Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αννούλαααααααααααααααααα Αννούλααααααααααααααα Αννούλαααααααα Αννούλααααααααααααααα

Τα πιο ωραία νέα της ημέρας μας έφερες. Επιιτέλους, ήρθε η τύχη σου. Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να γεννήσεις ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι.

Θέλουμε να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι αρκετές φορές μέσα στη μέρα ξαπλώνοντας κάποια λεπτά και να τρως καλά αλλά όχι πολύ, μόνο υγιεινά (όχι είδη υγιεινής).

Φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

αχ μέχρι τέλη της βδομάδας ελπίζω να έχω τα αποτελέσματα από το παπ..Κορίτσια αν είναι όλα καλά το σκέφτομαι σοβαρά για τρίτο....Φεφουλα μπράβο που αναγνωρίζονται οι κόποι σου:D:D:Dκαι εις ανώτερα...

ευχαριστώ άννια!

όλα καλά θα είναι πιτσιρίκα μου!

κ με το καλό να αποκτήσετε κ τρίτο νινί!

Μπράβο βρε Φέφη (για την αναγνώριση της δουλειάς σου εννοώ), πάντα τέτοια νέα (και καλύτερα) να μας φέρνεις.

έχω γίνει ο εισπράκτορας! τάζ δικηγόρο έχετε δει; έτσι ακριβώς!

Κάνω έντιτ γιατί διαπιστώνω ότι ξέχασα να γράψω τι φάγαμε, έφτιαξα ρεβυθάκια που λέτε, με λίγο τζατζίκι και τυρί φέτα. Εγώ έβαλα και μπούκοβο στο πιάτο μου, γιατί από χτες με γρατσουνάει ο λαιμός μου, ρίγκι ντρίγκι, ρίγκι ντρίγκι. Θα τσούξω και τις τσικουδιές μου αργότερα και μετά θα ρίξω κι ένα σπίρτο αναμένο μέσα (στο λαιμό) να μη μείνει μικρόβιο για μικρόβιο.

πόσο θα ήθελα να τρώγαμε κ να πίναμε τουγκέδερ!

περαστικά σου!

καλημερα κοριτσια!!!σημερα λεω να καμω κρεατοσουπα!!images?q=tbn:ANd9GcR1xsl0pAkmOvqWBDHmAS6fVluQXKPBheBp0QGutoCHA5GGJQ7RRfOG7dXw

κουφετάκι κολάστηκα!

κ εγώ έτσι την κάνω την κρεατόσουπα! δεν την αβγοκόβω ούτε βάζω ντομάτα! μόνο της Σύσας την σουπίτσα κάνω με ντοματούλα!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις μαγείρισσες του καφέ. :-)

Φέφη έχεις πμ.

μάκια!

Καλημέρα!

Επιτέλους σ'ημερα είναι απύρετη και φαγωμένη η Λουκία!!!!!

μπράβο, ωραία νέα!

Εμείς πάντως δεν είδαμε διαφορά με την ομοιοπαθητική....

σώπα ρε! η αδερφή μου είδε θεαματική βελτίωση στην ανεψούλα μου!

Δοκιμάζεις κι αν σου κάτσει έχει καλώς!

θέλει ψάξιμο ο ομοιοπαθητικός κ χρόνο να πετύχει τα κατάλληλα σκευάσματα!

Και ναι, είναι ακριβή η ομ/κή!

τρελά ακριβή, ιδίως αυτή την εποχή!

μάκια!

Καλημέρα κορίτσια μου!!Σήμερα ο περιστεράκος μου θα φάει χοιρινό που έμεινε από την Κυριακή και επιπλέον θα φτιάξω κοτόπουλο φιλέτο ψητό που το μαρινάρω από χθες βράδυ, πατάτα ψητή στο αλουμινόχαρτο και σαλάτα λάχανο-καρότο.

