Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καγκλυ σας εχει τρελανει ε,?πιστευω ειναι απ τις καλυτερες ηλικιες των μωρων.εχουν πολυ πλακα..χαιρεσαι να τα ακους.να τη χαιρεσαι:D

Ναι μας έχει τρελάνει αλλά εγω μένω αθήνα και δεν μπορώ να τη βλέπω συχνά

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Χμμμ το έκλεισε έπαιζε από της 3η ώρα με ένα διάλειμμα τώρα φταίω εγώ να του δώσω τα πιτσιρίκια να τα κάνει μπάνιο μόνος του?

επιβαλετε οχι να αναρωτιεσε δωσταααααααααα

μμ..δηλαδη ειμαστε κοντα...απο κατερινη

ωωωω!!!!τελεια κ τελευταια ανεβαινει η ομορφη κατερινη!!!!!πολυς κοσμος παει για διακοπες!!!!!θελω κι εγω προς τα εξω αλλα δεν κουνιετε κανεις ουτε μικροι ουτε μεγαλοι εδω μεσα.σνιφ!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπέρα στην ωραία παρέα!!

Είστε τέλειες...

Πολύ μου αρεσει και το μήλο κεσέ!!

φαίη κ πολύ καλά ξηγήθηκες στη λέσχη!!Τι θυμήθηκα, τώρα...Η δικιά μας λέσχη έφτιαχνε την καλύτερη φασολάδα ever...Ουρές κάναμε όταν το μενού είχε φασολάδα!!Και τα σκασμένα στο σπίτι μας δεν την τρώγαμε...

Αμα σας πω ότι ο περιστεράκος κρεμάει κουρτίνες κι εγώ είμαι στον υπολογιστή θα με πείτε μεγάλη γαϊδούρα;

se xeirokroto κοπελα μου δεν το ακους?μπραβο ευγε!!!ελα μωρε ας κανουν κ αυτοι οι ανθρωποι κατι τις μεσα στο σπιτι!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

λατρευω την θεσ\νικη.εχω σοι εκει.....και μια αδερφη που σπουδαζε οποτε την επισκεπτομουν συχνα.....:Dειδικα τον τερκενλη:P:p:p

δεν μπορω να πω κατι γιατι τεκερνλης = IMG_4530_2_12.JPGεγω βεβαια προτιμω το ασπρο με την γεμιση απο μαρμελαδα καστανο kastano-tsoureki-e1269298417548.jpgααααααα γτ βραδιατικα γτ?!!!:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

περιστερακι εγω οταν δεν δουλευει τοτε τον βαζω και κανει δουλειες.οταν δουλευει το παιζει συνεχεια κουρασμενος και δεν κανει τιποτα....αλλα θα τον προσαρμοσω τωρα που θα ξεκινησω κι εγω μαθηματα για να μην καλομαθει

se xeirokroto κοπελα μου δεν το ακους?μπραβο ευγε!!!ελα μωρε ας κανουν κ αυτοι οι ανθρωποι κατι τις μεσα στο σπιτι!!!!!

Ετσι είναι...Τις έπλυνα, τις άπλωσα, τις μάζεψα, έπλυνα και παντζούριια-βεράντα...Τι είναι το κρέμασμα;Ενα...τσιγάρο δρόμος!!:tongue::tongue::tongue:

Αμαν αμάν αυτά τα τσουρέκια κι έχω αρχίσει διαιτούλα...

Αύριο πάλι ψητό κοτόπουλο με σαλάτα θα φάω...Ο περιστεράκος είναι και αυτοεξυπηρετούμενος στο φαγητό, ας φτιάξει να φάει ό,τι θέλει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...