Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Πω ρε Ζωπυρούλα τι πάθατε!!!!!!! Λες να το έκανε για να μην τον ξαναφήσεις να μπει στην κουζίνα και να το έχει σα δικιολογία να μη βοηθάει;

μπα... από μόνος του προθυμοποιήθηκε... δουλεύει ατελείωτες ώρες αλλά ότι μπορεί κάνει, αν έχει λίγο χρόνο...

περισσότερο σαν προσπάθεια να με εξολοθρεύσει μου φαίνεται... χαχαχα! απλά, δεν περίμενε ότι θα φάει κι ο μικρός μας!!:lol::lol:

έχω πιεί τα χαμομήλια της ζωής μου:rolleyes: και τσιγαρίζω μοσχαράκι, το οποίο μάλλον θα τελειώσω αύριο (που κουράγιο απόψε...) - θα το κάνω κοκκινιστό με κάτι τρυφερά κολοκυθάκια που μου φίλεψαν!

καλό μας βράδυ!!

Και μια ερωτησούλα πως βάζεις όλα τα μυνήματα μαζί, δεν μπορω να το κάνω.

Όταν είσαι ον λάιν στο πλαίσιο της κάθε απάντησης βλέπεις κάτω δεξιά τη λέξη Quote και ακριβώς δίπλα της ένα μικρό τετραγωνάκι που μόλις κάνεις κλικ πάνω του γίνεται ροζ, τότε κάνεις κλικ σε όσες απαντήσεις επιθυμείς να βάλεις στη σειρά. Στην τελευταία απάντηση κάνεις κλικ και το τετραγωνάκι αυτό αλλά και τη λέξη Quote. Έτσι στη δική σου απάντηση σου εμφανίζονται όλες οι απαντήσεις με τη σειρά που τις έχεις πατήσει.

εβιρι το κακο ειναι οτι συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ευνοουντε αυτοι που δουλευουν εκει μεσα.....και κατ'επεκταση και οι συγγενεις τους...:(

Το περίμενα ότι αυτό θα ήταν το πιθανότερο.

Μπράβο να περνάτε όμορφα!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Αμα σας πω ότι ο περιστεράκος κρεμάει κουρτίνες κι εγώ είμαι στον υπολογιστή θα με πείτε μεγάλη γαϊδούρα;

Ίσα, ίσα εγώ θα πω ότι αυτός είναι ο ορισμός της καλής νοικοκυράς, να δίνει και καμιά εντολή να λειτουργούν όλα άψογα.

δεν μπορω να πω κατι γιατι τεκερνλης = IMG_4530_2_12.JPGεγω βεβαια προτιμω το ασπρο με την γεμιση απο μαρμελαδα καστανο kastano-tsoureki-e1269298417548.jpgααααααα γτ βραδιατικα γτ?!!!:lol:

Και μόνο που το κοίταξα πήρα ένα κιλό Κουφετάκι. Μιλάμε μου ήρθε η γεύση του στο στόμα.

αχ αυτο το για και το ''με'' και το ''σε'' η το μανο..οχι τιποτα αλλο ο αντρας μου ειναι αθηναιος και με κοροιδευει....και τωρα που ηρθε κομοτηνη οταν ειναι να κανει παραγγελια απ εξω δεν μπορει να συνενοηθει :D

Δηλαδή, το μανο... πώς το εννοείτε; Δεν το έχω ξανακούσει.

καλησπερα:D

Γεια σου κατ, τι κάνεις πού σε πετυχαίνω στο ψυγείο; Καλώς ήρθες στο καφέ της μαγειροπαρέας.

κορίτσια σας αφήνω, για να βάλω για ύπνο τον μικρούλι μου...

Ξαπλώνουμε αγκαλίτσα και μου κάνει αγαπούλες και όταν κοιμηθεί τον βάζω στο κρεβατάκι του

φιλάκια

Καληνύχτα και φιλάκια κι από μας.

έχω πιεί τα χαμομήλια της ζωής μου:rolleyes:

καλό μας βράδυ!!

Κι εγώ με το χαμομήλι δίπλα στο κομπιούτερ είμαι. Νωρίτερα όμως, τσάκισα μία πίτσα που έφτιαξα για να περάσουμε ωραία με το Λαζόπουλο.

