Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Εγώ ένιωσα πως ήμουν 60 χρονών κ φαντάστηκα να πεθαίνω από ανακοπή και άνοια ενώ έχω βαριας μορφή οστεοπόρωση. Αφού μου απαρίθμησε τι παθαίνουν οι γυναίκες με πρόωρη κλιμακτήριο.

Έλα ρε ! Έλεος!  Τι φάση;; Αυτόν σου τον σύστησαν; 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

γλωσσας φιλολογιας και πολιτισμου παρευξεινιων χωρων θρακης

δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια σχολή!πρέπει να εχει ενδιαφέρον

φιλολογία έχω τελειώσει κι εγώ , τρομάρα μου:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

υπαρχει που να μην υπηρχε.εγω βεβαια ειμαι ρωσικη φιλολογια και ειναι ζορι.δεν ειχα καμια σχεση με την γλωσσα και τωρα που δεν εχουμε καθηγητες λογω κρισης(δεν τους πληρωνουν)και χανονται μαθηματα ειναι πιο ζορι.ουφ σασ ζαλισα με τα δικα μου.βγαινω.παω να κανω μια μακαροναδα στο αντρακι μου γιατι το εκοψε λορδα και μετα θα μπω να σας διαβασω.θα φαει παλι 3 μεριδες και κιλο δεν θα παρει:eek::mad::x:xκαι ειναι 12 και μιση το βραδυ...θα τον πλακωσω στο ξυλο κανενα βραδυ.φιλακια κοριτσαρες.....:D

Ειδικά μετά την γέννα, εκτός των άλλων που τα έχουμε πει στο δίπλα καφέ, γυρνώ στο σπίτι σαν κακιά συμφορά, με το μαλλί αχτένιστο γιατί με τραβολογάει το μωρό και τις μπλούζες μου γεμάτες λεκέδες από κρέμες, φρουτόκρεμες(που βάφουν κιόλας), σάλια...μέχρι και κακάκια άμα λάχει...

Είμαι ο ορισμός του αισθησιασμού και της χάρης:shock::shock::shock::shock:

Been there, done that. Ελληνιστί, εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ρθεις! Μη μασάς μία!

γεια σου αγγελινα....το 2001 λειτουργησε το τμημα.αλλα τι το θες?ετσι οπως πανε τα πραγματα....εγω οταν ηρθα εμεινα μια βδομαδα και εφυγα .δεν μου αρεσε καθολου...τωρα δεν θελω να φυγω αλλα δυστυχως ολα τα ωραια τελειωνουν:-(τι να κανουμε....οταν φυγω θα ερχομαι μια φορα το χρονο για καφε ελληνικο και σουτζουκ λουκουμ.....

:-)

Εγώ το 2000 έφυγα (κι έριξα μαύρη πέτρα). :-(

Αμα κάνεις με το καλό νινί, ούτε 1 το χρόνο πιθανότατα...αλλά δεν πειράζει. Δε φεύγουν οι πόλεις απ' τη θέση τους, θα τα ξαναβρούμε εκεί που τα αφήσαμε. Εκτός αν είναι ντόπιος ο σύζυγος, βέβαια.

Βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ της αλλεργικής ρινίτιδας, εδώ και 4 χρόνια, στα καλά καθούμενα. Εγώ, όποτε το αφήνω, μου το γυρνάει σε ιγμορίτιδα, που χειρότερο δεν έχω. Φέτος βέβαια ειδα μια κάποια βελτίωση, ίσως από τα μπάνια και το θαλασσινό αέρα. Θα δείξει.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

υπαρχει που να μην υπηρχε.εγω βεβαια ειμαι ρωσικη φιλολογια και ειναι ζορι.δεν ειχα καμια σχεση με την γλωσσα και τωρα που δεν εχουμε καθηγητες λογω κρισης(δεν τους πληρωνουν)και χανονται μαθηματα ειναι πιο ζορι.ουφ σασ ζαλισα με τα δικα μου.βγαινω.παω να κανω μια μακαροναδα στο αντρακι μου γιατι το εκοψε λορδα και μετα θα μπω να σας διαβασω.θα φαει παλι 3 μεριδες και κιλο δεν θα παρει:eek::mad::x:xκαι ειναι 12 και μιση το βραδυ...θα τον πλακωσω στο ξυλο κανενα βραδυ.φιλακια κοριτσαρες.....:D

