Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Επιστρεψαμε κι εμείς στη βάση μας...

Το περιστεράκι μου εχει πέσει ξερό για ύπνο, γιατί αποσυντονίστηκε και σκέφτομαι τι λούκι θα φάμε που δεν θα κοιμάται τη νύχτα...

Τώρα όλα τα συμπράκαλα που κουβαλήσαμε στο χωριό πρέπει να ξαναμπουν στη θέση τους και βαριεμαι!!!Κι αύριο μέρα είναι...

Πήγαμε και τη βόλτα μας για καφέ τελικά, μαζί με το ζουζούνι, που είναι σούπερ κοινωνικό και όπου πάμε κλέβει την παράσταση.Κι εμένα της κουκουβαγιομάνας μου αρεσει τρελά!!

Αύριο θα φάμε γίγαντες.Τους εχω ήδη βάλει να μουλιάζουν...

Το απόγευμα της Κυριακής είναι πάντα μουντό, όπως τότε που πηγαίναμε σχολείο...

Φιλάκια σε όλες τις μαγειρισσούλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ασε δωρακι μου για αυτο και δεν παει η νεολαια στην εκλησσια πια...Καγκλυ απο Τρικαλα εισαι???Ειναι η μαμα μου και η καταγωγη του αντρα μου και δικη μου ειναι απο βλαχαβα καλαμπακας

Και συ annia πατριώτισσα; Πολύ χαίρομαι, για όλες χαίρομαι απ΄οπου και να είστε.

Για μένα είστε μια γλυκιά παρεούλα με χαλαρώνει και λέμε και για φαγητά που επίσης μου αρέσει η μαγειρική. Μαθαίνω και νέες συνταγές.

Το forum αυτό το έμαθα οπως και το δίπλα όταν έψαχνα για άλλα πράγματα όταν δύστυχως έγραψα και στις δύσκολες στιγμές και δεν περίμενα κορίτσια που δεν ξέρω και δεν με ξέρουν να ενδιαφερθούν και να μου πουν μια γνώμη.

Να είστε όλες καλά και σεις και τα παιδάκια σας και τα σποράκια σας !!!

Κυριακή απόγευμα και βράδυ και ψιλομελαγχολώ από τότε που πήγαινα σχολείο όπως είπε και το peristeraki.

Καλό βράδυ !!!

st5Bp2.png

Μεχρι χθες απλά το υποψιαζομουν...

Αποψε πλέον βεβαιώθηκα ότι ο περιστέρης μου είναι ολίγον έγκυος!!!

Του μύρισαν τηγανιτες!!!

Εκατσα κι εγώ νυχτιάτικα κι έφτιαξα, μιας και δεν ειχα άλλη επιλογή

Βρήκα μια ευκολη συνταγή

Εφαγα κι εγώ...Κλαψ!!Κρίμα η εγκράτεια όλο το Σ/Κ

Πείτε μου όμως...Πώς να αγιάσεις με τετοιον λιχουδη άντρα;

Που σημειωτεον δεν παίρνει δράμι!!

Αχ. ζω μια τραγωδία!!

Πάω να συνεχισω το κέντημα...

Γιατί ο μικρός κοιμόταν μεχρι τις 9 και θα εχω και ολονυχτία...

Εχω δυο άντρες και με βασανίζουν!!!

Μπουαααααα....

και μενα με πιανει μελαγχολια την κυριακη (απο το σχολειο) απο το μεσημερι και μετα!!!και σημερα ενας λογος παραπανω. εκανα τοσες πολλες δουλειες και εχω τοση κουραση που δεν νιωθω την πλατη μου. απο την αλλη μεχουν πιασει τα ψυχολογικα μου .μου λειπει πολυ η γιαγια μου κ την σκεφτομαι μολις μπω στο σπιτι της. νομιζω οτι θα βγει απο την πορτα. και απτην αλλη, πως γινεται ο ανθρωπος οσο περνανε τα χρονια ρε κοριτσια??? βλεπω την αλλη μου τη γιαγια κ τον παππου που μερα με τη μερα γερνανε ολο και πιο πολυ(θα μου πειτε φυσιολογικο ειναι), βλεπω την μαμα που τοσο καιρο δεν μπορουσε να περπατησει. αχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!ο αντρας μου ωρες ωρες νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει καθολου. αυτα!!!ηθελα καπου να τα πω. σορυ αν σας ζαλιζω.

