Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

kagly βγήκε καλό το ρεβύθι;

Αγχώθηκα μήπως έδωσα λάθος την συνταγή πάνω στην βιασύνη μου

Μου άρεσε πάρα πολύ, ο άντρας μου επιφυλακτικα μεν το έφαγε όλο και μου είπε πολυ ωραίο. Με ρωτούσε όμως πάει το μπέικον στα ρεβύθια, τι άλλο έχεις βάλει και που τη βρήκες τη συνταγή; Ηταν τέλειο και θα το ξανα κάνω γιατί εγω ρεβύθια δεν έτρωγα πριν, δεν μου άρεσαν.

st5Bp2.png

Αννούλα της σκυλοκόρης το τικερ κάντο μίνι τίκερ και αν βγάλεις τις φατσούλες που έχεις στην υπογραφή σου θα δεχτεί τα τικεράκια ;)

Θέλω και γω να βάλώ τικεράκι αλλά ποτέ δεν καταλαβα πως να το κάνω.Μπορείς αν θες να μου πεις το τρόπο;

st5Bp2.png

Anna,

μας ξετρελανε το τικερακι σου...;)

Σεβη,

ουτε ο δικος μου τρωει μονος,ουτε σαλατες τρωει....

Η Αννια ειναι απο τις τυχερες μανουλες με τα καλοφαγα παιδια!

Που λες,το μεσημερι με πηρε ο υπνος στον καναπε,ξεσκεπαστη φυσικα...

και σε ειδα στο ονειρο μου.....:P

Ελπιζω να εισαι γουρλου και να βγει σε καλο...;););)

Αυριο πρωι,πρεπει να παρω ταξι να παω νοσοκομειο,ο καλος μου θα ερθει λιγο αργοτερα λογο δουλειας.

Παλι θα το τσιμπισουν το θησαυρακι μου...:-(

Ευχομαι να βγουν ολα καλα και χαλαλι.....

Στειλτε μου την θετικη σας ενεργεια και καντε την προσευχη σας να ειναι ολα καλα.....

Ουυυυυφ....θα σκασω...μιλαμε για ΤΟ αγχος!!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Anna,

Σεβη,

Αυριο πρωι,πρεπει να παρω ταξι να παω νοσοκομειο,ο καλος μου θα ερθει λιγο αργοτερα λογο δουλειας.

Στειλτε μου την θετικη σας ενεργεια και καντε την προσευχη σας να ειναι ολα καλα.....

Φιλια πολλα σε ολες.

Δωράκι σου στέλνω αγκαλίτσα κ θα ανάψω το καντιλάκι μου για εσας να πάνε όλα μα όλα καλά..

πολύ σας σκέφτομαι..

Διαφημίσεις

Κορίτσια, γεια σας και πάλι

Κι εγώ θέλω να βάλω τικεράκι, έχω προσπαθήσει άπειρες φορές αλλά μάταια.Πάλι καλά που μου ' κατσε το αβαταρ

Είμαι Ο μπόζος με αυτά τα θέματα.

Δωράκι μου όλα καλά θα πάνε!Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια και θα προσευχηθώ για το γλυκό αγοράκι σου

kagly πολύ το χάρηκα που σας άρεσε τελικά!Εχει λίγη φασαρία αλλά είναι υγιεινό και νόστιμο

fefi αδερφούλα θα γράψω τώρα τις αναλογίες για την γέμιση της τάρτας σπανάκι(τη ζύμη την έγραψα για την τάρτα με τα ντοματίνια)

Απλά να ξέρεις ότι μπορεί να σου περισσέψει

700γρ. σπανάκι(πάρα πολύ κατά τη γνώμη μου, θα μείνει...)

1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο

άνηθος

1 πιπεριά Φλωρίνης

200 γρ.τυρί φέτα

200 γρ.ανθότυρο

(Επίσης το τυρί το βρίσκω πολύ, βάζω λιγότερο)

1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη

2 αυγά

σιμιγδάλι χοντρό ή φρυγανιά τριμμένη

λαδάκι

αλάτι, πιπέρι

(προσωπικά δεν βάζω καθόλου αλάτι)

σωτάρεις σπανάκι, κρεμμυδάκι, άνηθο

τα βάζεις σε μπολ, προσθέτεις τα τυριά. ψιλοκομμένη την πιπεριά και τα 2 αυγά χτυπημένα

πριν στρώσεις το μείγμα στην ζύμη, την πασπαλίζεις με το σιμιγδάλι ή την φρυγανιά

ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30 λεπτά, λέει η συνταγή

Πάντα το αφήνω παραπάνω

Το γλυκό με το ζελέ τώρα...

Σκεύη που χρειάζονται είναι ένα ποτήρι νερού(το κλασικό μέγεθος), μια μεγάλη κατσαρόλα και 1 φόρμα κέικ, η στρογγυλή

1 ποτήρι αμύγδαλα ολόκληρα ξασπρισμένα

2 κουτιά ζελέ ανανά ή μπανάνα ή λεμόνι(έχουν μέσα συνολικά 2+2 φάκελα, τα χρειαζόμαστε όλα)

1 ποτήρι γάλα εβαπορέ αδιάλυτο

1 ποτήρι ζάχαρη

3 ποτήρια νερό

Τα υλικά τα μετράμε όλα με το ίδιο ποτήρι.

