Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

αχ!κοριτσια μην λεμε ξεχασα δεν ξεχασα..-χρονια πολλα μεταξια..δεν το ξερα το ονομα-γτ εγω δεν το χω ξεχναω,εδω στα μνμτ οταν ειναι πολλα τα διαβαζω θελω να γραψω κ μεχρι να το κανω αυτο ξεχναω τι ηθελα να πω...ναι ναι ασθενω απο αλτσχαϊμερ εδω κ χρονια!!!!!εβγαλα κατι παλτσετες απο καταψυξη τωρα στο φουρνο θα ναι στο τηγανι θα ναι στο τζακι θα ναι.....δεν ξερω,το σιγουρο ειναι οτι θα τις συνοδεψω με ρυζακι!κοριτσια χτες ανοιξα τα μανιταρια που εκαν τουρσι θελουν ακομη λιγο ομως γιναν πολυ κλ κ ειναι ευκολο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Kαλημερα σε ολες τις μαγειρισσες προσπαθω να γυρισω στην ρουτινα της προηγουμενης ζωης μας,δεν ειναι ευκολο ομως ξεχνιεμαιλιγο με την δουλεια και με εσας, που παρολο δεν σας γνωριζω προσωπικα ειστε μια τονωτικη ενεση για εμενα.Εχθες πηγαμε στο σπιτι του ανιψιου μου γιορταζε το 2 παιδακι τους το βαφτιστηρι μας με μια μασκα χαρας στο προσωπο και με δωρα για τα παιδια.Η μανα παγωμενη περναει την μερα της στο νεκροταφειο ο πατερας ενα ρακος, και εμεις οι συγγενεις απο πισω τους να προσπαθουμε να τους δωσουμε δυναμη.Για σημερα εχω μαγειρεψει μακαρονια με σαλτσα.

Αχ Κουφέτο μου,

Κι εγώ ξεχνάω τραγικά όμως, άσε που μπερδέυω και τα nicknames πολλές φορές και δεν θυμάμαι ποιά είναι ποιά...

καλέ, για την γιορτή πιο πολύ πλάκα σας έκανα... μου την έχουν "κοτσάρει" τώρα τελευταία , βγαίνει πρωί πρωί ο Παπαδάκης και λέει Χρόνια Πολλά.... να σου κι εγώ ! Τσουπ! Και αρχίζουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα !!!! Και να τους λέω, όχι καλέ, αφού μου είχε πει ο παππάς ότι εορτάζω (και καλά) των Αγ. Παντων που είναι και κινητή εορτή κάπου μέσα στον Ιούνιο !!!

Αλλά, δεν πειράζει... ευχές θέλουν να μου δώσουν οι άνθρωποι, να είναι καλά, όχι ξύλο !!!

Σμαρτάκι μου,

Τί να σου πω βρε κούκλα... πω πω φαντάζομαι... πόσο πολύ να κάνει ένας άνθρωπος την καρδιά του πέτρα ... καλά κάνατε και πήγατε με τα δωράκια σας για το βαφτιστήρι/ανήψι... τί να πεις σε αυτή την μανα και σε αυτόν τον πατέρα... δυστυχώς, το χαστούκι που δέχτηκαν είναι πολύ δυνατό και μόνοι τους θα βρουν τον τρόπο να πάνε παρακάτω... αρκεί να γνωρίζουν πως έχουν ανθρώπους δίπλα τους που νοιάζονται και μπορούν να προσφέρουν ηθική συμπαράσταση...

από την μεριά που είσαι, δεν γίνεται να κάνεις κάτι παραπάνω δυστυχώς...

Εγώ για σήμερα λέω να κάνω κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο που το έχω πεθυμήσει και καμία σουπίτσα για το σπλάχνο μου το μικρό !

Φέφη, τι έγινε με το παιδί?

(Διάβασα πάνω πάνω και γρήγορα τα μηνύματά σας - ελπίζω να μην ξέχασα κάτι σημαντικό!)

τί να γίνει; τα εγραψα κ δίπλα στις αλλοπρόσαλλες. παρά λίγο να πιεί χλωρίνη!

το πνίγεις κύριε πρόεδρε;

μετά την μάλωσε ο φέφος, μετά μαλώναμε με τον φέφο γιατί το φεφόπαιδο έσκουζε!

ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα ήμασταν!

fefi η πεθερά γιορτάζει, πεθερό δεν έχω.

Πονάει η μέση μου, μόλις πιάνον τα κρύα και η υγρασία αυτά έχω τα 2 τελευταία χρόνια ένα μόνιμο πόνο.

Καλό απόγευμα σε όλες

να την χαίρεσαι όπως εσύ βολεύεσαι!:tongue:

Ευχαριστώ!Αλλά δεν είμαι και καμία...Βέφα:rolleyes:

Απλά εκτελώ τις συνταγούλες που μου γυαλίζουν

Πάντως οι περισσότερες συνταγές ως προς τις αναλογίες έχουν τα λαθάκια τους...

Αμα φτιάξω κάτι για πρώτη φορά τις ακολουθώ, αλλά μετά πάω με το...μάτι

Για την τάρτα σπανάκι για παράδειγμα η συνταγή δίνει μεγαλύτερες ποσοτητες από αυτές που τελικά χρειάζονται

Τον τσελεμεντέ τον έχει η μάνα μου για να γράψω τις αναλογίες και δεν πάω τώρα να τον πάρω, γιατί θα πεταχτεί ο μαμάκιας και δεν θα με αφήνει μετά να φύγω

τέλειες οι συνταγές!

η Νικολάου είναι καταπληκτική! έχω το βιβλίο της!

το δικό μου μαμακόπαιδο δεν με άφηνε ούτε τσίσα να κάνω μόνη μου. τελικά μπάνιο δεν έκανα χθες! μας άκουσε το σύμπαν!:(

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Εδώ αλοιφή, όβερ...........

Με μάτιασε ή άτιμη η σκούπα. Εμ, δεν την είδα εγώ πώς με κοιτούσε;

μάκια, να ξεκουράζεσαι κ λιγάκι Ρούλα!

αντιγραφω απο το τοπικ που γραφω

καλησπερα,μολις γυρισαμε απο την γιατρο το στρουμφοσπορι μας ειναι σουπερ!!!!!!!μεγαλωσε ο σακος κ εχει κ εμβρυακι 4χιλ πω πω γιγαντακι χιχιχιχιχιχι!!!!τωρα κανονικη επισκεψη σε ενα μηνα κ σε κανενα 10μερο θα περασουμε να ακουσουμε τον μαγικο ηχος της καρδουλας!!!!ειμαι τοσο ευτυχισμενηηηηηηηη!!!σας φιλω ολες παω να φαω γιατι πειναω σαν τρελλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και να πω γιατι ξεχαστηκα σημερα φαγαμε κοτοσουπα που εφτιαξε τελεια ο πεθερουλης!!!!

μπράβο ο πεθερούλης σου. ο δικός μου χθες το απόγευμα μου έφερε κοκορέτσι που μου αρέσει, μόνο για μένα! ούτε γκάστρω να ήμουν, του λέω!

μακάρι μου απάντάει.

στον γιό σου πες τα, εγώ είμαι έτοιμη!

τα νέα σου μου έδωσαν μεγάλη χαρά Αννούλα! πάντα τέτοια από εδώ κ μπρος!

καλησπερα φιλεναδες!

σημερα πηγαμε στην γιατρο μας, μας βρηκε τελειες, 7040κιλα και 71 ποντους!

νεξτ τοπ μόντελ! καραμελίτσα!

σημερα γιορταζει ο καλος μου βαπτησιμιος..

να τον χαίρεσαι!

τελικα δεν εκανα μακαρονια με κιμα, γιατι μας εφαγαν οι βολτες και γυρισαμε στις 2 σπιτι, εκανα καρμποναρα και τωρα το βραδυ θα κανω τοστ για τον αντρουλη και σαλατα με κοτοπουλο απο τα προχθες για μενα..

α! εβρασα και παντζαρακια.

κ πολλά έκανες! εύγε!

