Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

dwraki σημερα θα κανω μια προσευχουλα για το μπουμπουκακι σου.ολα θα πανε καλα..να φαινεσαι κι εσυ καλα.τα παιδακια καταλαβαινουν λενε...θα περιμενουμε νεα σου.τα αλλα κοριτσια τι κανουν?φεφι?κουφετακι?αληθεια τι εγινε με το παιδακι σου στο σχολειο?περιστερακι?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ναι Φαίη, καταρχήν απογοητεύομαι και θλίβομαι για τη χώρα μου κάθε μέρα και περισσότερο. Δεύτερον, όταν βλέπω τους τίτλους των εφημερίδων ντόπιων ή ακόμη και τούρκικων (εδώ έχει πάρα πολλούς Τούρκους), έχω την αίσθηση ότι θα μου επιτεθούν οι περαστικοί κατακρίνοντάς με που είμαι Ελληνίδα, παρόλο που κανείς δε με γνωρίζει, ούτε μπορεί να ξέρει από πού κατάγομαι. Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν τόσο αναξιοπρεπής η Ελλάδα στα μάτια των Ευρωπαίων ή και διεθνώς. Κι όμως, ήρθε η μέρα που όλοι γελάνε μαζί μας. Κρίμα που περηφανευόμαστε ότι έχουμε και πεφωτισμένα μυαλά, μυαλά διάνοιες.

καλημερα, χρονια πολλα!

να χαιρομαστε να την Πολεμικη μας Αεροπορια και ολους οσους γιορταζουν..

Αγγελικουλα μας, χρονια σου πολλα!!

για σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα αφου πρωτα παμε στην γιατρο μας να τσιμπησουμε τα μπουτακια μας..:D:D

Ρουλακι, πραγματικα ποσο δικιο εχεις, μας εκαναν να ντρεπομαστε..

κριμα..

Δωρακι μου, ολα θα πανε καλα, μην βαζεις κακο στο μυαλο σου.. φιλακια στον Ραφαηλακο μας..

καλημερα κοριτσια.αμαν ρε εβιρι το φανταστικα οτι τετοια κατασταση θα υπαρχει πανω κατω εξω.εδω η ανιψια μου που εζησε και 7χρονια στην ελλαδα(γεννηθηκε σουιδια και ζει νορβηγια τωρα)δεν μπορει να καταλαβει οσο κ να της μιλησω οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα βλεπει εκει.ο προεδρος τυους βγηκε και ειπε στον λαο εκει οτι εχουν λεφτα τοσα που δεν ξερουν τι να τα κανουν κ ενω βλεπουμε τα ελληματα χωρων οτι η νορβηγια εχει 140%πανω απο την ελλαδα.πιστευουν οτι δεν αγγιζονται,κ ο παπανδρ. ελεγε εδω λεφτα υπαρχουν.σκατουλες...

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαγειρισσες μου!!Τι κάνετε;

Δωράκι εύχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι σου.Περιμένουμε όλες με αγωνία τα καλά αποτελέσματα των εξετάσεων

Αφροδίτη, καλή επιτυχία στην εγχείρηση της μαμάς σου.Θα είσαι κοντά της με την σκέψη σου και θα της στείλεις θετική ενέργεια

Αγγελική χρόνια σου πολλά!!

Είναι μεγάλη γιορτή η σημερινή.Χρόνια πολλά σε όσους έχουν εορτάζοντες.

Μήπως γιορτάζει κι η Αγγελίνα;

Maria-elpida καλή δύναμη με το εμβόλιο...Σου κάνει πυρετό μετά;Ο δικός μου πυρετό δεν έχει κάνει ποτέ, αλλά έχει πολλή γκρίνια

Φαίη, eviri, fefiiiiii, koufetaki, Αννα, annia, Ελένη τις καλημέρες μου..

smartaki το σκέφτομαι συνέχεια αυτό που συνέβη...Να έχετε δύναμη και κουράγιο

αμαν βρε περιστερακι μπραβο σου!και τα δικα μου χρονια πολλα σε ολες τις αγγελες αγγελους μιχαηλ.γιορταζει ο μικρος μου γιοκας σημερα.αντζελος για!!!!αντε να σας κερασω το κατι τις μου.1000glyka.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

αμαν βρε περιστερακι μπραβο σου!και τα δικα μου χρονια πολλα σε ολες τις αγγελες αγγελους μιχαηλ.γιορταζει ο μικρος μου γιοκας σημερα.αντζελος για!!!!αντε να σας κερασω το κατι τις μου.1000glyka.jpg

Τα θέλω ΟΛΑ:!::!::!::!:

Είσαι μια ξεσηκώστρα εσύ....:lol::lol::lol:

Χρόνια πολλά του γιόκα σου!!!!Να τον χαίρεσαι!!

