Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Δωράκι μου δεν ξέρεις με πόση ανυπομονησία περίμενα να δω μήνυμά σου...

Τέλος καλό, όλα καλά κούκλα μου!!

Ταλαιπωρήθηκε το μικράκι σου, αλλά Δόξα τω Θεώ το αποτέλεσμα έβαλε τέλος στις αγωνίες σας!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ τόσο μα τόσο πολύ

Σιδερένιο να είναι πάντα το λουλουδάκι σου και τα παιδάκια όλου του κόσμου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

μπράβο Δώρα! αυτά είναι νέα. σιδερένιος ο γαμπρούλης μου. τελικά είμαι γουρλού, όπως λες ή όπως λέω εγώ οι προσευχές μου ακούγονται!

καλό βράδυ κορίτσια.

είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες σωματικά, ψυχολογικά, αλλα αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

είμαστε με πυρετούλη, ξεκινήσαμε αντιβίωση...

στη δουλειά όλα παίζονται...θα μάθω την Δευτέρα, ελπίζω.

κ άλλα χαριτωμένα...

γενικώς τα νεύρα μου δεν είναι καλά.

χρειάζομαι αποσυμπίεση!

περιστέρη κ ο φέφος είναι γκατζετάκιας.....

μου άρεσε το σίλβερ αλέρτ!

κάντυ σου τα έλεγα για τον Νικόλα. μπράβο το μανάρι μου!

ζωπυρούλα μια χαρά είναι κ η ντοματόσουπα.

Λιτσάκι, σε νιώθω!!!!!!!!!δεν φαντάζεσαι πόσο!

ρούλα, άννια, σμαρτάκι, κάγκλυ, φαίη, αφροδιτούλα, αγγελίνα, αγγελική, σε όλες φιλάκια κ ευχές για καλό ξημέρωμα!

Να 'μαι πάλι...

Εφτιαξα την ψαρόσουπα του μπούλη μου με βακαλάο.Για να δούμε, αν θα την φάει...Τόσο καιρό δεν του δίναμε γιατί ο περιστέρης είχε μια πληροφορία ότι οι ιχθυοπώλεις της περιοχής πολλές φορές αγοράζουν κατεψυγμένα και τα αποψύχουν!!!Κια η πληροφορία στηρίζεται σε βεβαιότητα και όχι φήμη!!

Επιασε στο τέλος έναν και του έκανε εξήγηση στα ίσια:θέλω να με προμηθεύσεις φρέσκο ψάρι για το μωρό.Κι όντως ήταν φρεσκότατο αυτό που πήρε σήμερα, αφού τηλεφώνησε πρωί πρωί να κάνει παραγγελία, γιατί δοκίμασα όλα αυτά που εχω ακούσει για το τσεκάρισμα της φρεσκότητας του ψαριού.

Ο περιστέρης είναι πολύ...Τούρκος με το θέμα της διατροφής του παιδιού!Εντάξει δεν έχει κι άδικο, αλλά υπερβάλλει ώρες ώρες...

Του δίνουμε μόνο βιολογικά τρόφιμα, έχουμε και το γιατρό μας που είναι συντηρητικός στο θέμα της διατροφής(και καλά κάνει με τόσα που ακούμε για παιδικές χοληστερίνες και διαβήτη)

Αλλά εμείς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο!Εχουμε κότες αλανιάρες και αγοράζουμε στο παιδί βιολογικό κοτόπουλο, γιατί ο περιστέρης σκούζει ότι είναι ελεγμένο.

Και τρώω φρίκη!Σε λίγο θα πάρω τις κότες στο διαμερισμα, να τις έχω στα ώπα ώπα, να αποκτήσουν πεντιγκρί, μήπως κάνουμε και καμιά οικονομια.

Γιατί και αυγό θα το αγοράζουμε, λέει ο περιστέρης!

Οχι, πείτε μου, δεν είναι σχιζοφρενής;

Πάλι καλά που δεχεται να δίνουμε στο παιδί, όταν υπάρχουν, δικά μας λαχανικά που δεν έχουν ιχνος φαρμάκων

:-):-):-):-)χαχα!!!και εμεις τα καναμε αυτα μεχρι τους 13-14 μηνες. μετα τα κοψαμε!!!

Καλησπερα σας.

