Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ώστε άνηθο!

εγώ μόνο κρέμα γάλακτος, όχι εβαπορέ, βάζω μπόλικο σκόρδο, του πάει πολύ, βάζω μπέηκον ή γαλοπούλα ή ό,τι αλλαντικό έχω κ τριμμένη γραβιέρα, παρμεζάνα ή ό,τι πάλι μου βρίσκεται σε κίτρινο γλυκό τυρί. κ πιπεριά του πάει!

πες κ άλλα κοράκλα μου!

Μαμουλα μου γραφω και την νουμ.2 τσιγαριζουμε 1 κρεμυδι ψιλοκομενο με λαδι προσθετουμε το σκορδο και αυτο ψιλικομενο πιπερια ψιλοκομενη καπαρη,και ελιες πρασινες μολις μαραθουν ολα τα υλικα καλα ριχνουμε την σαλτσα στα μακαρονια.Αντι πρασινη πιπερια μπορειτε να βαλετε και καυτερη πιπεριτσα αν σας αρεσουν τα καυτερα.Περαστικα στον φεφο σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αννούλα μου!!!!!!!!!

Εχω ανατριχιάσει κιεχω βουρκώσει....

Σου ευχομαι μέσα από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά και η Παναγίτσα να είναι δίπλα σου....

Ξέρω πόσο πολύ το ήθελες γι'αυτό όλες μας θα σου στείλουμε την θετική μας ενεργεια!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό...

Πραγματικά εχω συγκινηθεί!

ΥΓ: Δε με λες, στα Λονδίνα έγινε η δουλειά;

Αχ, Άννα, δάκρυσα με τα νέα σου! Τι καλή ειδηση ήταν αυτή, κοπέλα μου! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ! Γερό και τελειόμηνο το μωρό σου!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, είσαστε πολύ γλυκιες και ευγενικές. Δεν ήταν μεγάλη η γιαγιούλα μου, 69 χρονών μόνο...της είχα τρομερή αδυναμία, κι αυτή σε μένα. Μας λείπει ολωνών αφάνταστα, μου φαίνεται σαν να πέρασαν, όχι 4, αλλά 24 χρόνια που τη χάσαμε. Θέλω πιο πολύ να κάνω κάτι με τα χέρια μου για εκείνη, όπως έκανε πάντα κι αυτή για όλους μας...αισθάνομαι ότι θα το νιώσει και θα χαρεί...έχει πιο πολύ αξία για μένα έτσι.

Κουφετάκι, χίλια ευχαριστώ. Όταν τα κάνω, θα σας πω αν τα πέτυχα!

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?Εγω πριν λιγο ξυπνησα αλλα ολη τη νυχτα ειχα δρομολογια,αυτος ο Αντωνης να δω ποτε θα κοιμηθει ενα βραδυ σερι!!!!Κατα τα αλλα ολα καλα σκεφτομαι να κανω φακες σημερα να φαμε...Αννουλα μου χαρηκα παρα πολυ με τα νεακια σου να εχεις μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι
Καλημερούδια κορίτσια!!

Αννούλα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου και μετά από 8 μήνες να κρατάς στα χέρια σου ένα γλυκό γλυκό μπεμπάκι!!!! Πολύ χάρηκα, μπράβο κορίτσι μου! Και τι ωραία που είναι να ακούς τόσο καλά νεά στο ξεκίνημα του μήνα!!!

Αγγελίνα είναι πολύ τρυφερό που θέλεις να κάνεις κάτι εσύ για την γιαγιάκα σου! Είμαι σίγουρη ότι θα καμαρώνει για την εγγονή της από εκέι ψηλά....

Σήμερα έχει φακές από χθες με φετούλα.

Καλημερα καλο μηνα σε ολες.ΑΝΝΑ4 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου ολα καλα θα πανε και σε λιγο θα κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα.Για σημερα μαγειρευει η κορη μου σκορδομακαρονα.
Αννούλαααααααααααααααααα Αννούλααααααααααααααα Αννούλαααααααα Αννούλααααααααααααααα

Τα πιο ωραία νέα της ημέρας μας έφερες. Επιιτέλους, ήρθε η τύχη σου. Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να γεννήσεις ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι.

Θέλουμε να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι αρκετές φορές μέσα στη μέρα ξαπλώνοντας κάποια λεπτά και να τρως καλά αλλά όχι πολύ, μόνο υγιεινά (όχι είδη υγιεινής).

Φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια.

