Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε??Εμείς κρυωμένοι (τι πρωτότυπο)μύξα και βήχα πάλι,και εγώ με λίγο πονόλαιμο...Στο τρέξιμο από το Σάββατο που πήγαμε στο νοσοκομείο να δούμε ένα θείο του Τ...Την κυριακή ξανά στο παίδων εγώ με την μικρή συνεχίζουμε κάποια άλλα κολλύρια μέχρι την παρασκευή και ζεστά επιθέματα....Αδιαθέτησα και το Σάββατο το βράδυ και πονάω ακόμα...Ταυτόχρονα ψάχνω για καμιά δουλίτσα...Τώρα πάω να κάνω ένα μπανάκι (τα μικρά μου δεν κοιμούνται ακόμα) και να ξαπλώσω και εγώ σιγά σιγά...Αννούλα μου εύχομαι να πάνε όλα στην εγκυμοσύνη σου :D.....Και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!!Καλό βράδυ σε όλες φιλιά

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

αυτό για την γαστρεντερίτιδα μου το είχε πει η διευθύντρια του παιδικού.

γιατί κυρά μου δεν τα στέλνεις πίσω όταν έχουν πυρετό; διάρροια;

πρέπει πρώτα να αποδεκατιστούν;

τί να σκεφτώ;

ότι έτσι βολεύει καλύτερα;

να μην υπάρχει κ συνωστισμός βρε αδερφέ!

περαστικά στην Λουκίτσα έλεν!

.

λουκια μου περαστικα, την προηγουμενη βδομαδα την κολλησαμε και εμεις-αλιμονο!!!!:Dκαι μαζι με την μικρη και εγω και ο αντρουλης μου.χωρις πυρετο με εμετο .ευτυχως δεν κραταει πολυ.για αυτη τη βδομαδα κολλησαμε λαρρυγγιτιδα!!!

Σας στέλνω και το διαδυκτιακό μου κερασματάκι αφού δεν μπορώ να σας κεράσω από κοντά!!!!

c5.jpg

αγγελικουλα, χρονια πολλα και καλα με υγεια, υγεια, υγεια και ολα ταλλα ερχονται...να χαιρεσαι την οικογενεια σου. ωραιο το γλυκακι;)

Ρουλακι.

οχι...δεν γιορταζει σημερα ο θησαυρος μας...

την τριτη ημερα του πασχα γιορταζει το πουλακι μου.

Βρε κοριτσακι,πολυ κουραση διαβαζω....

Αυτο δε, με το πεζοδρομιο.....που το πας!!!!

Μονο που σε διαβασα,με πονεσε η μεση....;)

Αννουλα μου,

Τι καλα κοριτσαρα μου....

το στρουμφοσπορακι εκανε την εμφάνισή του......

Ζητωωωωωωωω.

Αντε τωρα με το καλο να ακουσετε τον υπεροχο αυτον ηχο,της καρδουλας του.

Μαρακι,

μεγαλωσε η καραμελιτσα...

71 ποντους;πανυψηλη.......

Περιστερακι,με κολασες με τις ταρτες....αυριο αντιγραφω και αρχιζω να φτιαχνω!!!!

Εμεις σημερα παιξαμε ολοι μαζι,με τον μπαμπακα μας παρεα.....

(τρελη χαρα μιλαμε.....Ασε που μας εβαζε συνεχεια να φιλιομαστε στο στομα με τον μπαμπα του και γελουσε,μας αγκαλιαζε μετα κι αυτος και φιλομαστε και οι τρεις....:lol::lol::lol:.Τρελη αγαπη......)

Πηγαμε σουπερ μαρκετ για ψωνια...μας εφυγε ενα 50αρη στο αψε σβησε,χωρις ιδιαιτερα πολλα πραγμματα......:confused::confused::confused::confused:

Φορους πληρωσαμε στην ουσια!!!!!!!!!!:mad::x:x

Το πρωι θα παω εκκλησια να κοινωνησω τον θησαυρουλη μου,καθως ο Αγιος Νεκταριος..(μεγαλη η χαρη ΤΟΥ)ειναι ενας απο τους πολλους Αγιους προστατες που εχουμε στην οικογενεια μας.

Σας φιλω.

Καλο βραδυ κοριτσακια....

καλο ξημερωμα σε ολους μας.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δωράκι, όσο κι αν ανησυχείς, ειμαι σιγουρη οτι όλα θα είναι μια χαρά.ποτε θα εχετε νεοτερα?Σμαρτάκι, πως είσαι? οι γονεις του μικρου???