Κι εμείς φαγητό δεν πετάμε.Κάποιες φορές στέλνω και στα πεθερικά μου, όπως χθες που έστειλα φακές.Είναι να πετάς τέτοιες εποχές φαγητό;

εγώ δεν έχω πλέον καμιά γιαγιά μου εν ζωή.

η μαμά του μπαμπά είχε φωνή αηδονιού, τραγουδούσε τούρκικα τραγούδια στη χαρά κ στη λύπη!

η ευχή της σε μένα ήταν να παντρευτώ αυτόν που θέλει η καρδιά μου!

την έχω καταγράψει να τραγουδάει κ κάθε φορά που ακούω κόνιαλι ή τούρκικα παραπονιάρικα τραγούδια ανατριχιάζω!

η Μακρινούλα μου, η μαμά της μαμάς μου ήταν το κάτι άλλο! ΑΞΙΑ, ΧΡΥΣΗ, ΣΟΦΗ, ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΣΑΝ ΚΛΩΣΣΑ για όλα τα εγγόνια!

την θυμάμαι να μας ταίζει όλα μας, να μας αγκαλιάζει κάθε φορά που πέφταμε κ χτυπούσαμε προσφωνώντας μας πουλιά της, να μας βάζει σουλφαμιδόσκονη, αφού μας καθάριζε τις πληγές στα γόνατα..., να μας λέει παραμύθια ατελείωτα κλασικά της καππαδοκίας, να μας συμβουλεύει για όλα...

θυμάμαι να μιλάω μαζί της τα πιο σοβαρά προσωπικά μου με τόση γαλήνη όση δεν μπορούσα με κανέναν άλλο!

μακάρι να της μοιάσω, έστω στο ελάχιστο! ΑΞΙΑ σε όλα της! είμαι τόσο περήφανη για τη γιαγιάκα μου! κ για τους παππούδες μου κ την άλλη γιαγιά, αλλά πιο πολύ για την Μακρινούλα μου!

Κοριτσια καλημερα,

αχ κοριτσια η κορη μου μιλαει....:D:D βγαζει κραυγουλες και ειναι τελεια!

κ πού είσαι ακόμα!

καλημερουδια,!να σας πω ενα ευχαριστο,εκανα ενα τεστακι εγκυμοσυνης εχθες κ βγηκε θετικο!μετα απο 8μηνες εγινε το θαυμα!!!!!!ελπιζω στην καλη συνεχεια,αλλα οπως κ να χει η αρχη εγινε!!!!!φιλακιααααααααα!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!:D

ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΥΧΕΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Όπως καταλάβατε με πιάσαν τα ευαίσθητά μου σημερα!:tongue:

ναι, σήμερα σε έπιασαν.

ότι δηλαδή τις άλλες μέρες είσαι νορμάλ!

ψυχούλα είσαι κ εσύ έλεν! γι' αυτό ταιριάξαμε εδώ σε αυτή την παρεούλα. είμαστε πολλές οι κλαψιάρες!;)

καλημερουδια,σημερα ψαρακια στην μανουλα!να σας πω ενα ευχαριστο,εκανα ενα τεστακι εγκυμοσυνης εχθες κ βγηκε θετικο!μετα απο 8μηνες εγινε το θαυμα!!!!!!ελπιζω στην καλη συνεχεια,αλλα οπως κ να χει η αρχη εγινε!!!!!φιλακιααααααααα!!!

Καλημέρα ! Καλό Μήνα !!!!

Άννα μου, ειλικρινά, μου έφτιαξες το κέφι σήμερα με τα νέα σου !!!!

Καλοστερέωτο το πισπιρίκι ! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου !!!!

