Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εγώ το μόνο που ζητώ στη ζωή μου είναι να βρω ενα πιάτο φαί, έτοιμο, μαγειρεμένο, μουχουχου!!!

Να βρεθεί ένας καλός χριστιανός και να πει "τι πεθύμησες ρεάκι; πάρτο"

Κλάψ...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Ζητάς κι εσύ ένα δύσκολο πιάτο...

Αμα βρεις κάτι πιο απλό δεν συμβιβάζεσαι μωρέ;Ή είσαι η αποκλειστική μαγείρισσα του σπιτιού;

Αν είσαι, και δεν έχεις φτιάξει κάτι από χθες, τότε σίγουρα κλαψ, κλαψ...

Διαφημίσεις

φετος σκοπευω να παρω το πτυχιο μου

Μπράβο βρε Φαίη, με το καλό σου εύχομαι.

καλημερα,Ρουλα ενα σου λεω οσα μας εχεις γραψει για ιδεες σε τραπεζια κτλ παντα τα κραταω στα αγαπημενα!!!!!!!

Φεφη εννοειται πως ολα θα ηταν καλα με τα μητρικα σου

Πολύ χαίρομαι βρε Αννούλα, όποτε θέλετε να μου ζητάτε ιδέες.

με σταματησε απο την δουλεια καλο ε?Δεν εκανα λεει αιτησεις και σταματησε εμενα και αλλες 3..Να σας πω την αληθεια δεν με πειραξει καθολου απο την αποψη οτι οταν ηταν ο ενας απο τυς 2προισταμενους μας φεροταν λες και ειμασταν ζωα ολο παρατηρησεις ειρωνιες ουτε για κατουρημα δεν μας αφηνε:mad:

Να σου πω την αλήθεια, το γνώριζα ότι θα γίνει έτσι. Θυμάσαι που σου είχα πει πριν πας στη δουλειά, ότι δεν είναι ευνοϊκοί οι όροι για σένα; Κάτι τέτοιοι έχουν το εξής σύστημα. Παίρνουν κόσμο στη δουλειά και τους θέτουν σαν όρο να κάνουν κάποιο αριθμό συμβολαίων μέσα σε ένα περιορισμένο διάστημα. Ο υπάλληλος από το ζήλο που δείχνει το πρώτο διάστημα για να κρατηθεί στη δουλειά, θα βάλει και τους συγγενείς του να κάνουν συμβόλαιο. Ποιος θα έχει κερδίσει; Μα φυσικά η εταιρεία, επειδή θα έχει ήδη στο χέρι κάμποσα συμβόλαια. Το επόμενο διάστημα αν ο υπάλληλος δεν καταφέρει να κάνει παρόμοιο αριθμό συμβολαίων- γιατί πόσους συγγενείς και φίλους θα έχει πια- τότε θα τον διώξει με το πρόσχημα ότι, δεν φέρνει αρκετά συμβόλαια και άλλες διάφορες δικιολογίες. Στο τέλος, η εταιρεία και κάθε εταιρεία σαν αυτή θα έχει κερδίσει πελάτες χωρίς κόπο από υπαλλήλους που θα κρατήσει δήθεν δοκιμαστικά για ένα μικρό διάστημα και τους οποίους δε θα έχει την υποχρέωση να τους αποζημιώσει όταν τους διώξει. Έτσι η κάθε τέτοια εταιρεία θα δουλεύει διαρκώς με καινούργιους υπαλλήλους και θα έχει διαρκώς φρέσκους πελάτες να γεμίζει τα ταμεία της.

Το μόνο που έχασες είναι ο χρόνος σου. Δες το έτσι. Δεν πειράζει, αποκόμισες εμπειρία και ξέφυγες για ένα διάστημα από το σπίτι.

Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι πολύ καλύτερη και πιο σταθερή απ' αυτή.

Τωρα κοιταω αν βρω κατι εδω στο μενιδι παλι αλλιως θα κανω αιτηση εδω στο σ.μαρκετ της γειτονιας και βλεπουμε!!!

Μακάρι να βρεις κάτι, οτιδήποτε και σύντομα μάλιστα γιατί τα πράγματα σκουραίνουν κι άλλο.

