Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ηταν 11 χρονων και δεν ειχε κανενα προβλημα υγειας εκει που επαιζε μπαλα στο διαλειμα στο σχολειο ενιωσε ζαλαδα επεσε κατω και παει ειναι απιστευτο δεν το πιστευω δεν μπορω να το χωνεψω

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά... Στέλνω μια τεράστια αγκαλιά σε όλους σας κι εύχομαι ο Θεός να σας δίνει κουράγιο και καλό παράδεισο στον μικρό Άγγελο που χάσατε...

Στήριξε όσο κι όπως μπορείς την τραγική οικογένεια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά... Στέλνω μια τεράστια αγκαλιά σε όλους σας κι εύχομαι ο Θεός να σας δίνει κουράγιο και καλό παράδεισο στον μικρό Άγγελο που χάσατε...

Στήριξε όσο κι όπως μπορείς την τραγική οικογένεια...

Σε ευχαριστω πολυ.

φυσικα καμια δεν εχει ορεξη να γραψει τι μαγειρεψε...
Ναι και νιωθω ασχημα με ολο αυτο κοριτσια συνεχιστε σας παρακαλω δυστυχως ετσι ειναι η ζωη συνεχιστε να γραφετε για τα ωραια μαγειρεματα,και εμενα καλο θα μου κανει να σας διαβαζω.

σμαρτακι μου δεν το εγραψα γι'αυτο...

το φαγητο μπορει να περιμενει... μην εχεις τυψεις..

μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε περισσοτερο..

Ο αντρας της πως ειναι?

Διαφημίσεις

έχω την νετύπωση πως θα βοηθούσαμε περισσότερο αν κάναμε έστω για δευτερόλεπτα την σμαρτάκι να ξεφύγει, να ξεχαστεί, λέμε τώρα, να γελάσει-μη με φάτε τώρα! είμαι εντελώς άνοστη, παρότι βάφτηκα σήμερις, φοράω κ ωραιότατο μωβ φορεματάκι κοντούλικο, με ασορτί μωβ ζακετούλα, μποτούλες κ γενικώς περνιέμαι για έμορφη Δευτεριάτικο!

αχ, να σας πω τον πόνο μου;

θα σας τον ειπώ να το βγάλω από μέσα μου!

με πήρε τηλεφωνο ο φέφος κ ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν πεσμένος γιατί παρέλαβε το σπλάχνο μας κ η κυρία του είπε από τον παιδικό ότι ήταν ανυπάκουη εντελώς!

τον ρώτησα αν του αιτιολόγησε τί γιατί πως, αλλά μου είπε ότι δεν είχε μούτρα ν αρωτήσει κ να ρωτήσω εγώ αύριο πρωί...

κατά τα άλλα είχε βαθειές γρατσουνιές κατω από τα ματια της. αυτό δεν το είδαν οι κιουρίες; τουμπέκα;

πείτε με φιλότρελη, αλλά το αδικούν το φεφόπαιδο. σίγουρα!

δεν μπορούν να κατανοήσουν την καλλιτεχνική φλέβα του να κλωτσάς το πιάτο κ να φεύγει το φαγητό σε όλες τις πιθανές γωνιές!

πολύ περισσότερο δεν μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο του να της μιλάς για όχι κ μη κ εκείνη να μη γυρίζει καν να σε δει, να συνεχίζει ακάθεκτη προς την κορφή της τραπεζαρίας, δίπλα στο πι σι, τα βάζα....

πείτε μου ότι κάπως χαμογελάσατε!!!!!!!!

εγώ προσπαθώ να βρω επιχειρήματα να πείσω τον φέφο ότι το παιδί έχει τα δίκια του κ ότι δεν την έχουμε -εντάξει ΕΧΩ-κακομάθει!!!!!!

Φεφάκι μου έχεις δίκιο. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι δασκάλες τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της μικρής σου και τις μικρές της εικαστικές παρεμβάσεις στον χώρο:tongue::tongue::tongue:. Απαίδευτες.........

Άντε να ευθυμίσουμε λίγο για το smartaki μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ιδιες εικαστικές αναζητήσεις με το φεφόπαιδο, έχει και το περιστερόπαιδο...