στο θεμα μας τωρα, αυριο θα φτιαξω αρακα.φιλακια σε ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε απο αυριο....

καλημερουδια κρυο κρυο,ελα να ερχετε κ το χιονακι να χαρουμεεεεεεεε!!!!!!!!!

ρε Περιστερακι γελασα με τον αντρουλη σου χαχαχαχαχα,δηλ ειμαστε μαζι εγκυοι χοχοχοχο!!!!αντε με το καλο ;)!!!!

Αφροδιτη καλα εκανες κ τα ειπες,ευχομαι να ξελαφρωσες καπως κ σημερα να εισαι καλυτερα!

Αννια τραγικος ο παππας,αλλα να σου πω δεν φταινε αυτοι που οι νεολαια δεν παει εκκλησια.περισσοερο φταει το οτι εχουν αλλαξει τα ηθη κ εθιμα μας,πλεον χριστουγεννα κ πασχα κ αν...ελπιζω σε αυτους τους δυσκολους καιρους να επανελθυν πισω κ τα καλα του παρελθοντος..

σημερα θα φαμε κολοκυθακια γεμιστα απο την μανουλα!φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!φεφι ελα μωρε ολοι λιγο πολυ ημαστε το ιδιο προσπαθησε να αποφορτισεις λιγο γτ κ εμενα μου ρχετε μου φευγει.να πηγαμε στο κοσμος προχτες,με το ζορι σηκωθηκα να παω,ομως το χαρηκε ο μικρος τοοσο πολυ και τελικα αρχισαμε να σαχλαμαριζουμε ολοι μαζι που τελικα ενιωσα κλ κι εγω κ ξεχασα τους απληρωτους μισθους του αντρα μου την ανεργια μου ολα τα χαζα.δεν χρειαζετε να τραβηχτης μακρια για να περασεις κλ,βεβαια μακαρι να μπορουσαμε να παμε καπου ,κ φαντασου εχω κρατημενα τα εισητηρια κ.τουρισμου για τα χριστουγεννα ομως αν δεν πληρωνετε ο χαμπι ουτε με αυτα δεν θα παμε καπου,ελα κοριτσια δεν θα χαθουμε γεροι να μαστε και θα βρεθει η λυση.και ναι θα ρθουν τα χριστουγεννα ειπαμε!!!!41 μερες ακομηηηηηηη http://www.santaclauslive.com/main.php?link=santa_claus_live&kieli=eng&pid=3

προσυπογράφω.

κ σε όλα αυτά να μου επιτρέψετε να προσθέσω ότι ο έρωτας θεραπεύει!

για να το θέσω κομψά...:tongue::lol:

Καλημερες κορίτσια μου!Διάβασα τα νέα σας...Πεντανόστιμα όλα τα κυριακάτικα φαγάκια σας, πολύ ωραία θα φάμε όλες βλέπω σήμερα.

Κάνει πολύ κρύο και είμαστε σε ημιορεινό χωριό...Από τα παράθυρα βλέπουμε βουνά και στέγες χαμηλών σπιτιών...Πάντα όταν ερχόμαστε στο χωριό, γεμίζουμε μπαταρίες!

Κι ενώ δεν κάνουμε τίποτα το ιδιαίτερο και το "πυτζάμα πάρτυ" καλά κρατεί, περνάμε πολύ ωραία.

Λέγαμε να πάμε βόλτα στην εξοχή και να πιούμε το καφεδάκι μας σε μια από τις καφετέριες του χωριού, καθότι είμαστε και εξελιγμένο και πυκονοκατοικημένο χωριό που προσφέρει και διασκέδαση, αλλά φοβόμαστε να βγάλουμε έξω τον μικρό.

μη μου πεις, ο περιστερης φοβάται περισσότερο! αδερφός του φέφου!:rolleyes:

Ο περιστέρης έχει αναλάβει τα κουζινομαγειρεματαπλυσίματα, καθότι παίζει εντός έδρας και οι υπόλοιποι καθοοοοομαστε...Αφού διάβασα και το mommy Νοεμβρίου που το είχα δεκα μέρες και δεν το είχα καν ανοίξει...

