Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ολα θα ειναι τελεια, και εγω οταν πηγα 4 και 2 μερες ειμουν, μια κουκιδα ειδαμα τοτε..

Ολα θα πανε τελεια, το πιστευω....

Ολε-ολε-ολε-ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!

(καλα χαρηκα πολυ, φαινεται ετσι??)

χαχαχαχαχαχα το καταλαβαμε ναιιιιιιιιιι!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερουδια,σημερα ψαρακια στην μανουλα!να σας πω ενα ευχαριστο,εκανα ενα τεστακι εγκυμοσυνης εχθες κ βγηκε θετικο!μετα απο 8μηνες εγινε το θαυμα!!!!!!ελπιζω στην καλη συνεχεια,αλλα οπως κ να χει η αρχη εγινε!!!!!φιλακιααααααααα!!!

Αννούλα μου!!!!!!!!!

Εχω ανατριχιάσει κιεχω βουρκώσει....

Σου ευχομαι μέσα από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά και η Παναγίτσα να είναι δίπλα σου....

Ξέρω πόσο πολύ το ήθελες γι'αυτό όλες μας θα σου στείλουμε την θετική μας ενεργεια!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό...

Πραγματικά εχω συγκινηθεί!

ΥΓ: Δε με λες, στα Λονδίνα έγινε η δουλειά;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αχ, Άννα, δάκρυσα με τα νέα σου! Τι καλή ειδηση ήταν αυτή, κοπέλα μου! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ! Γερό και τελειόμηνο το μωρό σου!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, είσαστε πολύ γλυκιες και ευγενικές. Δεν ήταν μεγάλη η γιαγιούλα μου, 69 χρονών μόνο...της είχα τρομερή αδυναμία, κι αυτή σε μένα. Μας λείπει ολωνών αφάνταστα, μου φαίνεται σαν να πέρασαν, όχι 4, αλλά 24 χρόνια που τη χάσαμε. Θέλω πιο πολύ να κάνω κάτι με τα χέρια μου για εκείνη, όπως έκανε πάντα κι αυτή για όλους μας...αισθάνομαι ότι θα το νιώσει και θα χαρεί...έχει πιο πολύ αξία για μένα έτσι.

Κουφετάκι, χίλια ευχαριστώ. Όταν τα κάνω, θα σας πω αν τα πέτυχα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

maria-elpida από Πύργο είμαι.Λέμε επίσης και "καλά στερεώματα".Φαντάζομαι όμως ότι πάνω κάτω η ευχή κάπως έτσι θα είναι

αγγελίνα η δικιά μου ήταν 95 και παρόλο που είχε έρθει γι' αυτην το πλήρωμα του χρόνου, μας λείπει πολύ.Κρίμα που η γιαγιούλα σου έφυγε τόσο νέα...

Αννα όλα καλά θα πάνε!!Το παν είναι να μην έχεις άγχος για τίποτα

Καλημέρα!

Επιτέλους σ'ημερα είναι απύρετη και φαγωμένη η Λουκία!!!!!

Για σήμερα έκανα βραστό!

Ζηλιάρααααα!!!!!!;);)

σημερα ο αερας της σαλονικας μοσχοβολαει κρεατοσουπα!!!:lol:

Κοριτσια καλημερα,

χαλασε ο καιρος και εδω κατω..

σημερα θα κανω κοτοπουλακι σουπα με ρυζι.

αχ κοριτσια η κορη μου μιλαει....:D:D βγαζει κραυγουλες και ειναι τελεια!

τι ωραια ρε συ ειναι τελεια φαση αμπρουυυυυ αααα αχ!!!!τι κλ!!!!ωραια και η κοτοσουπιτσα

Αγγελινα μου να ειστε καλα και να θυμαστε παντα την γιαγια σας...

Κουφετακι μου καλημερα ωραιο φαγητο μαγειροτσουκαλευεις σημερα...

Ρεακι τι κανεις?

χτες εψησα πιτσα στο τζακι 1η φορα και την αρπαξα απο κατω!!!!θα μαθω ομως που θα παει.

καλημερουδια,σημερα ψαρακια στην μανουλα!να σας πω ενα ευχαριστο,εκανα ενα τεστακι εγκυμοσυνης εχθες κ βγηκε θετικο!μετα απο 8μηνες εγινε το θαυμα!!!!!!ελπιζω στην καλη συνεχεια,αλλα οπως κ να χει η αρχη εγινε!!!!!φιλακιααααααααα!!!

μπραβο μπραβο μπραβοοοοοοοοοοοοοο.καλη συνεχεια να εχεις τι γλυκα χριστουγεννα που ερχονται ε!!!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, είσαστε πολύ γλυκιες και ευγενικές. Δεν ήταν μεγάλη η γιαγιούλα μου, 69 χρονών μόνο...της είχα τρομερή αδυναμία, κι αυτή σε μένα. Μας λείπει ολωνών αφάνταστα, μου φαίνεται σαν να πέρασαν, όχι 4, αλλά 24 χρόνια που τη χάσαμε. Θέλω πιο πολύ να κάνω κάτι με τα χέρια μου για εκείνη, όπως έκανε πάντα κι αυτή για όλους μας...αισθάνομαι ότι θα το νιώσει και θα χαρεί...έχει πιο πολύ αξία για μένα έτσι.

