Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

χαχααχαχααχχααχα!!!!εγω φταιω μωρεεεε!!!τι μου το θυμιζεις τον τεκερνλη οχι τπτ εχουμε κοντα μας ....αντε κι εγω τρωω τωρα σοκολατα για να ξεγελαστω.εχει 2 μηνες περιπου που σταματησα την δουλεια και βαζω κιλα αβερτα.να με δω πως θα τα χασω μα πολυ φαγητο ομως ρε κοριτσια

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αμαν αμάν αυτά τα τσουρέκια κι έχω αρχίσει διαιτούλα...

Αύριο πάλι ψητό κοτόπουλο με σαλάτα θα φάω...Ο περιστεράκος είναι και αυτοεξυπηρετούμενος στο φαγητό, ας φτιάξει να φάει ό,τι θέλει

εισαι το ινδαλμα μου περιστερακι

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετακι εστειλα αλλα δεν το βλεπω πουθενα το μηνυμα.παλι καλα που εχω λιγη μηλοπιτα και θα ξεγελασω τον εαυτο μου...αντε μην κατεβω απο κομοτηνη θεσ\νικη

Με κολακεύεις!!!:oops::oops:

Που είναι εκείνες οι καλές εποχές της εγκυμοσύνης που έκανε μόνος του όλες τις δουλειές:lol::lol::lol:

αυτο ηταν με αποτελιωσες χχαχααχαχαα!!!κλ κι εγω κατι εκανα αλλα εσυ εισαι αρχηγος!!!!!φαιη εγω το δα το μνμ κλ αμα θες τοσο κατσε να παω να παρω κ να στο πεταξω βγες στο μπαλκονι κ πιαααααααααααααστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μόνο σιδέρωμα δεν κάνει, αλήθεια...

Τώρα με το μωρό, άμα δεν έχω προλάβει να του σιδερώσω το πουκάμισο που θέλει να βάλει(κι ας έχει άλλα ένα σωρό σιδερωμένα)στήνει την σιδερώστρα και το παλεύει...

Αλλά σπεύδω να το σιδερώσω εγώ...

Μην είμαι και τόσο γαϊδούρα πια...

βγαινω κουφετακι γιατι με αυτα τα τσουρεκια η μηλοπιτα δεν κανει τιποτα.πεταααααααααααααααααααααααατωωωωωωωωωωωωωω

χαχααχαχααχααχα.,μηπως ειναι πουλι?μηπως αεροπλανο?οοοχι το τσουρεκι ειναι του τεκερνλι απο σαλονικη για!!!!!χαχαχαα

Μόνο σιδέρωμα δεν κάνει, αλήθεια...

Τώρα με το μωρό, άμα δεν έχω προλάβει να του σιδερώσω το πουκάμισο που θέλει να βάλει(κι ας έχει άλλα ένα σωρό σιδερωμένα)στήνει την σιδερώστρα και το παλεύει...

Αλλά σπεύδω να το σιδερώσω εγώ...

Μην είμαι και τόσο γαϊδούρα πια...

ε κοιτα να τον προσεχεις τετοιον αντρα ειναι σπανιο ειδος

921477wc2fyvv2y2.gif

αχ αυτο το για και το ''με'' και το ''σε'' η το μανο..οχι τιποτα αλλο ο αντρας μου ειναι αθηναιος και με κοροιδευει....και τωρα που ηρθε κομοτηνη οταν ειναι να κανει παραγγελια απ εξω δεν μπορει να συνενοηθει :D

αχχχχχ μπηκα και εγω να γραψω για το φαγητο μασ και λιγωσα η γυναικα με τα υπεροχα τσουρεκια τεκερνλη.πωπω βραδιατικα....και δεν εχω γλυκο σπιτι...ολη νυχτα θα τα σκεφτομαι:D

καλησπερα:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

κλ κι εγω οταν παω αθηνα και στα περιξ δεν το χω με την συνεννοηση.αυτο το σαιτ το ξερετε κοριτσια?http://cretangastronomy.blogspot.com/ καλος την κατ!!!πεσμας τι καλο θα κανεις αυριο?

921477wc2fyvv2y2.gif

koufetaki εχει κι έναν αδερφό, ίδιος έχει βγει...Η πεθερά μου δύο αγόρια έχει, μια χαρά τα έχει μεγαλώσει.Τους έδωσε ΤΙΣ σωστές αρχές για να κάνουν οικογένεια!!

Να ' ναι καλά η γυναίκα!!

κορίτσια σας αφήνω, για να βάλω για ύπνο τον μικρούλι μου...

Ξαπλώνουμε αγκαλίτσα και μου κάνει αγαπούλες και όταν κοιμηθεί τον βάζω στο κρεβατάκι του

φιλάκια

αρχισαν να ρχονται κ εδω τα ταλιμπανακια μου μετα απο εξοδους κ προπονησεις αντε κοριτσια καλο γλυκο βραδυ τα λεμε......τι να μαγειρεψω αυριο?θα μπω το πρωι ριχτε ιδεες!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

καληνυχτα κουφετακι..κανεεεε...:?:γεμιστα..η κοτοπουλο κοκκινιστο με χρωματιστες πιπεριες..εμενα μαρεσει πολυ....βραστο.η μπριαμ...αχ δεν μου ερχεται κατι αλλο.λοιπον σας αφηνω.στο σπιτι γινεται χαμος.παιζει ο ολυμπιακος και χανει και μας ακουσε η πολυκατοικια απο τις φωνες του.απαπα.καλο βραδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...