Τελικά, μάλλον είμαστε "γουρλίδικο" τοπικ ! χα χα

Εμείς καλά, είχαμε κατέβει το τριήμερο Καλαμάτα (maria-elpida σε σκεφτόμουν συνέχεια λέμε, αλλά ουσιαστικά καθήσαμε 2 μέρες δλδ Παρασεκυή/Σαββάτο και τί να πρωτοπρολάβουμε να κάνουμε .... -Κυριακή φύγαμε πρωί πρωί για Αθήνα να τακτοποιήσω τα παιδιά και να προλαβω να σιδερώσω, να πλύνω κλπκλπ-) ! Ήταν πολύ ωραία ! Ωραίος καιρός, πολύ καλό το σπίτι που μείναμε, είδαμε την κουνιαδίτσα μου και τα ανιψάκια μας... τα πιτσιρίκια μας ξεσάλλωσαν, εμείς ξεκουραστήκαμε λιγάκι , αλλάξαμε παραστάσεις !!! Όλα καλά ! Μόνο που ήταν λίγο !

Κατά τα άλλα, ας πούμε "ησυχία" :cool: δεν ξέρω εάν με εννοείτε... για σήμερα το τούβλο ξέχασα να βγάλω κάτι από την κατάψυξη κι έχουμε λογοθεραπεία το απόγευμα, οπότε, μάλλον θα παραγγείλουμε κάτι ! Ή που θα μείνουμε νηστικοί ! Ωραία μάνα, μπράβο μου !

edit: όχι, τα πιτσιρίκια τρώνε πάντα στον σταθμό και γιαουρτάκι το απόγευμα πριν τα πάρω, οπότε στο ενδιάμεσο μέχρι το βράδυ που θα πιουν το γαλατάκι τους την πέρνάμε ολίγον τί "σπαρτιάτικα" κανένα τοστάκι, κανένα φρουτάκι, καμία κρεμούλα ή το πολύ πού στο τσακίρ κέφι πατάτες τηγανητές με αυγά !

Φιλιά σε όλες !!!

κ εγώ έτσι την κάνω την κρεατόσουπα! δεν την αβγοκόβω ούτε βάζω ντομάτα! μόνο της Σύσας την σουπίτσα κάνω με ντοματούλα!

Εγώ την αυγοκόβω και γίνεται θεϊκή με μπόλικο λεμονάκι!

μακάρι να της μοιάσω, έστω στο ελάχιστο! ΑΞΙΑ σε όλα της! είμαι τόσο περήφανη για τη γιαγιάκα μου! κ για τους παππούδες μου κ την άλλη γιαγιά, αλλά πιο πολύ για την Μακρινούλα μου!

Τελικά υπάρχει κάποιος που να μην είναι περήφανος για τους παππούδες και τις γιαγιάδες του;

Εγώ πάντως είμαι τόσο περήφανη που όταν ήμουν έγγυος παρακαλούσα στην Παναγία να μοίξει το μωρό στον παππού μου!!!

Τέτοιος καλός και δίκαιος ανθρωπος που ήταν....

ναι, σήμερα σε έπιασαν.

ότι δηλαδή τις άλλες μέρες είσαι νορμάλ!

ψυχούλα είσαι κ εσύ έλεν! γι' αυτό ταιριάξαμε εδώ σε αυτή την παρεούλα. είμαστε πολλές οι κλαψιάρες!;)

Ευτυχώς!!!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

fefi είσαι μεγάλη γλύκα!!Οι αναμνήσεις σου από τις γιαγιάδες σου με άγγιξαν πολύ...

Η μια μου γιαγιά ζει και είχα μεγάλη χαρά όταν έμεινα έγκυος που θα της έδινα τέτοια χαρμόσυνη είδηση, γιατί πέρασε πολλά βάσανα στη ζωή της...

Η αγγελίνα μας ξύπνησε μνήμες σήμερα...