αααα βρηκα τι δουλεια θα κανω.θα παω γερμανια να γινω αισθητικος εξωτερικων δαπεδων θα στειλω αιτηση στην μερκελ

:lol:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε??Εμείς κρυωμένοι (τι πρωτότυπο)μύξα και βήχα πάλι,και εγώ με λίγο πονόλαιμο...Στο τρέξιμο από το Σάββατο που πήγαμε στο νοσοκομείο να δούμε ένα θείο του Τ...Την κυριακή ξανά στο παίδων εγώ με την μικρή συνεχίζουμε κάποια άλλα κολλύρια μέχρι την παρασκευή και ζεστά επιθέματα....Αδιαθέτησα και το Σάββατο το βράδυ και πονάω ακόμα...Ταυτόχρονα ψάχνω για καμιά δουλίτσα...Τώρα πάω να κάνω ένα μπανάκι (τα μικρά μου δεν κοιμούνται ακόμα) και να ξαπλώσω και εγώ σιγά σιγά...Καλό βράδυ σε όλες φιλιά

περαστικά.

θα βρεις δουλίτσα!

τόσο αργά κ δεν κοιμούνται; τί ώρα ξυπνούν;

.

λουκια μου περαστικα, την προηγουμενη βδομαδα την κολλησαμε και εμεις-αλιμονο!!!!:Dκαι μαζι με την μικρη και εγω και ο αντρουλης μου.χωρις πυρετο με εμετο .ευτυχως δεν κραταει πολυ.για αυτη τη βδομαδα κολλησαμε λαρρυγγιτιδα!!!

περαστικά κ γρήγορα!

πω πω! ζόρι!

Ρουλακι.

Εμεις σημερα παιξαμε ολοι μαζι,με τον μπαμπακα μας παρεα.....

(τρελη χαρα μιλαμε.....Ασε που μας εβαζε συνεχεια να φιλιομαστε στο στομα με τον μπαμπα του και γελουσε,μας αγκαλιαζε μετα κι αυτος και φιλομαστε και οι τρεις....:lol::lol::lol:.Τρελη αγαπη......)

Πηγαμε σουπερ μαρκετ για ψωνια...μας εφυγε ενα 50αρη στο αψε σβησε,χωρις ιδιαιτερα πολλα πραγμματα......:confused::confused::confused::confused:

Φορους πληρωσαμε στην ουσια!!!!!!!!!!:mad::x:x

Το πρωι θα παω εκκλησια να κοινωνησω τον θησαυρουλη μου,καθως ο Αγιος Νεκταριος..(μεγαλη η χαρη ΤΟΥ)ειναι ενας απο τους πολλους Αγιους προστατες που εχουμε στην οικογενεια μας.

Σας φιλω.

Καλο βραδυ κοριτσακια....

καλο ξημερωμα σε ολους μας.

Δώρα μου όταν διαβάζω τέτοια μηνύματά σου μου φτιάχνεις το κέφι!

πάντα να περνάτε όμορφα!

βοήθειά σας κ βοήθειά μας!

έχω πολύ καιρό να κοινωνήσω το φεφόπαιδο κ το έχω βάρος!

αυτή την Κυριακή θέλω να πάμε στο χωριό, στην εκκλησία.

Φέφη, τι έγινε με το παιδί?εφυγαν τα σημαδια??

όχι ακόμα. είναι βαθειά! λαβώθηκε το αετόπουλό μου!

τα δικα μας νεα: εγινε το πρωι η επεμβαση της μαμας μου, δοξα τον θεο, πηγε πολυ καλα, την σηκωσανε και το απογευμα να περπατησει και αυριο μαλλον θα βγει. ξερετε τι με στεναχωρει??οτι παρολο που μενουμε μακρια(400-500 χλμ), εκεινη οποτε τη χρειαστω ειναι εδω την επομενη, αν οχι την ιδια μερα. εγω τωρα δεν μπορεσα να παω. ειχαμε στη δουλεια σημερα, αυριο και μεθαυριο ελεγχο απο ανωτερους και ηταν αδυνατον να παρω αδεια. αλλα ηθελα να ειμαι εκει!!!τελος παντων ευτυχως ολα πηγανε καλα. τωρα λεω να παρω 5 μερες αδεια (δεν εχω και αλλες) και να παω να κατσω την αλλη βδομαδα. μου λεει να μην της χαλασω μηπως της χρειαστω για το παιδι, χειμωνας ειναι αρρωστιες, κλπ, και να παω μονο το σκ. δεν ξερω τι να κανω, αυριο θαποφασισω.

τι να μαγειρεψω αυριο , μου λετε????εχω στερεψει απο ιδεες αυτη τη στιγμη!!!

