Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πραγματικά δεν έχω ακούσει τόσο κακά πράγματα μαζεμένα. Μου λέει «νωρίς το θυμήθηκες». Αφού έχεις ΠΩΑ από τα 25. Πιστεύει πως η ΠΩΑ οφείλεται σε αυτοάνοσο. Καλό είναι μου λέει να κάνετε κοριτσάκι για να πάρει το καλό χρωμόσωμα Χ από τον σύζυγο, αν μπορείτε να το ελέγξετε στο κέντρο που πάτε. Πήγαινε με δότρια. Του λέω γιατρέ, πριν 4 μηνες έκλεισα τα 33. Γιατί να μη προσπαθήσω ; Για να μη ταλαιπωρηθείς μου λέει. Οχι να προσπαθήσεις αν θες αλλά να σκεφτείς κ το άλλο σενάριο. Αποδεξου το και ζήσε με αυτό για να προχωρήσεις παρακάτω. Πραγματικά δεν έχω σταματήσει να κλαίω από την ώρα που γύρισα. Είμαι ρεαλιστής λέει. Θα σου πω τη γνώμη μου : « κάνε 1-2 προσπάθειες ακόμα κ μετά με δότρια για να αποφύγεις τις γενετικές ανωμαλίες». Τον ρωτάω, γενικά αναφέρεστε σε μια κοπέλα με ΠΩΑ ή σε εμένα συγκεκριμένα; Όχι λέει, σε εσένα με το συνδυασμό του σπέρματος. Δλδ του λέω δε μπορούμε κάπως να δούμε σε ποιο προκλιμακτιριακο στάδιο είμαι; Για τι χρονικό διάστημα μιλάμε ; 6 μήνες ; Μου απαντά πως δεν μπορούμε να το δούμε αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Κάνε όλες τις εξετάσεις σου κ έλα πάλι να τα δούμε κ να ξεκινήσουμε glucophase.

Δεν ξέραμε να τον ρωτήσουμε πότε θα κάνουμε παιδί.

Μου θυμίζει την παθολόγο που πήγα πέρυσι για τσεκ απ κι όταν της είπα πως έχω χάσει 16 κιλά από γέννα,με κοίταξε καλά καλά και μου είπε, καλά πόσα ήσουν?????😱 Επίσης με ρώτησε γιατί άργησα να κάνω παιδί.

Κάποια στιγμή μπερδεύτηκα, νόμιζα δεν ήμουν σε γιατρό😳

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Διαφημίσεις

δεν έχω, αλήθεια!σε αυτά είμαι πολύ πίσω...το φοβάμαι και λίγο, το θεωρώ υπερεκθεση...

πάντως δεν χάνεις και τίποτα που δεν με έχεις δει, εμέ την ιδία...

είμαι μια κλασική ομορφιά, 1,85, ξανθιά, κορμάρα....(χαχαχαχαχαχα)

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.σημερα δεν ελεγα να σηκωθω απο το κρεβατι.εχει και πολυ κρυο και ο υπνος με αυτον τον καιρο ειναι πολυ βαρυς..σημερα θα φαμε καλαμαρακια γεμιστα η σολωμο ψητο με ρυζακι.ασχετο αλλα προσεξα οτι μια φετα σολωμου ειναι πιο φθηνη απο μια τσιπουρα η μια πεστροφα οποτε τον προτιμω.αγγελινα 2 χαιρομαι που εχω μια συμπατριωτισσα εδω αν κ ολες οι κοπελες ειστε τελειες.και μενα η σχολη μεσα στην πολυ ειναι αλλα παμε με αμαξι.παρευξεινιων ειμαι.ρωσικη φιλ\για.πλεον το παπαγκαλ δεν ειναι στις δοξες του.εχει αλλα δυο στην πλατεια που κανουν χρυσες δουλεις.και ναι επιασε το κρυο και μαρεσει πολυ.ειδικα οταν κανουμε βολτες πισω στην παλια πολυ στα τουρκικα..ειναι λες και εισαι σε αλλη χωρα.λιγο ο χοτζας με εκνευριζει γιατι με ξυπναει πολλες φορες:P:p:p:pαντε ελα....

Από εκεί κάτω έμενα κι εγω! Σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας! :lol: Εκείνος ο χότζας, αλησμόνητος μου έχει μείνει. Ειδικά στις 5 το απόγευμα. :mad: Πολλές φορές βέβαια, μου φαινόταν κασσέτα...

Η σχολή σου καινούρια θα είναι, ε? Δεν θυμάμαι να υπήρχε στα χρόνια μου (τω καιρώ εκείνω). :rolleyes:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

χαχαχα...δεν υπαρχεις....:D:p

Ειδικά μετά την γέννα, εκτός των άλλων που τα έχουμε πει στο δίπλα καφέ, γυρνώ στο σπίτι σαν κακιά συμφορά, με το μαλλί αχτένιστο γιατί με τραβολογάει το μωρό και τις μπλούζες μου γεμάτες λεκέδες από κρέμες, φρουτόκρεμες(που βάφουν κιόλας), σάλια...μέχρι και κακάκια άμα λάχει...

Είμαι ο ορισμός του αισθησιασμού και της χάρης:shock::shock::shock::shock:

γεια σου αγγελινα....το 2001 λειτουργησε το τμημα.αλλα τι το θες?ετσι οπως πανε τα πραγματα....εγω οταν ηρθα εμεινα μια βδομαδα και εφυγα .δεν μου αρεσε καθολου...τωρα δεν θελω να φυγω αλλα δυστυχως ολα τα ωραια τελειωνουν:-(τι να κανουμε....οταν φυγω θα ερχομαι μια φορα το χρονο για καφε ελληνικο και σουτζουκ λουκουμ.....

:-)

Διαφημίσεις

γεια σου αγγελινα....το 2001 λειτουργησε το τμημα.αλλα τι το θες?ετσι οπως πανε τα πραγματα....εγω οταν ηρθα εμεινα μια βδομαδα και εφυγα .δεν μου αρεσε καθολου...τωρα δεν θελω να φυγω αλλα δυστυχως ολα τα ωραια τελειωνουν:-(τι να κανουμε....οταν φυγω θα ερχομαι μια φορα το χρονο για καφε ελληνικο και σουτζουκ λουκουμ.....

:-)

θύμησε μου ποιο είναι το τμήμα,:-(:-(:-( θα σκάσω!!:lol:

ααα,θα ερθω να σε χτενισω εγω.ειμαι εξπερ σε αυτο...μην ανησυχεις.εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα που θα ειναι γεματες οι μπλουζες μου απο κρεμες:o

Θα έρθει, θα έρθει...;)

Εχει το ζόρι του, αλλά είναι υπέροχα

Είμαι μια μαζόχα μάνα8-):cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...