Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Τι γίνεται ρε κορίτσια; Όλες φεύγετε στα εξωτερικά; Αμάν πια!:confused:

Μακαρι αν μπορουσα θα εφευγα και εγω αλλα δεν μας περνει ηλικιακα οποτε εδω και οτι βρεξει ας κατεβασει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

..............

κόρες παίζει μια πιθανότητα να φύγουμε Λονδίνο. αλλά είναι νωρίς ακόμα να ξέρουμε. σε 5-6 μήνες θα ξέρω περισσότερα.

αν φύγουμε, δεν θέλω να ξαναδουλέψω. τουλάχιστον όχι νομικά. όχι άλλο κάρβουνο. ας δουλεύει ο φέφος!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Ε ????? Από πού προέκυψε αυτό ? Πότε? Πώς?

Ε κοπελιά, πετάς κάτι και τσουπ... εξαφανίζεσαι ???? Δεν είναι σωστό ....:-(

Σε εννοάω νταρλινγκ!!!!!

Το κακό της είναι το στόμα της που άμα το ανοίξει δεν ξέρει τι λέει!

Εγώ ευτυχώς αυτό δεν το έχω και δεν θέλω να το αποκτήσω;)!!!

τα λέει μπροστά σου όμως κ αυτό είναι χιουτζ!

το να σου κάνει ματάκια κ από πίσω γμτα με κεφαλαία γράμματα;

νέβερ μάηντ μπουμπού!

όλα καλά, όλα ανθηρά!

σκέψου τα καλά της. αυτό το θέμα δεν είχε ανοίξει μια ψυχή δίπλα, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε;:rolleyes::lol:

κάντυ, όταν έχω νεότερα θα πω αγάπη. προς το παρόν συζητήσεις με Λονδίνο είχε ο φέφος. είμαστε οικογένεια κ θέλει καλή προετοιμασία.

άρα χρόνο.

πάντως καλό είναι που υπάρχει ενδιαφέρον!

Φεφάκι η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιαίτερη. Την αλλεργία την απέκτησα στην δεύτερη εγκυμοσύνη όπου άρπαξα μια ίωση κι επειδή η γιατρός μου την αντιμετώπισε με συντηρητική αγωγή, λόγω εγκυμοσύνης, μου το γύρισε σε βροχίτιδα. Όλο αυτό μου άφησε κάποια ευαισθησία, στην προκειμένη περίπτωση την αλλεργική ρινίτιδα, η οποία όμως από ότι μου είπε με τα χρόνια θα υποχωρήσει και θα εξαφανιστεί.

όντως είναι ιδιαίτερη, γιατί για την αλλ. ρινίτιδα είχα διαβάσει ότι δεν περνάει.

μακάρι να απαλλαγείς σύντομα.

Αχ αυτο με τα κιλα το εχω και εγω πρεπει να χασω 10 κατοπιν εντολη γιατρου για να μετριασω καπως τα φαρμακα αλλα δεν εχω την ψυχολογια και τον χρονο να μαγειρευω ξεχωριστα.

καημό το έχω να μου πει γιατρός φάε να παχύνεις! έστω σε άλλον! να το ακούσω ρε αδερφέ!:mad:

λες κ τρώμε από πάνω τους! τς τς τς!!!!!!!

τί πρόβλημα έχεις πουλάκι μου κ σε στενοχώρεσε ο κακός; γιατί φάρμακα;:(

πάντως πλάκα πλάκα γιατρός να μου πει φάε δεν υπάρχει. μόνο όταν ήμουν πιτσιρίκι μου το έλεγαν οι παιδίατροι:rolleyes:.

Χαζογιαγια η μανουλα σου Fefi αλλα ειναι να μην ειναι με ολα αυτα που λεει η ζουζουνα σου?

δεν έχει να κάνει με το φεφόπαιδο. η μάνα μου είναι κουκουβάγια με τις εγγονές της.

