Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα καταφέρνω και κάθε Κυριακή μουρλαίνομαι στις δουλειές.Σήμερα καθάρισα σε βάθος υπνοδωμάτια και μπάνιο, έπλυνα τις τελευταίες κουρτίνες, οι οποίες στέγνωσαν και κρεμάστηκαν ήδη,μαγείρεψα, πήγαμε και βόλτα οικογενειακώς.

Τώρα θα την αράξω και θα δω dvd.Αφού σιδερώσω πρώτα και μια πλυντηριά ρούχα...

Αύριο σειρά έχουν κουζίνα, σαλόνι και wc.Επιτέλους θα στρώσουμε.Περιμένω και κάτι καινούριες μοκέτες που της πήρα φέτος λόγω μωρού, να στρώσω σε χωλ και γραφείο...Σχεδόν γδυτό το είχα το σπίτι δυο χρόνια.Τώρα με τον μικρό δεν γίνεται διαφορετικά.

Πόσο μου αρέσει πάντως να είναι το σπίτι καθαρό, τα σεντόνια φρεσκοστρωμένα,το μπάνιο στην εντέλεια...

Δυστυχώς δεν διαρκεί για πολύ...

Σας ζάλισα με την προκοπή της νοικυροσύνης που με έπιασε.

Φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

περιστερο τι φαι εκανες σημερα προκομενο μου???

μπραβο που καθαρισες και εγω μαζι σου συμφωνω.. μακαρι να εμενε για καιρο καθαρο..

κυιρως το μπανιο που γεμιζει τριχες?

α! κοριτσια πεφτουν τα μαλλια σας? εμενα πολυ ρε γμτ..

Μαρακι μετα την εγκυμοσυνη το ειχα παθει,για κανενα 6μηνο μιλαμε μαδουσα...ευτυχως σταματησε....αν δεις κ συνεχιζ πανε σε γιατρο μηπως σου δωσει σιδηρο!φιλακια σε ολες παω να ξαπλωσω μεχρι ο καλος μου να τελειωσει με την πιτσα!μου ετοιμαζει ομορφιες παλι :)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Μετά τη γέννα και με τον θηλασμό, τρελά!!Ευτυχώς έχω πολλά!!!Τώρα συνέρχονται σιγά σιγά

Ψητά λιθρίνια έφτιαξα.Λέμε μια φορά την εβδομάδα να τρώμε ψαράκι και μας βολεύει το Σ/Κ

Οσο για το σπίτι...Εχω πάτωμα και το χνούδι δείχνει πααααααρα πολύ!Ειδικά τώρα με το μωρό που δεν προλαβαίνω να καθαρίσω και ανακατεύεται το σπίτι γενικώς, ζω ένα δράμα!

Δεν είμαι η υποχόνδρια νοικοκυρά...Αλλά ώρες ώρες με πιάνει λύσσα.Ειδικά όταν επικρατεί γύρω το χάος

Διαφημίσεις

Εφτιαξε η μαμά μου κρεατόπιτα με δικό της φύλλο και έβαλε και σουσαμάκι πάνω...Δεν την φάγαμε λόγω ψαριού, αλλά απόψε με το dvd κάτι θα μασουλήσουμε...

Δεν την βρίσκεις και κάθε μέρα...

γεια σε ολες τις σουπερ μαγειρισσες..τι κανετε βρε κοριτσια?

χαθηκαμε.εμεις σημερα φαγαμε κοκκινιστο με πατατες και κατα τις 4 πηγαμε σε ενα πολυ ομορφο χωριουδακι.πολυ γραφικο για κρασακι με τουσ φιλους μας.ειχε κατι πανσετες.....μουρλια.και στο τελος φερανε κατι καρυδοπιτες με παγωτα επανω.τα τσακισαμε ολα...βεβαια την ακουσα λιγο!αυτο το κρασι πολυ υπουλο.θα συνελθω που θα παει..αυριο περιμενω πακετο απο κατερινη.ο μπαμπακας εκανε ρυζογαλο.γενικα σπιτι δεν μαγειρευει γιατι μαγειρευει στην δουλεια αλλα το ρυζογαλο ειναι μουρλια:D:D:D

Μαράκι, να ελέγξεις σίδηρο, φεριτίνη και θυρεοειδή. Κατά τα άλλα μπορεί και να είναι επειδή ο οργανισμός τα έδωσε όλα με την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και χρειάζεσαι απλώς καλή διατροφή και υπομονή.

