Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Έχω gonal για αρχή και κάποια στιγμή ανταγωνιστή το orgalutran. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Φεφάκι ο γιατρός εννοείτε πως δεν με άφηνε να κάνω και δίαιτα γιατί πριν βάλω τα κιλά είχα χάσει από τις ....εξαγωγές στην κόρη μου 11 και στον γιόκα μου 6! Μου έλεγε να τρώω όταν είχα όρεξη γιατί τα χαμένα κιλά έπρεπε να τα ξαναπάρω όπωσδήποτε! Είχα ταράξει τα μιλκ σέικ ειδικά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Καλέ τι μας κάνατε; Δεν ντρεπεστε λίγο;

Κι εγώ ζήλεψα κι ετοιμάζομαι να χτυπήσω εναν μπακλαβά!!!:tongue:

Για σήμερα ετοίμασα κοκκινιστό και μόλις γυρίσω θα τηγανήσω πατατούλες!

Δωράκι μας λαχτάρισες λίγο....Μην στενοχωριέσαι, τίποτα δεν έχει το παιδί!

Αννούλα, και εις ανώτερα!!!! Θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά...ΧΑΛΑΛΙ!!!;)

Δε με είπες τελικά... Ιταλικό το μπεμπάκι; (όπως σωστά με διόρθωσε η Φέφη)

Αν είναι να παίξω κανένα τζόκερ!!!:tongue::tongue:

Κουφετού τι θα γίνει; Θα βάλεις κι άλλα κολασμένα;

Ετσι είναι... Μας ανάβεις κι εσύ πίνεις καφεδάκι!!! :tongue::tongue:

Ρουλα σου έχω πει πόσο σε θαυμάζω;;;;;

Φεφη πως είστε; Καλά οι στραβες οι λεξούλες που λένε είναι τρέλλα!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

χαχαχαχαχα α ρε Ελενη ξεχασα να το σχολιασω οχι δεν ειναι Ιταλικο,ουτε βεβαιως Αγγλακι,αλλα μια χαρα στην ΝΕΑ Κρηνη το πιασαμε αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Γειά σας κορίτσια, το βρήκατε το parents cafe? Ελπίζω να μπείτε εδώ μια που μεταφέρθηκε το θέμα εδώ.

Σήμερα πάλι κάποια σούπα θα κάνω, μετά το κόκκορα και το μοσχαράκι θέλω κάτι εύκολο,

θα βράσω μακαρόνια νο6-7 σε πολύ νερό, με λίγο τοματοπελτέ και ένα κρεμμύδι.

Το ονομάζουμε (αυθαίρετα μάλλον) ρουφηχτό μακαρονάκι στην οικογένεια μας :D

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα α ρε Ελενη ξεχασα να το σχολιασω οχι δεν ειναι Ιταλικο,ουτε βεβαιως Αγγλακι,αλλα μια χαρα στην ΝΕΑ Κρηνη το πιασαμε αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Τελικά γουρλίδικια η κρήνη!!!!

Κι εγώ εκεί την έπιασα!!!;)

4Suap3.png

Γειά σας κορίτσια, το βρήκατε το parents cafe? Ελπίζω να μπείτε εδώ μια που μεταφέρθηκε το θέμα εδώ.

Σήμερα πάλι κάποια σούπα θα κάνω, μετά το κόκκορα και το μοσχαράκι θέλω κάτι εύκολο,

α εδώ πηγαίνουν ανάποδα τα μηνύματα?!?! Και λέω μόνη μου ήρθα :):):)

καλως μας ηρθες,δεν πηγαινουν αναποδα πρεπει να πας στον πινακα ελεγχου κ να αλλαξεις το πως θελεις να διαβαζεις τα μηνυματα!καλη συνεχεια!

9892a30fbd.png

Κορίτσια είμαι κατενθουσιασμένη!!Βρήκα επιτέλους ένα σχέδιο με το ελληνικό αλφάβητο που το έψαχνα καιρό και θα φτιάξω του μικρού μου ένα κάδρο που θα το εμπλουτίσω με σχεδιάκια παιδικά!!Τρέχω να πάρω το ύφασμα!Κλωστές έχει η μαμά μου πάρα πολλές, θα το φτιάξω χαρούμενο.Μου έδωσε και ιδέα ο περιστέρης μου, με ένα χρώμα τα μακρά φωνήεντα, με άλλο τα βραχέα, με άλλο τα δίχρονα, με άλλο τα ένρινα σύμφωνα, με άλλο τα υγρά κοκΝα έχει και επιπλέον εκπαιδευτικό χαρακτήρα...Τρέχω...

η αληθεια ειναι οτι μονο νεα κρηνη πιανω χιχιχιχιχι!!!

Εκεί!!! Μην κουνηθείς μέχρι να στεριώσει!!!:tongue:

Κορίτσια είμαι κατενθουσιασμένη!!Βρήκα επιτέλους ένα σχέδιο με το ελληνικό αλφάβητο που το έψαχνα καιρό και θα φτιάξω του μικρού μου ένα κάδρο που θα το εμπλουτίσω με σχεδιάκια παιδικά!!Τρέχω να πάρω το ύφασμα!Κλωστές έχει η μαμά μου πάρα πολλές, θα το φτιάξω χαρούμενο.Μου έδωσε και ιδέα ο περιστέρης μου, με ένα χρώμα τα μακρά φωνήεντα, με άλλο τα βραχέα, με άλλο τα δίχρονα, με άλλο τα ένρινα σύμφωνα, με άλλο τα υγρά κοκΝα έχει και επιπλέον εκπαιδευτικό χαρακτήρα...Τρέχω...