Πριν απο λιγο γυρισαμε απο το νοσοκομειο.

Ταλαιπωρηθηκε παααααααααααααααααααααααααρα πολυ ο θησαυρουλης μου...

Πηρε γενικη αναισθησια.

τον τσιμπισανε 2 φορες να του παρουν αιμα και να του βαλουν πεταλουδα...

Του δωσανε 750 μλ νερο με καθαρτικο να πιει....:shock::shock::shock::shock:(ευτυχως,παρα τις αναγουλες...τον καταφερα να το πιει κουταλακι-κουταλακι...)

Του κανανε 2 κλύσματα σε κατι τεραστιες συριγγες.......

Ηταν μονο με σουπες,χωρις γαλα-ψωμια-και στερεες τροφες γενικα.

Και το πρωι στις 10:09 τον πηρανε για ορθοσκοπιση...

που στην πορεια εγινε κολονοσκοπιση.......

και απο 20 λεπτα που μας ειπε ο γιατρος,εκανε μεσα 50......λεπτα...

Περιμεναμε τον γιατρο 3 ωρες για μας ενημερωσει...(Και του τα ψαλαμε λιγακι..-.Αν και ειναι υπεροχος γιατρος και ανθρωπος-...)

ΑΛΛΑ......

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!

Τελικα οι ραγαδες ειχαν σχεδων κλεισει...και δεν αιμοραγουσε απο αυτο....

πολυποδες ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....(ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.....)

Και του κανανε κολονοσκοπιση για δουνε πιο ψηλα τι γινετε.....

οπου και βρηκε μια φλεγμονή........

αυτη μας κανει τις αιμοραγικες κενωσεις!!!!!!!!!

Ευτυχως οοοοοολα καλα!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Επιτελους χαμογελαω.........

Να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΟΥΛΑ ΜΑΣ....

Να ειναι παντα γερη κ ευτυχισμενη με την οικογενεια της

Φιλακια καλη μου..........

Φιλακια σε ολες κοριτσακια....

Θα ηθελα να σχολιασω οτι γραψατε αλλα,το θησαυρακι μου θελει λαλατακι και νανακια.

Αυριο θα ειμαι στην διαθεση σας.....γιατι δεν ξερω αν το καταλαβατε....

αλλα.....

ΓΥΡΙΣΑ!!!!!!!!!!!;);););)

μπραβο δωρακι μου. παρα πολυ ομορφα τα νεα σου. :-):smile::-):smile::-)τελος καλο, ολα καλα. αντε να ξεκουραστειτε τωρα απο ολη αυτη την ταλαιπωρια.κριμα το καρδουλακι σου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας.

Πριν απο λιγο γυρισαμε απο το νοσοκομειο.

Ταλαιπωρηθηκε παααααααααααααααααααααααααρα πολυ ο θησαυρουλης μου...

Πηρε γενικη αναισθησια.

τον τσιμπισανε 2 φορες να του παρουν αιμα και να του βαλουν πεταλουδα...

Του δωσανε 750 μλ νερο με καθαρτικο να πιει....:shock::shock::shock::shock:(ευτυχως,παρα τις αναγουλες...τον καταφερα να το πιει κουταλακι-κουταλακι...)

Του κανανε 2 κλύσματα σε κατι τεραστιες συριγγες.......

Ηταν μονο με σουπες,χωρις γαλα-ψωμια-και στερεες τροφες γενικα.

Και το πρωι στις 10:09 τον πηρανε για ορθοσκοπιση...

που στην πορεια εγινε κολονοσκοπιση.......

και απο 20 λεπτα που μας ειπε ο γιατρος,εκανε μεσα 50......λεπτα...

Περιμεναμε τον γιατρο 3 ωρες για μας ενημερωσει...(Και του τα ψαλαμε λιγακι..-.Αν και ειναι υπεροχος γιατρος και ανθρωπος-...)

ΑΛΛΑ......

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!

Τελικα οι ραγαδες ειχαν σχεδων κλεισει...και δεν αιμοραγουσε απο αυτο....

πολυποδες ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....(ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.....)

Και του κανανε κολονοσκοπιση για δουνε πιο ψηλα τι γινετε.....

οπου και βρηκε μια φλεγμονή........

αυτη μας κανει τις αιμοραγικες κενωσεις!!!!!!!!!

