Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

κουφετακι καλημερα.μην ανησυχεις και θα ερθει και απο εκει το χιονακι:D

μολις ηρθαν τα ξυλα για το τζακι μας ωχ!!!κουβαλημα!!!!!στο πα οτι εδω κ δυο χρονια καιμε τζακι για θερμανση?σαν να αρχισα να το συνηθιζω γτ εχει δουλεια!!!!!κομοτινη εχει χιονια?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κι εμεις στο χωριο τζακι καιμε.κομοτηνη οχι αλλα το χωριο μου κατερινη ειναι κοντα στον ολυμπο και μου λεει η μαμα μου οτι το πρωι ειχε ασπρισει...βεβαια δεν ηταν πολυ αλλα εκανε την αρχη:D:D αντε να χειμωνιασει...ξεκινησαν να στολιζουν και βιτρινες.μυριζει χριστουγεννα

κι εμεις στο χωριο τζακι καιμε.κομοτηνη οχι αλλα το χωριο μου κατερινη ειναι κοντα στον ολυμπο και μου λεει η μαμα μου οτι το πρωι ειχε ασπρισει...βεβαια δεν ηταν πολυ αλλα εκανε την αρχη:D:D αντε να χειμωνιασει...ξεκινησαν να στολιζουν και βιτρινες.μυριζει χριστουγεννα

ax!ναι βρε φαιη μου τι ωραια!παω να ξεκινησω τα γιουβαρλακια γτ πρεπει να βοηθησω τον χαμπι μου στο κουβαλημα.εχει κανει πατεντα με ανεβατορι εγω ειμαι κατω βαζω σε καλαθι ξυλα αυτος ξεφορτωνει.....να η γυμναστικη που θελα η φακλανα!!!χαχαχαχχααχ!!!τα λεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Κόρες πολύ καλημέρα !

Δώρα μου,

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις του θησαυρούλη σου... εύχομαι καλά αποτελέσματα (να τελειώσει επιτέλους το άγχος σου) και να είναι το τελευταίο σας τσιμπιματάκι !

Περιμένουμε νέα σας -- εννοείται !

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές ! Πλάκα σας έκανα ! Είμαι ολίγον τί πειραχτήρι ! Επισήμως, εγώ προσωπικά, δεν έχω γιορτάσει ποτέ την ονομαστική μου εορτή, οπότε δεν έχω παράπονο... αλοίμονο !

Λοιπόν, πρόλαβα να δω κάτι ψιλά που γράψατε...

Αχ βρε Περιστεράκι,

Τί μας κάνεις - τί μας κάνεις με όλα αυτά τα ωραία που κάθεσαι και γράφεις... είναι μέρες που θα ήθελα (ειλικρινά) να μην έχω παιδιά, σύζυγο, σπίτι, δουλειές... και να κλειστώ σε μια κουζίνα και να μαγειρεύω απ' όλα όμως και φαγητά και γλυκά !!!! Είναι πολύ καλή ψυχοθεραπεία... μετά, εννοείται ότι θα τους φώναζα όλους να έρθουν να τους φιλέψω, αλλά πού ????

Με την έλλειψη χρόνου + το άγχος, κι αυτό το έρμο το μαγείρεμα ναι μεν το κάνω με αγάπη (όποτε προλαβαίνω) αλλά χωρίς να το ευχαριστιέμαι πραγματικά...

Χθες, πέτυχαν πολύ τα κολοκυθάκια μας... ο Νικόλας έτρωγε κι έλεγε "γιάμι-γιάμι" η μικρή στην αρχή τσίνισε λίγο αλλά μόλις της το ψιλοέκοψα κι έφαγε την πρώτη μπουκιά... έπεσε με τα μούτρα !

Πυρετούλι μου έκανε πάλι το βράδυ κατά τις 3.... αυτά !

Για σήμερα, πολύ αμφιβάλλω αν θα μαγειρέψω: έχουμε λογοθεραπεία και αν είμαι μόνη, τσουκάλι δεν έχει ....

Φιλάκια πολλάαααα !

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κορίτσια!!