ηταν πολυ νεα μωρε!!!!74 ειναι τωρα η μανουλα μου!!!κριμα!!!!μια μεγαλη αγκαλια σου στελνω!!!:-(αντε περιμενω να μαθω πως εγιναν

Κουφετάκι, χίλια ευχαριστώ. Όταν τα κάνω, θα σας πω αν τα πέτυχα!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

σημερα ο αερας της σαλονικας μοσχοβολαει κρεατοσουπα!!!:lol:

Είδες συντονισμός;;;:tongue:

χτες εψησα πιτσα στο τζακι 1η φορα και την αρπαξα απο κατω!!!!θα μαθω ομως που θα παει.

Για πες, που την ψήνεις; Εννοώ βάζεις τρίγωνο κι από πάνω το ταψάκι;

4Suap3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?Εγω πριν λιγο ξυπνησα αλλα ολη τη νυχτα ειχα δρομολογια,αυτος ο Αντωνης να δω ποτε θα κοιμηθει ενα βραδυ σερι!!!!Κατα τα αλλα ολα καλα σκεφτομαι να κανω φακες σημερα να φαμε...Αννουλα μου χαρηκα παρα πολυ με τα νεακια σου να εχεις μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι

:-D

Καλημερούδια κορίτσια!!

Αννούλα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου και μετά από 8 μήνες να κρατάς στα χέρια σου ένα γλυκό γλυκό μπεμπάκι!!!! Πολύ χάρηκα, μπράβο κορίτσι μου! Και τι ωραία που είναι να ακούς τόσο καλά νεά στο ξεκίνημα του μήνα!!!

Αγγελίνα είναι πολύ τρυφερό που θέλεις να κάνεις κάτι εσύ για την γιαγιάκα σου! Είμαι σίγουρη ότι θα καμαρώνει για την εγγονή της από εκέι ψηλά....

Σήμερα έχει φακές από χθες με φετούλα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Όσο για τις γιαγιάδες, πέρα από το ότι της Αγγελίνας ήταν πάρα μα πάρα πολύ νεα, σημασία έχει το ποσο δεμένες είμαστε μαζί τους!

Κι εμένα κοντά στα 90ήταν αλλά με πόνεσε πολύ, και τώρα μόνο στην σκέψη ότι θα φύγει και η άλλη μου γιαγιά που με μεγάλωσε τρελαίνομαι....

Όπως καταλάβατε με πιάσαν τα ευαίσθητά μου σημερα!:tongue:

4Suap3.png

Για πες, που την ψήνεις; Εννοώ βάζεις τρίγωνο κι από πάνω το ταψάκι;

εχω ενα τηγανι με ποδια και μεσα εχει τρυπες ουσιαστικα ειναι για καστανα εβαλα αλουμινοχαρτο και μεσα την πιτσα ομως η καρβουνια ηταν δυνατη και αρπαξε.θελει να το χεις ελενη θα το καταφερω γτ το απο πανω που φαγαμε τελικα ειχε φανταστικη γευση

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

εχω ενα τηγανι με ποδια και μεσα εχει τρυπες ουσιαστικα ειναι για καστανα εβαλα αλουμινοχαρτο και μεσα την πιτσα ομως η καρβουνια ηταν δυνατη και αρπαξε.θελει να το χεις ελενη θα το καταφερω γτ το απο πανω που φαγαμε τελικα ειχε φανταστικη γευση

Ναι, το φαντάστηκα...

Καλά σοβαρά μιλάς; Ότι και να ψήσεις στο τζάκι έχει τέλεια γεύση!

Φαντάζομαι κοψίδια έχεις δοκιμάσει.....

4Suap3.png

Ναι, το φαντάστηκα...

Καλά σοβαρά μιλάς; Ότι και να ψήσεις στο τζάκι έχει τέλεια γεύση!

Φαντάζομαι κοψίδια έχεις δοκιμάσει.....

κοψιδια ψαρια πατατες τυλιχτες σε αλουμινοχαρτο συκωτι μαριναρισμενο πριν ωχ!παναϊα μου!!!!εχω κ τριποδο για να βαλω να κανω καμια φασολαδα ομως ειναι πολυ κουραση νομιζω δεν εχουμε μαθει εμεις τετοια πραματα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα καλο μηνα σε ολες.ΑΝΝΑ4 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου ολα καλα θα πανε και σε λιγο θα κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα.Για σημερα μαγειρευει η κορη μου σκορδομακαρονα.

Καλημερα καλο μηνα σε ολες.ΑΝΝΑ4 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου ολα καλα θα πανε και σε λιγο θα κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα.Για σημερα μαγειρευει η κορη μου σκορδομακαρονα.

ωπα!!!και πως γινονται παρακαλω?αυτο ειναι αμα εχεις κορες!!!(αν κ μεχρι τωρα ο γιος μου ξερει περισσοτερα απο την κορη μου να πω οτι ειναι θεμα ηλικιας?)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...