρνο και όλα αυτά τα ωραία φαγάκια...

Εμείς εχθές είχαμε κοτόσουπα και για σήμερα λέω να κάνω πατατούλες γιαχνί με λουκανικάκια τύπου κοκτέηλ...

Είναι το Σεμινάκι (ακόμη) λίγο αδιαθέτο και κάθομαι πάνω στα καρφιά, που λένε...

Φέφη μου,

Ποτέ μην κάνεις κινήσεις εν βρασμώ... όσο για το θέμα "παιδικός + ιώσεις" εκεί, δυστυχώς, δεν μπορείς να αποδείξεις για ποιόν λόγο η κάθε μάνα (ενώ έχει ουσιαστικά 3ο χέρι που λέμε) αποφασίζει να το στείλει έστω κι αδιάθετο... αν μιλάμε και για ιδιωτικό, ούτε εκείνοι μπορούν να αρνηθούν να πάρουν ένα παιδί όντας άρρωστο... άσ' τα είναι μεγάλη ιστορία (και μεγάλο μπέρδεμα επίσης)...

Φυσικό είναι την 1η χρόνια να σκάσουν όλα μαζί και σε έντονο βαθμό... επειδή το παιδί τώρα κάνει αντισώματα...

αυτό όμως θα το είχες και στο προνήπιο πχ... θα μου πεις ότι τότε θα είναι μεγαλύτερη... ΟΚ, μαζί σου...

Ο κάθε γονιός ξέρει πιστεύω τί είναι καλύτερο για το παιδί του ή τί εναλλακτικές έχει ...

Πάντως, από κάθε άποψη, είναι δύσκολο... :-(

Γιατί όμως την ξεκίνησες αντιβίωση ????? Υποτίθεται ότι η Χ έκανε και το αντιγρπικό, έτσι δεν είναι ????

Ή μπερδεύτηκα ή έχω χάσει επειδόσια... :lol:

Περαστικά σας βρε αγάπη !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

βρε κοριτσια τι κανει η Αρετη? Μιλαει καμια μαζι της??

θελω πολυ να μαθω νεα της..

Φεφι συμφωνω πολυ με την μεταξια, ξανασκεψου το..

Οι γιαγιάδες δεν μπορούν να καλύψουν το ποσό του παιδικού;

Γιατί είναι κρίμα ρε γμτ να το σταματήσεις.... Τι θα κάνει μέσα στο σπίτι; Θα λαλήσει το παιδάκι...

αξιοπρεπής ιδιωτικός θέλει τουλάχιστον 300 ευρώ.

δεν θέλω να επιβαρυνθούν οικονομικά κ γι' αυτό. ήδη έχουν πολλά στο κεφάλι τους κ άλλα παιδιά να βοηθήσουν, αμφότεροι.

βοηθούν σε τόσα επίπεδα! είμαι ευγνώμων για όσα μας προσφέρουν!

αμα σε φτιανω μανα μου να τα λεω συχνα χαχαχαα αλλα οταν τα διαβαζεις να σου ρχετε και αυτη η εικονα στο μυαλο ναι για!images?q=tbn:ANd9GcSf_ZYQ2puHx_vg7YwW7THE0DjZGXvtpLvWgt5ldPEE6f-2qdOMNoOPJ7OEGQ

τί καλά! με θύμησες την Μελενίκου, όταν σπούδαζα! :D

έμενα Γούναρη, απέναντι από το γκούντιζ, τυχαίο; δεν νομίζω!;)

Αυτο με το πουλακι της μικρης......με αφησε ετσι :shock: οταν το διαβασα.

εγώ δεν έδωσα έκταση, κράτησα ψυχραιμία για να μην επαναλάβει η Σύσα.

αλλά την επόμενη θα με ακούσουν στέρεο.

ένα τσακ θέλω κ θα γράψω άρθρο στην εφημερίδα της πόλης.

έχω πολλά για τη γούνα τους.

τί να πρωτοπώ!

ΝΤΡΟΠΗ να μιλανε ετσι στα παιδια...να πας και να κανεις θεμα.Μην το αφησεις ετσι,Φεφι.......

Εξαλη εγινα..........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....ειναι και νηπιαγωγοι...σα δεν ντρεπονται.

Καλημερα.

Σημερα εχουμε πολυ κρυο........