Αννούλα, εσύ κάνεις την πιο δύσκολη δουλειά, μεγαλώνεις το τζουτζουκάκι σου, γι' αυτό άσε τους άλλους να κάνουν τα εύκολα, το μαγείρεμα, το σκούπισμα, το σφουγγάρισμα..........

χαθηκαμε.εμεις σημερα φαγαμε κοκκινιστο με πατατες και κατα τις 4 πηγαμε σε ενα πολυ ομορφο χωριουδακι.πολυ γραφικο για κρασακι με τουσ φιλους μας.ειχε κατι πανσετες.....μουρλια.και στο τελος φερανε κατι καρυδοπιτες με παγωτα επανω.τα τσακισαμε ολα...βεβαια την ακουσα λιγο!αυτο το κρασι πολυ υπουλο.θα συνελθω που θα παει..αυριο περιμενω πακετο απο κατερινη.ο μπαμπακας εκανε ρυζογαλο.γενικα σπιτι δεν μαγειρευει γιατι μαγειρευει στην δουλεια αλλα το ρυζογαλο ειναι μουρλια:D:D:D

μιαμ μιαμ μιαμ:P:p:p:pΚαι το κρασάκι ωραίο...

Να είναι καλά ο μπαμπάκας σου!Στείλε και σε μας μια κουταλίτσα ρυζόγαλο...

Νωρίτερα έφτιαξα μπισκοτοκουλουράκια μαζί με την κόρη μου. Εγώ έφτιαξα τη ζύμη κι εκείνη έκοβε με κουπ-πατ το σχήμα τους. Αν θέλετε τη συνταγή είναι στο παρακάτω λινκ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskotokoulourakia.html

Διαφημίσεις

χελλόοου εγκέιν...8-)8-):cool:

καλημερα κοριτσια!

Παστακια μου φιλακια!!!!

γεια σου αγαπημένη μου καραμελομάνα....τι κάνει το καραμελάκι μας; ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα;

pastakia η πίτα σου θα ήταν όλα τα... λεφτά!Περιμένω πώς και πώς να βγουν τα δικά μας χειμερινά ζαρζαβατικούλια να φτιάξω μια...

όχι να το παινευτώ...αααλλλά την πέτυχα την πιτούλα....μιαμ

Τι λές τώρα ρε κοπελιά!!!!!Στείλε και κανά κομμάτι από εδώ!!

ένα κομμάτι για το DELaki μαας...έφτασεεεεεεεεεεεε!!!!

Γεια σας κορίτσια. Μόλις γυρίσαμε από βάφτιση των κουμπάρων μας (ένα ζευγάρι από τους πολλούς που έχουμε). :rolleyes: Έπαιξε ίντριγκα...είχανε πει ότι θα βάζανε στο παιδι το όνομα του πατερα της κουμπάρας μας, καθότι το πρώτο τους πήρε το όνομα της πεθεράς της, αλλά τελικά μπήκε το όνομα του πατέρα του κουμπάρου μας χμμμμμ...θέλω να δω τι θα μουυ πουν, όταν βρεθούμε! :cool:

Κατά τα άλλα, ήσυχα. Ευτυχώς ο πυρετός του μεγάλου κράτησε μονο ένα 24ωρο και το μωρό είναι καλά.

Σήμερα έχουμε μακαρόνια με κιμά από χθες και φιλετάκια στο τηγάνι με πατάτες τηγανιτές, επίσης. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Θα κάνουμε και μια μηλόπιτα το απόγευμα, να έχει το παιδί να παίρνει στο σχολείο. Μου έφερε και η πεθερά τσουρέκι απ' τον Τερκενλή (κακούργα κουφετάκι), το απλό, αλλά φρέσκο και πεντανόστιμο.

Αύριο έχω και έξοδο, μάλιστα! Θα πάω με την κολλητή μου σινεμά, στο "Τα κόκκινα παπούτσια". Έχω να βγω έναν αιώνα, επιτέλους!

Άννα4, κανόνισε να γεννήσεις στα γενέθλιά μου, 25/6! Εγγύηση για καλή ζωή! :lol:

Αυτά και σας αφήνω, καλά να περάσετε το υπόλοιπο της Κυριακής σας όλες!

Τερκενλή;....ίντα είπες κοπελια..το λένε αυτό το όνομα εδώ μέσα με εμένα παρούσα;εεεεεεεεεεεεεεε; ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!!!πωωωωωωωωωωω τσουρεκάκι με πραλίνα φουντουκιου....φουντούκ'...πωωωωωωωωω

ααα...περαστικούλια σας κιόλας!!!