έχεις άκούσει πολλές γιαγιάδες να φωνάζουν σε πλήθος τα κορίτσια μου είναι τα πιο όμορφα κ να δείχνει τις εγγονές της;:oops::shock::lol:

πρειστερακι εγω αυτο το εχω με το πλεξιμο.βεβαια μονο κασκολ ξερω να κανω αλλα σημασια εχει οτι ξεχνιεμαι απο το φαι

κόρες μη σπρώχνεστε. η μια θα μου κεντήσει την προίκα της Σύσας κ η άλλη θα μου πλέξει ένα κασκολάκι σε άσπρο που είναι το αγαπημένο μου χρώμα!:tongue:

Καλε εσεις οι δυο ειστε πολυ χρυσοχερες.Φαιη πλεκεις κασκολ? μπραβο σου εγω δεν το χω ρε παιδι μου.

είσαι γνήσια κόρη μου! παιδί μου!!!!:lol:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Ε ????? Από πού προέκυψε αυτό ? Πότε? Πώς?

Ε κοπελιά, πετάς κάτι και τσουπ... εξαφανίζεσαι ???? Δεν είναι σωστό ....:-(

θα σε πω όταν έχω νεότερα. τώρα είναι μόνο λόγια.

άσε. πριν κάτι ώρες μου πέταξε ένας ...μη τυχόν κ κάνεις 2ο, καιγόμαστε όλοι μετά!

ακόμα δεν το είπα στον φέφο αυτό.

πάντως με τόσες ώρες δουλειάς κ να μην τολμάς να ζεις σαν άνθρωπος δεν τραβάει για πολύ. δίκιο έχει ο φέφος.

απλά του ξεκαθάρισα ότι αν είναι να πάμε εκεί, εγώ δεν δουλεύω. θα μείνω σπίτι με το παιδί.

εκτός αν παίζει κάτι για λίγες ώρες την ημέρα.

όντως είναι ιδιαίτερη, γιατί για την αλλ. ρινίτιδα είχα διαβάσει ότι δεν περνάει.

μακάρι να απαλλαγείς σύντομα.

Κι εγώ αυτό εύχομαι!

Καλά η μαμά σου δεν παίζεται, πολύ χαζογιαγιά.......

Αυτός που σου πέταξε το σχόλιο για το 2ο παιδί ήταν συνάδελφος? Αν ναι προφανώς στο είπε γιατί εσένα, όντας εγκυμονούσα, δεν μπορούν να σε απολύσουν οπότε παίρνει η μπάλα κάποιον από τους υπόλοιπους.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

καλή αρχή! θα τα καταφέρει με τέτοια μάνα!

Φέφη μου πάντα μου λες καλά λόγια, σ' ευχαριστώ γι' αυτό.

Ρουλα σου έχω πει πόσο σε θαυμάζω;;;;;

Ελένη μου μου το έχεις ξαναπεί, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι άξιο θαυμασμού. Αλλά σ' ευχαριστώ πάντως.

Γειά σας κορίτσια, το βρήκατε το parents cafe? Ελπίζω να μπείτε εδώ μια που μεταφέρθηκε το θέμα εδώ.
α εδώ πηγαίνουν ανάποδα τα μηνύματα?!?! Και λέω μόνη μου ήρθα :-):smile::-)

Γεια σου Ντίμμι, καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ μας, κόπιασε να σε κεράσουμε κάτι. Έτσι όπως τα έγραψες μου δημιούργησες μια εικόνα: σε έβλεπα σαν να μπαίνεις σε μια πόρτα με την πλάτη, κι ενώ εσύ μιλάς προς τα έξω πιστεύοντας ότι εκεί είναι ο κόσμος, εμείς είμαστε στο εσωτερικό του σπιτιού και σε κοιτάμε να μπαίνεις με την όπισθεν.