ευχαριστώ άννια!

όλα καλά θα είναι πιτσιρίκα μου!

κ με το καλό να αποκτήσετε κ τρίτο νινί!

πόσο θα ήθελα να τρώγαμε κ να πίναμε τουγκέδερ!

περαστικά σου!

κουφετάκι κολάστηκα!

κ εγώ έτσι την κάνω την κρεατόσουπα! δεν την αβγοκόβω ούτε βάζω ντομάτα! μόνο της Σύσας την σουπίτσα κάνω με ντοματούλα!

μάκια!

μάκια!

εγώ δεν έχω πλέον καμιά γιαγιά μου εν ζωή.

η μαμά του μπαμπά είχε φωνή αηδονιού, τραγουδούσε τούρκικα τραγούδια στη χαρά κ στη λύπη!

η ευχή της σε μένα ήταν να παντρευτώ αυτόν που θέλει η καρδιά μου!

την έχω καταγράψει να τραγουδάει κ κάθε φορά που ακούω κόνιαλι ή τούρκικα παραπονιάρικα τραγούδια ανατριχιάζω!

η Μακρινούλα μου, η μαμά της μαμάς μου ήταν το κάτι άλλο! ΑΞΙΑ, ΧΡΥΣΗ, ΣΟΦΗ, ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΣΑΝ ΚΛΩΣΣΑ για όλα τα εγγόνια!

την θυμάμαι να μας ταίζει όλα μας, να μας αγκαλιάζει κάθε φορά που πέφταμε κ χτυπούσαμε προσφωνώντας μας πουλιά της, να μας βάζει σουλφαμιδόσκονη, αφού μας καθάριζε τις πληγές στα γόνατα..., να μας λέει παραμύθια ατελείωτα κλασικά της καππαδοκίας, να μας συμβουλεύει για όλα...

θυμάμαι να μιλάω μαζί της τα πιο σοβαρά προσωπικά μου με τόση γαλήνη όση δεν μπορούσα με κανέναν άλλο!

μακάρι να της μοιάσω, έστω στο ελάχιστο! ΑΞΙΑ σε όλα της! είμαι τόσο περήφανη για τη γιαγιάκα μου! κ για τους παππούδες μου κ την άλλη γιαγιά, αλλά πιο πολύ για την Μακρινούλα μου!

κ πού είσαι ακόμα!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!:D

ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΥΧΕΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

ναι, σήμερα σε έπιασαν.

ότι δηλαδή τις άλλες μέρες είσαι νορμάλ!

ψυχούλα είσαι κ εσύ έλεν! γι' αυτό ταιριάξαμε εδώ σε αυτή την παρεούλα. είμαστε πολλές οι κλαψιάρες!;)

Καλημέρα ! Καλό Μήνα !!!!

Άννα μου, ειλικρινά, μου έφτιαξες το κέφι σήμερα με τα νέα σου !!!!

Καλοστερέωτο το πισπιρίκι ! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου !!!!

Τελικά, μάλλον είμαστε "γουρλίδικο" τοπικ ! χα χα

Εμείς καλά, είχαμε κατέβει το τριήμερο Καλαμάτα (maria-elpida σε σκεφτόμουν συνέχεια λέμε, αλλά ουσιαστικά καθήσαμε 2 μέρες δλδ Παρασεκυή/Σαββάτο και τί να πρωτοπρολάβουμε να κάνουμε .... -Κυριακή φύγαμε πρωί πρωί για Αθήνα να τακτοποιήσω τα παιδιά και να προλαβω να σιδερώσω, να πλύνω κλπκλπ-) ! Ήταν πολύ ωραία ! Ωραίος καιρός, πολύ καλό το σπίτι που μείναμε, είδαμε την κουνιαδίτσα μου και τα ανιψάκια μας... τα πιτσιρίκια μας ξεσάλλωσαν, εμείς ξεκουραστήκαμε λιγάκι , αλλάξαμε παραστάσεις !!! Όλα καλά ! Μόνο που ήταν λίγο !

Κατά τα άλλα, ας πούμε "ησυχία" :cool: δεν ξέρω εάν με εννοείτε... για σήμερα το τούβλο ξέχασα να βγάλω κάτι από την κατάψυξη κι έχουμε λογοθεραπεία το απόγευμα, οπότε, μάλλον θα παραγγείλουμε κάτι ! Ή που θα μείνουμε νηστικοί ! Ωραία μάνα, μπράβο μου !

edit: όχι, τα πιτσιρίκια τρώνε πάντα στον σταθμό και γιαουρτάκι το απόγευμα πριν τα πάρω, οπότε στο ενδιάμεσο μέχρι το βράδυ που θα πιουν το γαλατάκι τους την πέρνάμε ολίγον τί "σπαρτιάτικα" κανένα τοστάκι, κανένα φρουτάκι, καμία κρεμούλα ή το πολύ πού στο τσακίρ κέφι πατάτες τηγανητές με αυγά !