αδερφούλα φέφη πού είσαι;

Κερνάει γλυκό το koufetaki μας...

"Μην κρατάς το στόμα σου κλειστό, φάε μπισκοτάκι γεμιστό κι άμα σου πονέσει το δοντάκι, θα σου δώσω κι άλλο μπισκοτάκι..."(αυτό ταιριάζει με τον οδοντίατρο....)

Πού τα θυμάμαι!!!

καλημερουδια!!!Αγγελικουλα χρονια πολλα,κουφετακι να τον χαιρεσαι τον Αγγελουκο σου παντα γερος κ παντα ευτυχισμενος...αχ με τσακισες με τα γλυκα,κ ειμαι κ σε διατροφη μιας κ το ζαγχαρο μου ειναι οριακα φυσιολογικο.......

χρονια πολλα σε οσες γιορταζετ ή εχετε δικους σους ανθρωπους που γιορταζουν,ειναι μεγαλη γιορτη κ ειμαι χαρουμενη που σημερα θα δουμε το σπορακι μας,οι Ταξιαρχες βοηθεια μας!!!!

Μαρακι φιλακια στα μπουτακια!!!!!Δωρακι ολα καλα να πανε!!!!Ρουλα υπομονη,κ να σου πω κατι αι σιχτιρ με ολα τα ευρωπαικα γομαρια,αλλα δεν φταινε αυτοι εμεις φταιμε που τους βαλαμε κεχαγιαδες στα κεφαλια μας,που ελεγε κ η γιαγιακα μου!

φιλακια σε ολες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ελπίζω σήμερα καλυτερη γιατί χθες χάλασε η μπαταρία του αυτοκινήτου και καπάκι με παίρνουν από τον παιδικό ότι η Λουκία έκανε εμετό και πως έχουν έξαρση γαστρεντερίτιδας. Και ερωτώ, γιατί γλυκειά μου δεν μου το λες νωριτερα πάρά όταν έχει ήδη κολλήσει το παιδί;;;;:confused:

Τες πα, πάω την παίρνω και με το που με βλέπει πατάει κάτι κλάμματα...

και με το που κοιμάται κοπαναει ένα 39 πυρετό....

Οπως καταλαβαίνετε ήταν μια πανέμορφη μέρα...:tongue:

Φυσικά δεν μαγείρεψα και θα φάμε τις μπριζόλες που έκανα προχθες...

Ειμαι ενα ρακος.........

προσπαθω να ειμαι καλα μαζι του και να παιζουμε αναμελλα.....

ΑΛΛΑ...........

ΑΝΗΣΥΧΩ!!!!!!

Δωράκι μου εύχομαι να μην είναι τίποτα και οι περιπέτειες σας να τελείωσαν εδώ. Οι Ταξιάρχες να είναι δίπλα του και να τον προστατεύουν!

δουλεύω στα επείγοντα περιστατικά και θυμαμαι ακόμα πρόσωπα γονειών χαμένων στον πόνο......

Χαρά στο κουράγιο σου Οζαλίνα.... Νοσοκόμα είσαι;

θα ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια στην μανουλα μου που αυριο κανει μια εγχειρηση στη μεση της.

Καλή επιτυχία!!!

τελος να πω οτι σαν αυριο περισυ πεθανε η γιαγια μου...μου λειπει , την σκεφτομαι και την αγαπω.ελπιζω να με βλεπει απο εκει. ο θεος να την αναπαυσει..

Να είστε γεροί να την θυμάστε και να την τιμάτε...

Παρόλ' αυτά, η γνώμη τους για μας είναι (σχεδόν) αυτή που έχουμε εμείς για τους αλβανούς.

Δεν τους χώνευα που δεν τους χώνευα τους γερμαναράδες....

Θα έλεγα ότι, μας έχουν στη μπούκα. Μάλλον παίρνουν ικανοποίηση απ' όσα μας συμβαίνουν. Όπως είχα γράψει και σε ένα τόπικ του parents.gr έξω από ένα φούρνο είχαν βάλει μια ταμπέλα με πρωτοσέλιδο απόκομα εφημερίδας που έλεγε: "Πάρτε το ευρώ από την Ελλάδα".

