Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!σημερα λεω να καμω κρεατοσουπα!!images?q=tbn:ANd9GcR1xsl0pAkmOvqWBDHmAS6fVluQXKPBheBp0QGutoCHA5GGJQ7RRfOG7dXw

αμάνννννν. ζήλεψα! μάλλον και εμείς θα φάμε κάι τετοιο....

την κάνεις ασπρη; για πες ντιτέιλς πλιζ....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις μαγείρισσες του καφέ. :-)

Κορίτσια, σόρρυ για αυτό που θα σας ρωτήσω πρωί πρωί...μήπως ξέρει καμία να κάνει κόλλυβα? Αυτόν τον μήνα κλείνουν 4 χρόνια από το θάνατο της γιαγιούλας μου και δε θέλω να κάνω απλό τρισάγιο, θέλω μνημόσυνο. Ρώτησα έξω, αλλα επειδή θα είμαστε μόνο καμιά δεκαρια άτομα, δεν κάνουν δίσκο για τόσους λίγους. Έστι σκέφτηκα μήπως τα κάνω μόνη μου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Φέφη έχεις πμ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

αμάνννννν. ζήλεψα! μάλλον και εμείς θα φάμε κάι τετοιο....

την κάνεις ασπρη; για πες ντιτέιλς πλιζ....

οχι την κανω με αυγολεμονο,οταν βραζει κ το ρυζακι,και οταν ειναι αλτεντε ακομη χτυπαω ενα αυγο κλ βαζω μισο λεμονακι τα ανκαταυω κλ,γτ αλλιως κοβει το αυγολεμονο και σιγα σιγα προσθετω ζουμι απο την σουπιτσα μετα μεσα στην κατσαρολα το αφηνω περνει μια βραση κ αυτο ηταν!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις μαγείρισσες του καφέ. :-)

Κορίτσια, σόρρυ για αυτό που θα σας ρωτήσω πρωί πρωί...μήπως ξέρει καμία να κάνει κόλλυβα? Αυτόν τον μήνα κλείνουν 4 χρόνια από το θάνατο της γιαγιούλας μου και δε θέλω να κάνω απλό τρισάγιο, θέλω μνημόσυνο. Ρώτησα έξω, αλλα επειδή θα είμαστε μόνο καμιά δεκαρια άτομα, δεν κάνουν δίσκο για τόσους λίγους. Έστι σκέφτηκα μήπως τα κάνω μόνη μου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Φέφη έχεις πμ.

αγγελινα κολλυβα δεν εκανα ακομη κανει η μαμα μου βλεπεις.ομως βρηκα αυτη την συνταγη που ειναι οπως τα κανει η μανουλα μου.

Τι χρειαζόμαστε:

• 250 γρ σιτάρι αποφλειωμένο
  • 150 γρ καβουρδισμένα άσπρα αμύγδαλα ανάλατα χονδροκομμένα
  • 150 γρ καρυδοψιχα χονδροκομμένη
  • 60 γρ σταφίδες ξανθές
  • 250 - 300 γρ άχνη ζάχαρη
  • 1,5 περίπου ποτήρι καβουρδισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. γλυκού κύμινο
  • 1 κ. γλυκού κανέλα
  • Κουφέτα ασπρα και ασημένα μπιλάκια

Πως το κάνουμε:

1. Ξεπλένω το σιτάρι.
  2. Σε μια κατσαρόλα βάζω νερό να το σκεπάσει αρκετά και το μουλιάζω για 2-3 ώρες μετά έτσι όπως είναι το βράζω για 2-3 ώρες ώσπου ν ανοίξει και να φουσκώσει κλείνω την εστία και τ αφήνω στο μάτι για 1 ώρα (προσοχή να χει αρκετο νερό η κατσαρολα).
  3. Το στραγγίζω, το ξεπλένω με κρύο νερό και το απλώνω καλα σε μια πετσέτα να στεγνώσει για 3-4 ώρες ανακτεύοντάς το ανα διαστήματα.
  4. Αναμυγνείω τους ξηρούς καρπούς, τις σταφίδες, τα μπαχαρικά και 5-6 κουταλιές σούπας από το καβουρδισμένο αλεύρι με το σιτάρι. Σε περίπτωση που μετά τη μίξη το σιτάρι είναι κάπως υγρό μπορείτε να προσθέσετε λίγη φρυγανιά τριμμένη.
  5. Τα ρίχνω όλα σ'ενα πιάτο (ή στο σκεύος που θέλω να χρησιμοποιήσω) το πατάω πολύ καλά με τα χέρια και απλώνω από πάνω κοσκινίζοντας το υπόλοιπο αλεύρι να καλύψει καλά την επιφάνεια.
  6. Χρησιμοποιώντας μια μεμβράνη ισιώνω το αλεύρι και κοσκινίζω από πάνω την άχνη ζάχαρη.
  7. Πάλι με μια μεμβράνη ισιώνω την άχνη και με τα κουφέτα κάνω ένα σταυρό και τα ασημένια μπαλάκια στολίζω γύρω γύρω.

