Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

αδερφούλα καλή αρχή στο ψάρι. από λίγο κάθε φορά.

με τί ψάρι θα ξεκινήσετε;

εμείς έχουμε μια δυσανεξία στο ψάρι κ δεν το δίνουμε.

το έτρωγε με ενθουσιασμό, αλλά μετά είχαμε ντράβαλα!!!!!!!

αργότερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

περιστερακι καλη αρχη με το ψαρι,συνηθως με μπακαλιαρακι ή γλωσσα ξεκιναν τα μκρουλια,αντε να μαθαινουμε κ εμεις!ξεχασα να σας πω σημερα αλλαξαμε μηνα κ μπηκαμε στον 2ο,μεγαλωνουμεεεεεε!!!!

Φεφη η καημενη δεν το μπορει ε,ε κ σε αυτο μοιαζουμε,κ εμενα με επιαναν τσιρλες κ τελικα η μαμα μου δοκιμασε αντι σουπα να μου τα ψηνει κ τα δεχομουν καλυτερα!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Φεφούλα, Μαράκι και Αννούλα σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Χρωστάω γλυκάκι αλλά ελληνικό όχι γερμανικό. Εδώ οι αγλύκατοι έχουν χάλια γλυκά. Μέχρι τώρα όσα δοκίμασα δεν είναι γλυκά, είναι ουδέτερες τροφές με υποψία ζάχαρης.

εμετούλη κάνει Αννούλα.

έτρωγε ψαροσουπίτσα με φρέσκο μπακαλιαράκι, το έτρωγε με χαρά, έπεφτε για ύπνο κ ξυπνούσε για εμετό! χάλια μαύρα!

λες να της τα ψήνω; έξυπνη η κυρία Ειρήνη. το έχει το όνομα! κ η μάνα μου Ειρήνη!

με το καλό να φτάσετε στην ΠΗΤ! ΑΧ Αννούλα τί καλά!

είχες νέα από την Δώρα;

Φεφούλα, Μαράκι και Αννούλα σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Χρωστάω γλυκάκι αλλά ελληνικό όχι γερμανικό. Εδώ οι αγλύκατοι έχουν χάλια γλυκά. Μέχρι τώρα όσα δοκίμασα δεν είναι γλυκά, είναι ουδέτερες τροφές με υποψία ζάχαρης.

κοιτα να ειναι λαιτ γλυκο,προσεχουμε κ το ζαγχαρο μας χιχιχιχι!!!!

εμετούλη κάνει Αννούλα.

έτρωγε ψαροσουπίτσα με φρέσκο μπακαλιαράκι, το έτρωγε με χαρά, έπεφτε για ύπνο κ ξυπνούσε για εμετό! χάλια μαύρα!

λες να της τα ψήνω; έξυπνη η κυρία Ειρήνη. το έχει το όνομα! κ η μάνα μου Ειρήνη!

με το καλό να φτάσετε στην ΠΗΤ! ΑΧ Αννούλα τί καλά!

είχες νέα από την Δώρα;

ε καλα η κ.Ειρηνη μεγαλωμενη σε ψαροχωρι ηταν δυνατον να μην βρει τροπο να με ταιζει ψαρακι χιχιχιχι!δεν ειχα νεα,θα της στειλω μηνυμα αργοτερα!

σας φιλω παω για εξετασεις!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

μάκια σε όλες. έχω δουλειά!

τα λέμε αργότερα.

σήμερα ξεκίνησα με νεύρα στη δουλειά.

μέχρι που ύψωσα κ φωνή άθελά μου στον διευθυντή, ζητώντας κάτι αυτονόητα δίκαιο, αλλά που μου την είχε δώσει λόγω άνισης μεταχείρισης.

μου την είπε κ στάνιαρα.

άντε τώρα να τρέξω τις υποθέσεις μου.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια

Ρούλα χρόνια πολλά ότι επιθυμείς να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Εγω σήμερα δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω για την ώρα πίνω καφέ και το σκέφτομαι.

Φιλάκια

st5Bp2.png

Καλημέρα !!!

Ρούλα μας, Ρουλάκι μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!! Να σε χαίρεται η όμορφη φαμίλια σου !!!!

Πω πω δεν τα πάω καλά με τα υποκοριστικά... Ρούλα από Νεκταρία !!! Κι έχεις τόσο όμορφο όνομα !!! Μα τί στο καλό παθαίνετε όλες σας και πάτε και τα κουρεύετε τα ονόματα ?????

