Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σμαρτάκι μου συλλυπητήρια σε σας και στην οικογένεια του ανηψιού σου, να είστε γεροί να το θυμόσαστε το παιδάκι. Είναι θλιβερό να συμβαίνει κάτι τέτοιο που δεν ξεπερνιέται, απλά ο χρόνος λειαίνει λίγο τις πληγές.

Είναι πολύ πιθανό κάτι να είχαν υποψιαστεί οι καρδιολόγοι, επειδή το υπέβαλλαν σε τεστ κοπώσεως και άλλες εξετάσεις που δε θα έκαναν, αν οι γιατροί δεν είχαν ακροαστεί κάτι που χρειαζόταν διερεύνηση. Η παρηγοριά των γονιών του παιδιού θα είναι ο ώμος σου, ο γλυκός σου λόγος και η υπενθύμισή σου σ' εκείνους, ότι το παιδί είναι πλέον άγγελος στην αγκαλιά του Θεού που θα τους προσέχει από εκεί που βρίσκεται. Η πίκρα του χαμού του παιδιού τους δε θα σβήσει ποτέ, αλλά επειδή ο Θεός τους λυπήθηκε και τους έδωσε κι άλλα δύο παιδιά, θα ξαναχαμογελάσουν και θα ξαναχαρούν από τις χαρές που θα τους δώσουν αυτά.

Ζωή σε σας και συλλυπητήρια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Kοριτσια,εχετε δικιο...

αλλα....

Δεν μπορω να μη σκεφτομαι,ομως,και τα ασχημα....

αφου το μυαλλο μου ολη μερα εκει ειναι,εχει κολλησει...

Μακαρι να μην ειναι κατι το ανησυχητικο......κι ολα ξεχνιουνται.....

Ο μικρουλης μου,εχει περασει πολλα στην μεχρι τωρα ζωουλα του....

ταλαιπωρήθηκε πολυ....Δεν θελω να τον βλεπω να ταλαιπωρειτε αλλο,

ειναι κριμα........

Μεχρι τωρα σκεφτομουν την συγγενη καρδιοπαθεια και το αισιο τελος απο αυτη.

Τωρα με προβληματιζει και αυτο.

Ειμαι ενα ρακος.........

προσπαθω να ειμαι καλα μαζι του και να παιζουμε αναμελλα.....

ΑΛΛΑ...........

ΑΝΗΣΥΧΩ!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

smartaki τι να σου πω,υπομονη,δυναμη...τι...δεν ξερω,εχω σοκαριστει...πριν χρονια ζησαμε ενα αντιστοιχο ασχημο επεισοδιο στο χωριο μου,ενας παιδι 12ετων επαιζε μπασκετ κ εκει μπροστα μας επεσε κ δεν συνηλθε ποτε...τι να λεμε τωρα,δυσκολα πραγματα,μακαρι οι γονεις να μπορεσουν να κοιταξουν μπροστα,τουλαχιστον να καταφερουν να ζησουν για τα αλλα δυο παιδακια τους..

Δωρακι καλη επιτυχια με τις εξετασεις,να σου πω κατι εχω πλεον πιστεψει βαθια μεσα μου οτι αν σκεφτομαστε λιγο θετικοτερα ολα θα ειναι καλυτερα!φιλια στον θυσαυρουλη!

Φεφη η κορη ειναι θεα,ασε τους αλλους να λενε,δεν μασαμε λεμε ;)!

σας φιλω!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

koufetaki μου, το smartaki έγραψε ότι το παιδί είχε πάει σε τρεις γιατρούς το καλοκαίρι και είχε κάνει όλες τις εξετάσεις για την καρδιά!!

Δείτε το, κορίτσια, το έγραψε κάπου, αλλά είχαν μαζευτεί τόσα μηνύματα και δεν θα το προσέξατε...

Αυτό είναι το εξοργιστικό της υπόθεσης!!

Οτι οι άνθρωποι έκαναν εξετάσεις στο παιδί τους κι ότι από όλους αυτούς τους γιατρούς δεν βρεθηκε ένας ΥΠΕΥΘΥΝΑ να τους ενημερώσει και να τους πει τι να προσέξουν...

koufetaki μου, το smartaki έγραψε ότι το παιδί είχε πάει σε τρεις γιατρούς το καλοκαίρι και είχε κάνει όλες τις εξετάσεις για την καρδιά!!

Δείτε το, κορίτσια, το έγραψε κάπου, αλλά είχαν μαζευτεί τόσα μηνύματα και δεν θα το προσέξατε...