Σε κάθε μας γεύμα,τα αλλάζουμε όλα!!!Από πάνα μέχρι ζακετάκι...

Μέχρι και στο φρύδι του και στο αυτί του βάζει φαγητό..

Είναι ο ορισμός του πασαλείμματος

Καλά, όχι ότι κι ο δικός μου πάει πίσω! Μόνο που εκείνος επεκτείνεται και στην μικέτα της κουζίνας και όταν δει τι έκανε φωνάζει ιιιιιιιιιι όπως η Ζουμπουλία στο 50-50!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλά, όχι ότι κι ο δικός μου πάει πίσω! Μόνο που εκείνος επεκτείνεται και στην μικέτα της κουζίνας και όταν δει τι έκανε φωνάζει ιιιιιιιιιι όπως η Ζουμπουλία στο 50-50!!!!

Εμένα δεν επεκτείνεται στην μοκέτα της κουζίνας γιατί ακόμα δεν την έχω στρώσει

Αλλά στα πλακάκια, μια χαρά:lol:

Γεια σας κορες.

Σμαρτακι,εχω συγλονιστει.......

Καλο παραδεισο να εχει η ψυχουλα.

Και τωρα.....πως να καταφερει να ζησει ξανα η μανουλα του,ε;

Ωχ Παναγια μου,φυλαγε ολα τα παιδια του κοσμου....

και μαζι με αυτα και το δικο μου!!!!!!!!!!

Εμεις σημερα ειχαμε παιδογαστρο.

την πεμπτη μπαινουμε νοσοκομειο για εξετασεις και την παρασκευη κανουμε ορθοσκοπιση........

Ρωτησα τον γιατρο,αν κατι υποψιαζεται για το αιμα...

και μου λεει:Ας δουμε μην εχει κανενα πολυποδα....λογο ιστορικου...:-(:sad::-(:sad:

Τρελαθηκα........

Και ενω αυτες τις μερες δεν εβλεπα αιμα στα κακακια του....σημερα,τσουυυυπ εκανε την εμφάνισή του παλι......

να μην ησυχαζουμε καθολου δλδ!!!!!!!!!!

Τι να πω....μακαρι να ειναι ολα καλα και χαλαλι το αγχος και η στεναχωρια μας!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Εχω σοκαριστεί, θέλω να κλάψω και να μην σταματησω ποτε. Αν είναι δυνατόν . Δεν μπορώ να ακούω τέτοια το μυαλό μου δεν μπορεί να το επεξεργαστει. smartaki κουράγιο σε όλους σας.

Θα ξανα μπω για να γράψω για φαγητά.

st5Bp2.png

dwraki οντος μην βαζεις τπτ κακο στο μυαλο σου.θα κανετε αυτο που πρεπει γμτ ειναι δυσκολο εδω χτυπανε κ τρελσαινεσε...ομως θα σκεφτεσε οτι ειναι υπο παρακολουθηση το παιδι κ ολα θα πανε κλ.το συζητησα με την κουμπαρα μου σημερα σμαρτακι γτ ημουν καπως κ με πηρε τηλ.κ αυτο αναρωτηθηκε ρε γμτ,υπερυχο καρδιας δεν το κανανε ποτε αφου ηταν κ αθλητης?τωρα τα πραγματα νομιζω ειναι ποιο κλ απο οταν ο μεγαλος μου 17χρ.τωρα ηταν δημοτικο,γτ εγω εχω μαλωσει για εναν υπερυχο σε ικα μεχρι τον διευθυντη ειχα φτασει ηταν βλεπετε μικρος τοτε κ φυσικα πηγα στην παναγια μετα και του τον εκανα.γτ πηγαινε τεακβοντο,το πηγαινεις το παιδι στον καρδιολογο κ το ακροαζετε μονο,κ γενικη αιματος καθε δυο χρονια κοριτσια παντα τα κανω,θα μου πειτε οτι ειμαι τρελη που τα παιδευω τα παιδια εγω ομως δεν το βλεπω καθολου ετσι,ο μικρουλης μου την 1η φορα μς παιδεψε πολυ κιολας,δεν ξερω ας τα φιλαει ολα τα παιδια του κοσμου η παναγια.α ρε σμαρτακι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...