περιστερο τι φαι εκανες σημερα προκομενο μου???

μπραβο που καθαρισες και εγω μαζι σου συμφωνω.. μακαρι να εμενε για καιρο καθαρο..

κυιρως το μπανιο που γεμιζει τριχες?

εάν θηλάζεις είναι από αυτό..φάε σιδηρο, μοσχάρι κτλ κτλ λαχανικά..πολλά όμως και κοτόπουλο ...εάν όχι είναι και η εποχή...ντον'τ γουόρι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σας κοριτσια και απο μενα. εγω εφτιαξα σημερα καλαμαρακια γεμιστα στο φουρνο, με ρυζακι, κουκουναρι κ σταφιδες. πρωτη φορα το εκανα αυτο και εγινε πολυ νοστιμο, αν και λιγο βαρυ. επισης εκανα και στρογγυλα κουλουρια θεσσαλονικης με σουσαμι , πολυ ωραια εγιναν, λες και τα πηρα απο το φουρνο!!!αυτα!!!στο τελος μου λεει ο αντρας μου, εχουμε κανενα γλυκακι???οποτε κανω και μια πανακοτα!!!πολυ πιατο και κατσαρολα επλυνα σημερα!!!τι πραγμα και αυτο!!!τωρα σκουπισα τα τελευταια.καλο βραδυ

Γεια σου stafroditi, καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ.

Καλέ τι χρυσοχέρα είσαι εσύ; Χίλια μπράβο και μόνο για το χρόνο που διέθεσες στη μαγειρική-ζαχαροπλαστική, χώρια για τις τόσο ωραίες λιχουδιές που έφτιαξες.

ο θησαυρουλης μας,ψαροσουπιτσα με μπολικο μπροκολακι και οχι μονο.

Εφτιαξα και μπατζινουλα....θα κανω και κρεμουλες το απογευμα....

και μετα βολτουλα!!!!!

Φιλακια σε ολες κοριτσακια.

ωραίο φαγάκι του έκανες συμπεθέρα! εύγε!;)

οταν την κανω θα την βγαλω φωτο κ θα σας την βαλω ετσι για να ξεσηκωθητε κ να κανετε κι εσεις χιχιχιχιχι(τι ατοιμη που με φτου μου)

είσαι, είσαι!

Γεια σας κορίτσια. Μόλις γυρίσαμε από βάφτιση των κουμπάρων μας (ένα ζευγάρι από τους πολλούς που έχουμε). :rolleyes: Έπαιξε ίντριγκα...είχανε πει ότι θα βάζανε στο παιδι το όνομα του πατερα της κουμπάρας μας, καθότι το πρώτο τους πήρε το όνομα της πεθεράς της, αλλά τελικά μπήκε το όνομα του πατέρα του κουμπάρου μας χμμμμμ...θέλω να δω τι θα μουυ πουν, όταν βρεθούμε! :cool:

αυτά κάνουν κ μετά αναρωτιούνται για το κερατο!:P

Αύριο έχω και έξοδο, μάλιστα! Θα πάω με την κολλητή μου σινεμά, στο "Τα κόκκινα παπούτσια". Έχω να βγω έναν αιώνα, επιτέλους!

για πες για το έργο! να περάσεις τέλεια!

Καλό χειμώνα τι ωραία αισθηση το χουχουλιάρικο σπίτι.

Αχ αυτά τα κιλάκια.[/color]

αχ, ΒΑΧ!

Φιλάκια[/color]

Γεια σας κορίτσια.

Φάγαμε το γιουβετσάκι μας και τώρα θα απολαύσουμε έναν ωραιότατο ζεστό νεσκαφέ. Ύστερα από το χτεσινό περπάτημα, ακόμη και να μου λέγανε σήμερα να πάω στο ωραιότερο μέρος του κόσμου, δε θα άντεχα να ακολουθήσω. Ξύπνησα με πονοκέφαλο, αλλά ευτυχώς με ένα παυσίπονο μου πέρασε. Οι πατούσες μου ήταν καταπονημένες και πρησμένες, αφού φορούσα άβολα παπούτσια. Έκανα τις πιο σημαντικές δουλειές της μέρας και τώρα θα ξεκουραστώ λίγο.

Εύχομαι καλό και ξεκούραστο απόγευμα σε όλες σας.

κ μόνο που διάβασα πόσο κουράστηκες στο περπάτημα πόνεσαν οι πατούσες μου!