Αυτό είναι το εξοργιστικό της υπόθεσης!!

Οτι οι άνθρωποι έκαναν εξετάσεις στο παιδί τους κι ότι από όλους αυτούς τους γιατρούς δεν βρεθηκε ένας ΥΠΕΥΘΥΝΑ να τους ενημερώσει και να τους πει τι να προσέξουν...

και το παιδι που εγραψα εγω επειδη ηταν αθλητης εκανε καθε χρονο εξετασεις κ παντα ολα εβγαιναν τελεια,τι να πω ειναι καμμια φορα κ αυτο που λενε η τυχη του καθενος...

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Είναι κι αυτό που λες...Η τύχη του καθενός...

Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως ήταν και λάθος γιατρών, γιατί το παιδί είχε αρρυθμίες-ταχυκαρδία και γι' αυτό του έκαναν, τρίπλεξ, τεστ κοπώσεως και όλα τα προβλεπόμενα.

Ο ένας γιατρός σύστησε να μην παιζει ποδόσφαιρο.Ο άλλος είπε ότι έχει καρδιά αθλητή.

Γιατί ο πρώτος δεν το έθεσε ως απαγόρευση; Δεν νομίζω η οικογένεια να είχε μια τόσο σοβαρή υπόδειξη από γιατρό και να την αγνοούσε.

Θέλω να πω με αυτό, ότι κάποια πράγματα δεν είναι τύχη...Είναι ατυχία!

Κι αν ασχολούμαι τόσο με το θέμα είναι επειδή έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις να γίνονται παραλείψεις από τους γιατρούς κι αυτό να κοστίζει και να μην επανορθώνεται.

Δηλαδή, καθένας από εμάς απευθύνεται στους ειδικούς για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και τελικά δεν ξέρει τι του ξημερώνει.

ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις κορίτσια.οι λέξεις είναι πολύ μικρές για να περιγράψουν τον πόνο......δουλεύω στα επείγοντα περιστατικά και θυμαμαι ακόμα πρόσωπα γονειών χαμένων στον πόνο......

να έχουν ζωή τα άλλα παιδάκια της οικογένειας smartaki και όσο μπορείς να είσαι εκεί...

dwraki εύχομαι όλα να σας πάνε καλά και να είναι η τελευταία ταλαιπωρία σας.

Φεφάκι μου έχεις δίκιο. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι δασκάλες τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της μικρής σου και τις μικρές της εικαστικές παρεμβάσεις στον χώρο:tongue::tongue::tongue:. Απαίδευτες.........

Άντε να ευθυμίσουμε λίγο για το smartaki μας!

έτσι, έτσι!

Ιδιες εικαστικές αναζητήσεις με το φεφόπαιδο, έχει και το περιστερόπαιδο...

Σε κάθε μας γεύμα,τα αλλάζουμε όλα!!!Από πάνα μέχρι ζακετάκι...

Μέχρι και στο φρύδι του και στο αυτί του βάζει φαγητό..

Είναι ο ορισμός του πασαλείμματος

:lol:

Καλά, όχι ότι κι ο δικός μου πάει πίσω! Μόνο που εκείνος επεκτείνεται και στην μικέτα της κουζίνας και όταν δει τι έκανε φωνάζει ιιιιιιιιιι όπως η Ζουμπουλία στο 50-50!!!!

Γεια σας κορες.

Ωχ Παναγια μου,φυλαγε ολα τα παιδια του κοσμου....

και μαζι με αυτα και το δικο μου!!!!!!!!!!

Τι να πω....μακαρι να ειναι ολα καλα και χαλαλι το αγχος και η στεναχωρια μας!!!!!!!!

όταν όλα θα πάνε καλά κ βγουν πεντακάθαρες οι εξετάσεις να περάσεις μια βόλτα από εδώ. σε περιμένουν ντομάτες κ όχι γεμιστές ή σαλάτα!:tongue:

ο γαμπρός μου είναι θησαυρός!

Θα ξανα μπω για να γράψω για φαγητά.

άντε ντε!

ας τα φιλαει ολα τα παιδια του κοσμου η παναγια.α ρε σμαρτακι

αυτό!

εχω πλεον πιστεψει βαθια μεσα μου οτι αν σκεφτομαστε λιγο θετικοτερα ολα θα ειναι καλυτερα!φιλια στον θυσαυρουλη!

Φεφη η κορη ειναι θεα,ασε τους αλλους να λενε,δεν μασαμε λεμε ;)!