Αυτό θα πει χαζομαμα!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σας καλε ποσα γραψατε δεν προλαβαινω να σας διαβασω,αλλα αχ αυτο το τσουρεκι σου Koufetaki μου με κολασες πρωι πρωι.Για σημερα σαρδελα ψητη και χορτα.

καλημέρα μπουμπούκι μου!

Φεφάκι ο γιατρός εννοείτε πως δεν με άφηνε να κάνω και δίαιτα γιατί πριν βάλω τα κιλά είχα χάσει από τις ....εξαγωγές στην κόρη μου 11 και στον γιόκα μου 6! Μου έλεγε να τρώω όταν είχα όρεξη γιατί τα χαμένα κιλά έπρεπε να τα ξαναπάρω όπωσδήποτε! Είχα ταράξει τα μιλκ σέικ ειδικά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη!!!

μια φορά να μου πει γιατρός φάε! αχχχχχχ, καημός!:lol:

Καλημέρα!

εγώ εδώ στις ερημιές τρώω τα νύχια μου.:(

μιαμ, μιαμ!

καλά Έλεν μου. το φεφόπαιδο με βηχαλάκι, κόλλησε μάλλον κ ξανακύλησε! Παρασκευή παιδιατρο για αντιγριπικό 2η δόση.

είναι μια γλύκα όταν μιλούν την μωρουδίστικη! το δικό μου μάλλον παραχαϊδεύτηκε ως μοναχοκόρη!:tongue:

μεγάλη πρωτοτυπία, δεν μπορώ να πω!

το αστράκι, πεπονάκι, κλπ δεν βολεύουν; κ αυτά ρουφηχτά τρώγονται σε σούπα από όλη την οικογένεια! όχι μόνο τη μαμά!:cool:

α εδώ πηγαίνουν ανάποδα τα μηνύματα?!?! Και λέω μόνη μου ήρθα :):):)

γειά σου ρε ντίμι που το κατάλαβες!

για πες για πες! για την οικογένειά σου!;):cool:

εσύ είσαι πολύ καλή!ΚΕΝΤΑΣ;;;;;;;;;;;:eek:

ούτε με σφαίρες δεν μπορώ να ράψω κουμπί!

κουμπί στο σπίτι μας, σε εκτάκτου ράβει ο φέφος.;)

αλλιώς σε νορμάλ καταστάσεις τα δίνω στη μαμά μου ή σε μοδίστρα έξω!

σε αυτό έμοιασα στην πεθερά μου, τάλε κουάλε!:rolleyes::tongue:

Φεφη δεν ξερεις που λενε η νυφη που θα γεννηθει την πεθερα θα μοιαζει μουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

τελικα αλλαγη σχεδιων,θα φαμε μακαρονια με κυμα απο την πεθερουλα!!!!

9892a30fbd.png

Mαμουλαμου διαβασα οτι μπορει να φυγεις για Αγγλια?Μακαρι να σας πανε ολα καλα και να φυγετε γιατι εδω χαιρι δεν βλεπω.Περαστικα στο Φεφοπαιδο ο Φεφος σου ειναι καλυτερα?

είναι μια γλύκα όταν μιλούν την μωρουδίστικη! το δικό μου μάλλον παραχαϊδεύτηκε ως μοναχοκόρη!:tongue:

Αντε καλεεεεεεέ!!!!!! Πως σου πέρασε απ΄το μυαλό κάτι τέτοιο;:tongue::tongue::tongue:

Εδώ η δικιά μου μας έχει καβαλήσει κανονικότατα!!!!

εσύ είσαι πολύ καλή!ΚΕΝΤΑΣ;;;;;;;;;;;:eek:

ούτε με σφαίρες δεν μπορώ να ράψω κουμπί!

κουμπί στο σπίτι μας, σε εκτάκτου ράβει ο φέφος.;)

Μια από τα ίδια!!!!:tongue:

Φεφη δεν ξερεις που λενε η νυφη που θα γεννηθει την πεθερα θα μοιαζει μουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Μη μου λέτε τέτοια γιατί σε λίγο θα διαβάζετε "έπεσε από ψηλό κτίριο!!!" φτου φτου φτου!!!!:confused::confused:

4Suap3.png

Καλημέρα!

Δωράκι μας λαχτάρισες λίγο....Μην στενοχωριέσαι, τίποτα δεν έχει το παιδί!

Αννούλα, και εις ανώτερα!!!! Θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά...ΧΑΛΑΛΙ!!!;)

Δε με είπες τελικά... Ιταλικό το μπεμπάκι; (όπως σωστά με διόρθωσε η Φέφη)

Αν είναι να παίξω κανένα τζόκερ!!!:tongue::tongue:

Κουφετού τι θα γίνει; Θα βάλεις κι άλλα κολασμένα;

Ετσι είναι... Μας ανάβεις κι εσύ πίνεις καφεδάκι!!! :tongue::tongue:

Ρουλα σου έχω πει πόσο σε θαυμάζω;;;;;

και εγω αυτοκολαζομαι φιλακια κανονισε αυριο βρε να σου φερω ενα τσουρεκι μια που θα βρεθουμε?χαχαχαα!!!!

εσενα σε εβαλα μεσα στην καρδια μου παντος μπραβο κοριτσαρα μου.

στα γρηγορα πρεπει να ξεκινησω φαγητο.τσιπουριτσες μικρες αλανιαρες τηγανιτες κ καλαμαρακια στιφαδο για τον χαμπι το βραδυ εχουμε ψησιμο καστανα πηρα απο λαικη καλο μεσσημερι σε ολες!:D

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...