Το θετικο ειναι οτι νοικιασα το σπιτι που εχω στο βολο οποτε θα παιρνω ενα 400αρι απο εκει..

Αυτό τουλάχιστον είναι ένα σταθερό εισόδημα.

Καλημερα σας κοριτσια τι κανετε? Επιτελους με πηραν κοριτσια απο τον γιατρο και μου εκλεισαν ραντεβου για 28/11 δοξα τον θεο αυτη η απραγια τοσο καιρο μου ειχε σπασει τα νευρα.

Απαιτούμε να μας πεις αισιόδοξα αποτελέσματα.

αναρωτιεμαι πως θα τα βγαζουμε περα.βεβαια εχω βρει κατι προσωρινο κανω baby sitting σε μωρακια αλλα αυτο δεν ειναι σιγουρο.εσεις τα καταφερνεται?σιγνωμη που ξεφυγα.:confused:

Στο οικονομικό θέμα το κλειδί είναι να διαχειρίζεσαι σωστά όσα βγάζεις. Θα κάνετε και οι δύο αιματηρές περικοπές μέχρι να ορθοποδήσετε και μετά θα πορευτείτε ανάλογα. Όλοι όταν είμασταν νιόπαντροι το ίδιο κάναμε. Το βέβαιο είναι ότι, στις μέρες μας, η ζωή έχει γίνει πανάκριβη και τα λεφτά μοιάζει ότι φεύγουν από τρύπιες τσέπες.

Αστα να πανε κλεινω τα 44 τον Δεκεμβριο και μιλας εσυ?

Κι εγώ έρχομαι δεύτερη σε λίγο καιρό θα κλείσω τα 43 (άστο καλό και το είχα συνηθίσει το νούμερο 42)

φαιη εμενα δουλευει μονο ο αντρας μου ειναι υδραυλικος,τα πρωτα 3χρονια(απο το 2007μεχρι το 2010)ειμασταν πολυ καλα οικονομικα οταν γεννησα τον μικρο και μετα σκατα ολα,πολλα εξοδα 2εγκυμοσυνες 2 γεννες 2παιδια,εξοδα πανες γαλατα ρουχα γιατροι!!Αλλα δοξα το θεο με οικονομια και καλη διαχειρηση των χρηματων τα καταφερνουμε

Μόνο έτσι θα τα καταφέρετε.

τωρα τελευταια (το τελ.6μηνο)συγκεκριμενα ειμαστε αρκετα στριμωγμενοι καθως μας πεσανε ολα μαζι χαλασε και το αυτοκινητο +700Ε απο εκει...

α ρε κοριτσια πολυ χαρηκα που τα παμε λιγο

Ναι βρε Κουφετάκι να έρχεσαι πιο συχνά. Θα σε περιμένουμε και τις επόμενες μέρες.

Συζητανε την λυση του εξωτερικου αν και δεν θελουν και εμεις σαν γονεις δεν μπορουμε να τα αποτρεψουμε οσο και να μη θελουμε γιατι ειναι το μελλον τους.

Τελικά, όλοι οι Έλληνες το ίδιο σκέφτονται, να φύγουν. Μα να σου πω, τελικά αυτό θα τους σώσει, ο καθένας κοιτάζει πώς θα τα βγάλει πέρα.

Άρχισε πλέον να με αγχώνει η ηλικία μου όσο αφορά αυτό το θέμα.Τεσπά όλα θα γίνουν, υγεία πάνω απ' όλα.

Ήδη απάντησες μόνη σου. Όλα θα γίνουν, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Εφόσον είχες παλίνδρομη -μέσα στο αρνητικό αυτό γεγονός- μπορείς να σκέφτεσαι θετικά. Δηλαδή, ότι δεν έχεις πρόβλημα να συλλάβεις, κάτι που θα έκανε πολύ δυσκολότερη την κατάσταση.

Καλημέρα κι από μένα!

Είπα κι εγώ να πάρω μια άδεια να ξεκουραστώ και γ.....κε ο Δίας.....

χαχαχαχαχα

Αρρώστησα εγώ, μετά ο χάμπυ και τέλος η Λουκία! 3 μέρες είναι με πυρετό και δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα!