σας φιλω!!

έτσι! μάκια στην κοιλίτσα!

έχετε πίστη στο σχέδιό Του! ακόμα κ σε τέτοιες στιγμές.

κ αγκαλιές, μάκια στα παιδιά σας!

Αννα στο σπορίδιο.

φαίη εσύ στον αγαπούλη σου!

Λίνα μάκια!

περιστερακι κ η ατυχια μεσα απο την τυχη μας ερχεται...δυστυχως μπορει να φταιει καποιος γιατρος,αλλα οταν μιλαμε για 3γνωματευσεις τοτε μαλλον υπηρχε κατι που δεν μπορουσε να φανει,κ οσο γι αυτον που ειπε να μην παιζει ποδοσφαιρο χωρις να μπορει να το δικαιολογ δεν μου λεει κατι,αν ειχε βρει κατι θα τους το ελεγε,μαλλον για να ειναι αυτος καλυμενος το ειπε...τελος παντων νοημα δεν βγαινει,ενα ειναι το σημαντικο το παιδακι εφυγε κ πισω δεν γυρνα...

9892a30fbd.png

Δωράκι μου σε συμμερίζομαι αυτό μόνο έχω να σου πω. Ξέρω ότι τα συναισθήματά σου δε μπορούν να αλλάξουν τώρα, αν δε σε διαβεβαιώσουν οι γιατροί, ότι όλα είναι καλά. Εγώ, σου εύχομαι ολόψυχα να έχει καλά αποτέλεσματα ο Ραφαηλάκος και ο Άγιος Ραφαήλ να τον έχει πάντα κάτω από τη σκέπη του και το άγρυπνο βλέμμα του.

Φεφούλα κι εσύ και το Φεφόπαιδο είσαστε όλα τα λεφτά, κάθε φορά χαίρομαι να διαβάζω τα νέα σας και τα κατορθώματά σας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που έχω πει ότι, είσαι η ψυχή της στήλης του μαγειρέματος!!!

Στα δικά μου τώρα, σήμερα πάλι ξεποδαριάστηκα, έχω την εντύπωση ότι τα νύχια των μεγάλων δακτύλων των ποδιών μου θα βγουν από τη θέση τους. Ελπίζω να μη γίνει αυτό, γιατί σε λίγες μέρες έρχεται βαρύτερος χειμώνας εδώ και δε με παίρνει να γυρνάω με παντόφλες. Αλλιώς, θα φοράω τα παπούτσια του άντρα μου και θα είμαι σαν παπουτσομένος γάτος. Θα νιαουρίζω κιόλας όταν θα βγαίνω έξω στον κόσμο. Θα φορέσω κι ένα καπέλο με φτερό άσπρο μακρύ και μία κάπα μαύρη, εεεεε εεεεεε ίδια δε θα είμαι;

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του καινούργιου σχολικού προγράμματος, που πρέπει κάθε Δευτέρα και Τρίτη να πηγαίνει το παιδί στις 09:30 στο σχολείο. Αυτό δε με βολεύει καθόλου, όπως σας έχω ξαναπεί, επειδή η διαδρομή είναι 30' και άλλα 30' η επιστροφή και μετά πρέπει να ξαναφύγω στις 11:30 για να την πάρω από το σχολείο. Με λίγα λόγια να περνάω το χρόνο μου στα τρένα και στα τραμ. Εγώ σήμερα είχα να τακτοποιήσω κάποιες δουλειές στο κέντρο, όχι βιαστικές όμως, και με την ευκαιρία μπήκα σε ένα εμπορικό κέντρο να περάσω την ώρα μου. Αλλιώς θα επέστρεφα στο σπίτι έστω και για μιάμιση ώρα μέχρι να ξαναφύγω.

Κατά τα άλλα, φορτώθηκα σαν τη γαϊδούρα με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, κατόπιν κατεβήκαμε με την κόρη σε μια στάση που υπάρχει μία 8όροφη βιβλιοθήκη και δανειστήκαμε βιβλία στα γερμανικά για να διαβάζει εξωσχολικά κείμενα και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της στη γλώσσα, ώστε να βοηθηθεί έτσι. Βρήκα και κάποιες εκδόσεις με παραμύθια που στην ίδια σελίδα γράφει το κείμενο στα γερμανικά κι από κάτω το επαναλαμβάνει στα ελληνικά. Έτσι, θα καταλαβαίνει το παιδί ποιες γερμανικές λέξεις αντιστοιχούν στις ελληνικές. Πήρα κι ένα βιβλίο γραμματικής, αλλά δεν έχει μετάφραση και δεν είμαι σίγουρη αν θα είναι εύκολο να το καταλάβουμε πλήρως.

