Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εγκρίνω τις πολύ ωραίες ιδέες σου. Ακόμη, μπορείς να το κάνεις πανέ, αφού το ξεκοκαλίσεις, ή να το αναμίξεις με μπεσαμέλ και να γεμίσεις κρέπες, ή να κάνεις κοτόπουλο με ρυζομακάρονα (όχι νουντλς)

Eviri σε λίγο που θα πλένω στη σκάφη αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση στη χώρα μας να με δεις.

Ευχαριστώ για τις ιδέες σου θα τις έχω υπόψην μου. Βέβαια ο αντρούλης μου άλλαξε τα σχέδια και έκανα κοκκινιστό με μοσχάρι και μακαρόνια, πολυ μακαρονάς.

Kagly και eviri είστε πολύ δημιουργικές μαγείρισσες!!Είχα σιδέρωμα επίσης, αλλά είναι μια από τις δουλειές που λατρεύω!!Μήπως να το ψάξω;

Προσπαθώ να βγάζω και άλλο φαγητό απο το πρώτο που φτιάχνω, όταν αυτο είναι δυνατό. Ελα να σιδερώνεις και τα δικά μου.

η καλή αρχή ΣΕ συνεχίζετε....όλα ΚΑΛΆ.είδαμε σπορακι!!!φιλάκια σε όλες

Με το καλό να σκόυσετε και μια δυνατή καρδούλα να χτυπάει.

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω ειμαι καπως σημερα με ολα αυτα που γινονται στην χωρα μας δημοψηφισμα για το αν θελουμε να παραμεινουμε στο ευρω η οχι.Εγω για σημερα ρεβυθια.

Χάλια τα πράγματα όντως και εγώ κάπως είμαι και ναι οι γραφές άλλα λένε. Βοήθεια μας...

εκλογες κ να βγει μια κυβερνηση στην φαση πυο ημαστε τωρα ομορη με πολλα κοματα μαζι οοολοι αυτοι που λενε κ λενε εδω κ τοσο καιρο για το λαθος του πασοκ πρεπει να πραξουν κ να λογοδοτησουν με τις πραξεις τους στον ελληνικο λαο για να τελιωνει αυτο το παραμυθι.εγω μαλλον μακαροναδα γτ δεν εχω ορεξη,μια μαμα στα νηπια του μικρου μυο γιου τραμπουκιζει στο παιδι μου πανω το παιδι που ειναι 1χρονο μεγαλυτερο κ εχω τρελαθει το μεσσημερι εχω να παω να υπερασπιστω το παιδι μου κ να διαφυλαξω την ψυχικη του υγεια

Τι άνθρωποι χριστέ μου, να πας και να υπερασπιστείς το παιδάκι σου.

καλημερα αννιτα...4 παιδακια δηλαδη?να χαιρεσαι τα αγορακια σου και με το καλο να ερθει και το τεταρτο:D:D

Καλως ήρθες να χαίρεσαι τα αντράκια σου και με το καλό το κοριτσάκι σου.

γραφες ακουω,?αρα πιστευετε....κοριτσια κι εγω παρα πολυ και στεναγχωριεμαι γιατι εχω δυο φιλες που δεν πιστευουν πουθενα και οταν σε συζηταμε γιαυτα που γινονται τους αναφερω αυτα που ειπε ο Πατηρ Παισιος με βγαζουν τρελη.δεν με ενοχλουν οι αθεοι ουτε οι αλλοθρησκοι,ειναι δικαιωμα του καθενος,αλλα οπως σε σεβομαι εγω να σεβεσαι κι εσυ τα πιστευω μου.......:(

Και γω έχω διαβάσει τον Πάτερ Παϊσιο. Κοίτα ο καθένας πιστεύει οτι θέλει οπότε μη σκας αν σε πιστεύουν ή οχι.