Φέφη, τι έγινε με το παιδί?εφυγαν τα σημαδια?? αννα μπραβο με το καλο ολα κουκλα μου!!!ναχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!

τα δικα μας νεα: εγινε το πρωι η επεμβαση της μαμας μου, δοξα τον θεο, πηγε πολυ καλα, την σηκωσανε και το απογευμα να περπατησει και αυριο μαλλον θα βγει. ξερετε τι με στεναχωρει??οτι παρολο που μενουμε μακρια(400-500 χλμ), εκεινη οποτε τη χρειαστω ειναι εδω την επομενη, αν οχι την ιδια μερα. εγω τωρα δεν μπορεσα να παω. ειχαμε στη δουλεια σημερα, αυριο και μεθαυριο ελεγχο απο ανωτερους και ηταν αδυνατον να παρω αδεια. αλλα ηθελα να ειμαι εκει!!!τελος παντων ευτυχως ολα πηγανε καλα. τωρα λεω να παρω 5 μερες αδεια (δεν εχω και αλλες) και να παω να κατσω την αλλη βδομαδα. μου λεει να μην της χαλασω μηπως της χρειαστω για το παιδι, χειμωνας ειναι αρρωστιες, κλπ, και να παω μονο το σκ. δεν ξερω τι να κανω, αυριο θαποφασισω.

τι να μαγειρεψω αυριο , μου λετε????εχω στερεψει απο ιδεες αυτη τη στιγμη!!!

Διαφημίσεις

οι συνταγουλες που σας χρωσταω:

Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι, σταφίδες και κουκουνάρι

1 κιλο καλαμαρακια

2 κρεμμυδια τριμμενα

1 φλιτζανι τσαγιου λαδι

1/2 φλιτζ.τσαγιου ρυζι

2 κ.σ. κουκουναρια

2 κ.σ. σταφιδες

μαιντανος, αλατι, πιπερι

1/2 φλιτζ.τσ.λευκο κρασι

3 κουταλιες σουπας ντοματα

Πλένουμε καλά τα καλαμαράκια. Χωρίζουμε τα κεφάλια από το σώμα και τα καθαρίζουμε. Τρίβουμε τα καλαμαράκια με αλάτι, τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε.Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το μισό λάδι, προσθέτουμε το ρύζι, τις σταφίδες, τα κουκουνάρια, το μαϊδανό, αλάτι και πιπέρι.Γεμίζουμε με το μείγμα τα καλαμαράκια και ράβουμε το άνοιγμά τους.Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και σωτάρουμε τα κεφάλια και τα πλοκάμια.Προσθέτουμε, στο τηγάνι, τα γεμισμένα καλαμαράκια, τα σωτάρουμε όλα μαζί και σβήνουμε με το κρασί.Τοποθετούμε τα καλαμαράκια σε ταψί.Ρίχνουμε στο τηγάνι τα ντοματάκια, το μαϊδανό, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για μερικά λεπτά και περιχύνουμε τα καλαμαράκια.Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

κουλουρια θεσσαλονικης

Υλικά για 10-12 κουλούρια:

450 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φακελάκι ξερή μαγιά (8γρ)

¼ φλυτζανιού ελαιόλαδο

Μισό κουταλάκι αλάτι

Μισό κουταλάκι ζάχαρη

Μια κούπα χλιαρό νερό

100 γρ σουσάμι

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε και το λάδι.Ζυμώνουμε μέχρι να απορροφηθεί το λάδι και να γίνει η ζύμη σαν τρίμμα. Τότε προσθέτουμε λίγο-λίγο το χλιαρό νερό ζυμώνοντας συνέχεια, μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που δεν θα κολλάει στα χέρια. Σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 30 λεπτά.

Αφού φουσκώσει καλά, ξαναζυμώνουμε για 5 λεπτά.

Βάζουμε το σουσάμι σε ταψάκι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο. Στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα.

Μοιράζουμε τη ζύμη σε 10-12 ίσα κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε τα κουλούρια μας. Πλάθουμε το κάθε κομμάτι σε μακρύ κορδόνι. Αλείφουμε με νερό, ενώνουμε τις άκρες και τοποθετούμε το κουλούρι με προσοχή στο σουσάμι, να κολλήσει παντού. Αραδιάζουμε τα κουλούρια στη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180ο για μισή ώρα περίπου, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

Αννούλα μου η ευτυχία σου, ευτυχία μας κι ας μη σε γνωρίζω ούτε στην όψη.

Μαρία, ετοιμάσου, μοντέλο ή μπασκετμπολίστρια θα γίνει το παιδί. Χρόνια πολλά στο βαφτιστήρι σου.