Γι' αυτούς τους λόγους είχα φτιάξει χτες αρκετό γιουβέτσι να φτάσει και για σήμερα.

Ουφφφφφφ!!!!!!! Πολύ τρέξιμο βρε παιδιά η Γερμανία, πολύ τρέξιμο. Μωρέ, το λέω και θα το λέω συνέχεια, Τζέντα και πάλι Τζέντα.

Διαφημίσεις

εχετε δικιο ρε κοριτσια συγνωμη δεν το χα δει οτι το χε πει η σμαρτακι οτι το πηγαν το παιδι για εξετασεις σημερα τωρα μολις ηρεμησα να κατσω σαν σφαιρα μπαινω καμια φορα κ δεν τα διαβαζω ολα .....κ που τα διαβαζω τα βλεπω σαμπως μερικες φορες....να ειδα τωρα για το φεφακι μας!!!καλε αντε τωρα που σας ''κατσαδιασε'' η κυρια μια σταλια μωρο!!!!ειναι τοσο αστειο απο μερους της!!!!εγω παντος θεωρω οτι σημερα που μιλησα με την νηπιαγωγο μας μπηκαν τα πραγματα στην θεση τους,και ηρεμησα,ασε δε που οταν της ειπα οτι φωναζε η μια μεσα στο προαυλιο του σχολειο οτι το 4μιση χρ.παιδι μου μελανιαζει καθημερινα στο ξυλο δυο 6χρονα αγορακια με κοιτουσε σαν χανος,κ φυσικα με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εκανε κατι τετοιο το παιδι μου κ οτι μεσα στην ταξη και υπο την υποβλεψη της,ΚΑΙ κυριος το δικο μου παιδακι.ουφ!τι ψιλοχαζη μερα περασε πολυ γρηγορα κ καπως!!!!α!κ τελικα εκανα ενα κεικ με αλευρι ολικης εχει ετοιμο φαριναπ η γιωτης πολυ ωραιο κ εβαλα μεσα και κοματακια βρασμενο καστανο κ καρυδια.εβιρι εγω τρεχω μεσα στο σπιτι κ εσενα σε φαγαν οι δρομοι.ρε συ για πες τι κλιμα επικρατει εκει με τα της ελλαδας?

921477wc2fyvv2y2.gif

smartaki λυπαμαι παρα πολυ... τι ναπεις σε αυτη τη μανα???πως να την παρηγορησεις???ο χρονος ειναι γιατρος.καλο παραδεισο στο αγγελουδι. ο θεος να το αναπαυει...κριμα, κριμα...

ντορακι τι να σου πω???καλο κουραγιο, καλη δυναμη γιατι την χρειαζεσαι και καλα αποτελεσματα στο παιδακι σου.εχεις την θετικη μου ενεργεια και μια αγκαλια!!!

φεφη εισαι τρομερη και εσυ και το φεφοπαιδο!!!εισαι απιστευτη!!!γελαω τρομερα με τα κατορθωματα σας...

οπως καταλαβατε σημερα καθολου ορεξη για μαγειρεμα!!!θα ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια στην μανουλα μου που αυριο κανει μια εγχειρηση στη μεση της. να πανε ολα καλα.λυπαμαι και νιωθω πολλες τυψεις που δε μπορω να ειμαι εκει. την αγαπαω πολυ και ανησυχω. ολα να πανε καλα μανουλα μου. σου στελνω την θετικ μου ενεργεια.

τελος να πω οτι σαν αυριο περισυ πεθανε η γιαγια μου...μου λειπει , την σκεφτομαι και την αγαπω.ελπιζω να με βλεπει απο εκει. ο θεος να την αναπαυσει..

σας χρωσταω κατι συνταγες.θα της βαλω αυριο...σημερα απο ψυχολογια και διαθεση χαλια....

Κουφέτο, Κουφετάκι μου, εδώ σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι είναι ευγενικοί. Παρόλ' αυτά, η γνώμη τους για μας είναι (σχεδόν) αυτή που έχουμε εμείς για τους αλβανούς. Θα έλεγα ότι, μας έχουν στη μπούκα. Μάλλον παίρνουν ικανοποίηση απ' όσα μας συμβαίνουν. Όπως είχα γράψει και σε ένα τόπικ του parents.gr έξω από ένα φούρνο είχαν βάλει μια ταμπέλα με πρωτοσέλιδο απόκομα εφημερίδας που έλεγε: "Πάρτε το ευρώ από την Ελλάδα".