Ας μας δώσουν πρώτα αυτά που μας χρωστάνε οι αλήτες και μετά να δούμε από ποιον πρεπει να πάρουν το ευρω!

Στους υπόγειους σταθμούς του τραμ που περιμένω, υπάρχουν προτζέκτορες που προβάλλουν διαφημιστικά και τίτλους από την επικαιρότητα. Οι λέξεις Ελλάδα και Έλληνες είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και οι άλλες ειδήσεις έπονται.

Ε, φυσικά... Αφού έχουμε ξευτιλιστεί διεθνώς με τις βλακείες που κάνουν, τι περιμένεις;

για σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα αφου πρωτα παμε στην γιατρο μας να τσιμπησουμε τα μπουτακια μας..:D:D

Ωχ, μωρε πάλι θα τσιμπήσουν το καραμελάκι;:confused:

Ζηλεύω μακαρονάκια με κιμα!

Καλημέρα περιστεράκι!!!

γιορταζει ο μικρος μου γιοκας σημερα.αντζελος για!!!!αντε να σας κερασω το κατι τις μου.1000glyka.jpg

Να χαίρεσαι τον Αγγελάκο σου κουφετάκι μου!

Σου έγραψα και στο άλλο αλλά εδώ με πρόλαβες!;)

Τα γλυκάκια σου θα τα τιμήσω αλλά αιτούμαι το το τσουρέκι μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue:

ειναι μεγαλη γιορτη κ ειμαι χαρουμενη που σημερα θα δουμε το σπορακι μας,οι Ταξιαρχες βοηθεια μας!!!!

Αρα μεγάλη γιορτή και για εσάς!!! Βοήθειά σας και φιλάκια στην κοιλίτσα!!!

Καλή επιτυχία και περιμένουμε νεούλια!!!

Εκείνον τον καφέ θα τον πιούμε πριν γεννήσεις;;;:lol::lol:

Αγγελική χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα!!!!

Αγγελίνα αν γιορτάζεις σήμερα πολλές πολλές ευχές!!!

Φέφη άστους να λένε!!! Ζηλέυουν γιατί δεν μπορούν να συλλάβουν τον καλλιτεχνικό οίστρο της Σισας!!!!:lol::lol:;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Φεφούλα κι εσύ και το Φεφόπαιδο είσαστε όλα τα λεφτά, κάθε φορά χαίρομαι να διαβάζω τα νέα σας και τα κατορθώματά σας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που έχω πει ότι, είσαι η ψυχή της στήλης του μαγειρέματος!!!

είμαι το πώς το είπες μαρή καραμελομάνα; σούργελο της στήλης! ο καραγκιοζάκος σας!:tongue:

Στα δικά μου τώρα, σήμερα πάλι ξεποδαριάστηκα, έχω την εντύπωση ότι τα νύχια των μεγάλων δακτύλων των ποδιών μου θα βγουν από τη θέση τους.

άνετα παπουτσάκια Ρουλάκι!

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του καινούργιου σχολικού προγράμματος, που πρέπει κάθε Δευτέρα και Τρίτη να πηγαίνει το παιδί στις 09:30 στο σχολείο. Αυτό δε με βολεύει καθόλου, όπως σας έχω ξαναπεί, επειδή η διαδρομή είναι 30' και άλλα 30' η επιστροφή και μετά πρέπει να ξαναφύγω στις 11:30 για να την πάρω από το σχολείο. Με λίγα λόγια να περνάω το χρόνο μου στα τρένα και στα τραμ. Εγώ σήμερα είχα να τακτοποιήσω κάποιες δουλειές στο κέντρο, όχι βιαστικές όμως, και με την ευκαιρία μπήκα σε ένα εμπορικό κέντρο να περάσω την ώρα μου. Αλλιώς θα επέστρεφα στο σπίτι έστω και για μιάμιση ώρα μέχρι να ξαναφύγω.

αγχωτικά τα διαβάζω βρε ρούλα! ιδίως για το παιδί! σου έχω εμπιστοσύνη όμως!

Κατά τα άλλα, φορτώθηκα σαν τη γαϊδούρα με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, κατόπιν κατεβήκαμε με την κόρη σε μια στάση που υπάρχει μία 8όροφη βιβλιοθήκη και δανειστήκαμε βιβλία στα γερμανικά για να διαβάζει εξωσχολικά κείμενα και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της στη γλώσσα, ώστε να βοηθηθεί έτσι. Βρήκα και κάποιες εκδόσεις με παραμύθια που στην ίδια σελίδα γράφει το κείμενο στα γερμανικά κι από κάτω το επαναλαμβάνει στα ελληνικά. Έτσι, θα καταλαβαίνει το παιδί ποιες γερμανικές λέξεις αντιστοιχούν στις ελληνικές. Πήρα κι ένα βιβλίο γραμματικής, αλλά δεν έχει μετάφραση και δεν είμαι σίγουρη αν θα είναι εύκολο να το καταλάβουμε πλήρως.