Κουφετάκι μου μέχρι τώρα δεν έχω δει εκτός κέντρου οδοκαθαριστές, ούτε αυτοκίνητο του δήμου να σκουπίζει τους δρόμους. Ο άντρας μου είδε μια φορά στο κέντρο της πόλης. Γι' αυτό κάθε πολυκατοικία καθαρίζει μόνη της το πεζοδρόμιο. Εγώ έκανα και το δρόμο γιατί τα φύλλα ήταν πάρα πολλά και με το παραμικρό φύσημα ακόμη και με τον αέρα που σηκώνουν τα αυτοκίνητα, τα φύλλα έρχονται πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ιωάννα κοντεύετε να γίνεται οι καλύτεροι πελάτες του φαρμακοποιού. Περαστικά σας.

Να πω περαστικά και στην Ελένη για τη Λουκία.

Δωράκι, πάντα βοήθειά σας να είναι ο Άγιος Νεκτάριος.

Σταφροδίτη κάποιες ιδέες για αύριο:

Λαχανικά

αρακά με πατάτες

μπρόκολο με τηγανητές πατάτες

παντζάρια και σκορδαλιά

σπανακόρυζο

μπριαμ στο φούρνο με φέτα και λιωμένο τυράκι από πάνω

Όσπρια

ρεβύθια ειδικά με τους τρόπους που προτείνει το Περιστεράκι (ελπίζω να μη λέω λάθος όνομα)

γίγαντες στο φούρνο

γίγαντες με σπανάκι ή σέσκουλα

φασολάδα

φάβα

φακές

μαυρομάτικα

Ψαρικά

ό,τι βρεις φρέσκο στην αγορά και κατευθείαν στο τηγάνι με συνοδεία χόρτα

ψάρι πλακί στο φούρνο

ψάρι τυλιχτό στη λαδόκολλα

καλαμάρια τηγανητά, γεμιστά με ρύζι, γεμιστά με τυρί, γιαχνί με πατάτες

σουπιές με σπανάκι

χταποδάκι με ζυμαρικά στο φούρνο

χταποδάκι κοκκινιστό με πατάτες ή χώρια ρύζι

χταποδάκι ξιδάτο

Ζυμαρικά

μακαρόνια με θαλασσινά (χταπόδι, καλαμάρι, σουρίμι)

ζυμαρικά με σάλτσα πέστο

καρμπονάρα

παστίτσιο

μακαρόνια με κιμά

κανελόνια

μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα

Κρεατικά

μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι ή μακαρόνια, ή πατάτες τηγανητές, ή πουρέ

μοσχαράκι λεμονάτο της κατσαρόλας

μοσχαρόσουπα

γιουβέτσι

νουά ή άλλο ψαχνό μακρόστενο μοσχαρίσιο κομμάτι ρολό της κατσαρόλας ή στη γάστρα. (δηλαδή το ξεκινάς στην κατσαρόλα ροδίζοντάς το παντού και στη συνέχεια το μεταφέρεις στη γάστρα ρίχνοντας μέσα νερό, κρεμμύδι, λάδι, λεμόνι, κύβο, αλάτι, πιπέρι, κρασί και το γυρίζεις κάποιες φορές μέχρι να πάρει χρώμα παντού, αν θες βάζεις και ροδέλες καρότου-μανιταριών μέσα)

χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες

χοιρινό μπούτι στο φούρνο με μπηγμένο σκόρδο και πατατούλες (ίδιο με το προηγούμενο αλλά έχει διαφορά στη γεύση η μπριζόλα από το μπούτι)

χοιρινό κρασάτο με ρύζι

κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια

κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες

κοτόσουπα

φιλέτο κοτόπουλο πανέ με ρύζι ή πουρέ

κοτόπουλο με μπάμιες

κοτόπουλο πιλάφι

Διαφημίσεις

Να σου πω,

νεροβράζω το μοσχάρι για λίγα λεπτά (5'-10') και πετάω το νερό. Τσιγαρίζω ελαφρά στο λάδι το κρέας με το κρεμμύδι και το σβήνω με λεμόνι, ρίχνω νερό με το μάτι να είναι αρκετό, ώστε να του φτάσει για να σιγοβράσει αρκετή ώρα. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι, λίγο κάρυ και κύβο κότας (προτιμώ τον κύβο κότας ακόμη και στο μοσχάρι). Τέλος, το αφήνω να σιγοβράσει σε αρκετά χαμηλή φωτιά. Την τελευταία ώρα του βρασίματος ρίχνω και τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες (όπως αυτές που κόβουμε για το φούρνο) κι αν χρειαστεί προσθέτω το αλάτι και πιπέρι που αναλογεί σ' αυτές. Το τσιγάρισμα δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να φτιάξεις το φαγητό μετά το πρώτο νεροβράσιμο με τα υπόλοιπα βήματα χωρίς να το τσιγαρίσεις και το λάδι να το ρίξεις στην κατσαρόλα τα τελευταία 10' για πιο υγιεινό μαγείρεμα.

