Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Και η κόρη μου μου έχει πει ότι μέσα στο Πανεπιστήμιο μαγειρεύουν πολύ ωραία. Η ίδια έχει κάτσει ελάχιστες φορές για φαγητό εκεί, μόνο όταν το πρόγραμμά της είναι τόσο φορτωμένο και έρχεται αργά το απόγευμα στο σπίτι και εφόσον την ώρα του φαγητού θα έχει κενό, αλλιώς τρώει στην επιστροφή της στο σπίτι. Αναρωτιόμουν, αλήθεια τι το κάνουν το φαγητό που περισσεύει οι μάγειροι της σχολής; Κρίμα θα είναι να το πετάνε.

Κουφετάκι μακριά ή κοντά εμένα μου ήρθε η μυρωδιά της νόστιμης πίτσας που έφτιαξες από την οθόνη.

σε εμας τουλαχιστον φετος δεν μενει φαγητο.πρωτη φορα στα χρονικα απ οτι διαβασα σε μια τοπικη εφημεριδα κανανε ετοιση για να αυξηθουν οι μεριδες και απ οτι συζηταω με γνωστουςτα ντελιβερι κομμενα.και επειδη δεν υπαρχει καποιος ελεγχος ερχονται και τρωνε και πολυ εξωπανεπιστιμιακοι.εχω δει ως και γιαγια.αχ κοριτσια πειναει ο κοσμος.:-(

να σας πω ενα ευχαριστο,εκανα ενα τεστακι εγκυμοσυνης εχθες κ βγηκε θετικο!μετα απο 8μηνες εγινε το θαυμα!!!!!!ελπιζω στην καλη συνεχεια,αλλα οπως κ να χει η αρχη εγινε!!!!!φιλακιααααααααα!!!

σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να υποδεχτείτε με το καλό το παιδάκι σας!!

σε λίγο καιρό δηλαδή, θα έχουμε κι άλλο μαγειρομωρό στην παρέα μας!!:D τι ωραία!! μπράβο και πάλι μπράβο Αννούλα!!!

δωράκι μου γλυκό, μην ανησυχείς τόσο κοριτσάκι μου - είμαι σίγουρη ότι είναι απλά ευαισθησία λόγω ραγάδων! μπαίνε να μας λες νέα σου!! περαστικά στον θησαυρούλη!!!

εμείς - λόγω έλλειψης χρόνου - φάγαμε μακαρόνια με σάλτσα σήμερα, την σάλτσα μάλιστα την έφτιαξε ο άντρας μου, βαριά και πικάντικη θα έλεγα...

το πρόβλημα ποιό είναι? ότι κι εγώ κι ο γιος μου είμαστε τώρα με δυνατό στομαχόπονο κι ελαφριά τάση για εμετό αλλά ο ζώπυρος αρνείται πως ευθύνεται...:mrgreen:

πάω να φτιάξω κανένα χαμομήλι!:roll:

Μπράβο βρε Λιτσάκι που περάσατε ωραία. Είδες πώς χρειάζεται να ξεφεύγουμε λίγο και να χαιρόμαστε;

Κάγκλυ να τη χαίρεσαι την ανηψούλα σου.

Να' σαι καλά ευχαριστώ πολύ. :P:p:p

Είσαι στη Γερμανία απο ότι κατάλαβα πρέπει να είναι ωραία.

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Πω ρε Ζωπυρούλα τι πάθατε!!!!!!! Λες να το έκανε για να μην τον ξαναφήσεις να μπει στην κουζίνα και να το έχει σα δικιολογία να μη βοηθάει;

Φαίη το καλύτερο που έχουν να κάνουν στα Πανεπιστήμια είναι να δίνουν το φαγητό που περισσεύει από τους φοιτητές στον κόσμο που το έχει ανάγκη, παρά να το πετάνε. Μακάρι, να έρχονται και γριές και νέοι και διάφοροι να τρώνε, γιατί αυτό σημαίνει ότι το έχουν ανάγκη κι όχι ότι βρήκαν φως και μπήκαν.

γειά σου κάγκλυ μου. ευχαριστώ. να σου ζήσει το ανηψάκι! γερό κ καλότυχο!

ευχαριστώ πολύ και συ να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

πώς λέμε το ποντικάκι; κοντικάκι!

πώς λέμε το λουλούδι; λουλού ή λουλούκι!

πώς λέμε καληνύχτα; καλητύχια!

πώς λέμε το τρίγωνο; τίνωνο!

πώς λέμε τις κούπες; κούσε!!!!!!!!!

πώς λέμε το μήλο μου κόκκινο; μήλο κεσέ!!!!!!!!!! αλήθεια λέω!

πώς λέει το κοκκαλάκι; κοκολάκι!

πώς λέει το (αγαπώ) πολύ πολύ; μπόλια μαμάαααα! μπόοολια μπαμπά! κ.ο.κ.

πώς κοιμόμαστε χωρίς την πιπίλα; παίρνουμε αγκαγιά τη μίνι κ ένα μωγιό, που είναι μπέμπα!

φιλιά πολλά σε όλες!

με κάνες και γέλασα ειδικά με το μπόλια. Πόσο είναι η μικρή;

Το βαφτηστήρι μου φωνάζει το μανάβη μανάγια.

Και μια ερωτησούλα πως βάζεις όλα τα μυνήματα μαζί, δεν μπορω να το κάνω.

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Φαίη Χτες δεν είδα το μήνυμα σου...Κουφετάκι ζηλεύω την ησυχία σου...Εμένα είναι όλοι εδώ και έχω τον χασμπαντ παίζει fifa και γκαρίζει στο μικρόφωνο με ένα 17χρονο πιτσιρίκι...Πότε θα του φέρω το xbox στο κεφάλι δεν ξέρω

:-D

Φαίη Χτες δεν είδα το μήνυμα σου...Κουφετάκι ζηλεύω την ησυχία σου...Εμένα είναι όλοι εδώ και έχω τον χασμπαντ παίζει fifa και γκαρίζει στο μικρόφωνο με ένα 17χρονο πιτσιρίκι...Πότε θα του φέρω το xbox στο κεφάλι δεν ξέρω

xaxaaxaxax!!!!στο χω ξαναπει κουραγιο μανααααααααααααα!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...