Ουφφφφφφ!!!!!!! Πολύ τρέξιμο βρε παιδιά η Γερμανία, πολύ τρέξιμο. Μωρέ, το λέω και θα το λέω συνέχεια, Τζέντα και πάλι Τζέντα.

....να ειδα τωρα για το φεφακι μας!!!καλε αντε τωρα που σας ''κατσαδιασε'' η κυρια μια σταλια μωρο!!!!ειναι τοσο αστειο απο μερους της!!!!εγω παντος θεωρω οτι σημερα που μιλησα με την νηπιαγωγο μας μπηκαν τα πραγματα στην θεση τους,και ηρεμησα,ασε δε που οταν της ειπα οτι φωναζε η μια μεσα στο προαυλιο του σχολειο οτι το 4μιση χρ.παιδι μου μελανιαζει καθημερινα στο ξυλο δυο 6χρονα αγορακια με κοιτουσε σαν χανος,κ φυσικα με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εκανε κατι τετοιο το παιδι μου κ οτι μεσα στην ταξη και υπο την υποβλεψη της,ΚΑΙ κυριος το δικο μου παιδακι.ουφ!τι ψιλοχαζη μερα περασε πολυ γρηγορα κ καπως!!!!α!κ τελικα εκανα ενα κεικ με αλευρι ολικης εχει ετοιμο φαριναπ η γιωτης πολυ ωραιο κ εβαλα μεσα και κοματακια βρασμενο καστανο κ καρυδια.εβιρι εγω τρεχω μεσα στο σπιτι κ εσενα σε φαγαν οι δρομοι.ρε συ για πες τι κλιμα επικρατει εκει με τα της ελλαδας?

το παιδί είχε τεράστιες βαθειες γρατσουνιές κάτω από το μάτι, σύριζα ακριβώς. δε σκάρφέης! σαν τον ρόκι μπαλμπόα ένα πράγμα...:(

σήμερα που την πήγα ρώτησα τις κυρίες της πώς τα πήγε χθες η αγάπη μου, μετά από τόση κλεισούρα στο σπίτι.:cool:

μου απάντησαν καλά αναλογικά του ότι είχε πολύ καιρό να πάει παιδικό.

:confused:

-δεν σας δημιούργησε πρόβλημα;

-όχι, κανένα. καμιά φορά δεν ακούει όταν της μιλάμε, αλλά κατά τα άλλα καλά!

-το παιδί έχει γρατσουνιές από χθες. πώς έγινε;

-ίσως μόνη της, ίσως όταν έπαιζε με τα κουζινικά, δεν έκλαψε πάντως, δεν πρόσεξα κάτι.

-αποκλείεται να σημαδεύτηκε μόνη της, γιατί τα νύχια της τα είχα κόψει από το βράδυ εγώ. τουλάχιστον των χεριών ήταν κομμένα. αν μου λέγατε για των ποδιών θα σας έλεγα μπορεί, δεν με άφησε να της τα κόψω! γελώντας:wink:

δεν είπα άλλη κουβέντα. τί να πεις;

ότι μαρή πληρώνεσαι για να βλέπεις κ όχι για να μου λες ότι δεν ξέρεις!:mad:

ρώτησα να μάθω ποιός είναι αυτός ο μπίλυ που αναφέρει συχνά η θυγατέρα μου.

μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει μπίλυ!

τις ενημέρωσα ότι μου μιλάει για έναν Σήστο, έναν Γώγο κ έναν μπίλυ. ποιοί είναι οι γαμπρούληδες να τους τσεκαρω; γέλασαν κ τις χαιρέτησα!:cool:

χαίρομαι που όλα είναι καλά με τη δασκάλα κ το παιδί, κουφετάκι μου.

φεφη εισαι τρομερη και εσυ και το φεφοπαιδο!!!εισαι απιστευτη!!!γελαω τρομερα με τα κατορθωματα σας...