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

εγω την εχω 4 χρονια τωρα ειναι πολυ καλη απλα το ζωον εγω ειχα παρει κατι σακουλες και τις εβαζα αναποδα και αναρωτιομουν γιατι σφηνονανε...χαχαχαχαχα...εφυγα παω να τηγανησω και τις πατατες μας να φαμε με εκοψε λορδα

:-D

καγλυ μου δεν θελω να με πιστεψουν.δεν προσπαθω για κατι τετοιο.απλα να σεβονται τα πιστευω μου..:!:παω για σπανακορυζο.σας διαβαζα τοσες μερες κανατε και ζηλευα.θα ειναι η πρωτη φορα.να ειναι καλα το παμπαλαιο βιβλιο της βεφας.ελπιζω να βγει καλο.θα σας πω οταν φαμε:Dφιλακια σε ολες

Γιατρέ μου κι εγώ χάλια είμαι, αφού κι εμένα μου αρέσει το σιδέρωμα.

Πείτε με τρελή αλλάκι εμένα μ΄αρέσει!:rolleyes:

Κι εγώ σαν τσουρέκι είμαι, άρα κοίτα τα τσουρέκια και θα είναι σαν να με βλέπεις.

Νοστιμόπατη ή νοστινότατη δηλαδή, όπως λέει κι η κόρη μου!!!

Eviri μακαρι να κανει το θαυμα της παλι η Παναγια μας,οι γραφες λενε αλλα ομως:-(

Τι λένε δηλαδή;

μια παλια singer....αστα να παν...δεν ειμαστε για καινουριο..αφου κανει την δουλεια της

Εγώ ξέρω όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά! Όλα τα καινούρια τα κάνουν εντελώς αναλώσιμα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

eviri αφού έχουμε το ίδιο ύψος, θα είμαστε ωραίο ντουετάκι σε μιούζικαλ σαν τις αδερφές Μπρόγερ,Καλουτά, τους αδερφούς Κατσάμπα,Τζαβάρα....ποροποπομποροποπομπέρο περο

χαχαχαχαχα

γραφες ακουω,?αρα πιστευετε....κοριτσια κι εγω παρα πολυ και στεναγχωριεμαι γιατι εχω δυο φιλες που δεν πιστευουν πουθενα και οταν σε συζηταμε γιαυτα που γινονται τους αναφερω αυτα που ειπε ο Πατηρ Παισιος με βγαζουν τρελη.δεν με ενοχλουν οι αθεοι ουτε οι αλλοθρησκοι,ειναι δικαιωμα του καθενος,αλλα οπως σε σεβομαι εγω να σεβεσαι κι εσυ τα πιστευω μου.......:(

Κι εγώ πιστεύω πάρα πολύ και διαβάζω πολύ συχνά προφητείες. Για τους άλλους που πιστεύουν σε κάτι διαφορετικό ή πουθενά (κάτι που είναι χειρότερο για μένα) μη στενοχωριέσαι, απλά να αδιαφορείς, ακόμη κι όταν σου κάνουν επίθεση. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Το τέλος δεν έχει έρθει ακόμη.

εγω την εχω 4 χρονια τωρα ειναι πολυ καλη απλα το ζωον εγω ειχα παρει κατι σακουλες και τις εβαζα αναποδα και αναρωτιομουν γιατι σφηνονανε...χαχαχαχαχα...

Άννια έχεις δοκιμάσει μπλου τακ μήπως και τυχόν κολλήσει προσωρινά;

Νοστιμόπατη ή νοστινότατη δηλαδή, όπως λέει κι η κόρη μου!!!

χαχαχαχαχαχα

αχ!κοριτσια λεπτομερειες εγραψα στο καφε 30αρες κ ειμαι τωρα στο νετμπουκ της μικρης που μου σπαει τα νευρα γτ δεν εχει ποντικι ξεφτιλα γιναν κ εκτος απο τις 4 της παρεας τους ολες οι μαμαδες γτ εγινε η φαση πριν βγουν τα παιδια στο προαυλιο μου δωσαν δικιο.απο δευτερα θα αλλαγη ταξης στην δασκαλα μας που εχει αδεια 1βδομαδα τωρα.α κ η μανουλα μου εκανε σαρμαδακια ενταξει με τα μακαρονια του παστιτσιου βρασμενα πανε μια χαρα

921477wc2fyvv2y2.gif

γεια σας και παλι φιλεναδες!