Τελικά εχουν δίκιο όσοι λένε ότι ο άνθρωπος χάνεται, όταν χάνεται και η ανάμνησή του...Οσο έχουμε τους αγαπημένους μας στην καρδιά μας και όσο τους σκεφτόμαστε, αγαλλιάζουν οι ψυχούλες τους...Σας ψυχοπλακώνω, το ξέρω...Sorry

Αλήθεια τι είναι τα σκορδομακάρονα;

Και πως μου έχουν ξεφυγει εμένα που είμαι κάργα μακαρονού;;;;:shock::shock::shock:

Η συνταγη νουμ 1 σε ενα τηγανι βαθυ βαζεις βουτυρο σωταρεις τα σκορδα κομενα σε ψιλες φετουλες προσθετεις κρεμα γαλακτος αλατι πιπερι και λιγο γαλα εβαπορε ανακατευεις μεχρι να πηξει ελαφρα και περιχυνεις τα μακαρονια προσθετεις παρμεζανα μεσα στην κατσαρολα και ξαναανακατευεις,σερβιρεις και ψιλοκοβεις ανιθο.Σε λιγο θα σας γραψω την νουμ.2 που για μενα ειναι η πιο νοστιμη,και τις δυο τις βρηκε η κορη μου στο νετ.

Κάντυ μας είχες λείψει!

χαίρομαι που περάσατε όμορφα, ιδίως τα παιδιά!

έλεν, η μόνη σούπα που μου αρέσει να αβγοκόβω είναι η κοτόσουπα! έτσι έμαθα από τη μανούλα κ εκείνη από τη γιαγιά μου, ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ!

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το να αβγοκόβεις την ψαρόσουπα! εγκλημα ρε κόρες!

πήρε ο πεθερούλης μου το Σάββατο 4 ψάρια, του πανακρίβου, για να κάνει ψαρόσουπα η πεθερά την Κυριακή.

τελικά επειδή ήταν συναχωμένη την έκανε ο πεθερός κ την αβγόκοψε αίσχος.

ρε φίλε, κρίμα τα ψάρια! χάλια! ανατριχιαστικά κακό!

στα νορμάλ της η πεθερά μου κάνει την πιο τέλεια ψαρόσουπα έβερ, μετά τη γιαγιάκα μου, που την έκανε θεϊκή! έβαζε κρεμμύδι ολόκληρο, κολοκυθάκι ολόκληρο...μοσχοβόλαγε ό τόπος! αξεπέραστη!

μόλις με πήρε ο φεφος, έχει πυρετό κ ρίγη! την κάτσαμε την βάρκα. άντε να σηκώσει κεφάλι η Σύσα!

μόλις με πήρε ο φεφος, έχει πυρετό κ ρίγη! την κάτσαμε την βάρκα. άντε να σηκώσει κεφάλι η Σύσα!

Ωχχχχχχχχχ!!!!!!

Τώρα το περαστικά σε ποιον να το πω;

Γιατί αυτοί όταν αρρωσταίνουν είναι Παναγιά μου βόηθα!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Η αγγελίνα μας ξύπνησε μνήμες σήμερα...

Τελικά εχουν δίκιο όσοι λένε ότι ο άνθρωπος χάνεται, όταν χάνεται και η ανάμνησή του...Οσο έχουμε τους αγαπημένους μας στην καρδιά μας και όσο τους σκεφτόμαστε, αγαλλιάζουν οι ψυχούλες τους...Σας ψυχοπλακώνω, το ξέρω...Sorry

δεν μας ψυχοπλακώνεις! η Αγγελίνα μας πήγε πίσω στα χρόνια της αθωότητας!

σε λίγους μήνες κ η κα Ειρήνη θα χαίρεται το εγγονάκι της το όμορφο!

εννοώ τη μαμά της Αννούλας μας! εκεί να δεις χαρές!

Η συνταγη νουμ 1 σε ενα τηγανι βαθυ βαζεις βουτυρο σωταρεις τα σκορδα κομενα σε ψιλες φετουλες προσθετεις κρεμα γαλακτος αλατι πιπερι και λιγο γαλα εβαπορε ανακατευεις μεχρι να πηξει ελαφρα και περιχυνεις τα μακαρονια προσθετεις παρμεζανα μεσα στην κατσαρολα και ξαναανακατευεις,σερβιρεις και ψιλοκοβεις ανιθο.Σε λιγο θα σας γραψω την νουμ.2 που για μενα ειναι η πιο νοστιμη,και τις δυο τις βρηκε η κορη μου στο νετ.