Εχουμε ενα καναρινακι το οποιο το ειχαμε παντα εξω....σημερα ομως το λυπηθηκα και το πηρα μεσα.....πολυ κρυο....θα ψοφούσε το καημενουλη...

Και ενω ηταν πολυ ησυχο....οταν εβαλα τα ζουζουνια να δει ο θησαυρος μου σε ντ β τν και ακουσε τραγουδακια....αρχισε κι αυτο να τραγουδαει.......μιλαμε για πολυ κελάηδημα παρολο που ηταν σε αλλο χορο. :-D:grin::-D

τί γλυκιά εικόνα!

Σημερα θα φαμε οτι περισσευμα εχουμε και θα ψησω και λουκανικα απο το χωριο μας.

Ο θησαυρος θα φαει κοτοπουλακι με τραχανουλη σουπιτσα.

έφαγε φρουτάκια; να του δώσεις κ χυμό (πορτο)κάλι. αρέσει πολύ στη νυφαδιά σου!

Εγω ειμαι για αποσυρση....

αρχισε ο πονοδοντος.....πονα και η μεση μου....

λες και δεν μου εφτανε το κρυολόγημα....:rolleyes: ολα μαζι.

περαστικά ομορφούλα μου!

Αλλα ΔΟΞΑ να χει Ο ΘΕΟΥΛΗΣ,αφου ειναι καλα το θησαυρακι μου....ολα τα αλλα ειναι τιποτα.....;)

Σας φιλω

Α,τωρα που το θυμηθηκα...το κρυολογιμα κολλαει;Υπαρχει δλδ περιπτωση να περασει στο παιδι;

η ίωση είτε πάρεις αντιβίωση είτε όχι, ναι κολλάει.

αν κρυολόγησες, δεν γνωρίζω αν κολλάει.

Μεταξάκι μου όταν έκανε το αντιγριπικό (παραπροηγούμενη Παρασκευή) η Σύσα ήδη είχε λιγάκι βηχαλάκι για 2η εβδομαδα.

αντιβίωση πήρε, γιατί το παιδί είχε ανεβάσει πυρετό κ ήταν πολύ ζορισμένος ο οργανισμός της από μπούκωμα, βήχα, μύξες φουλ.

έτσι μας σύστησε η παιδίατρος.

όσο για τις μανάδες που τα στέλνουν με ωτίτιδες ή άρρωστα, δεν μιλάω γενικά.

ξέρω από συγγενικό μου πρόσωπο που στέλνει το παιδί στον ίδιο σταθμό με την Σύσα.

έχει χέρια, τη μάνα της που κάθεται, αλλά...!:mad:

δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά σκέφτομαι ότι καλύτερα να τα έδινα τα 70 κ κάτι παραπάνω σε παιδότοπο! καλύτερα θα ήταν! ή σε κάτι με δραστηριότητα, ζωγραφική, τραγούδι, χορό, που το παιδί το έχει!

σε σκέψεις γενικώς!:cool:

γενικά δεν είδα να ωφελείται σε κάτι το παιδί ούτε σε διατροφή ούτε σε επίπεδο συμπεριφοράς ούτε σε επίπεδο υγείας.

Καλημέρα

Εγώ σήμερα έκανα κοτόσουπα και πιο μετά κοτόπιτα. Αμήν να τελειώσει αυτο το τεράστιο κοτόπουλο.

Πολύ κρύο λέμε άπλωνα ρουχα και πάγωσα.

eleni2008 τι ωραία φαγητά που έκανες. Μπράβο σου

fefi συμφωνω να το ψάξεις αυτό που είπε η μικρούλα , αν είναι δυνατόν. Νευριάζω πολυ με κάτι τέτοια. Μου θυμίζει μια γιαγια απο ένα κοριτσάκι που έπαιζα μικρή που έλεγε κάτι βρωμόλογα.

dwraki καλά το έκανες το καναρινάκι, θα πάγωνε το καημένο.

Εχω λούσιμο σήμερα και βαριέμαι να ισιώνω μαλλιά, πολύ βαριέμαι.

Φιλάκια

st5Bp2.png

Καγκλη,ελα να σε χτενισω εγω....

κομμωτρια γαρ!!!!!:tongue:

Φεφη,

εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους.

Πραξε αναλογως κοριτσακι μου.