τελειωσα τα υπνοδωματια και μου μενει μονο να στρωσω τα χαλια και κρεμασω τις κουρτινες, αλλα γι'αυτο περιμενω τα 1.97 εκατοστα του αντρουλη μου..:lol::lol:

Τελικα δεν μαγειρεψα, εχει κανει κοτοπουλο κοκκινιστο με πιπεριες η γειτονισσα και θα φαμε μαζι..

Εγω θα κανω το ρυζι το οποιο φτιαχνω τωρα με λαχανικα και σαφραν και θα ψησω και μανιταρια πλευρωτους με μπαλσαμικο.

Ολα οκ!

γεια σας και παλι φιλεναδες!

τελειωσα τα υπνοδωματια και μου μενει μονο να στρωσω τα χαλια και κρεμασω τις κουρτινες, αλλα γι'αυτο περιμενω τα 1.97 εκατοστα του αντρουλη μου..:lol::lol:

Τελικα δεν μαγειρεψα, εχει κανει κοτοπουλο κοκκινιστο με πιπεριες η γειτονισσα και θα φαμε μαζι..

Εγω θα κανω το ρυζι το οποιο φτιαχνω τωρα με λαχανικα και σαφραν και θα ψησω και μανιταρια πλευρωτους με μπαλσαμικο.

Ολα οκ!

Τι ωραία που έχεις μια φιλενάδα γειτόνισσα κι έχεις καλή παρεούλα...

Κι άλλος άντρας που θα βοηθήσει στο κρέμασμα κουρτινών βλέπω!!Ετσι μπράβο!!:lol:και 1.97!!!Ουάου:lol::lol::lol::lol:

Τα πλευρώτους είναι η αδυναμία μου, όπως επίσης και το μπαλσάμικο.

Kagly και eviri είστε πολύ δημιουργικές μαγείρισσες!!Είχα σιδέρωμα επίσης, αλλά είναι μια από τις δουλειές που λατρεύω!!Μήπως να το ψάξω;

και εμενα μου αρεσει, μην ανυσηχεις...:lol::lol:

....

Αφού σας αρέσει τόσο πολύ δεν έρχεστε και από τον Πειραιά να βάλετε ένα χεράκι!!! Μα να μην έχουν το φιλότιμο να σιδερωνονται μόνα τους?

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια,ειμαι σχετικα καινουρια στο φορουμ..Ελπιζω να τα λεμε και απο εδω με λενε Αννιτα και εχω 3γιους και ανναμενετε η κορη σε 1μηνα :D..Σημερα εχω φτιαξει γιουβετσακι στο φουρνο

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Αννίτα! ήρωας είσαι κορίτσι μου με 4 παιδάκια! Να είσαι καλά και με το καλό να έρθει και το κοριτσάκι σου!

Λοιπόν σήμερα με όλα αυτά που γίνονται επικρατεί εδώ στην δουλειά πανικός! Παρακολουθούν όλοι ιντερνετ τις εξελίξεις και έχουν λαλήσει! Ο Θεός να βάλει το χέρι του....

Για φαγάκι σήμερα αυτοσχεδίασα! Είχα στην κατάψυξη 4 σουβλάκια κοτόπουλο. Τα ξεπάγωσα και τα έβγαλα από τα ξυλάκια τους. Τα έριξα στην κατσαρόλα μαζι με τις πιπερίτσες που είχαν ανάμεσα τους τα κομματάκια του κοτόπουλου και τα τσιγάρισα. Μετά τα έσβησα με λευκό κρασάκι, πήραν μια βράση, τους έριξα μουστάρδα, ρίγανη, λεμόνι και λίγο αλατάκι και βγήκε ένα φαγάκι όνειρο! Τα συνόδεψα με τηγανιτές πατατούλες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Φέφη, Φέφηη, Φέφηηη, Φέφηηηη, Φέφηηηηη, Φέφηηηηηη, Φέφηηηηηηη, Φέφηηηηηηηη, Φέφηηηηηηηηη, Φέφηηηηηηηηηη, Φέφηηηηηηηηηηη, Φέφηηηηηηηηηηηη, Φέφηηηηηηηηηηηηη, Φέφηηηηηηηηηηηηηηηη,

πού είσαι καλέ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...