Κορίτσια είμαι κατενθουσιασμένη!!Βρήκα επιτέλους ένα σχέδιο με το ελληνικό αλφάβητο που το έψαχνα καιρό και θα φτιάξω του μικρού μου ένα κάδρο που θα το εμπλουτίσω με σχεδιάκια παιδικά!!Τρέχω να πάρω το ύφασμα!Κλωστές έχει η μαμά μου πάρα πολλές, θα το φτιάξω χαρούμενο.Μου έδωσε και ιδέα ο περιστέρης μου, με ένα χρώμα τα μακρά φωνήεντα, με άλλο τα βραχέα, με άλλο τα δίχρονα, με άλλο τα ένρινα σύμφωνα, με άλλο τα υγρά κοκΝα έχει και επιπλέον εκπαιδευτικό χαρακτήρα...Τρέχω...

Μπράβο Περιστεράκι, πετάς, πετάς. Πολύ ωραία η ιδέα σου. Επίσης, με τα μονογράμματα μπορείς να κεντήσεις το μαξιλάρι του μωρού και ένα σεντονάκι για το μονό κρεββάτι που θα το βάλετε αργότερα για να μείνει κιόλας, γιατί η κούνια θα είναι για λίγο διάστημα.

αν είναι για καλό ας πάμε. εγώ ένα λόουερ έχω, αλλά ό,τι πει ο φέφος θα κάνουμε!

εδώ πάντως με τόση δουλειά, δεν είναι ζωή!

Φέφη μου μη ξεχνάς ότι πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν για άλλα μέρη χωρίς καν να έχουν μάθει πώς λέγεται ούτε η καλημέρα. Το λόουερ είναι υπέρ αρκετό για το ξεκίνημα κι αργότερα θα δεις εσύ τις ανάγκες που θα έχεις. Μακάρι να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα μόλις σας δωθεί η ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα θα κατρακυλήσει άσχημα και το χειρότερο κακό δεν είναι ότι ανεβήκαμε στο πατίνι που δεν έχει φρένο, αλλά ότι στο τέρμα της κατηφόρας έχει τοίχο απέναντι και πέφτοντας θα σπάσουμε τα μούτρα μας.

Γι' αυτό Φεφάκι, άρπαξε την ευκαιρία, ακόμη κι αν δεν είσαι 100% σίγουρη. Διακρίνω ότι είστε άνθρωποι με τσαγανό και θα τα καταφέρετε με ό,τι κι αν καταπιαστείτε, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεται αυτό.

Θέλω συνταγή!

ela re τσιγαριζω τα κρεμμυδακια για στιφαδο μετα βαζω τα καλαμαρακια κοματια κ σβηνω με κοκκινο κρασι(προσεξε τωρα)εαν δεν εχεις με ουζο λιγο εαν δεν εχεις τα σβηνεις με χυμο λεμονιου χαχαχα μετα βαζω μπαχαρι σε κοκους κ πιπερι σε κοκους δαφνοφυλλα κ 1τεταρτο πριν το κλεισω αλατι κ ντοματα για να μοσχοβολαει.πανευκολο κ με τα κλασικα υλικα ειναι δε μπεστ!

μπράβο η πεθερούλα σου!

είναι κ η πεθερά μου αλλοπρόσαλλη! κυκλωθυμική!

μουλωχτή δεν είμαι ρε γμτ! εκεί δεν μοιάζουμε:lol: ούτε μεθοδική στις ίντριγκες!

λες με τα χρόνια να τα καταφέρω;:P

στο θέμα αυτό μοιάζω στον πεθερό μου, αυθόρμητος κ χύμα στο κύμα! μπαμ κ κάτω ό,τι σκέφτεται! όσο κ να διαφωνείς μαζί του, δεν του κακιώνεις, γιατί είναι αυτό που φαίνεται!

ενώ η πεθερά πρέπει να μυρίσεις νύχια για να ξέρεις τί σκέφτεται!

αλλά κατά τα άλλα όλα καλά!:lol:

ο φέφος σήμερα θα ξεκινήσει αντιβίωση, φαρυγγύτιδα από αλλεργκή ρινίτιδα που εξελίχθηκε.

το φεφόπαιδο βασσανίζει τη γιαγιά του, μάνα μου!