Ελένη μου περαστικά σε όλους σας και γρήγορα μάλιστα. Καταλαβαίνω τι ταλαιπωρία είναι αυτή να είστε σχεδόν ταυτόχρονα όλοι άρρωστοι.

αλλά πρέπει να περιορίσω το άγχος! κοινώς να αρχίσω να γράφω στα παλιά μου παπούτσια...

Εδώ θα κληθείς να κάνεις το πιο δύσκολο. Να τιθασεύσεις το άγχος. Για μένα αυτό μπορεί να γίνει μόνο θεωρητικά και κυρίως να δοθεί ως συμβουλή από άλλους. Όταν πρόκειται εμείς οι ίδιοι να πούμε ότι δε θα αγχωθούμε ποτέ δεν το κάνουμε, γιατί είναι η φύση μας τέτοια. Πώς να αλλάξει κανείς τη φύση του; Μάλλον πρέπει να βρεις διαφορετικούς τρόπους, ώστε να ξεφεύγεις πριν σε πιάσει το άγχος.

μόνη μου δεν γίνεται. ο φεφούλης αρνείται για 2ο:mad:!

κάποια μέρα θα γίνω βιάστρια...:rolleyes::mrgreen:

χαχαχαχαχα

Μηπως μπήκε καμιά σας στο μπλόγκ μαγειρικής "Συνταγές από σπίτι";

Όχι περιστεράκι.

κοριτσια γραψατε τοσα πολλα και εχω δουλεια και δεν μπορω να σας παρακολουθησω....θα μπω μετα.α,σημερα βρηκα και 5 ευρω κατω:-P:razz::-P:razz::-Pισως γιατι σας παραπονεθηκα για τα χρηματα.ειμαι πλουσια:-P:razz::-P:razz::-P

Κι αυτό τύχη είναι, σου εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή σε ό,τι κι αν βρίσκεις.

χαχαχαχαχα φεφη λες να ειμαστε συγγενεις???Οχι καλε μισος ποντιος(απο την μανα του)ειναι ο αντρας μου,εξου που ξερω μερικα ποντιακα φαγητα...Την ρασελ την βρηκα μεσω ιντερνετ που εχει μια θεραπεια με ομοιο για ραγαδες...Εβιρουλα ειναι εξυπνη η βλαχα(εγω!)δεν εβαλα κανεναν να κανει αιτηση απο γνωστους μου οι συγγενεις...Να σου πω την αληθεια το ηξερα λιγο πολυ οτι δουλευουν με τετοια συστηματα οποτε δεν το ειχα σαν κατι μονιμο στο μυαλο μου!

:-D

Fefi να μετριασεις το αγχος σου κουκλα μου οσο μπορεις δεν ειναι ευκολο αλλα τις περισσοτερες φορες οτι παθαινει ο οργανισμος μας το χρωσταει στο αγχος.Πολυ τρυφερουλα η μικρη σου που σε λεει μαμουλα και ενταξει αφου το θες θα σε λεω και εγω μαμουλα μου:D μιας και μου βγαινει:D

κοράκλα μου! σμούτς!:D

Κορίτσια καλό μεσημέρι!

Σήμερα έχω φακές οι οποίες θα μείνουν και για αύριο μια και φρόντισα να φτιάξω αρκετές!!!

Αυτά για την ώρα, τα λέμε ξανά σύντομα!

εγώ πάντα μαγειρεύω τουλάχιστον για 2 μέρες! με τόσο λίγο χρόνο κ με την κρίση... πρέπει να προσέχουμε κ το πορτοφόλι μας όταν μαγειρεύουμε!

α,σημερα βρηκα και 5 ευρω κατω:P:p:p:p:pισως γιατι σας παραπονεθηκα για τα χρηματα.ειμαι πλουσια:P:p:p:p:p

πάντα καλότυχη! το επόμενο 500!

Καλέ έγώ έμεινα πρώτη φορά έγκυα στα 39 και 2η στα 40...

Οπότε kagly81 ούτε λόγος να αγχώνεσαι!

στο καπάκι δηλαδή!

