Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

και εγω αυτοκολαζομαι φιλακια κανονισε αυριο βρε να σου φερω ενα τσουρεκι μια που θα βρεθουμε?χαχαχαα!!!!

Γεμιστό με κάστανο το θέλω, κανόνισε!

Τερκενλή όμως... Όχι από ΄κει που θα είμαστε!!!

καλαμαρακια στιφαδο για τον χαμπι

Θέλω συνταγή!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.σημερα δεν ελεγα να σηκωθω απο το κρεβατι.εχει και πολυ κρυο και ο υπνος με αυτον τον καιρο ειναι πολυ βαρυς..σημερα θα φαμε καλαμαρακια γεμιστα η σολωμο ψητο με ρυζακι.ασχετο αλλα προσεξα οτι μια φετα σολωμου ειναι πιο φθηνη απο μια τσιπουρα η μια πεστροφα οποτε τον προτιμω.αγγελινα 2 χαιρομαι που εχω μια συμπατριωτισσα εδω αν κ ολες οι κοπελες ειστε τελειες.και μενα η σχολη μεσα στην πολυ ειναι αλλα παμε με αμαξι.παρευξεινιων ειμαι.ρωσικη φιλ\για.πλεον το παπαγκαλ δεν ειναι στις δοξες του.εχει αλλα δυο στην πλατεια που κανουν χρυσες δουλεις.και ναι επιασε το κρυο και μαρεσει πολυ.ειδικα οταν κανουμε βολτες πισω στην παλια πολυ στα τουρκικα..ειναι λες και εισαι σε αλλη χωρα.λιγο ο χοτζας με εκνευριζει γιατι με ξυπναει πολλες φορες:P:p:p:pαντε ελα....

Φεφη δεν ξερεις που λενε η νυφη που θα γεννηθει την πεθερα θα μοιαζει μουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

τελικα αλλαγη σχεδιων,θα φαμε μακαρονια με κυμα απο την πεθερουλα!!!!

μπράβο η πεθερούλα σου!

είναι κ η πεθερά μου αλλοπρόσαλλη! κυκλωθυμική!

μουλωχτή δεν είμαι ρε γμτ! εκεί δεν μοιάζουμε:lol: ούτε μεθοδική στις ίντριγκες!

λες με τα χρόνια να τα καταφέρω;:P

στο θέμα αυτό μοιάζω στον πεθερό μου, αυθόρμητος κ χύμα στο κύμα! μπαμ κ κάτω ό,τι σκέφτεται! όσο κ να διαφωνείς μαζί του, δεν του κακιώνεις, γιατί είναι αυτό που φαίνεται!

ενώ η πεθερά πρέπει να μυρίσεις νύχια για να ξέρεις τί σκέφτεται!

αλλά κατά τα άλλα όλα καλά!:lol:

Mαμουλαμου διαβασα οτι μπορει να φυγεις για Αγγλια?Μακαρι να σας πανε ολα καλα και να φυγετε γιατι εδω χαιρι δεν βλεπω.Περαστικα στο Φεφοπαιδο ο Φεφος σου ειναι καλυτερα?

ο φέφος σήμερα θα ξεκινήσει αντιβίωση, φαρυγγύτιδα από αλλεργκή ρινίτιδα που εξελίχθηκε.

το φεφόπαιδο βασσανίζει τη γιαγιά του, μάνα μου!

γιαγιά:το κορίτσι λέει ποντικάκι καθαρά!

φέφη:μάνα κοντικάκι λέει.

γιαγιά:εγώ το άκουσα καθαρά, ποντικάκι, τί δεν ακούω εγώ; αφού σε μενα το λέει.

φέφη:μάνα είσαι κουκουβαγιογιαγιά! κ εγώ την αγαπάω, αλλά λέει κοντικάκι!

αν είναι για καλό ας πάμε. εγώ ένα λόουερ έχω, αλλά ό,τι πει ο φέφος θα κάνουμε!

εδώ πάντως με τόση δουλειά, δεν είναι ζωή!

