Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εχει άλλο παιδί;

Θα βρεις την δύναμη αλλά δώστε της χρόνο. Αυτή ακόμη δεν έχει συνιδητοποιήσει τι έχει γίνει...

Εχει αλλα δυο το ενα 10 που το εχω βαφτισει εγω και ενα 2 χρονων.Μου ζητησε ο πατερας να πηγαινω τα πρωινα λες να ειναι πολυ νωρις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εχει αλλα δυο το ενα 10 που το εχω βαφτισει εγω και ενα 2 χρονων.Μου ζητησε ο πατερας να πηγαινω τα πρωινα λες να ειναι πολυ νωρις?

Οχι δεν είναι νωρίς, χρειάζεται οποιοδήποτε στηριγμα τώρα, αλλά βοήθα την να ξεσπάει...Μην προσπαθήσεις να αποσιωπήσεις το θέμα, αν την δεις ότι θέλει να το συζητήσει ή να κλάψει ή να τα σπάσει όλα άφησέ την.

Ευτυχώς έχει άλλα 2 παιδιά και μόνον αυτά θα την βοηθήσουν να συνέλθει λίγο..

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

σμαρτακι μου εχω βιωσει και εγω κατι αναλογο, χασαμε πριν χρονια την βαπτηστηρα της μαμας μου 20 χρονων τοτε και πραγματικα ο πονος που προκαλειται ειναι ασσυλυπτος..

Να πηγαινεις, ειναι δυσκολο αλλα αυτη η γυναικα τωρα θελει πολυ στηριξη και να την αφησετε να ξεσπαει οσο θελει..

μην την παρηγορειτε, δεν θα την βοηθαει καθολου, απλα να της λετε να κανει υπομονη..

Μονο ο χρονος μαλακωνει τον πονο..

Κριμα ρε γμτ....

εχω παρει αγκαλια την κορη μου και δεν την αφηνω, με κοιταει περιεργα..

κριμα..

θα επρεπε να μη συμβαινουν αυτα... γιατι αραγε το κανει αυτο ο θεος??

Οχι δεν είναι νωρίς, χρειάζεται οποιοδήποτε στηριγμα τώρα, αλλά βοήθα την να ξεσπάει...Μην προσπαθήσεις να αποσιωπήσεις το θέμα, αν την δεις ότι θέλει να το συζητήσει ή να κλάψει ή να τα σπάσει όλα άφησέ την.

Ευτυχώς έχει άλλα 2 παιδιά και μόνον αυτά θα την βοηθήσουν να συνέλθει λίγο..

Σε αυτα τα παιδια πιστευω και εγω.Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ παγωμενη σαν αγαλμα μονο ξεσπασε λιγο οταν ειδε το παιδι.

Καλημέρα μαγειροπαρεούλα!

Αυτή την εβδομάδα οι γονείς μου μένουν σπίτι μας, μιας και ήρθαν για babysiting κι έτσι φεύφει από πάνω μου ο βραχνάς του μαγειρέματος!!

Αχ καλή μου μανουλίτσα, όποτε έρχεται πραγματικά βρίσκω λίγο χρόνο να χαλαρώσω:):):):)!

Η μαμά μου η καλή λοιπόν σήμερα μαγειρεύει τουρλού στον φούρνο, δηλαδή μελιτζάνες, κολοκυθάκια και πατατούλες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

σμαρτακι μου εχω βιωσει και εγω κατι αναλογο, χασαμε πριν χρονια την βαπτηστηρα της μαμας μου 20 χρονων τοτε και πραγματικα ο πονος που προκαλειται ειναι ασσυλυπτος..

Να πηγαινεις, ειναι δυσκολο αλλα αυτη η γυναικα τωρα θελει πολυ στηριξη και να την αφησετε να ξεσπαει οσο θελει..

μην την παρηγορειτε, δεν θα την βοηθαει καθολου, απλα να της λετε να κανει υπομονη..

Μονο ο χρονος μαλακωνει τον πονο..

Κριμα ρε γμτ....

κριμα..

θα επρεπε να μη συμβαινουν αυτα... γιατι αραγε το κανει αυτο ο θεος??

Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη να ηξερες ποσο πολυτιμη ειναι αυτες τις ωρες που το μυαλο δεν λειτουργει.Μονο συγνωμη που σας μαυριζω την ψυχη.

Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη. Καλόπαράδεισο να έχει το αγγελούδι.

Σμαρτάκι, άκου...επειδή το 2ο παιδί μου γεννήθηκε με καρδιοπάθεια και το έχω ψάξει...το παιδί είχε κάνει υπέρηχο καρδιάς ποτε?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

δεν ξέρω γιατί, δεν φτάνει το φτωχό μου μυαλό.......

μια αγκαλιά σε σένα κ μια προσευχή για την ψυχούλα που έφυγε κ πήγε ψηλά στον Θεό παρεούλα Του!

πάλι καλά που έχει άλλα δύο!

μάταιη ζωή

πολύ θα ήθελα να βοηθούσα κάπως

μόνο προσέυχομαι

υγεία σε όλα τα παιδάκια!

Σε αυτα τα παιδια πιστευω και εγω.Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ παγωμενη σαν αγαλμα μονο ξεσπασε λιγο οταν ειδε το παιδι.