ΠΩΣ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

1. Σ ενα ταψάκι απλώνω το αλεύρι και το βάζω στο γκριλ για 1 λεπτό περίπου ή μέχρι να ξανθύνει ανακατεύοντας το ενδιάμεσα

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μυστικό της γεύσης είναι στο κύμινο. Δοκιμάστε το σιτάρι και προσθέστε ανάλογα με το πως σας αρέσει.

απλα να σου πω οτι βλεπω την μαμα μου που τ'αφηνει μια νυχτα μετα τον βρασμο οχι παντα ομως

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Επιτέλους σ'ημερα είναι απύρετη και φαγωμένη η Λουκία!!!!!

Για σήμερα έκανα βραστό!

Δόξα τω Θεώ! ευχαριστώ που χαίρεσαι με τη χαρά μου!

το όλο θέμα δημιουργήθηκε από άγχος. τρελάθηκαν οι ορμόνες! έκανα κ έλεγχο ορμονικό κ όλα λειτουργούν ρολόι.

αλλά πρέπει να περιορίσω το άγχος! κοινώς να αρχίσω να γράφω στα παλιά μου παπούτσια...

Μαρή τώρα το είδα!

Βγήκανε τα αποτελέσματά σου; Τέλεια!!!!

Να κοιτάς την οικογένειά σου και όλα τα άλλα να τα γράφεις γιατί Φέφη είναι μόνο μία και η Σύσα θέλει να την χαρεί!

μόνη μου δεν γίνεται. ο φεφούλης αρνείται για 2ο:mad:!

κάποια μέρα θα γίνω βιάστρια...:rolleyes::mrgreen:

χαχαχαχα!!!!! Σε βλέπω να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου στα δικαστήρια!!!!

με οικονομία, πολύ συμμάζεμα τα οικονομικά, με βοήθεια από γονείς τακτικά σε απλά πράγματα, τα καταφέρνουμε να μη χρωστάμε πουθενά κ να είμαστε κύριοι του εαυτού μας.

Γεροί να είναι όλοι οι γονείς του κόσμου γιατί δεν μας βλέπω καλά...

με τόση δουλειά όμως θα έπρεπε να ήμασταν αλλιώς! Αστο αυτό.....

κ πάλι καλά που δουλεύουμε κ κυρίως που είμαστε γεροί!Έτςςς!!

για να μην πω ότι πάλι καλά που προλάβαμε κ κάναμε 1 παιδί!

τώρα δεν πείθεται με τίποτα ο φέφος να κάνει 2ο!

Πέσαμε στην περίπτωση πάντως!

βέβαια όταν άκουσα την αμοιβή του, το ανέβαλα για μέσα Νοεμβρίου...

Εμείς πάντως δεν είδαμε διαφορά με την ομοιοπαθητική....

Δοκιμάζεις κι αν σου κάτσει έχει καλώς!

Και ναι, είναι ακριβή η ομ/κή!

α,σημερα βρηκα και 5 ευρω κατω:P:p:p:p:pισως γιατι σας παραπονεθηκα για τα χρηματα.ειμαι πλουσια:P:p:p:p:p

Τυχερηηηηηηηη!!!!!:tongue:

αχ μέχρι τέλη της βδομάδας ελπίζω να έχω τα αποτελέσματα από το παπ..Κορίτσια αν είναι όλα καλά το σκέφτομαι σοβαρά για τρίτο....

Ολα καλά θα είναι και θα σου ανάψει το πράσινο φως για το τρίτο, μη στενοχωριέσαι!

Κάνω έντιτ γιατί διαπιστώνω ότι ξέχασα να γράψω τι φάγαμε, έφτιαξα ρεβυθάκια που λέτε, με λίγο τζατζίκι και τυρί φέτα. Εγώ έβαλα και μπούκοβο στο πιάτο μου, γιατί από χτες με γρατσουνάει ο λαιμός μου, ρίγκι ντρίγκι, ρίγκι ντρίγκι. Θα τσούξω και τις τσικουδιές μου αργότερα και μετά θα ρίξω κι ένα σπίρτο αναμένο μέσα (στο λαιμό) να μη μείνει μικρόβιο για μικρόβιο.

Αυτό με την τσικουδιά πολύ με άρεσε!!!:D:D:D

Αντε να το προλάβεις Ρουλάκι!