Μια από τα ίδια!!!!:tongue:

Μη μου λέτε τέτοια γιατί σε λίγο θα διαβάζετε "έπεσε από ψηλό κτίριο!!!" φτου φτου φτου!!!!:confused::confused:

όσο κ να φτύσεις...:tongue:

τσιπουριτσες μικρες αλανιαρες τηγανιτες κ καλαμαρακια στιφαδο για τον χαμπι το βραδυ εχουμε ψησιμο καστανα πηρα απο λαικη καλο μεσσημερι σε ολες!:D

δεν δουλεύεις να υποθέσω!

κ να σου δώσω συγχαρητήρια για τα πολλά φαγητά!

κάστανα κάνω κ εγώ τακτικά! κ σήμερα θα βράσω το βράδυ.

το απόγευμα πάω για πανοραμική δοντιών,

αύριο άδεια γιατί πρωί θα πάω για δόντι κ ψώνια, μαγείρεμα (θα το συζητήσω με τον αντρούλη μου, αναλόγως πότε θα ξεμπερδέψω κ σε τί κατάσταση θα είμαι, αλλιώς ντελιβερυ αδερφές μου, ντελίβερυ).

Καλέ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά δεν είμαι και η...χρυσή βελόνα!!Μια σταυροβελονιά ξέρω να κάνω, αλλά βγάζω το σχέδιο μόνη μου μετρητοίς όχι σταμπαριστό...

Που να δείτε η μαμά μου τι φτιάχνει...Οι θείτσες μου, η πεθερά μου, οι γιαγιάδες μου...Μπροστά τους είμαι ακαμάτρα τελείως...

Καμιά υπομονή δεν έχω να μάθω...

Εξάσκησα το θέμα στην εγκυμοσύνη, που καθόμουν κάργα...Οχι ότι είχα πρόβλημα και επρεπε να είμαι ξάπλα...Ετσι!

Εν τω μεταξύ, είπα να κόψω και την πολλή μασαμπούκα γιατί θα γίνω υδρόγειος!Και με το κέντημα, ξεχνιέμαι και δεν τρώω.Οπότε τώρα που έχει πέσει πείνα είναι ευκαιρία να ξεκινήσω το αλφάβητο

Πήρα και το ύφασμα

Τέλεια τα φαγάκια σας τα σημερινά...Και ζηλεύω και πεινάωωωωω...

Εγραψα και το...προσωπικό μου δράμα στις γοργόνες, αλλά φαίνεται ότι αδυνάτισαν όλες και δεν μπαινει καμιά τους στο καφέ...Η φαίη μου είπε έναν καλό λόγο από σπόντα όμως, γιατί δεν την χρειάζεται την δίαιτα.

Επειδή όμως και η δίαιτα θέλει φαγητό προσεγμένο, αλλά εύγευστο και όχι νοσοκομειακό, την ...καταβρίσκω με τις ιδέες σας περί φαγητού και χορταίνω!!

Διαφημίσεις

Καλέ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά δεν είμαι και η...χρυσή βελόνα!!Μια σταυροβελονιά ξέρω να κάνω, αλλά βγάζω το σχέδιο μόνη μου μετρητοίς όχι σταμπαριστό...

Που να δείτε η μαμά μου τι φτιάχνει...Οι θείτσες μου, η πεθερά μου, οι γιαγιάδες μου...Μπροστά τους είμαι ακαμάτρα τελείως...

Καμιά υπομονή δεν έχω να μάθω...

Εξάσκησα το θέμα στην εγκυμοσύνη, που καθόμουν κάργα...Οχι ότι είχα πρόβλημα και επρεπε να είμαι ξάπλα...Ετσι!

Από που είσαι περιστεράκι;

Πάντως χρυσοχέρα οφείλω να ομολογήσω!

4Suap3.png

Φέφη τέτοια λέγε μου να πέσω να πεθανω..../

Δεν θέλω, δεν θέλω, ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

Περαστικά στον Φέφο και προσοχή στο Φεφόπαιδο!

Τι γίνεται ρε κορίτσια; Όλες φεύγετε στα εξωτερικά; Αμάν πια!:confused:

4Suap3.png

dimmi καλώς ήρθες στην παρέα μας! Περιμένουμε να μας λες τις ιδέες σου για την μαγειρική αλλά πες μας και λίγα πράγματα για σένα...