Φιλιά σε όλες !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!ειστε ολες καταπληκτικες!!!!!!!!!!!να ξερετε πως ειμαι ηρεμη,χαλαρη κ φυσικα ολη μερα ξεκουραζομαι!ευχομαι αυριο να εχουμε καλα νεα,αλλα οπως κ να χει ξεκολλησαμε απο την κοκκινομουρα κ αυτο για αρχη μου αρκει!!!!φιλακια πολλα πολλα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Κι εμένα ο περιστεράκος μου τα ίδια κάνει!Κι ενίοτε βάζει και μάσκα για να μην μας κολλήσει...

Αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι δεν έχει τίποτα κάθε φορά...

Γιατροπορεύεται και μόνος του!Σε αντίθεση με τον φέφο, τρώει τις σουπούλες και είναι ο ίδιος μαιτρ της σούπας!!!Αφού να φανταστείς κάνει σκέτη από κρέας σούπα και βγαίνει πεντανόστιμη, γιατί τσιγαρίζει όλα τα υλικά..

Τσιγαριζει τα υλικα? Καλε δωσε μας συνταγη οταν μπορεσεις.:D

Περιστεράκι τον περισταράκο και τα μάτια σου! Τέτοιοι άντρες δεν υπάρχουν πολλοί στις μέρες μας! Εσύ έχεις τον Μποτρίνι στο σπίτι σου!!!

fefi περαστικά στον φεφάκο σου!Τώρα στο θέμα της σούπας και του αυγοκόμματος είναι θέμα γούστου. Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα σούπα παρά μονο αν είναι αυγοκομμένη. Σούπα χωρίς αυγολέμονο μου θυμίζει φαγητό νοσοκομείου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις μαγείρισσες του καφέ. :-)

Κορίτσια, σόρρυ για αυτό που θα σας ρωτήσω πρωί πρωί...μήπως ξέρει καμία να κάνει κόλλυβα? Αυτόν τον μήνα κλείνουν 4 χρόνια από το θάνατο της γιαγιούλας μου και δε θέλω να κάνω απλό τρισάγιο, θέλω μνημόσυνο. Ρώτησα έξω, αλλα επειδή θα είμαστε μόνο καμιά δεκαρια άτομα, δεν κάνουν δίσκο για τόσους λίγους. Έστι σκέφτηκα μήπως τα κάνω μόνη μου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Φέφη έχεις πμ.

Αγγελίνα ψοφάω για σπιτικά κόλλυβα! πω πω, στείλε κανένα πιατάκι. Να'σαι καλά να θυμάσαι τη γιαγιούλα σου!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Ρεακι τι κανεις?

Είμαι πολύ καλύτερα! ένα ελάχιστο μπούκωμα μόνο. Κα το βράδυ κρίσεις βήχα. Όλη μέρα δεν βήχω και το βράδυ βγάζω τα πνευμόνια μου. Αφού ο μικρός τα έπαιξε και μου έριξε κάτι ξεγυρισμένες....

Τα παιδάκια μου...

καλημερουδια,σημερα ψαρακια στην μανουλα!να σας πω ενα ευχαριστο,εκανα ενα τεστακι εγκυμοσυνης εχθες κ βγηκε θετικο!μετα απο 8μηνες εγινε το θαυμα!!!!!!ελπιζω στην καλη συνεχεια,αλλα οπως κ να χει η αρχη εγινε!!!!!φιλακιααααααααα!!!

Αντε Αννούλα, σε λίγο να αναρωτιεέσαι και για το φύλο και τι θα πάρεις για μωρουδιακά, και που θα πάει παιδικό, που θα σπουδάσει κλπ κλπ :P:p

Τα παιδάκια μου...

maria-elpida από Πύργο είμαι.Λέμε επίσης και "καλά στερεώματα".Φαντάζομαι όμως ότι πάνω κάτω η ευχή κάπως έτσι θα είναι

εδω διπλα στην Καλαματα ειμαι και εγω..