ώστε άνηθο!

εγώ μόνο κρέμα γάλακτος, όχι εβαπορέ, βάζω μπόλικο σκόρδο, του πάει πολύ, βάζω μπέηκον ή γαλοπούλα ή ό,τι αλλαντικό έχω κ τριμμένη γραβιέρα, παρμεζάνα ή ό,τι πάλι μου βρίσκεται σε κίτρινο γλυκό τυρί. κ πιπεριά του πάει!

πες κ άλλα κοράκλα μου!

μπα ο φέφος μόνος του πάει με το καλημέρα στον παθολόγο, ωρλ, φαρμακείο, χαπακώνεται, μόνος του κάνει χαμομήλι (προτιμάει το ετοιματζήδικο φακελάκι από το βιολογικό χαμομηλάκι) που ετοιμάζω εγώ, μόνος του παίρνει κουβερτούλα το βράδυ για καναπέ να μη μας κολλήσει-λες κ αλλιώς δεν κολλάμε.

γενικώς είναι βολικός! μόνο στη μάνα του μυξοκλαίγεται ότι δεν του κάνει σουπίτσα κανείς!

τί σουπίτσα να του κάνω που δεν τρώει ούτε τραχανά ούτε κοτόσουπα!

σήμερα απόγευμα είναι κλειστά κ δεν μπορώ να πάρω μοσχάρι ούτε ψάρι για σούπα!

αύριο μπορώ! σήμερα να βολευτεί με τα μπιφτεκάκια μου.-

μπα ο φέφος μόνος του πάει με το καλημέρα στον παθολόγο, ωρλ, φαρμακείο, χαπακώνεται, μόνος του κάνει χαμομήλι (προτιμάει το ετοιματζήδικο φακελάκι από το βιολογικό χαμομηλάκι) που ετοιμάζω εγώ, μόνος του παίρνει κουβερτούλα το βράδυ για καναπέ να μη μας κολλήσει-λες κ αλλιώς δεν κολλάμε.

γενικώς είναι βολικός! μόνο στη μάνα του μυξοκλαίγεται ότι δεν του κάνει σουπίτσα κανείς!

τί σουπίτσα να του κάνω που δεν τρώει ούτε τραχανά ούτε κοτόσουπα!

σήμερα απόγευμα είναι κλειστά κ δεν μπορώ να πάρω μοσχάρι ούτε ψάρι για σούπα!

αύριο μπορώ! σήμερα να βολευτεί με τα μπιφτεκάκια μου.-

Κι εμένα ο περιστεράκος μου τα ίδια κάνει!Κι ενίοτε βάζει και μάσκα για να μην μας κολλήσει...

Αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι δεν έχει τίποτα κάθε φορά...

Γιατροπορεύεται και μόνος του!Σε αντίθεση με τον φέφο, τρώει τις σουπούλες και είναι ο ίδιος μαιτρ της σούπας!!!Αφού να φανταστείς κάνει σκέτη από κρέας σούπα και βγαίνει πεντανόστιμη, γιατί τσιγαρίζει όλα τα υλικά..

Και γενικά ο περιστεράκος μου έχει χερικό στην κουζίνα!!Και αυγό να φτιάξει ντελικατέσεν βγαίνει...

Αφού τότε που ήμασταν στα μέλια με πήγε πικ νικ Καθαρά Δευτέρα και έβγαλε 14 ταπεράκια με διάφορα καλούδια.Αλληθώρησα μιλάμε!!!Δεν το πίστευα ότι τα έχει φτιάξει όλα μόνος του.Με έτρωγε η καχυποψία...

Μετά όμως βεβαιώθηκα ότι είναι μέγας μάγειρας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...