Στους υπόγειους σταθμούς του τραμ που περιμένω, υπάρχουν προτζέκτορες που προβάλλουν διαφημιστικά και τίτλους από την επικαιρότητα. Οι λέξεις Ελλάδα και Έλληνες είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και οι άλλες ειδήσεις έπονται.

ντορακι τι να σου πω???καλο κουραγιο, καλη δυναμη γιατι την χρειαζεσαι και καλα αποτελεσματα στο παιδακι σου.εχεις την θετικη μου ενεργεια και μια αγκαλια!!!

Se ευχαριστω καλη μου.

οπως καταλαβατε σημερα καθολου ορεξη για μαγειρεμα!!!θα ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια στην μανουλα μου που αυριο κανει μια εγχειρηση στη μεση της. να πανε ολα καλα.λυπαμαι και νιωθω πολλες τυψεις που δε μπορω να ειμαι εκει. την αγαπαω πολυ και ανησυχω. ολα να πανε καλα μανουλα μου. σου στελνω την θετικ μου ενεργεια.

Ευχομαι καλη επιτυχια στη μανουλα σου.Να βγει απο το νοσοκομειο σιδερενια.

τελος να πω οτι σαν αυριο περισυ πεθανε η γιαγια μου...μου λειπει , την σκεφτομαι και την αγαπω.ελπιζω να με βλεπει απο εκει. ο θεος να την αναπαυσει..

Καλη αναπαυση να εχει.Ζωη σε σας!

Δωράκι μου σε συμμερίζομαι αυτό μόνο έχω να σου πω. Ξέρω ότι τα συναισθήματά σου δε μπορούν να αλλάξουν τώρα, αν δε σε διαβεβαιώσουν οι γιατροί, ότι όλα είναι καλά. Εγώ, σου εύχομαι ολόψυχα να έχει καλά αποτέλεσματα ο Ραφαηλάκος και ο Άγιος Ραφαήλ να τον έχει πάντα κάτω από τη σκέπη του και το άγρυπνο βλέμμα του.

Αχ Ρουλακι.......μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα καθομαι στα καρφια.θερμοπαρακαλαω τον Θεουλη μας και Την Παναγιτσα μας και ολους του Αγιους...να προστατευουν το παιδακι μου αοπο καθε κακο.

Αφου κανουμε την εξεταση,θα παρουμε το παιδι και θα παμε στους Αγιους ΡΑΦΑΗΛ-ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ....και στον ΤΑΞΙΑΡΧΗ μας.

Το λεγαμε πολυ πιο πριν...αλλα αρχισαμε με τις εξετασεις και πηγε πισω.....ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ!!!!!!!

Πρωτα Ο Θεος να ειναι καλα το παιδακι μας.

Ουφφφφφφ!!!!!!! Πολύ τρέξιμο βρε παιδιά η Γερμανία, πολύ τρέξιμο. Μωρέ, το λέω και θα το λέω συνέχεια, Τζέντα και πάλι Τζέντα.

έτσι, έτσι!

Αμαν βρε κοριτσι,τι τρεξιμο ειναι αυτο.....

και η μικρουλα σου......ολη μερα στα βιβλια θα ειναι....

όταν όλα θα πάνε καλά κ βγουν πεντακάθαρες οι εξετάσεις να περάσεις μια βόλτα από εδώ. σε περιμένουν ντομάτες κ όχι γεμιστές ή σαλάτα!:tongue:

ο γαμπρός μου είναι θησαυρός!

Αρε συμπεθερα...ΜΑΚΑΡΙ να ειναι καλα ολα....κι οτι θες....ριξε και φασολακια και αυγα.....και ολη τη λαικη αγορα....

Φιλακια στο Συσακι μας.

dwraki εύχομαι όλα να σας πάνε καλά και να είναι η τελευταία ταλαιπωρία σας.

Σε ευχαριστω κοπελα μου....

Δωρακι καλη επιτυχια με τις εξετασεις,να σου πω κατι εχω πλεον πιστεψει βαθια μεσα μου οτι αν σκεφτομαστε λιγο θετικοτερα ολα θα ειναι καλυτερα!φιλια στον θυσαυρουλη!

Δικιο εχεις κοριτσακι μου.......και το προσπαθω.

Χαδακια στην κοιλιτσα σου.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...