Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλώς μας ήλθες αννίτα! Να χαίρεσαι τα μπουμπουκάκια σου!!

Φαίη εδώ είμαι αλλά πηγαινοέρχομαι στην κουζίνα.Με έχει φάει και το περιστεράκι με την γκρίνια του...

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια,ειμαι σχετικα καινουρια στο φορουμ..Ελπιζω να τα λεμε και απο εδω με λενε Αννιτα και εχω 3γιους και ανναμενετε η κορη σε 1μηνα :D..Σημερα εχω φτιαξει γιουβετσακι στο φουρνο
Καλως μας ηρθες να χαιρεσαι τα αγορια σου και με το καλο να δεχτεις τον κορη σου.

καλημερααα σε οοολα τα κοριτσια.κουφετακι τι μου θυμησες.με την αδερφη μου εχουμε 9+ χρονια διαφορα.οταν ηταν να παει νηπεια ετυχε και μετακομισαμε και αλλαξε σχολειο.και τα παιδακια αλλα και οι μαμαδες της φαιροταν λες και ηταν μελος της αλκαιντα.σε 4 χρονων παιδακι.μια μερα η μαμα μου δεν μπορουσε να την παρει και πηγα εγω.πετυχα καποιες απο αυτες τις διανοουμενες χωριατοπουλες(και δεν το λεω υποτιμητικα.και γω απο χωριο ειμαι και μαλιστα αρκετα ψηλα στον ολυμπο)και εγινε το ελα να δεις.και πηρα την απαντησ稴μα ειστε ξενες.....τι να πω?αννια στειλτο μου με πμαν θες..περιστερακι εισαι εδω?

τραγικο!!!!τι ανθρωποι ειναι αυτοι ρε!!!!!ουφ!!!!δεν μπορω!!!!!

γεια σου αννιτα ηρωιδα!!!!καλος ηρθες!!!

τα μακαρονια που κανω σημερα δε ειναι τα χοντρα του παστιτσιου γτ ανκαλυψα οτι δεν εχω κανονικα ενω εβαλα το νερο να βραση......ε ρε καμπανες που θα φαω σημερα απο τα παιδια

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαγείρισσες!!!

Ελένη μου μου το έχεις ξαναπεί, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι άξιο θαυμασμού. Αλλά σ' ευχαριστώ πάντως.

Κάνεις Ρούλα!

Μας δίνεις μαθήματα δύναμης και θάρρους!

ela re τσιγαριζω τα κρεμμυδακια για στιφαδο μετα βαζω τα καλαμαρακια κοματια κ σβηνω με κοκκινο κρασι(προσεξε τωρα)εαν δεν εχεις με ουζο λιγο εαν δεν εχεις τα σβηνεις με χυμο λεμονιου χαχαχα μετα βαζω μπαχαρι σε κοκους κ πιπερι σε κοκους δαφνοφυλλα κ 1τεταρτο πριν το κλεισω αλατι κ ντοματα για να μοσχοβολαει.πανευκολο κ με τα κλασικα υλικα ειναι δε μπεστ!

Θενκ κιου και περιμένουμε τα νέα σου!

Καλά θα τα πουμε από κοντά αλλά έχω αγωνία!

Αύριο λέω να φτιάξω γιουβετσάκι με κιμά...

Γιουβέτσι με κιμά; Πρώτη φορά το ακούω!!!

η καλή αρχή ΣΕ συνεχίζετε....όλα ΚΑΛΆ.είδαμε σπορακι!!!φιλάκια σε όλες

Μπράβο Αννούλα μου!!!!! Τέλεια νέα!!!! Αντέ τώρα να ακούσετε και καρδούλα!

Βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ της αλλεργικής ρινίτιδας, εδώ και 4 χρόνια, στα καλά καθούμενα. Εγώ, όποτε το αφήνω, μου το γυρνάει σε ιγμορίτιδα, που χειρότερο δεν έχω. Φέτος βέβαια ειδα μια κάποια βελτίωση, ίσως από τα μπάνια και το θαλασσινό αέρα. Θα δείξει.