Καλό βράδυ και σε σένα Ζώπυρον και σε όλα τα κορίτσια που κλείνουν το καφέ.

Καλημερούδια!Από πρωί στον αγώνα, κλείνει μια βδομάδα που ξεκίνησα τα παντζούρια και σήμερα επιτέλους θα τα τελειώσω.

Σας έχω ζαλίσει με αυτό το θέμα και θα νομίζετε ότι μένω στο Μπάκινγχαμ, αφού τα πορτοπαράθυρά μου τελειωμό δεν έχουν, αλλά όσο αφορά το πρώτο κάπου πρέπει να πω τον πόνο μου, κι όσο αφορά το δεύτερο δεν παίζει!

Το δήλωσα από χθες ότι πάλι κοτοπουλάκι ψητό που περίσσεψε έχει το μενού.Αντε θα βράσω κι ένα κουνουπίδι, για να μην παραπονεθεί η κουζίνα μου ότι την παραμελώ...

Να έχουμε μια όμορφη μέρα!Φιλάκια σε όλες

Καλημέρα νοικοκυρούλες! :D

Κουφετάκι, με κατέστρεψες με τα τσουρέκια. Τα είδα πρωί πρωί και έχω λιγούρες σαν γκαστρωμένη (μην ακούσω σχόλια, δεν παίζει). :lol: Για να παρηγορηθώ, έφαγα λίγο κέικ. Λίγο, γιατι κι εγω προσπαθώ να αδυνατίσω,,,λέμε τώρα. :rolleyes: Όταν ανέβω Θεσνικη, θα τσακίσω καναδυο, έχω πολύν καιρό να πάρω. Αλήθεια, πού κοντά μένεις? Εγώ έμεινα έναν χρόνο Τριανδρία και έναν Άνω Τούμπα, φάτσα στο γήπεδο.

Ρούλα, καλά που μας ενημέρωσες! Περαστικά κιόλας...σε κανένν γιατρό δεν πήγες? Α, και μανό, είναι το βερνίκι για τα νύχια. ;)

Ζώπυρον, περαστικούλια και σε σας!

Δωράκι, εύχομαι να πάνε όλα καλά, κοριτσάκι μου. Ψυχραιμία, όσο μπορείς, είναι πολύ συνηθισμένο το συγκεκριμένο πρόβλημα στα παιδάκια. Όλα θα πάνε καλά. Να υποθέσω ότι ο μικρός έχει δυσκοιλιότητα?

Περιστεράκι, σε διαβάζω και μου ρχεται να κλαψω. Κρέμασμα κουρτίνες από άντρα? Ούτε στον ύπνο μου!

Φαίη κ., πατρίδαααααααα! Κατερινιώτισσα εδώ, με σπουδές Κομοτηνή! Τι γίνεται πάνω, πιάσανε τα κρύα? Εμείς δεν τρώγαμε συχνά στη λέσχη, γιατί η σχολή ήταν στην πόλη τότε και βαριόμασταν να περιμένουμε το λεωφορείο.:rolleyes: Άλλες εποχές...εκείνο το papagalino, το είχα χρυσώσει! :lol: Αχ, τι μου θύμησες, να 'σαι καλα! Να δω πότε θα μπορέσω να ξανάρθω, όλα τα χω μπρος στα μάτια μου, κι ας έχω να πατήσω κάπου 8 χρόνια! Γράψε καμιά λεπτομέρεια, όταν έχεις χρόνο. Εσύ τι σπουδάζεις?

Φέφη, τους κεφτέδες τους βάζεις να βράσουν στη σάλτσα, αφού τσιγαρίσεις κρεμμύδι-σκόρδο και ρίξεις από πάνω τη ντομάτα, μπόλικη, να πάρει μια βράση.