ζήλεψα τώρα:P

θέλω να πάω σπίτι μου και να βρω μαγειρεμένους λαχανοντολμάδες (μια κατσαρόλα) με μπόλικη σως λεμονάτη.

ωραίο όνειρο!

Ασε..Οταν με πιάνει κι εμένα η λιγούρα για κάτι...

Κι όταν ήμουν έγκυος δεν λαχτάρησα τίποτα!

Προ και μετά εγκυμοσύνης τα λιγουρεύω όλα...

κ στην εγκυμοσύνη λαχταρούσα πράγματα κυρίως φρούτα, φασολάκια κ μία φορά φαρσαλινό χαλβά!

μιλάμε για τσάντες φρούτα!

πόσο έξυπνα μιλάς!

χαχαχαχαχα φεφη λες να ειμαστε συγγενεις???Οχι καλε μισος ποντιος(απο την μανα του)ειναι ο αντρας μου,εξου που ξερω μερικα ποντιακα φαγητα...Την ρασελ την βρηκα μεσω ιντερνετ που εχει μια θεραπεια με ομοιο για ραγαδες...

Εβιρουλα ειναι εξυπνη η βλαχα(εγω!)δεν εβαλα κανεναν να κανει αιτηση απο γνωστους μου οι συγγενεις...Να σου πω την αληθεια το ηξερα λιγο πολυ οτι δουλευουν με τετοια συστηματα οποτε δεν το ειχα σαν κατι μονιμο στο μυαλο μου!

ώστε βλάχα!

πονηρή η βλάχα! έτσι λένε!

έκανα κ το ρυζάκι μου, η μανούλα μου είχε κάνει κρεμούλα για όλους!

το άγχος μου φεύγει όταν είμαι αγκαλιά με το φεφόπαιδο ή έστω όταν ακούω τη φωνή του φέφου.

όταν είμαι στη δουλειά το αγχολυτικό μου είστε εσείς! οπότε κόρες χρειάζομαι την παρέα σας για να μη λαλήσω!;)

μου είστε απαραίτητες!

σήμερα είδα ένα σημάδι αναγνώρισης της δουλειάς μου από τη συμπεριφορά ενός από τα αφεντικά μου. κ πήρα πολύ θάρρος! άρα αναγνωρίζουν τον κόπο μου! μεγάλο πράγμα η αναγνώριση!

φιλιά σε όλες!

Δώραααααααααααααααααααααααααα!

κάντυ! μου λείπετε!

η Αννούλα μπαίνει πολύ λίγο ή είναι ιδέα μου;

μμμμ ζήλεψα τραχανουλη:D:Dκαι λέω να φτιάξω για την φαμίλια...αχ μέχρι τέλη της βδομάδας ελπίζω να έχω τα αποτελέσματα από το παπ..Κορίτσια αν είναι όλα καλά το σκέφτομαι σοβαρά για τρίτο....Φεφουλα μπράβο που αναγνωρίζονται οι κόποι σου:D:D:Dκαι εις ανώτερα...

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Φέφη (για την αναγνώριση της δουλειάς σου εννοώ), πάντα τέτοια νέα (και καλύτερα) να μας φέρνεις.

Κάνω έντιτ γιατί διαπιστώνω ότι ξέχασα να γράψω τι φάγαμε, έφτιαξα ρεβυθάκια που λέτε, με λίγο τζατζίκι και τυρί φέτα. Εγώ έβαλα και μπούκοβο στο πιάτο μου, γιατί από χτες με γρατσουνάει ο λαιμός μου, ρίγκι ντρίγκι, ρίγκι ντρίγκι. Θα τσούξω και τις τσικουδιές μου αργότερα και μετά θα ρίξω κι ένα σπίρτο αναμένο μέσα (στο λαιμό) να μη μείνει μικρόβιο για μικρόβιο.

Χα χα βρε Ρουλάκι περαστικά ευχομαι και να το προλάβεις...Εδώ π΄ντως κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας της κουνιάδας μου της αδερφής μου και από μια ξαδερφή μου οι κόρες τους είναι με εμετό και πυρετό...Εγώ εφτιαξα τον τραχανάκο και ανυπομονώ να τον χλαπακιάσω με μπόλικη φετούλα μέσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...