Χθες που λέτε φυσικά και δεν προλάβαινα να μαγειρέψω αφού πήγαμε και για λογοθεραπεία... οπότε φάγαμε χόρτα με τόνο και ντάκο !!!! Ο άντρας μου θα το θυμάται και θα έχει να το λέει ότι έφαγε τόνο κονσέρβα για πολλά χρόνια .... σχεδόν με λυπήθηκε , μου έλεγε όλη την ώρα "Πω πω βρε γυναίκα πώς το τρως αυτό το πράγμα ????" γιατί βλέπετε, για λόγους οικονομίας, πάω και παίρνω τον τόνο σε νερό γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ και όχι από τον άλλο τον ακριβό σε εκείνο το ωραίο ροζ/σομόν κονσεβοκουτάκι... :cool: ναι, και η αλήθεια είναι πως μοιάζει λίγο με άχυρο...

χα χα δεν πειράζει ! Να εκτιμήσει και την μαγειρική μου !

Για σήμερα βέβαια έβαλα φασόλια να μουλιάζουν... πω πω πάει γάντι με τον καιρό !!! :wink:

Δώρα,

Πού είσαι ??? Περιμένουμε νέα !!!

Φιλιά σε όλες !!

Διαφημίσεις

Να 'μαι πάλι...

Εφτιαξα την ψαρόσουπα του μπούλη μου με βακαλάο.Για να δούμε, αν θα την φάει...Τόσο καιρό δεν του δίναμε γιατί ο περιστέρης είχε μια πληροφορία ότι οι ιχθυοπώλεις της περιοχής πολλές φορές αγοράζουν κατεψυγμένα και τα αποψύχουν!!!Κια η πληροφορία στηρίζεται σε βεβαιότητα και όχι φήμη!!

Επιασε στο τέλος έναν και του έκανε εξήγηση στα ίσια:θέλω να με προμηθεύσεις φρέσκο ψάρι για το μωρό.Κι όντως ήταν φρεσκότατο αυτό που πήρε σήμερα, αφού τηλεφώνησε πρωί πρωί να κάνει παραγγελία, γιατί δοκίμασα όλα αυτά που εχω ακούσει για το τσεκάρισμα της φρεσκότητας του ψαριού.

Ο περιστέρης είναι πολύ...Τούρκος με το θέμα της διατροφής του παιδιού!Εντάξει δεν έχει κι άδικο, αλλά υπερβάλλει ώρες ώρες...

Του δίνουμε μόνο βιολογικά τρόφιμα, έχουμε και το γιατρό μας που είναι συντηρητικός στο θέμα της διατροφής(και καλά κάνει με τόσα που ακούμε για παιδικές χοληστερίνες και διαβήτη)

Αλλά εμείς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο!Εχουμε κότες αλανιάρες και αγοράζουμε στο παιδί βιολογικό κοτόπουλο, γιατί ο περιστέρης σκούζει ότι είναι ελεγμένο.

Και τρώω φρίκη!Σε λίγο θα πάρω τις κότες στο διαμερισμα, να τις έχω στα ώπα ώπα, να αποκτήσουν πεντιγκρί, μήπως κάνουμε και καμιά οικονομια.

Γιατί και αυγό θα το αγοράζουμε, λέει ο περιστέρης!

Οχι, πείτε μου, δεν είναι σχιζοφρενής;

Πάλι καλά που δεχεται να δίνουμε στο παιδί, όταν υπάρχουν, δικά μας λαχανικά που δεν έχουν ιχνος φαρμάκων

Εφτιαξα και τις μελιτζάνες στο φούρνο με τυράκι...

Πρέπει να ξεβάψω και τη μούρη μου, γιατί με έπιασε χθες η προκοπή να σουλουπωθώ πριν πάω για δουλειά και δεν είχα κουράγιο μετά να ξεβαφτώ.Μου έχωνε και το δάχτυλο στο μάτι ο μικρός, είμαι σαν τον Αλις Κούπερ!(πού τον θυμήθηκα αυτόν τώρα...)

Για μένα το μαγείρεμα είναι, μετά το μεγάλωμα του μωρού, το πιο δημιουργικό πράγμα που κάνω.Αλλά όντως θέλει χρόνο.Πολλές φορές όταν φτιάχνω κάτι υπό πίεση, δεν βγαίνει της προκοπής.Οπως σήμερα οι μελιτζάνες!

Ο μικρός λύσαξε όλο το πρωί...Θέλει αγκαλιά, κουβεντα, γούτσου-γούτσου...

Ειστε ηρωίδες όσες δουλεύετε τρελά ωράρια και προλαβαίνετε να κάνετε πράγματα!!

Ειμαι κυριολεκτικά εξουθενωμένη το τελευταίο δεκάμηνο...

Ενώ δούλευα μέχρι μια βδομάδα πριν τη γέννα, επέστρεψα στη δουλειά είκοσι ημερών λεχώνα!!Μην φανταστείτε ότι έσκαβα κιόλας, ιδιαίτερα μαθήματα έκανα, αλλά για μένα ήταν εξοντωτικό...Αϋπνη, ταλαίπωρη, αγχώδης πολύ με όλα τα θέματα που αφορούσαν το μωρό, να βγάζω και ανά δύωρο-τρίωρο γάλα με το θήλαστρο!!Επί εννέα σχεδόν μήνες...Αφού και τη δουλειά την είχα προγραμματίσει έτσι ώστε να προλαβαίνω και τις αντλήσεις!Τώρα τα μαθήματα λόγω κρίσης έχουν συρρικνωθεί και στο τέλος θα γίνω κατά αποκλειστικότητα μια χαρωπή νοικοκυρά...