Σήμερα γίγαντες φούρνου για μας και γιαχνί πατάτες για τα παιδιά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα,περναω φαση δεν θελω να βλεπω φαγητα...μαμωτο εχει χαλασει η γευση μου κ τα περισσοτερα μου φερνουν ενα μπλιαξ,μεχρι που νομιζω οτι ειναι χαλασμενα!εχθες ετρωγα πατατοσαλατα κ ειπα να βαλω κ λιγο τυρακι κ επειδη ηταν για βραδυ εβαλα μανουρι...ε δν μπορω να σας περιγραψω το πεταξα,κ αρχισα τα νερα να φυγει η γευση!τελικα οταν γυρισε ο καλος μου το δοκιμασε κ μου λεει μια χαρα γευση εχει...απαπαπαπα ετσι θα ειμαι τωρα,εγω που λετρευω το φαγητοοοοοοοοοοοοοοο!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

για σημερα αρακα με πατατουλες,για να δουμε αν θα φαμε με ορεξη!φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Λέω να φτιάξω αγκινάρες (καταψυγμένες) με πατάτες. Έχουμε βρει εδώ και καιρό ένα κατάστημα με ελληνικά προϊόντα και ψωνίζουμε πολλά πράγματα από 'κει, νερό εμφιαλωμένο, τυριά, σαλάμια, κρασί, καταψυγμένα λαχανικά κ.α.

Αγγελίνα το μανό κι εγώ έτσι το λέω, ενώ γνωρίζω ότι στη Βόρεια Ελλάδα το λένε όζα, αλλά νόμιζα ότι είναι κάποια κατάληξη ή κάποιος άλλος τρόπος στην ομιλία. Όσο για το γιατρό, όχι για κάτι τόσο απλό δεν πάω. Το κακό είναι ότι στο φαρμακείο δε μπορώ να αγοράσω ούτε ένα απλό σιρόπι για το βήχα χωρίς συνταγή γιατρού. Είναι το σύστημά τους τέτοιο. Όλα, εκτός από τα καλλυντικά τα δίνουν με συνταγή γιατρού.

Άννα μη σε στενοχωρεί (παρόλο που είναι άβολο και σπαστικό) ότι δε μπορείς να φας. Θα είναι παροδικό, μόλις περάσουν οι πρώτοι μήνες θα τρως ό,τι θες. Άσε που αυτό το εμπόδιο με τις μυρωδιές και τους εμετούς, είναι και μία καλή δικιολογία και λύση να μην πάρεις πολλά κιλά.

Από σήμερα η κόρη μου θα αρχίσει ιδιαίτερα μαθήματα με δασκάλα στης οποίας το σπίτι θα πηγαίνουμε εμείς. Είδα κι απόειδα με το ρυθμό που προχωράνε στο προπαρασκευαστικό τμήμα του σχολείου και απελπίστικα. Με φόβισαν και κάποιοι γονείς ότι, θα χρειαστεί οπωσδήποτε έξτρα μαθήματα για να τα καταφέρει το παιδί, γιατί όταν θα μπει στο τμήμα της Δ' δημοτικού, θα γράφει και εκθέσεις στα γερμανικά και θα κάνει γλώσσα που θα έχει αρκετά μεγάλο επίπεδο. Φανταστείτε ότι μέχρι τώρα στην εκμάθηση ακόμη λέξεις μαθαίνουν, μόνο 4 ρήματα να κλίνουν και τίποτ' άλλο, ούτε γραμματική, ούτε συντακτικό. Πότε θα τα μάθουν αυτά, ώστε από το Φεβρουάριο και ύστερα να μπει στο τμήμα της; Μάλλον από Απρίλιο και ύστερα θα τη βάλουν.

καλημερα σε ολη την παρεα!!!!!

Αννουλα σε τελειο δρομο ειμαστε!!!!! Μπραβο που σου μυριζουν ολα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βρε χθεσινοβραδινα κοριτσια, τι κουβενταρια ηταν αυτη?? καλα τα τσουρεκια με κολασαν... αι στο καλο!

για σημερα εχω να κανω δουλειες πολλες, βεραντες και κουρτινες και γι'υτο εκανα απο χτες το βραδυ σπανακορυζο..

κλαιει το πλασμα, φευγω...:D

καληνυχτα κουφετακι..κανεεεε...:?:γεμιστα..η κοτοπουλο κοκκινιστο με χρωματιστες πιπεριες..εμενα μαρεσει πολυ....βραστο.η μπριαμ...αχ δεν μου ερχεται κατι αλλο.λοιπον σας αφηνω.στο σπιτι γινεται χαμος.παιζει ο ολυμπιακος και χανει και μας ακουσε η πολυκατοικια απο τις φωνες του.απαπα.καλο βραδυ

σε ευχαριστω για τις ιδεες...αλλα οχι μονο δεν ξερω ακομη τι φαι θα κανω αλλα ειχα κ πρωινη μαζοξη απο αλλες μαμαδες εδω κ δεν εβαλα το τσουκαλι στην φωτια,ασε που θα βγω κ για δουλιτσες εξω οποτε ...μαλλον....δεν ξεεεεεερωωωωω

σημερα ειχα μπριζολες στα καρβουνα και αγριολαχανα βραστα.αυριο σπανακοτυροπιτα και μοσχαρακι ασπρο με μανιταρια και μακαρονια.