Φεφη μην τσιτώνεσαι!!Οχι ότι δεν έχεις τα δίκια σου...Αλλά δες το αλλιώς!!

Φιλάκια σε όλα τα μαγειροκοριτσα

το είδα, κ είδα το φως μου!:P

Αχ Φεφάκι μου!!!!Ετσι θα έπρεπε να κάνουν.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους πείς πώς όταν έχουν κρούσματα να σε ενημερώνουν.Εμένα το έκαναν όταν είχα μωρό τον μικρό μου αλλά μην φανταστείς ότι γλύτωσε και πολλά.

έχει διαφορά πάντως. την επόμενη φορά θα μιλήσω κ με διευθύντρια κ με τις νηπιαγωγούς κ με τις συμβασιούχες.

κ να σας πω κ κάτι άλλο, που πριν δεν το ξεστόμιζα... μια από τις μέρες που την έπαιρνε ο φεφος από τον παιδικό, γυρίζω από τη δουλειά κ εκεί που την αλλάζω της λέω ως συνήθως που είναι το παπάκι σου; κ μου λέει η Σύσα ...ουνάκι! το είπε μια το είπε δυο, πιάνοντάς το, έμεινα κάγκελο.

πείτε με υπερβολική, αλλά το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι της το είπε στο σταθμό κάποια πυροβολημένη που την άλλαζε!:mad:

Πρέπει να χαιρόμαστε τις στιγμές.εχεις δίκιο κουφετάκι.Ακόμα και τα πιο απλά μπορούμε να τα κάνουμε σπουδαία.

τελικά θα έρθουν και η αδελφή μου να τσακίσουμε το κοτοπουλάκι.Ωραία θα έχουμε παρείτσα.

τί καλά!

Πόσο μα πόσο μου έχουν λείψει οι Κυριακές που μαζευόμασταν ολοι στο πατρικό μου.

Ερχόταν ο Γιάννης μου οι άλλοι μου γαμπροί και μετά το φαγητό καθόμασταν όλοι στο σαλόνι και ο μπαμπάς μου μαζι γιατι του άρεσε πολύ η παρέα.Και μετά πήγαινα στο ψιλικατζίδικο και γέμιζα μια σακούλα σοκολάτες και πιτσίνια και τα τσακίζαμε.Αχ...

σε νιώθω!

Καλημέρα σε όλα τα γλυκά κορίτσια.

Φιλιά σε όλες.

μάκια εβίρι!

και εγω αλλα ο αντρουλης θελει παταταουλες, θα ριξω και μια ωραια γραβιερα που εχω μεσα και θα γινει μουρλια,

σαλατουλα παντως σιγουρα θα εχουμε, δεν λειπει απο το τραπεζι μας.

κ ο δικός μου συνέχεια πατάτες θέλει. μια φορά καημό το έχω να πει ζυμαρικό!

Φιλιααααααααααα.

Πηγαμε για καφεδακι,γυρισαμε ταισα θησαυρο τον εβαλα για νανακια....φαγαμε κι εμεις και τωρα ετοιμαζει ο αντρουλης μου τσαγακι με μελι......

Θα παω να χωθω κατω απο την κουβερτα,θα βαλω και μια ταινια.....και θα απολαυσω το ζεστο τσαγακι παρεα με το αγαπακι μου.;)

τί ωραία εικόνα!

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??εμείς μόλις γυρίσαμε πήγαμε το πρωί στην βάφτιση αφού φάγαμε το ψοφοκρυο και την βροχή έβγαλε για 2ωρες ήλιο και τώρα ρίχνει χιονι:eek::tongue:μικρες νιφαδες αλλα ριχνει....Φαγαμε και σε μια θεία του Τ μας έκανε το τραπέζι και μόλις γυρίσαμε τα μικρά ξεραθηκανε...Πω πω αυτό το 3η ήμερο κ@λ@ δεν βάλαμε κάτω..Στην βάφτιση δεν μου άρεσε καθόλου εκτός το ότι άργησε ο παπάς 40λεπτα να ξεκινήσει το μυστήριο η εκλησσια ήταν πολύ μικρή και ο κόσμος ο μισός ήταν έξω (με το ψοφοκρυο)και ο τραγόπαπας έκανε συνέχεια παρατηρήσεις στα μωρά που κλαιγανε:mad::-xΈλεος!!Και στο τέλος μας είπε έχουμε 5λεπτα να αδειάσουμε το χώρο γιατί θα μπουν από την επόμενη βάφτιση,και έβγαλε το μωρό 5μηνων λαδωμένο έξω στο κρύο οι μισοί και παραπάνω δεν χαιρετήσανε καν