Χτυπάμε τα αμύγδαλα στο μούλτι και στη συνέχεια τα ρίχνουμε μαζί με όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και την τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας σε δυνατή φωτιά.

Ανακατεύουμε συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια...

Μέχρι να δοκιμάσουμε με ένα κουταλάκι το υγρό και να μην μπορεί να το αντέξει η γλώσσα μας

Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο

Προσοχή, αν η σχάρα γέρνει, θα βγει γυρτό και το γλυκάκι

Ιδανικό είναι είναι να το ετοιμάσετε βράδυ και να το ξεφορμάρετε την άλλη μέρα

Αυτή είναι λίγο δύσκολη δουλειά

Προτείνω να γεμίσετε το νεροχύτη με καυτό νερό και να βουτήξετε για δευτερολεπτα την φόρμα.

Ξεφορμάρεται πιο εύκολα

Τα υλικά διαχωρίζονται μόνα τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και στο μάτι

Δεν το έχω φτιάξει ποτέ με άλλο χρώμα ζελέ, δεν το προτείνει η συνταγή

Εχω δοκιμάσει με ανανα ή μπανάνα

Είναι ελαφρύ και δροσιστικό, εύκολο και οικονομικό

Καλή επιτυχία

γεια σας κοριτσια...σας εχασα τελειως αυτες τισ μερες...ειχα τρεχαματα με την σχολη και το σπιτι.θελουμε να το βαψουμε.ποια μαγειρισσουλα εγραψε για κουλουρακια θεσ\νικης?κουφετακι εσυ ησουν?εψαχνα καιρο μια καλη συνταγη.αυριο θα την δοκιμασω..και αν εχω μαλωσει γιαυτα τα κουλουρια...:mad:ειναι δυνατον να μην ξερουν μερικοι οπωσ ο αντρασ μου οτι λεγονται θεσ\νικης?απαπαπα..θα τον παω μια βολτα στην αριστοτελους να δει τι παει να πει....:P:pκοριτσια δεν προλαβα να διαβασω ολα τα μηνυματα σας.ελπιζω να ειστε καλα ολες.φεφι περιμενω κατι απο σενα..αληθεια κατι που ηθελα να σας ρωτησω.το σηκωτι το πληρωνεται στο χασαπικο?και τι σηκωτακι μαγειρευεται?μοσχαρισιο η χοιρκνο?

Anna,

Σεβη,

Φιλια πολλα σε ολες.

δωρακι μου, ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα και αυτο ναναι το τελευταιο ξιμπιματακι. ενα γλυκο φιλι στο μικρουλι σου και μια ζεστη αγκαλια για κουραγιο σε σενα............περιμενουμε νεα σου

Διαφημίσεις

κοριτσακια απο το μεσημερι που μπηκα σπιτι, τωρα καθομαι!!!!τρομερη κουραση!!!σιδερωσα 3 πλυντηρια, ετοιμασα βαλιτσες(αυριο πρωι φευγουμε για μανουλα!!!), σκουπισα, μαγειρεψα, εφτιαξα κεικ, μπανιο και φαι το παιδι με του αντρουλη μου τη βοηθεια. θελω να κανω μπανιο τωρα και δεν εχω κουραγιο!!!τελικα εφτιαξα το χοιρινο κατσαρολας. πολυ ευκολο και πολυ νοστιμο, θα το ξανακανω σιγουρα. φιλακια σε ολες και καλο βραδυ...

Γεια σας κορίτσια. :-)

Πολύ βραδυνή εγώ απόψε, διάβασα τα πάνω πάνω (όσα βλέπει η πεθερά :tongue:) και μπήκα να πω απλά μια καλησπέρα.

Φέφη, αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εμείς τον μεγάλο, για να τελειώσει το πιάτο του, ή καθόμαστε από πανω του να του λέμε τρωγε και τρώγε, ή τον ταϊζουμε. Βάλε και λογάριασε. :( Κι εννοείται, τον μικρό ακόμα εμείς τον ταϊζουμε. Όχι βέβαια οτι δε βουτάει και μόνος του ό,τι λιγουρευτεί. ;)

Δωράκι, όλα καλά να σας πάνε κι από εμένα. Φιλάκια στον γιόκα σου.

Ες αύριον τα σπουδαία...πολλά φιλιά σε όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

γεια σας κοριτσια.να εχουμε μια ομορφη καλη και δημιουργικη μερα.νωρις στο ποδι σημερα.εχει δουλιτσες..το μενου εχει ψητα σουβλακια με ρυζι και πιπεριεσ..και αργοτερα θα δοκιμασω τα κουλουρακια....:D

καλημερα!!!τι καιρος σημερα μ'αρεσει κ αν ριξει κ χιονακι οπως λενε τις επομενες μερες θα με πιασει το χριστουγεννιατικο μου αχ!φεη ετσι ειναι οι καλες νοικοκυρες πρωι πρωι ζυμωνουν:lol:εμενα παλι χτες με επιασε η μυρωδια απο τα γιουβαρλακια κ ειπα να τα καμω σημερης!!αντε καλημερααααααααα ξυπνηστεεεεεεεεεεε!!!!!!!%CE%9A%CE%9F%CE%9A%CE%9F%CE%A1%CE%91%CE%A3.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...