αμαν με εφτιαξες αυτα ειναι

Καλημέρα νοικοκυρούλες! :D

Κουφετάκι, με κατέστρεψες με τα τσουρέκια. Τα είδα πρωί πρωί και έχω λιγούρες σαν γκαστρωμένη (μην ακούσω σχόλια, δεν παίζει). :lol: Για να παρηγορηθώ, έφαγα λίγο κέικ. Λίγο, γιατι κι εγω προσπαθώ να αδυνατίσω,,,λέμε τώρα. :rolleyes: Όταν ανέβω Θεσνικη, θα τσακίσω καναδυο, έχω πολύν καιρό να πάρω. Αλήθεια, πού κοντά μένεις? Εγώ έμεινα έναν χρόνο Τριανδρία και έναν Άνω Τούμπα, φάτσα στο γήπεδο.

τελικα(κ σορι και κοριτσια που σκανδαλιζω απο χτες ο τεκερνλης φταιει)μ'αρεσει που ολες εχουμε ενα υποκαταστατο τσουρεκιων χαχαχαχααεγω ειμαι χαριλαου αρης,ειδες ομως κ εσυ τους ενθερμους παοκτσιδες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μας.

Ανναααααα,

Τι καλα που σου χαλασε η γευση....(:rolleyes::lol::cool:)

Αντε τα πρωτα σημαδια ειναι εμφανη...:D:D:D

Κοιτα να ξεκουραααααζεσαιιιιι φιλεναδα.

κανε ενα χαδακι στο σπορακι σου.....:P;)

Σημερα φτιαχνω κοτοπουλο με πλυγουρι,σουπα

για τον θησαυρο....

Εμεις θα φαμε παστιτσιο απο χθες.

μακια σας.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημέρα όλη μέρα γλυκιά σαν καραμέλα!

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, με πετάει έξω, ελπίζω να προλάβω.

Αννούλα τρώγε κ ας μη σου πολυαρέσει. το νινί θέλει μαμ! έστω λίγο!

Μπριζολίτσες κάντυ έχω καιρό να φάω, ζήλεψα!

Περιστεράκι, ωραίος ο περιστέρης! κ εσύ αρχηγόπουλο! πάντα αγαπημένοι!

Αγγελίνα, κεφτέδες με σάλτσα ντομάτας κάνω στο τηγάνι φίσλερ. πρώτα τηγανίζω, μετά τους βγάζω κ κάνω την σάλτσα, μετά τους δίνω μια βράση τουγκέδερ! κ πράσινη πιπεριά απαραίτητα, μαιδανούλης!

Ρούλα, γέλασες με την Σύσα; κ εμείς γελάμε!

την έχουμε παραχαιδεμένη κ ακόμα νιαρνιαρίζει! αν κ κοντεύει 25 μηνών.

κάγκλυ, κάτω από κάθε μήνυμα υπάρχουν 2 ,,,τα πατάς σε κάθε μήνυμα που θέλεις να απαντήσεις-παραθέσεις κ μετά επιλέγεις απάντηση.

έτσι σου βγάζει όλα τα μηνύματα που θέλεις να παραθέσεις.

αγαπημένη λέξη εδώ κ μήνες της Σύσας είναι το "έπεσε" μπορεί να το λέει κ 5 φορές συνεχόμενα με διαφορετικό τόνο-έκφραση καθε φορά, πάντα όμως με έπκληξη, στενοχωρεμένη!

τσουρέκι αγαπητού έφαγα στις 19 Οκτώβρη στην Θεσ/νίκη, καθότι τερκενλή δεν προλάβαινα, είχε μαζευτεί λαοθάλασσα στην Τσιμισκή για διαμαρτυρία. κ φόβόμουν μη φάω καμιά αδέσποτη, αντί για τσουυρέκι.