να πας στη μαμά σου! χρειάζεται φροντίδα κ αγάπη!

όσο σημασία έχει το χειρουργείο άλλη τόση έχει το μετεγχειρητικό στάδιο της ανάρρωσης. θέλει πολλή προσοχη!

εσύ όμως ξέρεις καλύτερα τις δυνατότητές σου!

μου θυμίζει τη μάνα μου η μάνα σου!;)

ωραίες οι συνταγούλες σου! τέλειες!

[

κουλουρια θεσσαλονικης

.

αυτή θέλω να την κάνω....κάποτε.

δεν φτάνει η μέρα ούτε για μπάνιο ρε γμτ!

καλημεραααα κορες!!!

καλημέρα κουφέτο!

καλημέρα μαγειροκόριτσα.

πως είστε σήμερα?????

σήμερα στην ομιχλώδης πόλη μας θα κάνω φακές.

χθες είχα γιουβαρλάκια αυγολέμονο και είχαν γίνει σούπερ.ο μικρός έγλυφε και την κατσαρόλα:tongue:

καλημέρα Λινούλα. μπράβο χρυσοχέρα!

χθες έκανα ένα ψαρονέφρι όνειρο. σήμερα θα κάνω τραχανούλι για το μικρό μου κ αν περισσέψει χρόνος ίσως μπουρεκάκια! ανάμεσα σε μπουρεκάκια κ κέηκ είμαι!

μάκια σε όλες!

αντιγραφω απο το τοπικ που γραφω

καλησπερα,μολις γυρισαμε απο την γιατρο το στρουμφοσπορι μας ειναι σουπερ!!!!!!!μεγαλωσε ο σακος κ εχει κ εμβρυακι 4χιλ πω πω γιγαντακι χιχιχιχιχιχι!!!!τωρα κανονικη επισκεψη σε ενα μηνα κ σε κανενα 10μερο θα περασουμε να ακουσουμε τον μαγικο ηχος της καρδουλας!!!!ειμαι τοσο ευτυχισμενηηηηηηηη!!!σας φιλω ολες παω να φαω γιατι πειναω σαν τρελλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και να πω γιατι ξεχαστηκα σημερα φαγαμε κοτοσουπα που εφτιαξε τελεια ο πεθερουλης!!!!

Μπραβο χαρηκα πολυ με το σπορακι σου με το καλο να ακουσετε και καρδουλα.

Διαφημίσεις

Δωράκι, όσο κι αν ανησυχείς, ειμαι σιγουρη οτι όλα θα είναι μια χαρά.ποτε θα εχετε νεοτερα?Σμαρτάκι, πως είσαι? οι γονεις του μικρου???

Φέφη, τι έγινε με το παιδί?εφυγαν τα σημαδια?? αννα μπραβο με το καλο ολα κουκλα μου!!!ναχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!

τα δικα μας νεα: εγινε το πρωι η επεμβαση της μαμας μου, δοξα τον θεο, πηγε πολυ καλα, την σηκωσανε και το απογευμα να περπατησει και αυριο μαλλον θα βγει. ξερετε τι με στεναχωρει??οτι παρολο που μενουμε μακρια(400-500 χλμ), εκεινη οποτε τη χρειαστω ειναι εδω την επομενη, αν οχι την ιδια μερα. εγω τωρα δεν μπορεσα να παω. ειχαμε στη δουλεια σημερα, αυριο και μεθαυριο ελεγχο απο ανωτερους και ηταν αδυνατον να παρω αδεια. αλλα ηθελα να ειμαι εκει!!!τελος παντων ευτυχως ολα πηγανε καλα. τωρα λεω να παρω 5 μερες αδεια (δεν εχω και αλλες) και να παω να κατσω την αλλη βδομαδα. μου λεει να μην της χαλασω μηπως της χρειαστω για το παιδι, χειμωνας ειναι αρρωστιες, κλπ, και να παω μονο το σκ. δεν ξερω τι να κανω, αυριο θαποφασισω.

τι να μαγειρεψω αυριο , μου λετε????εχω στερεψει απο ιδεες αυτη τη στιγμη!!!

Σιδερενια η μανουλα σου κουκλα μου,πραξε αυτο που θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα.