Μια από τα ίδια κι εγώ! Το τι αντιβίωση πήρα πέρυσι για την ιγμορίτιδα δεν λέγεται!

Καλά πάμε, είμαστε προκομμένες:lol::lol::lol:.Τη φαίη και μένα μας έχει κλείσει η φέφη για να κάνουμε τα προικιά του φεφόπαιδου:-):smile::-)Ετοιμάσου!!

Καλέ! Κι εγώ έχω κορίτσι! Εμένα δε θα μου κάνετε τίποτα;;)

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω ειμαι καπως σημερα με ολα αυτα που γινονται στην χωρα μας δημοψηφισμα για το αν θελουμε να παραμεινουμε στο ευρω η οχι.

Αχχχχχχχχ!!!!!!! Χαμός σμαρτάκι μου! Ο Θεός να βάλει το χέρι του με τους μακάκες που έχουμε μπλέξει!!!

Σήμερα έκανα κριθαράκι στην κατσαρόλα με το κοκκινιστό που είχε περισέψει!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ξεπαγώνω μπριζόλες χοιρινές που θα τις κάνω στο φούρνο και θα τις συνοδεύσω με κίτρινο ρύζι.

Kagly και eviri είστε πολύ δημιουργικές μαγείρισσες!!

Σ' ευχαριστώ Περιστεράκι μου.

Είχα σιδέρωμα επίσης, αλλά είναι μια από τις δουλειές που λατρεύω!!Μήπως να το ψάξω;

Γιατρέ μου κι εγώ χάλια είμαι, αφού κι εμένα μου αρέσει το σιδέρωμα.

αληθεια δεν εχετα φβ?να δουμε και η μια την αλλη.μην βλεπουμε μονο τα τσουρεκια:-D:grin:

Κι εγώ σαν τσουρέκι είμαι, άρα κοίτα τα τσουρέκια και θα είναι σαν να με βλέπεις.

δεν έχω, αλήθεια!σε αυτά είμαι πολύ πίσω...το φοβάμαι και λίγο, το θεωρώ υπερεκθεση...

πάντως δεν χάνεις και τίποτα που δεν με έχεις δει, εμέ την ιδία...

είμαι μια κλασική ομορφιά, 1,85, ξανθιά, κορμάρα....(χαχαχαχαχαχα)

Μα κι εγώ είμαι 1,85 οριζοντίως, αν με μετρήσεις από τον ένα γοφό μέχρι τον άλλο, εεεε δε θα είμαι, κι αν δεν είμαι άντε το κοντεύω. Είδες λοιπόν ότι έχουμε το ίδιο ύψος.

υπαρχει που να μην υπηρχε.εγω βεβαια ειμαι ρωσικη φιλολογια και ειναι ζορι.δεν ειχα καμια σχεση με την γλωσσα και τωρα που δεν εχουμε καθηγητες λογω κρισης(δεν τους πληρωνουν)και χανονται μαθηματα ειναι πιο ζορι.

Κεμ ραμπότα ζανιμάεις;

εκλογες κ να βγει μια κυβερνηση στην φαση πυο ημαστε τωρα ομορη με πολλα κοματα μαζι οοολοι αυτοι που λενε κ λενε εδω κ τοσο καιρο για το λαθος του πασοκ πρεπει να πραξουν κ να λογοδοτησουν με τις πραξεις τους στον ελληνικο λαο για να τελιωνει αυτο το παραμυθι.

Εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα είναι το καλύτερο για το τιμόνι της Ελλάδας. Φαντάσου ότι έτσι όπως έχουμε μπλεχτεί στα δίχτυα της οικονομίας, θα μας περνάνε μέτρα σκληρά και δε θα μπορεί να κουνηθεί κανείς. Εφόσον δε θα υπάρχει αντιπολίτευση να ορθώνει ανάστημα. Ωχ Παναγία μου βόηθα, να γινόταν πάλι ένα θαύμα όπως το 1940 που άπλωσε τη Σκέπη Της πάνω από τους Έλληνες και τους προστάτεψε, ας το κάνει και τώρα.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια,ειμαι σχετικα καινουρια στο φορουμ..Ελπιζω να τα λεμε και απο εδω με λενε Αννιτα και εχω 3γιους και ανναμενετε η κορη σε 1μηνα :-D..Σημερα εχω φτιαξει γιουβετσακι στο φουρνο

Γεια σου Αννίτα ήρωα. Τα συγχαρητήριά μου και το θαυμασμό μου σου εκφράζω, να σου ζήσουν τα αγοράκια σου, με το καλό να αποκτήσεις την κουκλίτσα σου, γερή να είναι και να έχεις καλή γέννα, και φυσικά καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ μας.