Ευτυχως οοοοοολα καλα!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Επιτελους χαμογελαω.........

Να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΟΥΛΑ ΜΑΣ....

Να ειναι παντα γερη κ ευτυχισμενη με την οικογενεια της

Φιλακια καλη μου..........

Φιλακια σε ολες κοριτσακια....

Θα ηθελα να σχολιασω οτι γραψατε αλλα,το θησαυρακι μου θελει λαλατακι και νανακια.

Αυριο θα ειμαι στην διαθεση σας.....γιατι δεν ξερω αν το καταλαβατε....

αλλα.....

ΓΥΡΙΣΑ!!!!!!!!!!!;);););)

Σιδερένιος να είναι ο μικρούλης, υπέροχα τα νέα σου. Να εχετε μόνο χαρές απο δω και πέρα!!!

μπράβο Δώρα! αυτά είναι νέα. σιδερένιος ο γαμπρούλης μου. τελικά είμαι γουρλού, όπως λες ή όπως λέω εγώ οι προσευχές μου ακούγονται!

καλό βράδυ κορίτσια.

είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες σωματικά, ψυχολογικά, αλλα αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

είμαστε με πυρετούλη, ξεκινήσαμε αντιβίωση...

Περαστικά στη Σύσα να περάσει γρήγορα

στη δουλειά όλα παίζονται...θα μάθω την Δευτέρα, ελπίζω.

Καλά νέα να μάθεις τη Δευτέρα

κ άλλα χαριτωμένα...

γενικώς τα νεύρα μου δεν είναι καλά.

χρειάζομαι αποσυμπίεση!

Εύχομαι το σ/κ να σε αποσυμπιέσει!!!

περιστέρη κ ο φέφος είναι γκατζετάκιας.....

μου άρεσε το σίλβερ αλέρτ!

κάντυ σου τα έλεγα για τον Νικόλα. μπράβο το μανάρι μου!

ζωπυρούλα μια χαρά είναι κ η ντοματόσουπα.

Λιτσάκι, σε νιώθω!!!!!!!!!δεν φαντάζεσαι πόσο!

ρούλα, άννια, σμαρτάκι, κάγκλυ, φαίη, αφροδιτούλα, αγγελίνα, αγγελική, σε όλες φιλάκια κ ευχές για καλό ξημέρωμα!

Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια και καλό σ/κ να έχουμε...

st5Bp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα...δεν προλαβα καθολου να σας γραψω σημερα. απο το πρωι δουλειες.!!!κοσμος ερχεται να δει τη μαμα μου, οποτε φτιαξε καφε, γλυκο, κλπ, και ετσι περασε η μερα. απο φαγητο εφτιαξα φακες σημερα. και ενα ωραιο γλυκο που θα σας βαλω την συνταγη απο βδομαδα. ειναι πολυ ωραιο και αξιζει να το δοκιμασετε.θα ηθελα και εγω τη συνταγη του κεικ μπανανα.

φεφη περαστικα σας γλυκια μου. ρουλακι πολυχρονη και ευτυχισμενη, να χαιρεσαι την οικογενεια σου. αυριο θα φτιαξω μακαρονια με κιμα.εχω να βαλω και πληντηρια 2-3. αυτα απο μενα.

Λιτσα, άννια , κάγκλυ, αγγελίνα,ρούλα αγγελική, φεφη,σμαρτάκι και στις υπολοιπες κοπελες(σορυ αν ξεχναω καποια, ειναι και περσμενη η ωρα), καλο βραδυ...

Να 'μαι πάλι κι εγώ, περασμένη ώρα...Είμαι πτώμα και κλείνουν τα μάτια μου, αλλά μπήκα να σας πω μια καληνύχτα..

fefi περαστικά στην ανηψούλα μου και καλή δύναμη

αφροδίτη να το γράψεις το γλυκό

δωράκι περιμένω το κέικ!!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια...

Θα τα πούμε πάλι από Δευτέρα, μιας κι αύριο είπαμε να πάμε στο χωριό μας μια βόλτα...διαρκείας

Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα κι όσο σκέφτομαι τι δουλειές έχω να κάνω αύριο πρωί πρωί...

