Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εγώ πάλι χοιρινό με πρασσοσέλινο, ο σύζυγος μόνο πρασσοσέλινο γιατί νηστεύει (μαγειρεμένα ξεχωριστά εννοείται). Σέβη μου, θα ρωτήσω την πεθερά μου και μου πει τη συνταγή. ίσως σήμερα αν έχει χρόνο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Σέβη τη συνταγή την είδα σε μια εκπομπή του, εκεί που τα κάνει όλα στα γρήγορα :wink:

Την έχω κάνει ως τώρα 6-7 φορές, μετά τη δεύτερη φορά με τη μετατροπή που έγραψα.

Σιγά το ταλέντο μωρέ, απλά μου αρέσει να ασχολούμαι και θέλω να τα κάνω όλα γιατί... τι έχει αυτός, καλύτερος είναι από'μένα??? :mrgreen::mrgreen:

τί να κλάσ.. αγάπη μου ο ξεπλυμμένος ξανθόψειρας μπροστά σου!;):tongue::lol::lol::lol:

Νίτσα, για πες για πιλμένι! πρώτη φορά το ακούω. θέλω να το φάω, ακόμα δεν το είδα.

και τα κέηκ σοκολάτας μη τα λες έτσι και φεύγεις. γράψε συνταγή.

άκου έστειλε την πεθερά εκδρομή στη λίμνη!!!!!!!!!!!!!!!!!

απορώ με σένα, απορώωωωωωωω! απορώ με την καρδιά σου, που αντέχει να πονά, φαίνεται πρώτη φορά σου, αγαπάαααααααας αληθινάααααααα!

Αρετούλα μου έστειλε η Λευκή, my beba συνταγή πρασοσέληνο. άμα έχει χρόνο η πεθερούλα σου όμως στείλε.

φιλιά νοικοκυροκόριτσα!

Α ναι Καρδιτσιώτισσα η κοπέλα αν δεν κάνω λάθος, άρα θα ξέρει:lol: Πιλμένι θέλω κι εγώ! Και φυσικά δεν συγκρίνεται η φίλη μας εδώ με τον Ράμσεϋ, που μαγειρεύει και βρίζει ταυτόχρονα (αμάν πια!). Εμείς μαγειρεύουμε με μεράκι και χαρά για τα αγαπημένα μας πρόσωπα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α ναι Καρδιτσιώτισσα η κοπέλα αν δεν κάνω λάθος, άρα θα ξέρει:lol:

είδες όμως; I LOVE KARDITSA!:D

Πιλμένι θέλω κι εγώ! Και φυσικά δεν συγκρίνεται η φίλη μας εδώ με τον Ράμσεϋ, που μαγειρεύει και βρίζει ταυτόχρονα (αμάν πια!). Εμείς μαγειρεύουμε με μεράκι και χαρά για τα αγαπημένα μας πρόσωπα...

Μίλα για την πάρτη σου Αρετή. εγώ είμαι ο θηλυκός ράμσεη. δη εφ γουορντ με εκφράζει απόλυτα!;):tongue::lol:

Διαφημίσεις

Μίλα για την πάρτη σου Αρετή. εγώ είμαι ο θηλυκός ράμσεη. δη εφ γουορντ με εκφράζει απόλυτα!;):tongue::lol:

Τς τς τς:lol::lol::lol: Anyway, παραθέτω τη συνταγή

Χοιρινό με πρασοσέλινο

Κόβουμε τα πράσα σε κομμάτια και αν είναι χοντρά τα σκίζουμε στη μέση. Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα, τα ρίχνουμε μέσα με κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες, σέλινο (1 ματσάκι), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δάφνη και μπαχάρι για να καβουρδιστούν εωσότου βράσουν σχεδόν. Τα αδειάζουμε στο ταψί.

Στη συνέχεια, σε μια άλλη κατσαρόλα καβουρδίζουμε το κρέας με ένα κρεμμύδι, αλατάκι, πιπεράκι, ρίγανη, εωσότου βράσει και αυτό. Το ρίχνουμε στο ταψί, προσθέτουμε λίιιιγο νεράκι και το αφήνουμε να ψηθεί.