γιαγιά:το κορίτσι λέει ποντικάκι καθαρά!

φέφη:μάνα κοντικάκι λέει.

γιαγιά:εγώ το άκουσα καθαρά, ποντικάκι, τί δεν ακούω εγώ; αφού σε μενα το λέει.

φέφη:μάνα είσαι κουκουβαγιογιαγιά! κ εγώ την αγαπάω, αλλά λέει κοντικάκι!

αν είναι για καλό ας πάμε. εγώ ένα λόουερ έχω, αλλά ό,τι πει ο φέφος θα κάνουμε!

εδώ πάντως με τόση δουλειά, δεν είναι ζωή!

όσο κ να φτύσεις...:tongue:

δεν δουλεύεις να υποθέσω!

κ να σου δώσω συγχαρητήρια για τα πολλά φαγητά!

κάστανα κάνω κ εγώ τακτικά! κ σήμερα θα βράσω το βράδυ.

το απόγευμα πάω για πανοραμική δοντιών,

αύριο άδεια γιατί πρωί θα πάω για δόντι κ ψώνια, μαγείρεμα (θα το συζητήσω με τον αντρούλη μου, αναλόγως πότε θα ξεμπερδέψω κ σε τί κατάσταση θα είμαι, αλλιώς ντελιβερυ αδερφές μου, ντελίβερυ).

κλ υπεθεσες τα τελευταιους 2 μηνες περιπου ανεργη:-(παλι:-(.αλλα κ με την δουλεια παλι κατι εκανα απλα εχω βαρεθει αρκετα την κουζινα μετα απο 18μιση χρονια λαντζας χαχαχα.κ εγω εχω αλεργικη ρινιτιδα κ το εχω παθει πολλες φορες στο ανωτερο αναπνευστικο διαφορα απο αυτην.πριν 4 χρονια εκανα το διαφραγμα επεμβαση γτ δεν πηγαινε αλλο,κ απο τοτε μεχρι κ τον προηγουμενο μηνα ειχα παθει κ φαρμακευτικη ρινιτιδα με ενα σπρει καθε 4 ωρες,τωρα κανω θεραπεια κ παω πολυ κλ,στο αχεπα μου ειχαν πει για σοβαρα κορτιζονουχα θεραπεια σε σταγονες κατω απο την γλωσσα για πολυ καιρο που γινετε δηλ. εκει κ μετα 4-5χρ.χωρις προβλημα,ομως δεν τολμησα να το κανω κ δεν το ψαξα κ παραπανω.ειμαι μεσα στα νευρα κ στην στεναχωρια κ για να μην γραψω σιδηροδρομο θα σας τα πω αργοτερα

921477wc2fyvv2y2.gif

eleni από Πύργο είμαι.Δεν έχουμε εδώ παράδοση στο κέντημα, αν ρώτησες γι' αυτό...Για άλλα φημιζόμαστε(χαχαχα).Ετυχε στο σόι να έχει καλλιτεχνικές τάσεις...Επαρχία κιόλας, ξεραϊλα, πώς να περάσουν και την ώρα τους οι γυναίκες μιας κάποιας ηλικίας εδώ...

eviri πολύ ωραία η ιδέα σου για το σεντονάκι..Καιρός να εξελιχθώ και να ασχοληθώ και σε άλλο είδος πλην της σταυροβελονιάς!Το περιστεράκι πάντως έχει ήδη πολλά προικιά για αγόρι...Με τόσες προκομμένες στην οικογένεια πια...

Αύριο λέω να φτιάξω γιουβετσάκι με κιμά...Να λιγδώσει λιγάκι και το αντεράκι μας, όλο ψητό και σαλάτα, μπούχτισα.

fefi περαστικά στον φέφο!