Περιστεράκι είσαι χρυσοχέρα! Εγώ ούτε κουμπι δεν ξέρω καλά καλά να ράβω. Ας είναι καλά η μαμά μου και η πεθερά μου!!

fefi περαστικά στο μικρούλη σου και στον φέφο. Κι εγώ αλλεργική ρινίτιδα έχω και όποτε με πιάνει με γυρνάει στάνταρ σε βροχίτιδα:-(

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αγγελική, είναι κληρονομική η αλλεργική ρινίτιδα μάλλον. την έχει ο πεθερός, την έχει ο φέφος κ υποψιάζομαι κ το φεφόπαιδο!

Έλεν, σου προτείνω να δεις τα καλά της πεθερούλας σου, γιατί δεν μπορεί, έχει κ καλά!

κ η δικιά μου έχει καλά κ πολλά μάλιστα! τόσα που όταν την πρωτογνώρισα την λάτρεψα κ την αποκάλεσα με τη μία μαμά!

τα στραβά δεν τελειώνουν ποτέ ρε φίλε!

κ εμείς έχουμε!

αλλά για να περνάμε καλά, πρέπει να την δούμε αλλιώς! με εννοείς ντάρληγκ;

Διαφημίσεις

Φεφάκι η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιαίτερη. Την αλλεργία την απέκτησα στην δεύτερη εγκυμοσύνη όπου άρπαξα μια ίωση κι επειδή η γιατρός μου την αντιμετώπισε με συντηρητική αγωγή, λόγω εγκυμοσύνης, μου το γύρισε σε βροχίτιδα. Όλο αυτό μου άφησε κάποια ευαισθησία, στην προκειμένη περίπτωση την αλλεργική ρινίτιδα, η οποία όμως από ότι μου είπε με τα χρόνια θα υποχωρήσει και θα εξαφανιστεί.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Εν τω μεταξύ, είπα να κόψω και την πολλή μασαμπούκα γιατί θα γίνω υδρόγειος!Και με το κέντημα, ξεχνιέμαι και δεν τρώω.Οπότε τώρα που έχει πέσει πείνα είναι ευκαιρία να ξεκινήσω το αλφάβητο

Πήρα και το ύφασμα

Τέλεια τα φαγάκια σας τα σημερινά...Και ζηλεύω και πεινάωωωωω...

Εγραψα και το...προσωπικό μου δράμα στις γοργόνες, αλλά φαίνεται ότι αδυνάτισαν όλες και δεν μπαινει καμιά τους στο καφέ...Η φαίη μου είπε έναν καλό λόγο από σπόντα όμως, γιατί δεν την χρειάζεται την δίαιτα.

Επειδή όμως και η δίαιτα θέλει φαγητό προσεγμένο, αλλά εύγευστο και όχι νοσοκομειακό, την ...καταβρίσκω με τις ιδέες σας περί φαγητού και χορταίνω!!

Αχ αυτο με τα κιλα το εχω και εγω πρεπει να χασω 10 κατοπιν εντολη γιατρου για να μετριασω καπως τα φαρμακα αλλα δεν εχω την ψυχολογια και τον χρονο να μαγειρευω ξεχωριστα.

ο φέφος σήμερα θα ξεκινήσει αντιβίωση, φαρυγγύτιδα από αλλεργκή ρινίτιδα που εξελίχθηκε.

το φεφόπαιδο βασσανίζει τη γιαγιά του, μάνα μου!

γιαγιά:το κορίτσι λέει ποντικάκι καθαρά!

φέφη:μάνα κοντικάκι λέει.

γιαγιά:εγώ το άκουσα καθαρά, ποντικάκι, τί δεν ακούω εγώ; αφού σε μενα το λέει.

φέφη:μάνα είσαι κουκουβαγιογιαγιά! κ εγώ την αγαπάω, αλλά λέει κοντικάκι!

αν είναι για καλό ας πάμε. εγώ ένα λόουερ έχω, αλλά ό,τι πει ο φέφος θα κάνουμε!

εδώ πάντως με τόση δουλειά, δεν είναι.

Χαζογιαγια η μανουλα σου Fefi αλλα ειναι να μην ειναι με ολα αυτα που λεει η ζουζουνα σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...