Αν τυχόν, θες να γράψω κάποια λεπτομέρεια που παρέλειψα να μου το πεις.

καλημεραααα κορες!!!ανια περαστικα σας,σταφροδιτη εχεις δικιο που νιωθεις ετσι με την μανουλα σου ομως να ξες οτι καταλαβαινει και η ιδια οτι θα θελες να σουν διπλα της κ απλα δεν μπορεις.να χει γρηγορη αναρωση και μην το σκεφτεσε καλη μου ετσι οπως μπορεις θα εισαι διπλα της στην συνεχεια.σας ευχαριστω κ παλι ολες για τις ευχες σας να στε κλ κοριτσια!!!το κρεας στο λεμονατο εγω το τσιγαριζω 1α σε δυνατη φωτια για να κανει κρουστα και να κρατησει μεσα τα ζουμια του εχω την νοστιμια της ματζι με λαχανικα και βαζω εαν δεν εχω δεν βαζω.κατα τα αλλα πανω κατω το κανω οπως εσυ εβιρι.δηλαδη ρουλα στο τζερμανι δεν υπαρχουν υπαλληλοι για τα πεζοδρομια και συνεργαζονται οι ανθρωποι για να καθαριζουν κοινοχρηστους χωρους......ναι κ εδω θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο.......με την κατινα να πεταει τα σκουπιδια της οταν θα ναι η σειρα σου......φανταζεστε σκηνικο?χαχαχαχαχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημέρα μαγειροκόριτσα.

πως είστε σήμερα?????

σήμερα στην ομιχλώδης πόλη μας θα κάνω φακές.

χθες είχα γιουβαρλάκια αυγολέμονο και είχαν γίνει σούπερ.ο μικρός έγλυφε και την κατσαρόλα:tongue:

Καλημέρα κούκλες!!

Τι ωραίες συνταγές είναι αυτές που διαβάζω και τι ωραίες προτάσεις!!

Eviri κι εμένα μου αρέσει ο κύβος κότας με το μοσχάρι, του δίνει μια ιδιαίτερη νοστιμιά.

annia περαστικά!

Σας λέω γρήγορα γρήγορα τα νέα μου κι θα μπω αργότερα για κουβεντούλα.

Πήγα πρωί πρωί σούπερ μάρκετ και χασάπη και ούτε καφέ δεν έχω πιει!Εχω στρώσει κρεβάτια, έχω βάλει πλυντήριο του μπέμπη, που ευτυχώς ασχολήθηκε ο μπαμπάς του και πρόλαβα.

Θα φτιάξω μπιφτέκια στη σχάρα, σπεντζοφάι και ένα ρύζι με λαχανικά.Ετσι να έχουμε να τρώμε γιατί ο περιστέρης έχει γκαστριές και χθες που δεν είχε μείνει κάτι για φαγητό και δεν βολευόταν με τοστάκι, σαλατούλα, ψωμοτύρι, γιαούρτι-κάτι απλό βρε αδερφέ, έκανε την κουζίνα Βαγδάτη πάλι και έχω να την μαζέψω προτού κάνω οτιδήποτε!!

Γι΄αυτό κι εγώ θα φτιάξω τόσα, να έχει να τρώει, να μην καθαρίζω από πλακάκια τοίχου μέχρι δαπέδου

Φιλάκια σε όλες

Καλά μαγειρέματα

...............

Αυτά

Σάμπως πείνασα τώρα λίγο

Περιστέρι,

Έχω να δηλώσω ότι ( μετά την αγαπημένη Ρούλα που την έχουμε ορίσει Πρόεδρο του τόπικ) είσαι η Αντιπρόεδρος .... πείνασα κι εγώ μάνα μου πρωί πρωί με τόσα καλούδια που γράφεις !!!! :confused:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Χρόνια πολλά και καλά στην Αγγελική, στην Αγγελίνα, στον Άγγελο της Κουφετάκι, στο Μιχαλάκη της Αρετής, τα φιλιά μου και μια αγκαλιά. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Άγγελους, Αγγελικές, Μιχάληδες, Μιχαηλίες, Ταξιάρχηδες, Ταξιαρχούλες, Σταμάτηδες, Σταματίνες, Γαβριήλ, Γαβριέλες, αλλά και Ραφαήλ, Ραφαηλία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΙΑ ΚΑΛΕ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑ ???????????????