Αυτό το έργο το βλέπω σχεδόν καθημερινά με άλλους πρωταγωνιστές:confused:

Μην επαναλαμβανόμαστε:wink:

Τον δικό μου τον πλακωσε το πάπλωμα από νωρίς

Αγγελινα, ταλαιπωρείται πολύς κόσμος με αυτήν την ρινίτιδα...Ξέρω πολλούς...Κάθε που αλλάζει η εποχή...

Εγω υποφέρω την άνοιξη, από το φτέρνισμα!!Αμα αρχίσω, δεν σταματάω

Διαφημίσεις

φαιη να δω τι θα γίνουμε τόσοι φιλόλογοι διαφόρων ειδικοτήτων!!Είμαστε είδος εξαγωγιμο, μην το γελάς καθόλου

Τέτοια παραγωγή σε εκπαιδευτικό προσωπικό δεν υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα.Στο μεταξύ στα σχολεία υπάρχουν ελλείψεις, αλλά προσλήψεις δεν κάνουν.

Από το '98 τραβιέμαι και προκοπή δεν έχω δει

Γι' αυτό εσύ που είσαι μικρό παιδί κι έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου, πρόσεξε μην αναλωθείς με προσπάθειες διορισμού γιατί δεν βγάζει πουθενά. Σκέψου ακόμα και το εξωτερικό, αν σε παίρνει...

Είμαι παλαίμαχος ΑΣΕΠ και ξέρω τι σου λέω.Δεν ξέρω τι έχει φταίξει και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα, πάντως δεν έχω φταίξει εγώ, αν με πιάνεις...

καλημερα κορες και μικρα σπορακια (Αννουλα, φιλακια!!)

τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρα, ξυπνησαμε νωρις και τωρα το περδικακι μου καμαρωνει στο ριλαξ, περιμενω να βγει καλα ο ηλιος και να αρχισω τις δουλιτσες.

Θα κανω σημερα τα υπνοδωματια και το βραδακι θα στρωσουμε.

αν προλαβω θα κανω και την κουζινα.

Το σαλονι θελει μια μερα μονο του και καποιον να με βοηθησει με το παιδι..

μια μακαροναδιτσα θα κανω σημερα με κοκκινη σαλτσα.

Είχα σιδέρωμα επίσης, αλλά είναι μια από τις δουλειές που λατρεύω!!Μήπως να το ψάξω;

και εμενα μου αρεσει, μην ανυσηχεις...:lol::lol:

εχω πέσει και με τα μούτρα στο κέντημα...

δεν πάω καλά τώρα τελευταία,ε;

εγω τωρα τελευταια πλεκω και φταιχνω και κορδελες για το κεφαλακι της μικρη μου..

θα φαει παλι 3 μεριδες και κιλο δεν θα παρει:eek::mad::x:xκαι ειναι 12 και μιση το βραδυ...θα τον πλακωσω στο ξυλο κανενα βραδυ.φιλακια κοριτσαρες.....:D

και εμενα το ιδιο κανει!

μα καρμποναρα το βραδυ και ουτε κιλο παραπανω?????

εγω που την βλεπω μονο παχαινω....

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Εγω ξυπνησα στις 9σημερα και χτες κοιμηθηκα στις 3..Δεν μου κολλουσε υπνος με τιποτα...Καλα βρε σουρλουλουδες τι γραψατε χτες τα διαβασα και τα ξεχασα αυτοματα ολα χαχαχαχαχαχα...Φαιη εγω εχω φεις :D.....Αννουλα μου τα ειπαμε διπλα στα λεω και εδω να σου πανε ολα καλα και σε 9μηνες να εχεις ενα γερο μωρακι....Εγω σημερα λεω να τηγανησω τα ψαρακια μας με πατατουλες και να κανω καμμια δουλιτσα αν με αφησουν οι ταλιμπαν

:-D

Καλημέρα σε όλη την παρέα

Θα κανω σημερα τα υπνοδωματια και το βραδακι θα στρωσουμε.