ποιά κατορθώματα; ακόμα είμαστε στην εισαγωγή! κάτσε να πάει Παρασκευή!:P

οπως καταλαβατε σημερα καθολου ορεξη για μαγειρεμα!!!θα ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια στην μανουλα μου που αυριο κανει μια εγχειρηση στη μεση της. να πανε ολα καλα.λυπαμαι και νιωθω πολλες τυψεις που δε μπορω να ειμαι εκει. την αγαπαω πολυ και ανησυχω. ολα να πανε καλα μανουλα μου. σου στελνω την θετικ μου ενεργεια.

δύσκολη επέμβαση, μακάρι όλα να πάνε καλά γι ατη μανούλα σου κ σύντομα να την πάρεις αγκαλίτσα!

να σου πω ότι αυτό μου συμβαίνει κάθε τρεις κ λίγο. κ ενώ λατρεύω τη μάνα μου, την αδερφή μου, στα δύσκολα είμαι πάντα απούσα, λόγω δουλειάς. παλιά λόγω παλιοχαρακτήρα, ήμουν στην κοσμάρα μου. τώρα που το έχω μετανιώσει, δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί δεν οδηγώ, γιατί δουλεύω πολλές ώρες, όλη τη μέρα κ δεν είμαι σε θέση να αφήσω ή να τρέχω το παιδί μαζί μου. οπότε σε νιώθω, αλλά να ξέρεις ότι ένα τηλεφώνημα δίνει κουράγιο στον άνθρωπό σου.κυρίως η προσευχή!

μη ξεχνάς πόση δύναμη έχει η προσευχή.

σκέψου μια μάνα πώς κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ικανοποιήσει το αίτημα του παιδιού της, όταν είναι ευγενικό, δίκαιο, για καλό! όλα τα μπορεί! πολύ περισσότερο ο Δημιουργός μας, όταν τον παρακαλέσουμε με αγάπη!

τελος να πω οτι σαν αυριο περισυ πεθανε η γιαγια μου...μου λειπει , την σκεφτομαι και την αγαπω.ελπιζω να με βλεπει απο εκει. ο θεος να την αναπαυσει..

σας χρωσταω κατι συνταγες.θα της βαλω αυριο...σημερα απο ψυχολογια και διαθεση χαλια....

η αγάπη δεν πεθαίνει!

περιμένουμε συνταγούλες!

εδώ σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι είναι ευγενικοί. Παρόλ' αυτά, η γνώμη τους για μας είναι (σχεδόν) αυτή που έχουμε εμείς για τους αλβανούς. Θα έλεγα ότι, μας έχουν στη μπούκα. Μάλλον παίρνουν ικανοποίηση απ' όσα μας συμβαίνουν. Όπως είχα γράψει και σε ένα τόπικ του parents.gr έξω από ένα φούρνο είχαν βάλει μια ταμπέλα με πρωτοσέλιδο απόκομα εφημερίδας που έλεγε: "Πάρτε το ευρώ από την Ελλάδα".

Στους υπόγειους σταθμούς του τραμ που περιμένω, υπάρχουν προτζέκτορες που προβάλλουν διαφημιστικά και τίτλους από την επικαιρότητα. Οι λέξεις Ελλάδα και Έλληνες είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και οι άλλες ειδήσεις έπονται.

ό,τι κ να γίνει κανείς δεν θα με κάνει να ντραπώ για την καταγωγή μου κ τη σημαία μου!

μπορεί να έχει συνδυαστεί έντεχνα από λαλάκες ότι το τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια σημαίνει φανατισμός κ άλλα παρεμφερή άρρωστα, αλλά αγαπώ την πατρίδα μου, πορεύομαι με την θρησκεία μου, λατρεύω την οικογένειά μου! κ αυτά τα 3 στοιχεία είναι που μας κάνουν μοναδικούς ως Έλληνες!!!!!!!!!!!!

.τα αλλα κοριτσια τι κανουν?φεφι?κουφετακι?αληθεια τι εγινε με το παιδακι σου στο σχολειο?περιστερακι?????

μπονζούγ! σου χρωστάω π.μ. γι το φέης μπουκ! δεν το ξέχασα.

καλημερα, χρονια πολλα!

να χαιρομαστε να την Πολεμικη μας Αεροπορια και ολους οσους γιορταζουν..

Αγγελικουλα μας, χρονια σου πολλα!!

χρόνια πολλά στην Αγγελική, σε όσους γιορτάζουν.

σημερα γιορτάζει ο νουνός της κόρης μου! να τον χαιρόμαστε!

καλημερα κοριτσια. ελεγε εδω λεφτα υπαρχουν.σκατουλες...