Και σε όσους ταλαιπωρούνται με ιωσούλες αυτό τον καιρό.

smartaki δεν υπάρχει γιατρός που να λέει "φάε!", καλα τα λέει η fefi.Τυχεροί όσοι τρώνε και δεν παχαίνουν.Εμένα ο περιστεράκος μου με έχει καταστρέψει με το φαγητό. Οχι ότι δεν τα θέλει κι εμένα ο..οργανισμός μου.Τρώει αυτός πολύ και παρασύρομαι εγώ...Μόνο που αυτός είναι μοντελάκι!1,86 και 78 κιλά. Αλίμονο σε μένα

Γεια σας γεια σας

Σήμερα έκανα δουλίτσες και σιδέρωσα και 4 πλυντήρια. Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές μου αλλα το σίδερο το μισώ. Το κοιτάω με κοιτάει και θέλω να τα κάνει όλα μόνο του. Το μισώ τέλος. Το μενού μας είχε φακές σήμερα. Και αύριο θα βγάλω κοτοπουλάκι να κάνω μια κοτόσουπα αλλα σκέφτομαι το κοτόπουλο τι θα το κάνω αφού μου δώσει πρώτα το ζουμί ΄του.Μάλλον θα το κάνω κομματάκια και θα κάνω μια κοτόπιτα για κατάψυξη. Καμιά άλλη ιδέα;

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

η καλή αρχή ΣΕ συνεχίζετε....όλα ΚΑΛΆ.είδαμε σπορακι!!!φιλάκια σε όλες

αγάπη μου γλυκιά σου στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα υπέροχο μωράκι....

πολύ συγκινήθηκα .......

emoticon δακρυσμένο...

ξέχασα τι ήθελα να γράψω με συνεπήραν τα υπέροχα νέα της Αννας.....

εύχομαι να είστε όλες καλά.

Γεια σας γεια σας

Σήμερα έκανα δουλίτσες και σιδέρωσα και 4 πλυντήρια.

Καταρχήν κάνεις σπατάλες έχοντας 4 πλυντήρια, εμείς έχουμε μόνο ένα. Δεύτερον, γιατί τα σιδέρωσες τα πλυντήρια; Εμείς σιδερώνουμε μόνο τα ρούχα.

Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές μου αλλα το σίδερο το μισώ. Το κοιτάω με κοιτάει και θέλω να τα κάνει όλα μόνο του. Το μισώ τέλος. Το μενού μας είχε φακές σήμερα. Και αύριο θα βγάλω κοτοπουλάκι να κάνω μια κοτόσουπα αλλα σκέφτομαι το κοτόπουλο τι θα το κάνω αφού μου δώσει πρώτα το ζουμί ΄του.Μάλλον θα το κάνω κομματάκια και θα κάνω μια κοτόπιτα για κατάψυξη. Καμιά άλλη ιδέα;

Εγκρίνω τις πολύ ωραίες ιδέες σου. Ακόμη, μπορείς να το κάνεις πανέ, αφού το ξεκοκαλίσεις, ή να το αναμίξεις με μπεσαμέλ και να γεμίσεις κρέπες, ή να κάνεις κοτόπουλο με ρυζομακάρονα (όχι νουντλς)

η καλή αρχή ΣΕ συνεχίζετε....όλα ΚΑΛΆ.είδαμε σπορακι!!!φιλάκια σε όλες

Άχου το μωλέ μωλέ μωλέ. Καλή αρχή.

ξέχασα τι ήθελα να γράψω με συνεπήραν τα υπέροχα νέα της Αννας.....

εύχομαι να είστε όλες καλά.

Ευχαριστούμε Λινάκι, κι εσύ επίσης.

γεια σε ολες σας..αννα δεν σε ξερω και χαιρομαι τοσο πολυ...ο θεος να ειναι μαζι σας και να πανε ολα καλα.σε 8 μηνες σε φανταζομαι χαζομαμα κι εσενα.τελεια.:D

Αννα υπέροχα τα νέα σου!!

Kagly και eviri είστε πολύ δημιουργικές μαγείρισσες!!Είχα σιδέρωμα επίσης, αλλά είναι μια από τις δουλειές που λατρεύω!!Μήπως να το ψάξω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...