καλημερααααααα!!!Δωρα μπραβοοοοοοοοοο για τα υπεροχα νεαααααααα σας!!!μωρε εχεις παιδι μαλαμα κ ναι ειναι ενα θαυματακι ο μικρος Ραφαηλακος!!!!!αχ φιλη μου συγκινουμε με οτι περνατε αλλα ευτυχως ολα καλα!!!!!!!

σημερα θα φαμε κρεατοσουπα στην μανουλα,φιλια σε ολες!

υ.σ. βρε ατιμες σιγα σιγα με τα γλυκα,υποφερω λεμε χιχιχιχι!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Αννα γιναμε αρακακι!!!!!!!!!!

αχ βρε χαζο τι μου θυμιζεις....

για σημερα θα μαγειρεψει η γειτονισσα ψαροσουπα, μιαμ-μιαμ...

χαχαχαχα ναι ναι αρακακι λαχταριστο!!!!!!ξερω ξερω τι σου θυμιζω κ ευχομαι να στα θυμισω ολα ενα ενα τα σταδια μεχρι κ το καρπουζι χοχοχοχο!!!!!αχ ρε κοριτσακι το θαυματακι σου ειναι η καλυτερη ελπιδα πως θα πανε ολα καλα κ με εμενα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

9892a30fbd.png

ασε τι βλακειες, τον Ιουνιο θα τσιμπαμε λαχταριστο καρπουζακι!!!!

Ολα θα πανε καλα και μακαρι να κανεις ενα μωρο ηυσχο και ηρεμο σαν το δικο μου..

και πανεμορφο, φυσικα, κουκουβα-κουκουβα!!!

Ασε που νομιζω οτι εχεις κοριτσακι...

Ολα θα πανε τελεια, εμας μας εχουν βρει τα ασχημα και τωρα πρεπει ο θεουλης να μας ανταμειψει για την υπομονη που καναμε...

Αντε βρε συγκινουμε....

γεια σας κοριτσοπουλα...τι κανετε?κοριτσια βαψαμε το σπιτι και δεν σας διαβασα καθολου...ξεπαγιασαμε.εχει παρα παρα πολυ κρυο.το πρωι ειχε -1.αν ειναι δυνατον.αληθεια στολισε καμια?εδω ξεκινησαν να στολιζουν τα μπαλκονια:D:Dφεφι τι κουκλαρα ειναι αυτη?θελω να της τσιμπισω τα μαγουλακια.ολο ναζι...αχου το το μικρουλι..ειδικα αυτα τα μπουτακια της:lol::lol:σημερα εχει παστιτσιο.και το απογευμα πριν νυχτωσει εχει εξορμηση στα χωραφια...θα παω να μαζεψω χορτα.εβρεξε και γεμισαν τα χωραφια....θα μπω μετα να σας διαβασω.φιλια σε ολες

ασε τι βλακειες, τον Ιουνιο θα τσιμπαμε λαχταριστο καρπουζακι!!!!

Ολα θα πανε καλα και μακαρι να κανεις ενα μωρο ηυσχο και ηρεμο σαν το δικο μου..

και πανεμορφο, φυσικα, κουκουβα-κουκουβα!!!

Ασε που νομιζω οτι εχεις κοριτσακι...

Ολα θα πανε τελεια, εμας μας εχουν βρει τα ασχημα και τωρα πρεπει ο θεουλης να μας ανταμειψει για την υπομονη που καναμε...

Αντε βρε συγκινουμε....

ναι ε για κοριτσακι το νομιζεις?αν κ δεν με νοιαζει γερο να ναι εννοειται,αν ειναι κ κοριτσακι θα ναι σαν επιτελους μπηκαν τα πραγματα στιη θεση τους!βρε γερο να ναι κ ας κατουραει κ ορθιο χιχιχιχιχι!!!!!!

παω να ετοιμαστω για φαγητακι στην μανουλα,φιλακιααααα πολλα σε ολες!!!

9892a30fbd.png

καλησπερα κοριτσια δεν διαβασα τπτ και παλι συγνωμη,0χρονος γμτ.ομως να πω τι εκανα σημερα η χτεσινη κοτοσουπα και φασολια στον φουρνο πλακι.ο καιρος ακρος χειμωνιατικος κ μυριζει χιονι τρελαινομαι πολυ με αρεσει.καλομεσσημερι τα λεμεεεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...