εμείς χθες δεν ξεκουραστήκαμε, αντίθετα λαλήσαμε.

το παιδί είχε χάσει κάθε έννοια προγράμματος στον ύπνο, δεν το αντέχει αυτό, έβγαλε απίστευτη γκρίνια.

σε όλα αυτά να προσθέσω ότι το παιδί είναι κλεισμένο πολύ καιρό, λαλήσαμε οικογενειακώς. ο μπαμπάς μας δεν ήθελε να βγούμε πουθενά...

το απόγευμα έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα, έκανα μόνο το ένα από τα δύο μπάνια κ κοιμήθηκα τούβλο, μαζί με το σπλάχνο μου!

ψαρονέφρι δεν πρόλαβα να μαγειρέψω. δεν ξέρω αν σήμερα θα προλάβω, καθότι έχω κ επίσκεψη για δόντι.

σήμερα την πήγα παιδικό, επιτέλους! μεγάλη χαρά η αγαπούλα!

Γεια σας κορίτσια!Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα καταφέρνω και κάθε Κυριακή μουρλαίνομαι στις δουλειές.

κ εγώ το ίδιο, επειδή θέλουμε να είναι πιο καθαρό για την εβδομάδα που ξεκινά!

Σήμερα καθάρισα σε βάθος υπνοδωμάτια και μπάνιο, έπλυνα τις τελευταίες κουρτίνες, οι οποίες στέγνωσαν και κρεμάστηκαν ήδη,μαγείρεψα, πήγαμε και βόλτα οικογενειακώς.

τη βόλτα πότε την πρόλαβες, ρε! εγώ δεν προλαβαίνω ή είμαστε πολύ μουντρούχοι;

Τώρα θα την αράξω και θα δω dvd.Αφού σιδερώσω πρώτα και μια πλυντηριά ρούχα...

τα ίδια κ εγώ χθες. 2 πλυντηριές!

Πόσο μου αρέσει πάντως να είναι το σπίτι καθαρό, τα σεντόνια φρεσκοστρωμένα,το μπάνιο στην εντέλεια...

Δυστυχώς δεν διαρκεί για πολύ...

Σας ζάλισα με την προκοπή της νοικυροσύνης που με έπιασε.

Φιλάκια

αδερφούλα μου! τα ίδια!

εγώ έχω κληρονομικότητα από τη μανούλα μου.:(

φιλακια σε ολες παω να ξαπλωσω μεχρι ο καλος μου να τελειωσει με την πιτσα!μου ετοιμαζει ομορφιες παλι :)

μπράβο του! μάκια σου!

Οσο για το σπίτι...Εχω πάτωμα

μόνο εσύ έχεις πάτωμα!:tongue::lol:

και το χνούδι δείχνει πααααααρα πολύ!Ειδικά τώρα με το μωρό που δεν προλαβαίνω να καθαρίσω και ανακατεύεται το σπίτι γενικώς, ζω ένα δράμα!

Δεν είμαι η υποχόνδρια νοικοκυρά...Αλλά ώρες ώρες με πιάνει λύσσα.Ειδικά όταν επικρατεί γύρω το χάος

αδέρφω μου!

πρώτον χαρηκα που πέρασες τόσο όμορφα!

δεύτερον ζήλεψα!

τρίτον μάγειρας ο μπαμπούλης; λάκυ γιου!

γεια σας κοριτσια και απο μενα. εγω εφτιαξα σημερα καλαμαρακια γεμιστα στο φουρνο, με ρυζακι, κουκουναρι κ σταφιδες. πρωτη φορα το εκανα αυτο και εγινε πολυ νοστιμο, αν και λιγο βαρυ. επισης εκανα και στρογγυλα κουλουρια θεσσαλονικης με σουσαμι , πολυ ωραια εγιναν, λες και τα πηρα απο το φουρνο!!!αυτα!!!στο τελος μου λεει ο αντρας μου, εχουμε κανενα γλυκακι???οποτε κανω και μια πανακοτα!!!

αφροδίτη μας έστειλες!

γράψε συνταγές με την πρώτη ευκαιρία!

καλημερα κορες ειμαι ειμαι ε?χαχαχαα!!!!σπανακορζο χτεσινο για τους μεγαλους κ μπριζολιτσες με πατατουλες στην κατσαρολα για τα παιδια σημερα!!!σφουγγαρισα ψιλοσυμαζεψα παω να παλεψω με το σιδερο τωρα καμια ωρα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...