εντέξει υπάρχουν κ αυτοί, αυτό δεν μας δικαιολογεί, όταν απομακρυνόμαστε από την εκκλησία.

Καλησπέρα

Μόλις έκατσα απο το πρωί και δεν έκανα και τπτ σπουδαίο. Σήμερα φάγαμε κοτόπουλο με πατάτες στη γάστρα.

Πολύ κρύο και δω πραγματικά χειμωνιάτικη μέρα.

fefi ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα. Περιμένω π.μ.

ANNA4 στοιχηματίζω ότι έχεις αγόρι. Πάνω απ' όλα να είναι γερό!!!

σήμερα θα στείλω.

κ άλλη για αγόρι! γερό να το λέμε!

κοριτσακια καλησπερα τι κανετε???εγω τρεχω!!!στη δουλεια κουραζομαι λιγοτερο.ε, ειμαστε και 6 ατομα. ολη μερα κατι κανω. δεν εχω διαβασει τιποτα ακομη αλλα θα τα σχολιασω στη συνεχεια, αν δεν με διακοψει το μπιζελι μου!!!εμεις σημερα ψησαμε κρεατα στο τζακι, ο αντρας μου δηλαδη. εγω εφτιαξα πατατες φουρνου, σαλατα, μπουγιουρντι. φιλακια σε ολες...

τζάκι, ζήλεψα! τσιτσί!

Επιστρεψαμε κι εμείς στη βάση μας...

Το περιστεράκι μου εχει πέσει ξερό για ύπνο, γιατί αποσυντονίστηκε και σκέφτομαι τι λούκι θα φάμε που δεν θα κοιμάται τη νύχτα...

Τώρα όλα τα συμπράκαλα που κουβαλήσαμε στο χωριό πρέπει να ξαναμπουν στη θέση τους και βαριεμαι!!!Κι αύριο μέρα είναι...

Πήγαμε και τη βόλτα μας για καφέ τελικά, μαζί με το ζουζούνι, που είναι σούπερ κοινωνικό και όπου πάμε κλέβει την παράσταση.Κι εμένα της κουκουβαγιομάνας μου αρεσει τρελά!!

Αύριο θα φάμε γίγαντες.Τους εχω ήδη βάλει να μουλιάζουν...

Το απόγευμα της Κυριακής είναι πάντα μουντό, όπως τότε που πηγαίναμε σχολείο...

Φιλάκια σε όλες τις μαγειρισσούλες!!

φιλιά αδερφούλα μου γλυκιά!

Και συ annia πατριώτισσα; Πολύ χαίρομαι, για όλες χαίρομαι απ΄οπου και να είστε.

Για μένα είστε μια γλυκιά παρεούλα με χαλαρώνει και λέμε και για φαγητά που επίσης μου αρέσει η μαγειρική. Μαθαίνω και νέες συνταγές.

Το forum αυτό το έμαθα οπως και το δίπλα όταν έψαχνα για άλλα πράγματα όταν δύστυχως έγραψα και στις δύσκολες στιγμές και δεν περίμενα κορίτσια που δεν ξέρω και δεν με ξέρουν να ενδιαφερθούν και να μου πουν μια γνώμη.

Να είστε όλες καλά και σεις και τα παιδάκια σας και τα σποράκια σας !!!

Κυριακή απόγευμα και βράδυ και ψιλομελαγχολώ από τότε που πήγαινα σχολείο όπως είπε και το peristeraki.

Καλό βράδυ !!!

είσαι γλυκό παιδί!

Μεχρι χθες απλά το υποψιαζομουν...