Αυτό είναι ότι χειρότερο...

Κάντε την να ξεσπάσει!

Κι εγώ το ίδιο θα ήθελα να κάνω Μαρία αλλά δεν την έχω κοντά την μπουμπούκα μου...

δεν ξέρω γιατί, δεν φτάνει το φτωχό μου μυαλό.......

μια αγκαλιά σε σένα κ μια προσευχή για την ψυχούλα που έφυγε κ πήγε ψηλά στον Θεό παρεούλα Του!

πάλι καλά που έχει άλλα δύο!

μάταιη ζωή

πολύ θα ήθελα να βοηθούσα κάπως

μόνο προσέυχομαι

υγεία σε όλα τα παιδάκια!

Βοηθάς.. Προσεύχεσαι κι αυτό κάνει την ψυχούλα της να ελφρύνει...

4Suap3.png

Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη. Καλόπαράδεισο να έχει το αγγελούδι.

Σμαρτάκι, άκου...επειδή το 2ο παιδί μου γεννήθηκε με καρδιοπάθεια και το έχω ψάξει...το παιδί είχε κάνει υπέρηχο καρδιάς ποτε?

Σε ευχαριστω πολυ Αγγελινα μου.Το καλοκαιρι ειχε το παιδι κατι αρυθμιες-ταχυπαλμιες και οι γονεις του εκαναν εξονυχιστικο ελεγχο καρδιογραφημα τριπλεχ και τεστ κοπωσεως ολα ηταν καλα τον πηγαν σε 3 γιατρους ο ενας στο ωνασειο ο οποιος ειπε οτι το παιδι εχει αθλητικη καρδια μονο ο ενας στο μητερα τους ειπε να μην παιζει το παιδι ποδοσφαιρο αλλα χωρις να αιτιολογησει.Βγαζεις καποιο συμπερασμα?

Διαφημίσεις

smartaki μου λυπάμαι πολύ γαι το ανηψάκι σου. Για κάποιο λόγο το πρωί όταν μπήκα δεν μου άνοιξε αυτή την σελίδα και δεν διάβασα την βόμβα που σας έσκασε στην οικογένεια. Τι να πω βρε κορίτσι μου,αυτές οι στιγμές σε αφήνουν άφωνο.....

Κουράγιο....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Kαλημερα σας δεν θελω να σας χαλασω την διαθεση σας απλα να σας πω οτι εχασα το ανιψακι μου την Πεμπτη και για αυτο δεν μπηκα καθολου,ελπιζω να εισται ολες καλα.

οτι και να σου πουμε εμεις ξερουμε οτι ο πονος στην καρδια σου δεν θα μετριασει.ο Θεος να σας δωσει κουραγιο και δυναμη να το αντιμετωπισετε και να ειστε δυνατοι ειδικα σε εσενα που πρεπει να στηριξεις την μητερα του παιδιου.λυπαμαι πραγματικα..

smartaki μου λυπάμαι πολύ γαι το ανηψάκι σου. Για κάποιο λόγο το πρωί όταν μπήκα δεν μου άνοιξε αυτή την σελίδα και δεν διάβασα την βόμβα που σας έσκασε στην οικογένεια. Τι να πω βρε κορίτσι μου,αυτές οι στιγμές σε αφήνουν άφωνο.....

Κουράγιο....

Σε ευχαριστω πολυ ευχομαι ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι παντα καλα και καμια μανα να μην βιωνει αυτον το πονο.

οτι και να σου πουμε εμεις ξερουμε οτι ο πονος στην καρδια σου δεν θα μετριασει.ο Θεος να σας δωσει κουραγιο και δυναμη να το αντιμετωπισετε και να ειστε δυνατοι ειδικα σε εσενα που πρεπει να στηριξεις την μητερα του παιδιου.λυπαμαι πραγματικα..
Σε ευχαριστω και σενα παρα πολυ.

smartaki μου λυπάμαι πολύ...Δεν ξέρω τι να πω.Είναι κρίμα να χάνονται έτσι αθώες ψυχές...Τώρα έχετε ένα φύλακα άγγελο στην οικογένεια...

Εύχομαι να βρείτε την δύναμη να το αντιμετωπίσετε και να βοηθήσετε και τη μανούλα του, που δύσκολα θα βρει παρηγοριά...

Αυτό που κάνει τόσο τραγικό το γεγονός είναι που η οικογένεια είχε κάνει ένα σωρό εξετάσεις στο παιδάκι.Το είχε ψάξει, είχε τρέξει...

Γιατί συμβαίνει οι γιατροί να κάνουν τόσα λάθη και να μην ενημερώνουν σωστά;Δεν βρέθηκε ένας να δώσει μια σωστή συμβουλή; Είναι δυνατόν;Εξοργίζομαι πραγματικά!!

Εχει χάσει και μια φιλική μου οικογένεια ένα παλικαράκι 17 χρονών, ένα υγιέστατο παιδί, που αρρώστησε και έγινε λάθος διάγνωση...Από αβλεψίες και παραλείψεις γιατρών χάνεται τόσος κόσμος...

Είναι να αδειάζει το μυαλό του ανθρώπου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...