Εμείς καλά, είχαμε κατέβει το τριήμερο Καλαμάτα (maria-elpida σε σκεφτόμουν συνέχεια λέμε, αλλά ουσιαστικά καθήσαμε 2 μέρες δλδ Παρασεκυή/Σαββάτο και τί να πρωτοπρολάβουμε να κάνουμε .... -Κυριακή φύγαμε πρωί πρωί για Αθήνα να τακτοποιήσω τα παιδιά και να προλαβω να σιδερώσω, να πλύνω κλπκλπ-) ! Ήταν πολύ ωραία ! Ωραίος καιρός, πολύ καλό το σπίτι που μείναμε, είδαμε την κουνιαδίτσα μου και τα ανιψάκια μας... τα πιτσιρίκια μας ξεσάλλωσαν, εμείς ξεκουραστήκαμε λιγάκι , αλλάξαμε παραστάσεις !!! Όλα καλά ! Μόνο που ήταν λίγο !

Μεταξια μου κριμα που δεν ειχατε παραπανω χρονο, αλλα χαιρομαι που περασατε καλα και το χαρηκαν και τα μικρα σου..

Ελπιζω να ξαναερθετε συντομα κια για πιο πολυ καιρο..

αχ εφτιαξα τις φακιτσες μου εφτιαξα και μπροκολο και κλασσικα εχω τσακισει την μιση κατσαρολα και το βραδυ θα διπλωνομαι απο το παλιοεντερο...Ρε κοριτσια σας ζηλευ εμενα με ενα απλο πονολαιμο κρεβατωνετε και τα θελει ολα ετοιμα:rolleyes::rolleyes:...Μεταξια μου ετσι να μπαινεις να μαθαινουμε τα νεα σου!

:-D

Διαφημίσεις

Ρέα, άμα βγουν καλά, σου στέλνω και τάπερ! Έχω λίγο άγχος αν θα τα καταφέρω, γιατί θα φάνε οι άμεσοι συγγενείς και δε θέλω να με δουλεύουν! :lol:

Αλήθεια κουφετάκι, η συνταγή που έγραψες, για πόσα άτομα είναι?

Κι ο δικός μου μαγειρεύει καμια φορά. Πολύ απλά πράγματα, αλλά τουλάχιστον, δείχνει διάθεση. Το όνειρό του ήταν να μένουμε σε μια τεράστια φάρμα, μακριά από τον κόσμο και να ασχολείται όλη μέρα με χώματα, ζώα, παιδιά και μαγειρέματα. Έτσι λέει. Τώρα, γιατί δεν ξεκολλάει από τον υπολογιστή (συνήθως), δεν μου το έχει διευκρινήσει...:rolleyes:

Πάρα πολύ τυχερές πάντως όσες έχουν άντρα-"μάγειρα"! Μεγάλη υπόθεση!

Εμείς σήμερα φάγαμε κεφτέδες κοκκινιστους κατσαρόλας, με κρεμμύδι και σκόρδο. Καλό, αλλά βαρύ ρε παιδί μου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Τσιγαριζει τα υλικα? Καλε δωσε μας συνταγη οταν μπορεσεις.:D

Καλέ δεν υπάρχει συνταγή!!:confused::confused:Ό,τι βρίσκεται ρίχνει μέσα...

Θα σας πω τι έβαλε την τελευταία φορά...

Πέρασε από το μούλτι κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά τουρσί μέχρι να γίνουν νιανια όλα.Τα τσιγάρισε με λαδάκι σε μια κατσαρόλα, έριξε και την ντομάτα, την τσιγάρισε κι αυτή.Δηλαδή την άφησε με τα υπόλοιπα υλικά αρκετή ώρα, μέχρι να βάλει το νεράκι.Οταν πήρε βράση έριξε και το ζυμαρικό(αστράκι αυτή τη φορά), πιπέρι, μπούκοβο, αλατάκι

Βγήκε η σούπα αρκετά παχύρευστη, μιας και τα υλικά ήταν όλα πολτοποιημένα

Φρυγάνισε και ψωμί...

Ηταν πεντανόστιμη!

Γενικά πάντως ρίχνει μέσα ό,τι του γυαλίσει...Πχ σέλινο ας πούμε ή καρότο επίσης νιανιά.

Το μυστικό της νοστιμιάς είναι στο τσιγάρισμα των υλικών.Αυτό έχω καταλάβει

Τέλειος είναι ο περιστεράκος μου, αλλά όταν βγει από την κουζίνα και μπω μετά μέσα εγώ, νομίζω ότι είμαι στη Βαγδάτη:lol::lol::lol::lol::lol:

Nα μαι κι εγω!!!!!