Αποψε πλέον βεβαιώθηκα ότι ο περιστέρης μου είναι ολίγον έγκυος!!!

Του μύρισαν τηγανιτες!!!

Εκατσα κι εγώ νυχτιάτικα κι έφτιαξα, μιας και δεν ειχα άλλη επιλογή

Βρήκα μια ευκολη συνταγή

Εφαγα κι εγώ...Κλαψ!!Κρίμα η εγκράτεια όλο το Σ/Κ

Αχ. ζω μια τραγωδία!!

Πάω να συνεχισω το κέντημα...

Γιατί ο μικρός κοιμόταν μεχρι τις 9 και θα εχω και ολονυχτία...

Εχω δυο άντρες και με βασανίζουν!!!

Μπουαααααα....

:lol:

και μενα με πιανει μελαγχολια την κυριακη (απο το σχολειο) απο το μεσημερι και μετα!!!και σημερα ενας λογος παραπανω. εκανα τοσες πολλες δουλειες και εχω τοση κουραση που δεν νιωθω την πλατη μου. απο την αλλη μεχουν πιασει τα ψυχολογικα μου .μου λειπει πολυ η γιαγια μου κ την σκεφτομαι μολις μπω στο σπιτι της. νομιζω οτι θα βγει απο την πορτα. και απτην αλλη, πως γινεται ο ανθρωπος οσο περνανε τα χρονια ρε κοριτσια??? βλεπω την αλλη μου τη γιαγια κ τον παππου που μερα με τη μερα γερνανε ολο και πιο πολυ(θα μου πειτε φυσιολογικο ειναι), βλεπω την μαμα που τοσο καιρο δεν μπορουσε να περπατησει. αχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!ο αντρας μου ωρες ωρες νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει καθολου. αυτα!!!ηθελα καπου να τα πω. σορυ αν σας ζαλιζω.

στο θεμα μας τωρα, αυριο θα φτιαξω αρακα.φιλακια σε ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε απο αυριο....

να μην το ξαναπείς αυτό ότι μας ζαλίζεις.

αντίθετα, εγώ σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους!

κ ναι, σκεφτόμαστε-αναρωτιόμαστε το ίδιο πράγμα!

Το φεφόπαιδο είναι απύρετο, αλλά τραβάει ζόρι, δακρύζουν τα ματάκια της κ βγάζει πού κ πού πύον-τσίμπλα.

πολύ μύξα, ο φέφος την λέει μύξαμπελ!

βγάζει συνέχεια τα παντοφλάκια, καλτσάκια κ θέλει να πατάει στο μαρμαρο, όχι στα χαλιά!:mad:

είναι αυτό ένδειξη αλλεργίας; έτσι διάβασα κ μου είπαν...:confused:

κατά τα άλλα περάσαμε όμορφα, αγκαλιές, φιλάκια, χαδάκια!

έκανα ραβανί, έδωσα κ στα πεθερικά που πήραν το πρωί το παιδί, έκανα κ μπουρεκάκια με τυρί (κ από αυτά τους έδωσα), κ για το 2ο ταψί ο αδερφός του περιστέρη που είχε επίσης λιγούρες χθες απόγευμα ζήτησε κατι γλυκό με πολύ παράπονο κ έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω τα μπουρεκάκια με κουβερτουρα ως γέμιση.

έγιναν θεϊκά! σαν κρουασάν, αλλά στο τραγανό τους! εξαφανίστηκαν σε μια ώρα! έφαγε κ το φεφόπαιδο ένα με κουβερτουρα κ ένα με τυρί.

σήμερα ήρθε το αφεντικό κ περιμένω να με καλέσουν, να ακούσω κ μετά να μιλήσω κ εγώ.

έσπασε η αλυσίδα από το σταυρό μου κ δεν τον φοράω κ δεν νιώθω καθόλου καλά!

κόρες, πείτε ένα πάτερ ημών κ για μένα, αν έχετε χρόνο.

να έχω την αντιμετώπιση που μου αξίζει, τίποτα που δεν δικαιούμαι! αυτό θέλω.