πάντως τα απλά τσουρέκια μου αρέσουν περισσότερο.

ζώπυρον, γέλασα πολύ με τη μαγειρική του άντρα σου!

κατ καλώς όρισες. ωραία μαγειρεύεις. να μπαίνεις συχνότερα!

φαίη, μηλόπιτα μιαμ μιαμ!

κουφετάκι, το τηγανάκι θα το βάζεις, αφού καταλαγιάσει η φλόγα στο τζάκι, να μη φαίνεται φωτιά. τότε μαγειρεύεις πιο σωστά, χωρίς να καίγεται το κάτω μέρος.

κόρες παίζει μια πιθανότητα να φύγουμε Λονδίνο. αλλά είναι νωρίς ακόμα να ξέρουμε. σε 5-6 μήνες θα ξέρω περισσότερα.

αν φύγουμε, δεν θέλω να ξαναδουλέψω. τουλάχιστον όχι νομικά. όχι άλλο κάρβουνο. ας δουλεύει ο φέφος!

Καλημερούδια και από μένα κορίτσια!

Ευτυχώς που δεν συμπαθώ και πολύ τα τσουρέκια γιατί διαβάζοντας τα χθεσινοβραδυνά σας θα μου ανοίγατε την όρεξη για γλυκό κι εδώ γύρω στην δουλειά μου δεν έχει ούτε φούρνο!

Σήμερα το μενού έχει χορτοσπανακόρυζο! Μας έστειλε μία θεία του άντρα μου από τα Γιάννενα εκτός από σπανάκι και διάφορα άλλα χορταρικά τα οποία και έφτιαξα όλα μαζί.

Αννούλα όπως σου είπε και η Eviri το ότι δεν μπορείς να φας θα είναι κάτι προσωρινό τους πρώτους μήνες. Εγώ είχα και αρκετούς εμετούς με αποτέλεσμα να πάρω κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου στην μεν κόρη μου μόνο 4 κιλά, στο δε αγοράκι μου 6! Ο γυναικολόγος μου ήταν πανευτυχής γι΄αυτό!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Λέω να φτιάξω αγκινάρες (καταψυγμένες) με πατάτες. Έχουμε βρει εδώ και καιρό ένα κατάστημα με ελληνικά προϊόντα και ψωνίζουμε πολλά πράγματα από 'κει, νερό εμφιαλωμένο, τυριά, σαλάμια, κρασί, καταψυγμένα λαχανικά κ.α.

τί καλά! ευχάριστο αυτό!

Αγγελίνα το μανό κι εγώ έτσι το λέω, ενώ γνωρίζω ότι στη Βόρεια Ελλάδα το λένε όζα, αλλά νόμιζα ότι είναι κάποια κατάληξη ή κάποιος άλλος τρόπος στην ομιλία.

κ εμείς εδώ όζα το ξέραμε, αλλά κ μανό!

Όσο για το γιατρό, όχι για κάτι τόσο απλό δεν πάω. Το κακό είναι ότι στο φαρμακείο δε μπορώ να αγοράσω ούτε ένα απλό σιρόπι για το βήχα χωρίς συνταγή γιατρού. Είναι το σύστημά τους τέτοιο. Όλα, εκτός από τα καλλυντικά τα δίνουν με συνταγή γιατρού.

κ πολύ καλά κάνουν!

Από σήμερα η κόρη μου θα αρχίσει ιδιαίτερα μαθήματα με δασκάλα στης οποίας το σπίτι θα πηγαίνουμε εμείς.

καλή αρχή! θα τα καταφέρει με τέτοια μάνα!

καλημερα σε ολη την παρεα!!!!!

κλαιει το πλασμα, φευγω...:D

άχου τοοοοο!

Καλημερα κι απο μας.

Σημερα φτιαχνω κοτοπουλο με πλυγουρι,σουπα

για τον θησαυρο....

μακια σας.

μάκια σας κ αγκαγιά στον γαμπρούλη μου!

Αγγελική ούτε δίαιτα να έκανες! 20 κιλά είχα βάλει, τερμάτισα 90 κιλά, κ είχα ξεκινήσει 8η εβδομάδα με 70!

το "τρως Σούζυ, τρως!" μου πήγαινε γάντι! κ τώρα δηλαδή! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...