Μπήκα να σας πω ενα γεια στα βιαστικά γιατί πλάκωσε δουλειά από το πρωί.Εφεραν τις μοκέτες που είχα παραγγείλει, τις έκοψαν επί τόπου, έβαλα ηλεκτρική, έφυγαν για να τις ρελιάσουν, ξαναήρθαν και μετά πάλι έβαλα σκούπα γιατί υπήρχαν παντού κομματάκια από το ρέλιασμα.Στο μεταξύ ξύπνησε κι ο μικρός και τον άλλαξα,τον έπλυνα, τον τάισα με τους ξένους ανθρώπους μέσα στο σπίτι.Να έχω και το νου μου πώς θα κοψουν τις μοκέτες.Και στο ενδιάμεσο, μέχρι να πάνε και να ρθουν, σιδερωνα...Κοινώς μουρλοκατάσταση

Σήμερις δεν μαγειρεύω.Εφτιαξα τόσα χθες που φτάνουν μην σας πω και για αύριο

Φιλάκια σε όλες

φαίη τι ωραία θα ήταν άμα χιονιζε...Εμείς εδώ σήμερα έχουμε απίστευτο ήλιο και ζέστη...Κάθε περιοχή έχει τα δικά της...Στείλε μας κανένα κουλουράκι...

koufetaki έχεις... γυμναστική, ε;Καλή δύναμη!!

Δωράκι προσεύχομαι για τα καλύτερα για το αγοράκι σου

Μεταξία πειραχτήρι, επειδή τα γράφω,μη νομίζεις ότι έχω χρόνο και να τα κάνω...Ενώ μου αρέσει τόσο το μαγείρεμα, ώρες ώρες γίνεται αγγαρεία όταν πιέζει ο χρόνος και ο...μπούλης μου δεν στέκεται πουθενά

Αφροδίτη καλό ταξίδι!Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα που θα βρεθείς δίπλα στη μανούλα σου.Θα φτιάξει η διάθεσή σου...

φεφη που είσαι;

αντιγράφω από δίπλα

ήθελα να σας ρωτήσω αν παρατηρήσατε μετά το αντιγριπικό εμβόλιο αν το παιδί εμφάνισε συμπτώματα γρίπης κ για πόσο.

η αδερφή μου μου είπε ότι η κόπωση της κοράκλας μου, οι μυξούλες, όπως κ όταν μερικές φορές ξυπνάει με κλάμα είναι από το αντιγριπικό, της φέρνουν εφιάλτες!

έτσι της είπε ο ομοιοπαθητικός γιατρός.

όσες κάνατε αντιγριπικό παρατηρήσατε κάτι στα μικρά σας;

τα φώτα σας παρακαλώ.

υ.γ.1: βάλαμε κλειδιά στις τουαλέτες!!!!!!γιέεεεεεε!

υ.γ.2: η κοράκλα έλεγε τον μπαμπά της μπαμπού(λ)η, τώρα τον λέει αγιαπούη, επειδή με ακούει που φωνάζω τον μπαμπάκα της "αγαπούλη"!!!!!

λιώνει ο πατέρας!!!!!!!

αντιγράφω από δίπλα

ήθελα να σας ρωτήσω αν παρατηρήσατε μετά το αντιγριπικό εμβόλιο αν το παιδί εμφάνισε συμπτώματα γρίπης κ για πόσο.

η αδερφή μου μου είπε ότι η κόπωση της κοράκλας μου, οι μυξούλες, όπως κ όταν μερικές φορές ξυπνάει με κλάμα είναι από το αντιγριπικό, της φέρνουν εφιάλτες!

έτσι της είπε ο ομοιοπαθητικός γιατρός.

όσες κάνατε αντιγριπικό παρατηρήσατε κάτι στα μικρά σας;

τα φώτα σας παρακαλώ.

υ.γ.1: βάλαμε κλειδιά στις τουαλέτες!!!!!!γιέεεεεεε!