Και ναι...επιτελους τρωμε φρουτακια,πολλα....

Αλλα τα αλεθω...μονο ετσι τα τρωει;)

Οντως η Αρετη μας χαθηκε :-(

Θα προσπαθησω να την παρω μετα εγω.

Παω να του δωσω λιγο γαλα,μιας κι εφαγε οολο το φαι του,αλλα νωρις.

καλο μεσημερι.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες!!

Τι καλημέρα, δηλαδή, που άμα είχαμε ήλιο θα είχε βγάλει κέρατα!!

Μαύρη νύχτα περάσαμε με το περιστερακι...

Κοιμήθηκε νωρίς τελικά, παρά τον απογευματινό ύπνο, αλλά ξύπνησε στις 4 κι ήθελε φαγητό και παιχνίδι

Και γενικά αγανακτήσαμε!!

Είμαι πολύ σκουντούφλω σήμερα.Κι ο μικρός όλο και πιο απαιτητικός όλο και πιο γκρινιάρης

Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.Θέλει να τον έχω μέσα στο βρακί μου!!

Εχω τα νεύρα μου και με τον περιστερη που τον κακομαθαίνει από μωρό, τον έχει συνέχεια αγκαλιά όταν είναι σπιτι και όταν είναι εκτός σπιτιού που λείπει και πολλές ώρες, εγω σχιζοφρενιάζω!!!

Βεβαια η βοηθεια του με το παιδί είναι ουσιαστική και δεν θα επρεπε να παραπονιεμαι, αλλά με κουραζει πολύ να τον ακούω τον μικρό να κλαίει σπαραξικάρδια,όταν δεν του δίνω σημασία!!!

Την υγειά του να εχει το παιδάκι μου, αλλά δεν πρεπει να είμαι κι εγώ καλά;

Διάβασα τα μηνυματά σας...

Κι εδώ κάνει πολύ κρύο!!

Ωραία τα φαγάκια σας.Κινδύνεψα να τους φτιάξω εκείνους τους γίγαντες και να μαζεψω την κουζίνα από την χθεσινή επιδρομη, με την γκρίνια του μικρού.

Και εχει γίνει κι επικινδυνος πλέον...Πιάνεται, σηκωνεται, ανοιγει συρτάρια, ντουλάπια, πανικός!!

Μου αρέσει, αλλά αγχωνομαι να τον αφησω στιγμή μόνο.

Και τωρα στην κουνια τον έχω και χαλάει τον κόσμο!!

Ελπίζω αργότερα να βρω τον χρόνο να πουμε περισσότερα

Καλό μεσημέρι κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Χάθηκα αυτές τις μέρες, ο γάμος μου δεν περνάει και την καλύτερή του φάση και εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου.....

Το παλεύουμε όμως με τον άντρα μου γιατί είναι και τα παιδιά.....

Τέλος πάντων, λίγα πράγματα μπόρεσα να διαβάσω από τα νέα σας.

Δωράκι χαίρομαι πραγματικά που ο Ραφαηλάκος σου είναι καλά. Ήμουν σίγουρη ότι έτσι θα ήταν αλλά όταν έρχεται η επιβεβαίωση σίγουρα χαίρομαι περισσότερο.

Μεταξία κι εσένα ο μικρούλης σου χαίρομαι που τα πάει τόσο καλά...

Περιστεράκι μου τελικά το τραπέζι δεν το έκανα, δεν είχα καμία απολύτως διάθεση. Σε ευχαριστώ πάντως πολύ για όλες σου τις ιδέες.....Το εκτιμώ ιδιαιτέρως αυτό που έκανες....

Κορίτσια σήμερα θα φάμε χοιρινό λεμονάτο με πουρέ ή ρύζι, αναλόγως τι θέλουν τα παιδιά.

Αυτά....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τάισα τον θησαυρούλη μου, του έδωσα και ντεπονακι γιατί τόσο κλάμα σήμερα είναι αδικαιολογητο, ίσως τον πονάει κανένα δοντάκι.Τον έβαλα και για ύπνο...