Σας ζάλισα!!Αλλά είπα να γράψω το κατιτίς μου για να γνωριστούμε καλύτερα.

Περιστεράκι όταν τις βάλεις στο διαμέρισμα να τους κάνεις και μπωτέ. Μανικιούρ, πεντικιούρ, μάσκα κοτίσιου προσώπου, κομμωτήριο και να τους βάλεις και κοσμήματα με πέρλες, σαν αυτές που βλέπουμε στα κινούμενα σχέδια.

Περιστεράκι όταν τις βάλεις στο διαμέρισμα να τους κάνεις και μπωτέ. Μανικιούρ, πεντικιούρ, μάσκα κοτίσιου προσώπου, κομμωτήριο και να τους βάλεις και κοσμήματα με πέρλες, σαν αυτές που βλέπουμε στα κινούμενα σχέδια.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό έχω υπόψη μου να κάνω!!!

Να ΄σαι καλά, από χθες το βράδυ με κάνεις και γελάω...

κάντυ μου πώς τα πήγατε χθες στη λογοθεραπεία;

εγώ παίρνω τράτα κ είναι πεντανόστιμος κ ελληνικής επιχείρησης, νομίζω δηλαδή. είτε νερού είτε με ελαιόλαδο είναι τέλειος. χθες συγκεκριμένα για βράδυ φάγαμε από μια σαλατάρα ο καθένας, εγώ κ ο φέφος.

το φεφόπαιδο μας έχει μάθει κ λέει τόνο! της έχω δώσει λιγάκι, ίσα να δοκιμάσει κ της αρέσει. αλλά δεν το ξαναέκανα, γιατί είναι κονσέρβα, γιατί το φρέσκο ψάρι δεν το αντέχει, πώς αντέχει το κονσερβοκούτι;

βάζω διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι, μπεήκον, κασέρι, λάχανο, μαϊδανό, ντομάτα, αγγούρι, μαγιονέζα ή λάδι, φρυγανιά κομμάτια...γενικά αυτή η τονοσαλάτα προσφερεται για έμπνευση!

περιστεράκι γι 'αυτό είπες χθες ότι είχες δουλειά το μεσημέρι;

μου άρεσε που μας έγραψες για σένα!

μπράβο σου για το θηλασμό! άξια μανούλα!

λιγάκι όσο πατάει ο ελέφαντας είναι υπερβολικός ο περιστέρης κ λιγάκι επίσης όσο πατάει ο ρινόκερος μου θυμίζει τον φέφο σε θέματα που αφορούν το φεφόπαιδο.

το καλό είναι ότι με το θέμα διατροφή παιδιού ασχολούμαι πλέον αποκλειστικά εγώ. αλλιώς δεν ξημερώναμε αν τον άκουγα.

τους πρώτους μήνες που θήλαζα μου τα έπρηξε ...τα συκώτια ντε! με τις παρεμβάσεις του, όχι αυτοβούλως, είχε υποβολέα!

μετά που στάνιαρε, με άφησε να παίξω μόνη μου μπάλα σε αυτό το πεδίο.

σε άλλα θέματα μη κρυώσει, μην κολλήσει από κάποιον που τόλμησε να φτερνιστεί, να βήξει...άστα βράστα!

για να μην πω για πιπίλες, μπιμπερό κ άλλα...μόνος του έψαχνε ίντερνετ σε αγγλικά σαητ κ μου ανακοίνωνε τις αποφάσεις του.

χθες μου ανακοίνωσε ότι θέλει να πάμε σε ομοιοπαθητικό για το κορτσάκι μας. ενώ πριν που το είχα προτείνει εγώ έβρισκε προφάσεις να μην πάμε.

έκλεισα το ραντεβού για επόμενη εβδομαδα κ βλέπουμε. μόνο μην αρχίσει να τον ειρωνεύεται γιατί δεν θα το αντέξω!

έβαλε το χεράκι της κ η πεθερά μου στην απόφασή του.

τελικά αυτή τη γυναίκα μπορώ να την αξιοποιήσω κ με άλλους τρόπους. το κουμπί της δεν έχω βρει γμτ! έχει;

εκτός κ αν η κουβέντα που είχαμε κάνει οι δυο γυναίκες τελευταία βοήθησε! μακάρι!

μακάρι να ξαναγίνει η σχέση μας όπως τον πρώτο καιρό! πόσο μου έχει λείψει!!!

όπως καταλάβατε, μονολογώ!!!!!!!

θέλω να πάω σπίτι μου τώρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...