υ.γ.2: η κοράκλα έλεγε τον μπαμπά της μπαμπού(λ)η, τώρα τον λέει αγιαπούη, επειδή με ακούει που φωνάζω τον μπαμπάκα της "αγαπούλη"!!!!!

λιώνει ο πατέρας!!!!!!!

επιδή τα εμβόλια κα ειδικα αυτό της γρίπης περιέχουν ζωντανους ιούς πολλες φορές ενεργοποιούνται και παρουσιάζουν τα γνωστά συπτώματα.στο 3ημερο εως πέντε μέρες όμως όλα είναι οκ "αγαπούα";)

Διαφημίσεις

Φεφούλα,

Εμείς αντιγριπικό δεν κάναμε (ούτε πρόκειται) οπότε δεν ξέρω να σου δώσω τα "φώτα" μου ....

Κι ένα άσχετο : κόρες/μαγείρισσες μπείτε εδώ http://www.gastronomos.gr/polls/1736/glukes-istories

υπάρχει Online ένα απλό ερωτηματολόγιο για το περιοδικό γλυκές ιστορίες του Σ. Παρλιάρου με δώρο στην κλήρωση της 5ης/12/2011 3 μίξερ Kitchen Aid... αξίζει τον κόπο, κρατάει μόνο λίγα λεπτά η συμπλήρωση του... και καλή μας επιτυχία !!!!

Θέλω και γω να βάλώ τικεράκι αλλά ποτέ δεν καταλαβα πως να το κάνω.Μπορείς αν θες να μου πεις το τρόπο;

Λοιπόν θα πατήσεις πάνω σε ένα τικεράκι από τα δικά μας όποιο σου αρέσει θα το φτιάξεις με ότι χρώμα σχέδιο θέλεις και μετά στην ολοκλήρωση θα αντιγράψεις τον bbcode θα πας εδώ στο φόρουμ εκεί που γράφει επεξ.υπογραφής και θα κάνεις επικόληση μετα προεπισκόπιση (να δεις αν το έκανες σωστά)και μετά αποθήκευση;)

Anna,

μας ξετρελανε το τικερακι σου...;)

Σεβη,

ουτε ο δικος μου τρωει μονος,ουτε σαλατες τρωει....

Η Αννια ειναι απο τις τυχερες μανουλες με τα καλοφαγα παιδια!

Που λες,το μεσημερι με πηρε ο υπνος στον καναπε,ξεσκεπαστη φυσικα...

και σε ειδα στο ονειρο μου.....:P

Ελπιζω να εισαι γουρλου και να βγει σε καλο...;););)

Αυριο πρωι,πρεπει να παρω ταξι να παω νοσοκομειο,ο καλος μου θα ερθει λιγο αργοτερα λογο δουλειας.

Παλι θα το τσιμπισουν το θησαυρακι μου...:-(

Ευχομαι να βγουν ολα καλα και χαλαλι.....

Στειλτε μου την θετικη σας ενεργεια και καντε την προσευχη σας να ειναι ολα καλα.....

Ουυυυυφ....θα σκασω...μιλαμε για ΤΟ αγχος!!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες.

Δώρα μου ευτυχώς ο μικρός μου είναι καλόφαγο παιδί όταν ήμασταν στο νοσ.και δεν έτρωγε τίποτα ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο:eek:...όλα καλά θα πάνε με τις εξετάσεις του μικρού μην ανησυχείς

:-D

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??Εγώ κοιμήθηκα μέχρι της 10 σήμερα:oops:αλλά με πολλά διαλείμματα...Εν το μεταξύ ο μικρός μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή έρχεται και μου λέει μωμι να του βάλω δηλαδή το φέτα και ψωμί τοπ έχουμε μάθει απ'έξω:mad::mad::lol:...Σήμερα θα κάνω μακαρόνια με κιμά

:-D

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια.

Φτιάχνω μακαρόνια που θα τα φάμε με το περίσσεμα του κιμά σόγιας, στο φούρνο ψήνω ψωμάκι το οποίο κοντεύει να γίνει σε 5' - 10' κι αν έχω όρεξη μετά το σχολείο θα φτιάξω και μια ομελέτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...