αχ, ακούω στην Γερμανία για γνωστό μας Γερμανό που επειδή τα πήγε πολύ καλά στη δουλειά του του διπλασίασαν το μισθό.

κ σκέφτομαι, εγώ τα πήγα άριστα τους 5 μήνες που περασαν κ που μου άλλαξαν αρμοδιότητες, έφερα πολλά λεφτά, απροσδόκητα καλά για τα αφεντικά μου κ όμως έχω πάνω από το κεφάλι μου όχι την προοπτική του διπλασιασμού του μισθού, όχι το ενδεχόμενο αύξησης, αλλά την απειλή απόλυσης!:-(:confused:

με λίγα λόγια, δεν υπάρχει προοπτική σε αυτή τη δουλειά, αφού δεν υπάρχει λογική στις κινήσεις τους...

Κυριακή απόγευμα πλέον δεν νιώθω μελαγχολικά, αντίθετα νιώθω πιο συγκροτημένη, ξεκούραστη.είμαι περιπτωσάρα, ε;

ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ!

Αχ. ζω μια τραγωδία!!

και εγω εχω τον ιδιο αντρα...

εχω κανει εγω κρεπες και καρμποναρες βραδιατικα....

για σημερα παραδοσιακη φασολαδιτσα, θα βαλω και λιγο λουκανικο μεσα.

καλε κανει πολυ κρυο!!!!

φιλακια σε ολες τι αγαπημενες μου φιλεναδες!!!!

Καλημέρα!!

Καλή εβδομάδα!

Το Σάββατο το μέσημέρι έψησα στο τζάκι πανσετούλες και μπιφτεκάκια και το βράδυ περίμενα φίλους για ουζάκι και έκανα χταποδάκι, γαρίδες σαγανάκι, μπακαλιάρο σκορδαλιά, κολοκυθοκεφτέδες και δεν θυμάμαι τι άλλο...:tongue:

Φυσικά μια από τα ίδια φάγαμε και χθες γιατί περίσσεψαν πολλά!

Για σήμερα γαύρο και μια σαλατούλα και τέλος!

Χαρηκα πάρα πολύ με το Δωράκι!!!! Ελπίζω αυτό να ήταν και τέλος πια!!!

Αννούλα μπιζελάκι; Αντε και για πότε θα γίνει καρπουζάκι χαμπάρι δεν θα πάρουμε!!!!;)

Εviri αν και εντελώς καθυστερημένα χρόνια πολλά!!!

Καλημέρα σε όλες τις μαγείρισσες!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

και εγω εχω τον ιδιο αντρα...

εχω κανει εγω κρεπες και καρμποναρες βραδιατικα....

για σημερα παραδοσιακη φασολαδιτσα, θα βαλω και λιγο λουκανικο μεσα.

καλε κανει πολυ κρυο!!!!

φιλακια σε ολες τι αγαπημενες μου φιλεναδες!!!!

μάκια!

Καλημέρα!!

Καλή εβδομάδα!

Το Σάββατο το μέσημέρι έψησα στο τζάκι πανσετούλες και μπιφτεκάκια και το βράδυ περίμενα φίλους για ουζάκι και έκανα χταποδάκι, γαρίδες σαγανάκι, μπακαλιάρο σκορδαλιά, κολοκυθοκεφτέδες και δεν θυμάμαι τι άλλο...:tongue:

Φυσικά μια από τα ίδια φάγαμε και χθες γιατί περίσσεψαν πολλά!

Για σήμερα γαύρο και μια σαλατούλα και τέλος!

Καλημέρα σε όλες τις μαγείρισσες!

ελένη μου, γούρλωσα ματάκια με τα φαγητά σου!

άξια!

ζήλεψα τζάκι!

καλημερα κοριτσια!σημερα γεμιστα ορφανα με πατατουλες στον φουρνο.ηδη ψηνονται!!!εβιρι χρονια πολλα.....εγω σε ειπα?δεν θυμαμε οχι δεν!

σαλονικιά μου με αρέσει πολύ όταν μιλάς καρντασιώτικα!

σμουτς!

Διαφημίσεις

δεν μπορούμε έλεν να διαθέσουμε πάνω από τα 70 που ήδη πληρώνουμε για παιδικό.

ξεκινάμε κ ομοιό...