Αγγελική μου, να είσαι καλά!!Με μεγάλη μου χαρά έγραψα τις ιδέες μου!Αλλωστε τι καφέ μαγειρικής θα ήμασταν, αν δεν γράφαμε και καμιά συνταγή;

Ειστε η παρεούλα μου...Οταν μπαίνω εδώ και γράφω, ξεκουράζομαι!!Είμαι τόσο πολύ φορτισμένη κι εγώ, όπως οι περισσότερες από εσάς, που βρίσκω έναν τρόπο εκτόνωσης.

Σκέφτομαι ότι έχω προβλήματα πολυτελείας, γιατί πραγματικά υπάρχουν πολλά πολύ πιο σοβαρά που αντιμετωπίζει ο κόσμος γυρω μου, που ειλικρινά ντρέπομαι που είμαι τόσο γκρινιαρα.

Αλλά ανεξάρτητα από τα χειρότερα που πάντα υπάρχουν, πιστεύω ότι είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι σε έναν μικρόκοσμο που έχει δικούς του κανόνες και απαιτήσεις και θέλουμε πάντα να είναι κάπως διαφορετικός.

Φταίει και η περιρρεουσα ατμόσφαιρα που είμαστε τόσο χάλια...Φταίει που τα οικονομικά δεδομένα μας άλλαξαν κι ενώ είμαστε τυχεροί που έχουμε και να φάμε, έχουμε απογοητευση, γιατί κάπως αλλιώς είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα...

Οσες δουλεύετε, πραγματικά σας χαίρομαι!!Ξερω πως είναι δύσκολα πλέον όλα, αλλά νιώθετε χρήσιμοι άνθρωποι.Ενώ πολλές φορές εγω εδω μέσα νιώθω εντελώς άχρηστη, παρόλο που δεν στεκομαι καθόλου κι έχω την χαρα να μεγαλώνω το παιδάκι μου.

fefi είναι πολύ άδικο να μην σου αναγνωρίζεται ό,τι έχεις προσφέρει στην δουλειά σου και να έχεις από πάνω και το άγχος της μιας πιθανής απόλυσης. Κάνε όσο μπορείς υπομονή...Και για το θεμα του παιδικού, μην το αφήσεις ετσι.

Οσοι ασχολουνται με τα παιδιά οφείλουν να είναι συνεπείς στη δουλειά τους και υπεύθυνοι, είτε είναι σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό τομέα.Εμείς με την ανοχή μας εχουμε επιτρεψει να επικρατεί το μπάχαλο σε όλους τους τομείς.Αντε γιατί τα έχω πάρει και με τον παπά που έγραφε η Annia χθες...Εχουν απομακρύνει πολλοί από αυτούς τον κόσμο από την εκκλησία.

Ας βάλω μια τελεία, γιατί άμα τα παίρνω, γράφω τον ακατέβατο...Και φοβάμαι μην χάσω και το κείμενο, πράγμα που παθαίνω πολύ συχνά...

Πω πω εφαγα και εσκασα ουφ..Φεφη μου οντως ειναι πολυ αδικο να μην αναγνωριζονται οι κοποι και η δουλεια σου...Αγγελικη τα εχω περασει αυτα με τον αντρα μου και ακομα ωρες ωρες θελω να σηκωθω και να φυγω αλλα κανω υπομονη(οταν με πιανουν τα ψυχολογικα μου)εμας μας βοηθησε πολυ συμβουλος γαμου..

:-D

Διαφημίσεις

Καλό μου περιστεράκι προσπαθώ να είμαι καλά. Πραγματικά διαβάζοντας σας και μόνο ξεχνιέμαι.....Απλά είναι στιγμές που δεν έχω την διάθεση να γράψω.....Χαίρομαι όμως να διαβάζω τα νέα σας....Και τις ιδέες σου θα τις κρατήσω για κάποιο μελλοντικό τραπέζι σίγουρα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αnnia σε σύμβουλο θα πήγαινα ευχαρίστως αλλά ο άντρας μου όλα αυτά τα θεωρεί βλακείες......

Αγγελική μου, κι εγώ με τον άντρα μου έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας.

Και ξέρω ότι αν προέκυπτε λόγος σοβαρός, επίσης δεν θα δεχόταν να πάμε σε σύμβουλο γάμου.

Ευχομαι τα προβληματα να ξεπεραστούν γρήγορα και να είστε αγαπημένοι, όχι μόνο για τα παιδάκια σας, αλλά πάνω απ' όλα για τους εαυτούς σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...