στο στόμα του!

Καλημέρα μαγειρισσες μου!!Τι κάνετε;

κ τις δικές μου!

χθες πήγα για δόντι. γύρισα αργά. δεν μαγείρεψα. ευτυχώς περίσσεψαν ρεβύθια για φέφο κ για μένα πήρα τοστάκια κ φιρίκια, μπανάνα.

δεν προλαβαίνουμε τίποτα! λάλησε ο φέφος με το φεφόπαιδο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ!

σήμερα πιο χαλαρά, θα μαγειρέψω ψαρονέφρι.

θα καθαρίσω κ λιγάκι, θα χαλαρώσουμε βρε παιδί μου! επιβάλλεται!

κουφετάκι να χαίρεσαι τον άγγελό σου γερό, καλότυχο, ευτυχισμένο! χρόνια του πολλά κ γλυκά!

στα σιροπιαστά είμαι δύσκολη. δεν πείθομαι εύκολα να δοκιμάσω!

δεν θα πάρω, ευχαριστώ. ιντερνετικά βλέπεις μπορώ να αρνηθώ, ρήαλ λάηφ έχω ένα θέμα να πω όχι! καλή ώρα μας κέρασαν γλυκάκι στη δουλειά. το έβαλα δίπλα κ τώρα λέω να το φάω! αχ, βαχ!

Kαλημερα Αγγελικουλα χρονια πολλα.Koυφετακι να χαιρεσαι τον Αγγελο σου,και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν.Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες για την στηριξη σας ειναι πολυ σημαντικο αυτο για μενα.Ναπω μονο οτι το πορισμα της νεκροψιας γραφει χωρις αιτια. Δωρακι μου ευχομαι ολα καλα να πανε με τον μικρο σου.Εγω για σημερα εχω φασολια μαυροματικα στο φουρνο.

Καλημέρα !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα !

Αγγελικούλα πολύχρονη ! Να σε χαίρονται οι δικοί σου καμάρι μου ! Γερή και σιδερένια !

Smartaki μου,

τί να γράψω... μπήκα να κάνω ένα μπακ-απ που λένε και πάγωσα με τα νέα σας... αισθάνομαι πολύ ανίσχυρη και πολύ "μικρή" όταν ακούω τέτοια... και ιδίως όταν μιλάμε για παιδιά... τα ειλικρινή μου συλληπητήρια και εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει να απαλύνει ο πόνος αυτών των γονιών και να τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν για τα άλλα τους 2 παιδάκια ...

Δωράκι,

Καλά θα είναι ο θησαυρούλης ! Αυτές οι εξετάσεις θα είναι και η τελευταία του ταλιπωρία λέμε ! ΈΛΑ, ΧΑΜΟΓΈΛΑ, και να σκέφτεσαι θετικά !

Δεν έχω όρεξη να πω κι άλλα... κι ο αντρούλης μου άρρωστος την περασμένη εβδομάδα, ευτυχώς τα τέκνα είναι καλά (αν εξαιρεθεί η σχεδόν μόνιμη γκρίνια και μίρλα της κοράκλας μας ) !!!

smartaki λυπαμαι παρα πολυ... τι ναπεις σε αυτη τη μανα???πως να την παρηγορησεις???ο χρονος ειναι γιατρος.καλο παραδεισο στο αγγελουδι. ο θεος να το αναπαυει...κριμα, κριμα...

ντορακι τι να σου πω???καλο κουραγιο, καλη δυναμη γιατι την χρειαζεσαι και καλα αποτελεσματα στο παιδακι σου.εχεις την θετικη μου ενεργεια και μια αγκαλια!!!

φεφη εισαι τρομερη και εσυ και το φεφοπαιδο!!!εισαι απιστευτη!!!γελαω τρομερα με τα κατορθωματα σας...

οπως καταλαβατε σημερα καθολου ορεξη για μαγειρεμα!!!θα ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια στην μανουλα μου που αυριο κανει μια εγχειρηση στη μεση της. να πανε ολα καλα.λυπαμαι και νιωθω πολλες τυψεις που δε μπορω να ειμαι εκει. την αγαπαω πολυ και ανησυχω. ολα να πανε καλα μανουλα μου. σου στελνω την θετικ μου ενεργεια.

σας χρωσταω κατι συνταγες.θα της βαλω αυριο...σημερα απο ψυχολογια και διαθεση χαλια....

Ολα να πανε καλα με την μανουλα σου περαστικα να ειναι και σιδερενια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...