καλημερα κοριτσια!!!σημερα λεω να καμω κρεατοσουπα!!images?q=tbn:ANd9GcR1xsl0pAkmOvqWBDHmAS6fVluQXKPBheBp0QGutoCHA5GGJQ7RRfOG7dXw

Ζηλιάρααααα!!!!!!;);)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!Σήμερα ο περιστεράκος μου θα φάει χοιρινό που έμεινε από την Κυριακή και επιπλέον θα φτιάξω κοτόπουλο φιλέτο ψητό που το μαρινάρω από χθες βράδυ, πατάτα ψητή στο αλουμινόχαρτο και σαλάτα λάχανο-καρότο.

Κι εμείς φαγητό δεν πετάμε.Κάποιες φορές στέλνω και στα πεθερικά μου, όπως χθες που έστειλα φακές.Είναι να πετάς τέτοιες εποχές φαγητό;

Αγγελίνα, είσαι πολύ γλυκιά, που θέλεις να τιμήσεις τη μνήμη της γιαγιάς σου.Μου θύμησες την δικιά μου, που κλείνει κι αυτή 4 χρόνια τον άλλο μήνα, και την λάτρευα...

Κοριτσια καλημερα,

χαλασε ο καιρος και εδω κατω..

σημερα θα κανω κοτοπουλακι σουπα με ρυζι.

αχ κοριτσια η κορη μου μιλαει....:D:D βγαζει κραυγουλες και ειναι τελεια!

Αγγελινα μου να ειστε καλα και να θυμαστε παντα την γιαγια σας...

Κουφετακι μου καλημερα ωραιο φαγητο μαγειροτσουκαλευεις σημερα...

Ρεακι τι κανεις?

καλημερουδια,σημερα ψαρακια στην μανουλα!να σας πω ενα ευχαριστο,εκανα ενα τεστακι εγκυμοσυνης εχθες κ βγηκε θετικο!μετα απο 8μηνες εγινε το θαυμα!!!!!!ελπιζω στην καλη συνεχεια,αλλα οπως κ να χει η αρχη εγινε!!!!!φιλακιααααααααα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερουδια,σημερα ψαρακια στην μανουλα!να σας πω ενα ευχαριστο,εκανα ενα τεστακι εγκυμοσυνης εχθες κ βγηκε θετικο!μετα απο 8μηνες εγινε το θαυμα!!!!!!ελπιζω στην καλη συνεχεια,αλλα οπως κ να χει η αρχη εγινε!!!!!φιλακιααααααααα!!!

Αυτά είναι τέλεια νέα!!

Καλοστέριωτη, λέμε στα μέρη μου!!!Εύχομαι να έχεις μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στα χέρια σου ένα γερό και γλυκούλικο μπεμπάκι:-D:grin::-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Αυτά είναι τέλεια νέα!!

Καλοστέριωτη, λέμε στα μέρη μου!!!Εύχομαι να έχεις μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στα χέρια σου ένα γερό και γλυκούλικο μπεμπάκι:-D:grin::-D:grin::-D

τι ομορφο!!!να σαι καλα κοπελα μου,μακαρι η ευχη σου να πιασει!!!!!!

9892a30fbd.png

γιουπι-γιουπι-γιουπι-γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολε ολε ολε ολε ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα μου καλοριζικη βρε αγαπη.. ξερες ποσο χαιρομαι εγω ειδικα...!!!!!

καλοστερειωτη, γερη και τελειομηνη εγκυμοσυνη... να εχεις κουκλα μου!

ποτε θα πας στον γιατρο?

αντε πολυ ωραια μπηκε ο μηνας!!!!

γιουπι-γιουπι-γιουπι-γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολε ολε ολε ολε ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα μου καλοριζικη βρε αγαπη.. ξερες ποσο χαιρομαι εγω ειδικα...!!!!!

καλοστερειωτη, γερη και τελειομηνη εγκυμοσυνη... να εχεις κουκλα μου!

ποτε θα πας στον γιατρο?

αντε πολυ ωραια μπηκε ο μηνας!!!!

αχ ξερω ομορφουλα,ξερωωωωωωωω!!!!βασικα αυριο θα παμε απλα για δουμε την μητρα κ οτι αλλο φανει,αν κ ειναι νωρις αλλα με το ιστορικο μου ολα πρεπει να τα προσεχουμε!βαση περιοδου ειμαι 4εβδομ κ 3ημερων(χιχιχιχι) αρα δεν νομιζω ουτα σακο να δουμε,ας φανουν αυτα που πρεπει για αρχη κ εχω υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8μηνες περασαμε τωρα θα μασησω :tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!

9892a30fbd.png

Ολα θα ειναι τελεια, και εγω οταν πηγα 4 και 2 μερες ειμουν, μια κουκιδα ειδαμα τοτε..

Ολα θα πανε τελεια, το πιστευω....

Ολε-ολε-ολε-ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!

(καλα χαρηκα πολυ, φαινεται ετσι??)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...