αυτο σκεφτομαι. τι να κανω???μου λεει ο πατερας μου τι να παμε να κανουμε τοσες μερες, το παιδι θα βγει απο το προγραμμα του και περισσοτερη φασαρια θα κανουμε με τη μικρη μαζι!!!τελικα λεω να δοκιμασω το μοσχαρι κατσαρολας σημερα.θα σας πω το βραδυ εντυπωσεις...φεφη τι παιδι ειναι αυτο που εχεις???ευτυχως δεν την ηπιε, αγιο ειχατε!!!ναναι καλα!!σμαρτακι καλα κανατε και πηγατε, να ξεχαστουν και λιγο

Μεταξία μου χιλιόχρονη κ καλόχρονη, με υγεία!

περαστικά στο Σεμινάκι.

κολοκυθάκια ααυγολέμονο, μιαμ! δεν έκανα ποτέ μου! θέλω τάπερ!

σμαρτάκι, κόρη μου αγκαλιά!

κουφέτο, μετά τη γέννα η μνήμη μου πήγε όχι περίπατο, αλλά πήρε διαζύγιο! κ δεν ήταν συναινετικό! έχετε δει νέμο; εγώ είμαι η ντόρα!

που πριν το φεφόπαιδο ήμουν η Γκαμήλα! με έπαιρναν τηλεφωνο για να τους θυμήσω πράγματα, ονόματα, ημερομηνίες....κ τώρα; χρυσόψαρο!

Μεταξια χρονια πολλα και απο εμενα.Μαμουλα μου ευτυχως το προλαβες το φεφοπαιδο.Και εγω θελω ταπερακι με κολοκυθακια αυγολεμενο μου αρεσει αλλα δεν το τρωει κανεις αλλος.

Διαφημίσεις

Kαλημερα σας.

Μεταξακι,

εγω παντως ευχηθηκα χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν....

Αρα......εισαι μεσα!!!!!!!;)

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.

Σεβη,

ακομα χαραγμενο ειναι το παιδι;

Ωχ ψυχουλα μου.

Σταφροδιτη,

σιδερενια η μανουλα σου.

Με το καλο να πας να την δεις.

Τα περαστικα μας....!

Σμαρτακι,

Μονο που σκεφτομαι την μανουλα και τον πατερουλη του παιδιου,

δακρύζω........

Παντως πολυ καλα εκανες και πηγες δωρα στα παιδακια....το εχουν αναγκη να ξεχαστουν οι ψυχουλες......

Σημερα δεν μαγειρευω...εχουμε απο χθες.

Πηγαμε κοινωνησαμε και πριν λιγο φαγαμε τα φρουτακια μας.

Τωρα παμε στο φουρνο να παρουμε κουλουρακι σουσαμενιο.

φιλακια σε ολες.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Μεταξία μου χιλιόχρονη κ καλόχρονη, με υγεία!

περαστικά στο Σεμινάκι.

κολοκυθάκια ααυγολέμονο, μιαμ! δεν έκανα ποτέ μου! θέλω τάπερ!

σμαρτάκι, κόρη μου αγκαλιά!

κουφέτο, μετά τη γέννα η μνήμη μου πήγε όχι περίπατο, αλλά πήρε διαζύγιο! κ δεν ήταν συναινετικό! έχετε δει νέμο; εγώ είμαι η ντόρα!

που πριν το φεφόπαιδο ήμουν η Γκαμήλα! με έπαιρναν τηλεφωνο για να τους θυμήσω πράγματα, ονόματα, ημερομηνίες....κ τώρα; χρυσόψαρο!

Μια απο τα ιδια κι εγω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τούρμπο!

τσακ νόρρις σε κοριτσάκι!

καραγκούνα για παντρειά! επειγόντως!

αετόπουλο!

σπίρτο αναμμένο!

Με τετοια μανουλα που εχει τι αλλο θα ηταν.........

να μου την φιλησεις.

σας χαιρετώ προς το παρόν. τρέχουν οι υποθέσεις!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλέ δεν σας προλαβαίνω!!!

maria-elpida να χαίρεσαι τον κορίτσαρο!!Ψηλό παιδάκι, αλλά κομψό!Θα γίνει μία κούκλα!