αν προλαβω θα κανω και την κουζινα.

Το σαλονι θελει μια μερα μονο του και καποιον να με βοηθησει με το παιδι..

Τα ίδια θέλω να κάνω, ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα έχω τον περιστεράκο μου όλη μέρα σπίτι, να κρατήσει το παιδί

εγω τωρα τελευταια πλεκω και φταιχνω και κορδελες για το κεφαλακι της μικρη μου..

Καλά πάμε, είμαστε προκομμένες:lol::lol::lol:.Τη φαίη και μένα μας έχει κλείσει η φέφη για να κάνουμε τα προικιά του φεφόπαιδου:-):smile::-)Ετοιμάσου!!

και εμενα το ιδιο κανει!

μα καρμποναρα το βραδυ και ουτε κιλο παραπανω?????

εγω που την βλεπω μονο παχαινω....

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Αμα μάθω εγώ ποτέ να απομονόνω κείμενο και να απαντάω να με χ@%@%@

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Εγω ξυπνησα στις 9σημερα και χτες κοιμηθηκα στις 3..Δεν μου κολλουσε υπνος με τιποτα...Καλα βρε σουρλουλουδες τι γραψατε χτες τα διαβασα και τα ξεχασα αυτοματα ολα χαχαχαχαχαχα...Φαιη εγω εχω φεις :D.....Αννουλα μου τα ειπαμε διπλα στα λεω και εδω να σου πανε ολα καλα και σε 9μηνες να εχεις ενα γερο μωρακι....Εγω σημερα λεω να τηγανησω τα ψαρακια μας με πατατουλες και να κανω καμμια δουλιτσα αν με αφησουν οι ταλιμπαν

Κι εγώ στις 2 κοιμήθηκα...

Ηταν η νύχτα της αϋπνίας η χθεσινή

Είμαστε μεγάλες σουρλουλούδες όμως!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω ειμαι καπως σημερα με ολα αυτα που γινονται στην χωρα μας δημοψηφισμα για το αν θελουμε να παραμεινουμε στο ευρω η οχι.Εγω για σημερα ρεβυθια.

εκλογες κ να βγει μια κυβερνηση στην φαση πυο ημαστε τωρα ομορη με πολλα κοματα μαζι οοολοι αυτοι που λενε κ λενε εδω κ τοσο καιρο για το λαθος του πασοκ πρεπει να πραξουν κ να λογοδοτησουν με τις πραξεις τους στον ελληνικο λαο για να τελιωνει αυτο το παραμυθι.εγω μαλλον μακαροναδα γτ δεν εχω ορεξη,μια μαμα στα νηπια του μικρου μυο γιου τραμπουκιζει στο παιδι μου πανω το παιδι που ειναι 1χρονο μεγαλυτερο κ εχω τρελαθει το μεσσημερι εχω να παω να υπερασπιστω το παιδι μου κ να διαφυλαξω την ψυχικη του υγεια

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερααα σε οοολα τα κοριτσια.κουφετακι τι μου θυμησες.με την αδερφη μου εχουμε 9+ χρονια διαφορα.οταν ηταν να παει νηπεια ετυχε και μετακομισαμε και αλλαξε σχολειο.και τα παιδακια αλλα και οι μαμαδες της φαιροταν λες και ηταν μελος της αλκαιντα.σε 4 χρονων παιδακι.μια μερα η μαμα μου δεν μπορουσε να την παρει και πηγα εγω.πετυχα καποιες απο αυτες τις διανοουμενες χωριατοπουλες(και δεν το λεω υποτιμητικα.και γω απο χωριο ειμαι και μαλιστα αρκετα ψηλα στον ολυμπο)και εγινε το ελα να δεις.και πηρα την απαντησ稴μα ειστε ξενες.....τι να πω?αννια στειλτο μου με πμαν θες..περιστερακι εισαι εδω?

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια,ειμαι σχετικα καινουρια στο φορουμ..Ελπιζω να τα λεμε και απο εδω με λενε Αννιτα και εχω 3γιους και ανναμενετε η κορη σε 1μηνα :D..Σημερα εχω φτιαξει γιουβετσακι στο φουρνο

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...