Χαθηκα λιγο αλλα τρεχαμε απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο

και η ψυχολογια σερνεται στα πατωματα!!!!!

Πρωτα να ευχηθω στην πολυαγαπημενη μου φιλη

ΑΝΝΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη γλυκια μου και

με το καλο ενα γερο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις καναμε πολλες εξετασεις εκ των οποιων οσες εχουν βγει ειναι καλες.

Το αιμα ομως μας εκανε να τρεχουμε σε καθε εφημερευων μερα νυχτα!!!!!!

Σημερα καναμε τις τελειταιες αιματολογικες....(αλλεργιογονες)

και περημενουμε τα αποτελεσματα....καποια αυριο,τα αλλα σε 1 με 2 μηνες....:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ο ποπος του μικρου ειναι με πολλες ραγαδες και θα κανουμε ορθοσκοπηση

να δουμε το εντερακι του στα πρωτα εκατοστα για να δουμε μεχρι που φτανουν κι αν ειναι μονο ραγαδες και....τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!

Μακαρι να ναι μονο οι ραγαδες και τιποτα αλλο,τρεμω απο φοβο!!!!!!!!!!

Καλα κοριτσια,εχω λαλησει........

ειμαι.............................

Φιλια σε ολες.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Γεια σας κορίτσια,

νωρίτερα δε σας χαιρέτισα όλες γιατί με συνεπήραν τα νέα της Αννούλας και έγραψα λίγο βιαστικά για να προλάβω να κάνω κάποιες δουλειές. Φτιάχνω μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.

Εδώ σήμερα είναι επίσημη θρησκευτική αργία -είναι των Αγίων Πάντων- και είναι άπαντα κλειστά και οι δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα. Επίσης, από χτες τα παιδιά έχουν μία εβδομάδα διακοπές από τα σχολεία τους. Μη ξανακούσω Γερμανό να μας κοροϊδεύει για τις μακροχρόνιες διακοπές που κάνουμε....... Κορίτσια να το ξέρετε για να τους απαντάτε κι εσείς αν σας τύχει. Εδώ κάθε 2-2,5 μήνες κάνουν μία εβδομάδα διακοπές, συν 15 μέρες τα Χριστούγεννα και 12-13 μέρες το Πάσχα, βγαίνουν ακριβώς όσες διακοπές κάνουμε κι εμείς στην Ελλάδα. Απλά εμείς τις κάνουμε μαζεμένες το καλοκαίρι λόγω της ζέστης.

Αγγελίνα μου να είσαι καλά με την οικογένειά σου να θυμόσαστε πάντα τους νεκρούς συγγενείς, οι οποίοι περιμένουν μόνο από μας τους κοντινούς τους απογόνους, να τους κάνουμε κόλλυβα και πρόσφορα. Δυστυχώς, δεν έχω φτιάξει ποτέ μόνη μου, και όταν έφτιαχνε η μαμά μου δεν έδινα σημασία στα βήματα της συνταγής, αλλά θυμάμαι ότι έβαζε, εκτός από σιτάρι, σουσάμι, καρύδια, αμύγδαλα, μαϊντανό, σταφίδες, ρόδι, κουφέτα, τριμμένη φρυγανιά, ζάχαρη, κανελογαρίφαλα και ίσως κάποιες ακόμη μικρολεπτομέρειες υλικών. Όμως, δυστυχώς δε θυμάμαι τον τρόπο. Βρήκα όμως, κάποιες ενδιαφέρουσες συνταγές στο ίντερνετ, μαζί με τη συνταγή που σου έδωσε το Κουφετάκι, είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις επιτυχία.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/koliba.html

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/02/blog-post_28.html

http://mikrikouzina.blogspot.com/2011/02/blog-post_20.html

dwraki έχω διαβάσει κι άλλα ποστ και ξέρω τι αγωνία και τι άγχος περνάς.

Ο,τι και να σου πω θα είναι λίγο, για το πόσο σε καταλαβαίνω που υποφέρεις. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο, αλλά από τότε που έκανα το μωρό μου, έχω γίνει πολύ ευάλωτη...Στενοχωριέμαι αφάνταστα με κάθετι που ακούω, σαν να συμβαίνει σε μένα.Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε εσάς κορίτσια.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το μωράκι σου.

Φιλάκια και κουράγιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...