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... :rolleyes:

..........

Αχ βρε Ρούλα με την άτιμη την σκούπα που σε μάτιασε, πολύ μ έκανες και γέλασα !!!! Να 'σαι καλά μάνα μου !

αντιγραφω απο το τοπικ που γραφω

καλησπερα,μολις γυρισαμε απο την γιατρο το στρουμφοσπορι μας ειναι σουπερ!!!!!!!μεγαλωσε ο σακος κ εχει κ εμβρυακι 4χιλ πω πω γιγαντακι χιχιχιχιχιχι!!!!τωρα κανονικη επισκεψη σε ενα μηνα κ σε κανενα 10μερο θα περασουμε να ακουσουμε τον μαγικο ηχος της καρδουλας!!!!ειμαι τοσο ευτυχισμενηηηηηηηη!!!

Άννα ,

Είναι μοναδικές στιγμές αυτές... όταν θα ακούσετε καρδούλα να δεις που θα κλαις από συγκίνηση... θυμάμαι τις πρώτες κωλοτούμπες τους που τα έβλεπα στον υπέρηχο και έλεγα "μα πώς γίνεται???" ... πολύ απλά δεν το χωράει ο νους... αυτό το θαύμα ... με το καλό , με το καλό !

καλησπερα φιλεναδες!

σημερα πηγαμε στην γιατρο μας, μας βρηκε τελειες, 7040κιλα και 71 ποντους!

καναμε και το εμβολιακι μας.. Ολα καλα!

Κορίτσαρος σωστός... ακούς εκεί 71 πόντους, ε σε λίγο μ έφτασε το πιτσιρίκι σου !!! χα χα

.

λουκια μου περαστικα, την προηγουμενη βδομαδα την κολλησαμε και εμεις-αλιμονο!!!!:Dκαι μαζι με την μικρη και εγω και ο αντρουλης μου.χωρις πυρετο με εμετο .ευτυχως δεν κραταει πολυ.για αυτη τη βδομαδα κολλησαμε λαρρυγγιτιδα!!!

Περαστικά σας ! και καλά κουράγια επίσης... :(

.........

τα δικα μας νεα: εγινε το πρωι η επεμβαση της μαμας μου, δοξα τον θεο, πηγε πολυ καλα, την σηκωσανε και το απογευμα να περπατησει και αυριο μαλλον θα βγει. ξερετε τι με στεναχωρει??οτι παρολο που μενουμε μακρια(400-500 χλμ), εκεινη οποτε τη χρειαστω ειναι εδω την επομενη, αν οχι την ιδια μερα. εγω τωρα δεν μπορεσα να παω. ειχαμε στη δουλεια σημερα, αυριο και μεθαυριο ελεγχο απο ανωτερους και ηταν αδυνατον να παρω αδεια. αλλα ηθελα να ειμαι εκει!!!τελος παντων ευτυχως ολα πηγανε καλα. τωρα λεω να παρω 5 μερες αδεια (δεν εχω και αλλες) και να παω να κατσω την αλλη βδομαδα. μου λεει να μην της χαλασω μηπως της χρειαστω για το παιδι, χειμωνας ειναι αρρωστιες, κλπ, και να παω μονο το σκ. δεν ξερω τι να κανω, αυριο θαποφασισω....

Σιδερένια η μανούλα σου... μην αισθάνεσαι τύψεις... η μάνα είναι μόνο μια και σε καμία περίπτωση ένα παιδί δεν γίνεται να "αναπληρώσει" αυτά που κάνει εκείνη για αυτό σε όλη την πορεία της ζωής... το συνειδητοποιούμε τώρα που γίναμε κι εμείς μανάδες...

είμαι βέβαιη πως η μαμά σου ξέρει πόσο πολύ λαχταρούσες να ήσουν κοντά της στο χειρουργείο... κάνε αυτό που θα σε κάνει εσένα να αισθανθείς καλύτερα !

Χρόνια πολλά στο koufetaki για το αγγεούδι της !

Συγγνώμη αν ξεχνάω κάτι/κάποιον...

Εμείς όλο το βράδυ με πυρετό -η Σεμίνα μας-, το πρωί μου έδειχνε ότι πονάει το αυτί της... αν συνεχίσει έτσι, θα καλέσω την απιδίατρο να έρθει μια επίσκεψη γιατί πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να κόλλησε από τον μπαμπά... το ψυχάκι μου :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...