πληρώνουμε κ την παιδίατρό μας, φάρμακα, εμβόλια...

έχουμε λαλήσει.

σας φιλώ.

θα ξαναμπω αργότερα.

δεν μπορούμε έλεν να διαθέσουμε πάνω από τα 70 που ήδη πληρώνουμε για παιδικό.

ξεκινάμε κ ομοιό...

πληρώνουμε κ την παιδίατρό μας, φάρμακα, εμβόλια...

έχουμε λαλήσει.

σας φιλώ.

θα ξαναμπω αργότερα.

Οι γιαγιάδες δεν μπορούν να καλύψουν το ποσό του παιδικού;

Γιατί είναι κρίμα ρε γμτ να το σταματήσεις.... Τι θα κάνει μέσα στο σπίτι; Θα λαλήσει το παιδάκι...

4Suap3.png

μάκια!

σαλονικιά μου με αρέσει πολύ όταν μιλάς καρντασιώτικα!

σμουτς!

αμα σε φτιανω μανα μου να τα λεω συχνα χαχαχαα αλλα οταν τα διαβαζεις να σου ρχετε και αυτη η εικονα στο μυαλο ναι για!images?q=tbn:ANd9GcSf_ZYQ2puHx_vg7YwW7THE0DjZGXvtpLvWgt5ldPEE6f-2qdOMNoOPJ7OEGQ

921477wc2fyvv2y2.gif

εντέξει υπάρχουν κ αυτοί, αυτό δεν μας δικαιολογεί, όταν απομακρυνόμαστε από την εκκλησία.

Συμφωνω.....

Το φεφόπαιδο είναι απύρετο, αλλά τραβάει ζόρι, δακρύζουν τα ματάκια της κ βγάζει πού κ πού πύον-τσίμπλα.Περαστικουλια μωλεεεε.

πολύ μύξα, ο φέφος την λέει μύξαμπελ!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

βγάζει συνέχεια τα παντοφλάκια, καλτσάκια κ θέλει να πατάει στο μαρμαρο, όχι στα χαλιά!:mad:

είναι αυτό ένδειξη αλλεργίας; έτσι διάβασα κ μου είπαν...:confused:Ναι;εγω πρωτη φορα το ακουω παντως....

κατά τα άλλα περάσαμε όμορφα, αγκαλιές, φιλάκια, χαδάκια!Τι καλα....

έκανα ραβανί, έδωσα κ στα πεθερικά που πήραν το πρωί το παιδί, έκανα κ μπουρεκάκια με τυρί (κ από αυτά τους έδωσα), κ για το 2ο ταψί ο αδερφός του περιστέρη που είχε επίσης λιγούρες χθες απόγευμα ζήτησε κατι γλυκό με πολύ παράπονο κ έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω τα μπουρεκάκια με κουβερτουρα ως γέμιση.Μαρη συμπεθερα,παντου εδωσες ραβανι και μπουρεκακια.......εμενα τιποτα;Τον γαμπρουλη σου δεν τον σκεφτηκες καθολου μαρηηηη;

Για βαλε συνταγη για τα μπουρεκακια...τυρενια και μη.......

έγιναν θεϊκά! σαν κρουασάν, αλλά στο τραγανό τους! εξαφανίστηκαν σε μια ώρα! έφαγε κ το φεφόπαιδο ένα με κουβερτουρα κ ένα με τυρί.

σήμερα ήρθε το αφεντικό κ περιμένω να με καλέσουν, να ακούσω κ μετά να μιλήσω κ εγώ.Πες τα οπως εσυ ξερεις!

έσπασε η αλυσίδα από το σταυρό μου κ δεν τον φοράω κ δεν νιώθω καθόλου καλά!Να τον φτιαξεις...κι εγω δεν μπορω χωρις το σταυρο μου.

Στην Συσα φορας σταυρο;Εγω φοβαμαι να του τον φορεσω συνεχεια....και κυριως στον υπνο του.....μη μου πνιγει.....

κόρες, πείτε ένα πάτερ ημών κ για μένα, αν έχετε χρόνο.Το ειπα ηδη.....ευχομαι ολα να πανε οπως θελεις εσυ.