Καλή επιτυχία. Ωραίο αλλά βαρύ, να ξέρετε...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Επ καλημερούδια!!! Αρετή εγώ είμαι η Λευκή, από Καρδίτσα βεβαίως βεβαίως! (Καλά πόσο είχα μισήσει τον Έβερτ που σε μια συγκέντρωση στην πλατεία που έκανε κάποτε φώναζε Καρδίτσα-Καρδίτσα, δε λέγεται! Σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη τότε και με δούλευαν όλοι στη σχολή:rolleyes:)

Πάντως ο Γκόρντον είναι πολύ καλός. Από τους λίγους που κάνουν συνταγές που μπορούμε να μεγειρέψουμε στα σπίτια μας και όχι τύπου "μενταγιόν ζαρκαδιού με σάλτσα μαδέρας και κόκκινο τριφύλλι".

Και για να μην είμαι οφ τόπικ, σήμερα θα κάνουμε ρολό κιμά γεμιστό με τυρί και πατάτες φούρνου.

Δεν τον βλέπω, Λευκή μου, δεν προλαβαίνω. Απλώς θυμάμαι από εκπομπές, όταν ήμουν φοιτήτρια, ότι τον έτρεμαν οι νέοι σεφ και κανείς δεν ήθελε να δουλέψει μαζί του:lol:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Επ καλημερούδια!!! Αρετή εγώ είμαι η Λευκή, από Καρδίτσα βεβαίως βεβαίως! (Καλά πόσο είχα μισήσει τον Έβερτ που σε μια συγκέντρωση στην πλατεία που έκανε κάποτε φώναζε Καρδίτσα-Καρδίτσα, δε λέγεται! Σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη τότε και με δούλευαν όλοι στη σχολή:rolleyes:)

Πάντως ο Γκόρντον είναι πολύ καλός. Από τους λίγους που κάνουν συνταγές που μπορούμε να μεγειρέψουμε στα σπίτια μας και όχι τύπου "μενταγιόν ζαρκαδιού με σάλτσα μαδέρας και κόκκινο τριφύλλι".

Και για να μην είμαι οφ τόπικ, σήμερα θα κάνουμε ρολό κιμά γεμιστό με τυρί και πατάτες φούρνου.

πάλι θα μας τρελάνεις κοριτσάκι μου!

αυτό με το Καρδίτσα-Καρδίτσα δεν το κατάλαβα.:confused: τί σπούδασες μαναράκι μου;

Διαφημίσεις

Έλα ρε Σέβη δεν τον θυμάσαι? Μεγάλη συγκέντρωση της ΝΔ που μιλούσε ο Εβερτ στην πλατεια της Καρδίτσας. Ε κι εκεί κάπου, ανοίγει ο χοντρός τα χέρια διάπλατα και αρχίζει να φωνάζει ρυθμικά Καρδίτσα-Καρδίτσα-Καρδίτσα.

Ρόμπα μας είχε κάνει.:P:p

(Και btw πληροφορική έχω τελειώσει)

Ε πάλι καλά που δεν είπε Τρι-κα-λα, Τρι-κα-λα! Σαν τον Παπανδρέου το συχωρεμένο που είχε πάει στη Ζάκυνθο αν θυμάμαι καλα, και είπε "χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην Κέρκυρα".

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ε πάλι καλά που δεν είπε Τρι-κα-λα, Τρι-κα-λα! Σαν τον Παπανδρέου το συχωρεμένο που είχε πάει στη Ζάκυνθο αν θυμάμαι καλα, και είπε "χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην Κέρκυρα".

:lol::lol::lol::lol::lol:

σωστή!:lol::lol::lol:

Έβερτ δεν!

Μητσοτάκη έχω πάει, όταν ήμανε πιτσιρίκι! ΧΑΜΟΣ:rolleyes::lol:!!!!!

σωστή!:lol::lol::lol:

Έβερτ δεν!

Μητσοτάκη έχω πάει, όταν ήμανε πιτσιρίκι! ΧΑΜΟΣ:rolleyes::lol:!!!!!

χαχα Κι εγώ! Μας ανάγκασε ο πατέρας μου!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...