εκλογες κ να βγει μια κυβερνηση στην φαση πυο ημαστε τωρα ομορη με πολλα κοματα μαζι οοολοι αυτοι που λενε κ λενε εδω κ τοσο καιρο για το λαθος του πασοκ πρεπει να πραξουν κ να λογοδοτησουν με τις πραξεις τους στον ελληνικο λαο για να τελιωνει αυτο το παραμυθι.εγω μαλλον μακαροναδα γτ δεν εχω ορεξη,μια μαμα στα νηπια του μικρου μυο γιου τραμπουκιζει στο παιδι μου πανω το παιδι που ειναι 1χρονο μεγαλυτερο κ εχω τρελαθει το μεσσημερι εχω να παω να υπερασπιστω το παιδι μου κ να διαφυλαξω την ψυχικη του υγεια
Πανω τους κοριτσι μου ακους εκει εξαλη εγινα:confused:

koufetaki να έρθουμε όλες μαζί να συγυρίσουμε την τραμπούκα μάνα που βασανίζει το αγγελούδι σου;Τι άνθρωποι υπάρχουν μωρέ;

eleni κάτι θα φτιάξουμε και στην κοράκλα σου!!

Το γιουβετσάκι με κιμά είναι πολύ εύκολο και νόστιμο φαγάκι, επινόηση της μάνας μου.Φτιάχνουμε τον κιμά όπως για τα μακαρόνια, τον βάζουμε σε πυρίμαχο στο φούρνο με επιπλέον νερό και όταν αρχίζει να βράζει ρίχνουμε το κριθαράκι.Σήμερα που βαριόμουν θανάσιμα και σκεφτόμουν ότι θα έχω να πλύνω και το πυρίμαχο,έριξα το κριθαράκι στην κατσαρόλα και μια χαρά έγινε το φαγάκι.Αλλά δεν έχει την ωραία κρούστα που αποκτά στον φούρνο.

eviri αφού έχουμε το ίδιο ύψος, θα είμαστε ωραίο ντουετάκι σε μιούζικαλ σαν τις αδερφές Μπρόγερ,Καλουτά, τους αδερφούς Κατσάμπα,Τζαβάρα....ποροποπομποροποπομπέρο περο

Διαφημίσεις

γραφες ακουω,?αρα πιστευετε....κοριτσια κι εγω παρα πολυ και στεναγχωριεμαι γιατι εχω δυο φιλες που δεν πιστευουν πουθενα και οταν σε συζηταμε γιαυτα που γινονται τους αναφερω αυτα που ειπε ο Πατηρ Παισιος με βγαζουν τρελη.δεν με ενοχλουν οι αθεοι ουτε οι αλλοθρησκοι,ειναι δικαιωμα του καθενος,αλλα οπως σε σεβομαι εγω να σεβεσαι κι εσυ τα πιστευω μου.......:(

πωπωπω εσπασε το εξαρτηματακι που μπαινει η σακουλα στην ηλ.σκουπα τα νευρα μουυυυυυ..Κουφετακι δεν καταλαβα τι εγινε στο σχολειο???Αννιτα καλως ηρθες!!!Φαιη στη Ρωσια γεννηθηκε και εμεινε μεχρι τα 17ο μπαμπας μου

:-D

ποια σκουπα εχεις?εγω εχω της μποσ και οτι και να σφηνωσα μεχρι στιγμης δεν στεκετε φευγει και γεμισει ο καδς και το φιλτρο σκουπιδια..ευτυχως ειναι ο Τ κατω στο κεντρο και πηγε και αγορασε ενα.

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...