να έχω την αντιμετώπιση που μου αξίζει, τίποτα που δεν δικαιούμαι! αυτό θέλω.Μακαρι λοιπον να την εχεις.

αχ, ακούω στην Γερμανία για γνωστό μας Γερμανό που επειδή τα πήγε πολύ καλά στη δουλειά του του διπλασίασαν το μισθό.

κ σκέφτομαι, εγώ τα πήγα άριστα τους 5 μήνες που περασαν κ που μου άλλαξαν αρμοδιότητες, έφερα πολλά λεφτά, απροσδόκητα καλά για τα αφεντικά μου κ όμως έχω πάνω από το κεφάλι μου όχι την προοπτική του διπλασιασμού του μισθού, όχι το ενδεχόμενο αύξησης, αλλά την απειλή απόλυσης!:-(:confused: Ελλας το μεγαλείο σου :(:confused::confused::confused::confused:

με λίγα λόγια, δεν υπάρχει προοπτική σε αυτή τη δουλειά, αφού δεν υπάρχει λογική στις κινήσεις τους...

Κυριακή απόγευμα πλέον δεν νιώθω μελαγχολικά, αντίθετα νιώθω πιο συγκροτημένη, ξεκούραστη.είμαι περιπτωσάρα, ε;

Ουτε εμενα με μελαγχολει πλεον.........

ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ!

Αυτο με το πουλακι της μικρης......με αφησε ετσι :shock: οταν το διαβασα.

ΝΤΡΟΠΗ να μιλανε ετσι στα παιδια...να πας και να κανεις θεμα.Μην το αφησεις ετσι,Φεφι.......

Εξαλη εγινα..........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....ειναι και νηπιαγωγοι...σα δεν ντρεπονται.

Καλημέρα!!

Καλή εβδομάδα!

Το Σάββατο το μέσημέρι έψησα στο τζάκι πανσετούλες και μπιφτεκάκια και το βράδυ περίμενα φίλους για ουζάκι και έκανα χταποδάκι, γαρίδες σαγανάκι, μπακαλιάρο σκορδαλιά, κολοκυθοκεφτέδες και δεν θυμάμαι τι άλλο...:tongue:Ελα ρε φιλεναδα....τι μου κανεις πουρνο πουρνο.......

Χαρηκα πάρα πολύ με το Δωράκι!!!! Ελπίζω αυτό να ήταν και τέλος πια!!!

ΑΜΗΝ!!!!!!

Καλημερα.

Σημερα εχουμε πολυ κρυο........

Εχουμε ενα καναρινακι το οποιο το ειχαμε παντα εξω....σημερα ομως το λυπηθηκα και το πηρα μεσα.....πολυ κρυο....θα ψοφούσε το καημενουλη...

Και ενω ηταν πολυ ησυχο....οταν εβαλα τα ζουζουνια να δει ο θησαυρος μου σε ντ β τν και ακουσε τραγουδακια....αρχισε κι αυτο να τραγουδαει.......μιλαμε για πολυ κελάηδημα παρολο που ηταν σε αλλο χορο. :-D:grin::-D

Σημερα θα φαμε οτι περισσευμα εχουμε και θα ψησω και λουκανικα απο το χωριο μας.

Ο θησαυρος θα φαει κοτοπουλακι με τραχανουλη σουπιτσα.

Εγω ειμαι για αποσυρση....

αρχισε ο πονοδοντος.....πονα και η μεση μου....

λες και δεν μου εφτανε το κρυολόγημα....:rolleyes: ολα μαζι.

Αλλα ΔΟΞΑ να χει Ο ΘΕΟΥΛΗΣ,αφου ειναι καλα το θησαυρακι μου....ολα τα αλλα ειναι τιποτα.....;)

Υ.Σ. Χρωσταω μια συνταγη....δεν το ξεχασα....περιμενω τον αγαπακο μου να ασχοληθει με θησαυρουλη και να εχω τον χρονο να δω τα βιβλια μου.....!Το απογευμα θα την βαλω...!!!!

Σας φιλω

Α,τωρα που το θυμηθηκα...το κρυολογιμα κολλαει;Υπαρχει δλδ περιπτωση να περασει στο παιδι;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...