Μεταξία τελικά γιορτάζεις ή δεν γιορτάζεις; Δεν κατάλαβα...Πάντως χρόνια πολλά, η ευχή καλό κάνει.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, η eviri σίγουρα είναι η πρόεδρος αλλά τον τίτλο της αντιπροέδρου δεν τον αποδέχομαι...Υπάρχουν άλλες πιο έμπειρες και καλυτεερς μαγείρισσες εδώ, θεωρώ...

fefi γράψε ένα βιβλίο με τα κατορθώματα της ανηψιάς μου!Θα κάνει θραύση!!Τι τραβάς κι εσύ...Παρομοίως ξεχνώ μετά την γέννα!Αν είναι δυνατόν...Πρώτα είχα μνήμη ελέφαντα.Τώρα ξεχνάω και τα γενέθλια των φιλενάδων μου.Δεν ξέρω πού οφείλεται..Λες στην επισκληρίδιο;Μπα...

eviri είσαι κι εσύ στο τρέξιμο...Μέσα στο κρύο και σε αφιλόξενο περιβάλλον, όπως αντιλαμβάνομαι.Σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια...

Αφροδιτούλα σιδερένια να είναι η μανούλα σου...Μου αρέσουν πολύ οι συνταγές που έγραψες και οι ιδέες σου.Κι αυτά τα κουλούρια Θεσ/νίκης θα τα φτιάξω κάποια στιγμή οπωσδήποτε

Αγγελική δεν σε έχω ξεχάσει...Θες ιδέες για μπουφέ...Κάτι θα κατεβάσει η κούτρα μου και θα σου πω...Να είναι και εύκολο, να είναι και οικονομικό...Φαντάζομαι θα συμφωνείς...

Αννα το νου σου στο πολύτιμο σποράκι

Δωράκι είστε μια γλυκιά όμορφη οικογένεια!!Να είστε πάντα καλά Και θα δεις που το αγοράκι σου είναι μια χαρά

smartaki και koufeto σας φιλώ...

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι σημαντικό...

Είστε και πολυγραφότατες!!!

Να σας πω και πολύ γλυκό...Είδα ότι μιας κοπέλας ο πεθερός μαγειρεύει...Τι καλά...

Ο δικός μου πεθερούλης είναι 80 χρονών, αλλά πολύ καλοστεκούμενος.Μάγειρα δεν τον λες, αλλά τώρα τελευταία τον έπιασε μια μανία μαγειρικής κι επειδή η πεθερά μου δεν του κάνει τα φαγιά που θέλει, μπαίνει στην κουζίνα και νοικυρεύεται μόνος του...

Πού θα έμοιαζε ο περιστέρης;

Και τώρα πρόσφατα τηγάνισε κάτι αυγά και πιπεριές κέρατα και βακαλάο(το πάρτυ της χοληστερίνης και ό,τι πρέπει για την ηλικία του)και ήταν εκεί ο περιστέρης και του έδωσε ταπεράκι για μένα, που του στέλνω κατά καιρούς διάφορα φαγάκια...Ετσι να με φιλέψει κάτι από τα χεράκια του

Μωρέ δεν είναι μια γλύκα;

Κατά τ' αλλα, ο μικρός μου περνά μια κρίση υπερφαγίας που δεν τον προλαβαίνουμε...Ξύπνησε τη νύχτα για γάλα που είχε μήνες να το κάνει κι αν δεν του δίναμε ακόμα θα έκλαιγε.Και παρόλο που έφαγε 1 η ώρα στις 7 ήταν επί ποδός για να ξαναφάει.

Πριν λίγο ρήμαξε την φρουτόκρεμα 1 μπανανα, 1 μήλο, 1 αχλάδι, 1 πορτοκάλι, 3 κουτ,γλ.κουάκερ.Του έφτιαξα και μοσχαρόσουπα.Για εμάς μόνο τα μπιφτέκια έχω ζυμώσει.

Ησυχία δεν βρίσκω πουθενά με το περιστεράκι...

Και τώρα που γράφω τον πήγα στη γιαγια΄του να απλώσω το πλυντήριο, γιατί δεν θα με άφηνε.

Και λέει ο περιστέρης: "Τώρα θα μάθεις τι εστί άντρας!!!Από μικρη ηλικία μέχρι μεγάλος...Θα σε κάνει ο γιος σου τούρμπο..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...