Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Πω πω, μαγειρισσούλες μου, πολύ παραγωγικές μου είστε σήμερα και στην μαγειρική και στην κουβεντούλα...

Εκανα δουλίτσες από πρωίας και ακόμα τρέχω.Εγραψα και ένα ποστ που από βλακεία το έσβησα και πάμε πάλι από την αρχή...

Εφτιαξα φακές, κλασικό δευτεριάτικο φαγάκι για εμάς.Συνήθως φτιάχνω ή φακές ή φασολάδα ή ρεβυθάδα ή γίγαντες την Δευτέρα.

Μια χαρά, κορίτσια μου, είναι οι ηλικίες σας!!Χώρια που η καθεμιά μας θα έχει να αποκομίσει και κάτι από την άλλη, μιας και βλέπω ότι απ' όλα έχει το...καφέ!Μανούλες μικρούλες, αλλά πολύ τυχερές γιατί θα χαρούν τα παιδάκια τους μέχρι βαθύτατο γήρας και θα είναι και ορεξάτες και μανούλες με παιδιά στην εφηβεία....Σούπερ είμαστε όλες!!

Εγώ είμαι 35 και το μπομπιρίνι μου 10 μηνών.Ποια είπε ότι αγχώνεται στα 30 για τη μητρότητα;Καλέ τέλεια είναι τα 30 και όλα θα πάνε μια χαρά...Στα 30 εγώ ούτε τον άντρα μου δεν είχα γνωρίσει.

Annia ο παίδαρος(που νόμιζα κι εγώ ότι είναι δύο παίδαροι)είναι καλύτερος στην ασπρόμαυρη εκδοχή...Ωραίο γούστο, αχ!

Το θέμα της δουλειάς είναι πονεμένη ιστορία...Κι εγώ από την Αννούλα(τη Διαμαντοπούλου)περιμένω προκοπή, την λέω Αννούλα για εξευμενισμό, κάτι σαν τον Ειρηνικό Ωκεανό, ένα πράγμα, αλλά δεν το βλέπω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Σμαρτακι μου σημερα ειναι λιγο γκρινιαρα..

απο κατι εχει εκνευριστει, τωρα κοιμηθηκε και βλεπουμε..

Τελικα εβαλα πατατουλες να βρασουν και θα κανω πουρε,

χτες εκανα και ενα ρυζογαλακι και το τσακισαμε..

Mηπως εχουν αρχισει να την τρωνε τα ουλα της?

Καλημέρα κι από μένα!

Είπα κι εγώ να πάρω μια άδεια να ξεκουραστώ και γ.....κε ο Δίας.....

Αρρώστησα εγώ, μετά ο χάμπυ και τέλος η Λουκία! 3 μέρες είναι με πυρετό και δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα!

Τες πα... Περαστικα σε ολη την οικογενεια.

Αυτό για μένα είναι το καλύτερο νέο της ημέρας. Όλα τα άλλα θα περάσουν. Φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια.

Δόξα τω Θεώ! ευχαριστώ που χαίρεσαι με τη χαρά μου!

το όλο θέμα δημιουργήθηκε από άγχος. τρελάθηκαν οι ορμόνες! έκανα κ έλεγχο ορμονικό κ όλα λειτουργούν ρολόι.

αλλά πρέπει να περιορίσω το άγχος! κοινώς να αρχίσω να γράφω στα παλιά μου παπούτσια...

Φεφουλα μικρος ο κοσμος τελικα χιχιχιιχι...

μαρή τί δουλειά έχεις εσύ με φαρμακείο εδώ;

πες λεπτομέρειες! κάνεις ομοιο ή τους γνωρίζεις προσωπικά; πες, πες πες!

Περαστικα για το δοντακι,εξαγωγη θελει η φτιαξιμο???

άστα. τελικά το δόντι είναι χαλασμένο, αλλά κ το κόκκαλο στο ούλο έχει αλλοίωση. μεγάλη παλιά αμαρτία!

τί τραβάω η περιπτωσάρα!

Εγω σημερα κατεβασα και τα παπλωματα

εγώ έχω καιρό που το κατέβασα κ κοιμόαστε στα ζεστά!

άργησες!:tongue:

Εδώ και 2 μέρες έχουμε πολύ καλό καιρό, κάνει γύρω στους 16-17 το μεσημέρι. Πριν λίγες μέρες όμως έκανε από -2 το πρωί και έφτανε στους 5 το μεσημέρι. Εμείς κοιμόμαστε με 3 κουβέρτες όλο τον Οκτώβριο. Φαντάσου αργότερα με τι θα σκεπαζόμαστε. Μπα, μου φαίνεται εγώ θα τυλίγομαι και με εφημερίδες πριν ξαπλώσω κι από πάνω με κουβέρτα.

πω πω! πάγωσα!:eek:

Το τσουμουρ ειναι αυτο

πες μου ότι έχεις ποντιακή καταγωγή...:eek:

τελικά μήπως είσαι συγγενής μου κ δεν μου το λες;

γεια σε ολες τις νοικοκυρουλες.κοριτσια σημερα μου ειπε ο αντρας μου οτι τελευταια τρωμε πολυ καλα:-D:grin::-D:grin:και του ειπα για το φορουμ και οτι εμπνεομαι απο εδω.σημερα εμεις φαγαμε λαχανοντολμαδες αυγολεμονο...το κοτοπουλακι μπηκε στην καταψηξη τελικα.αλλη μερα.μας εδωσε και πιτουλα η μαμα μου που περισεψε.τωρα εβαλα και ψηνω πιτα.εμεις στη μακεδονια απ'οπου και καταγομαι την λεμε μπομποτα.απο αλλους την ακουω μπατζινα.λιγο διαφορετικη ομως.παραλλαγη της πεθερας μου.με καλαμποκισιο αλευρι και ρεγκατο.μοσχοβολισε το σπιτι.

μπομπότα λέγεται αυτό.

μπατζίνα είναι μόνο με κολοκυθάκι!

εσύ θα μας βάλεις τα γυαλιά!

εύγε! άριστη!

καλημερουδιααα..σημερα ξυπνησα αρκετα νωρις.δουλειεσ..να παω να ξεπληρωσω δοσεις και το απογευμα μαθημα.φετος σκοπευω να παρω το πτυχιο μου:confused::D:D:D:Dελπιζω να ειστε ολες καλα.σημερα η μερα ξεκινησε με πολυ κρυο στη:D κομοτηνη.θα ηθελα να ειχα τζακι και να εψηνα καστανα να ολοκληρωνοταν το χειμωνιατικο σκηνικο.σημερα επειδη ο αντρουλης μου εχει υπηρεσια θα κανω κατι απλο.κανενα τραχανουλη η κανενα βραστο αυγουλακι...μην κανω και ανω κατω την κουζινα μου:Pθα μπω αργοτερα να διαβασω τα νεα σασ.φιλικια σε ολες:tongue:

με το καλό να το πάρεις το πτυχίο σου!

πολύ ωραία πόλη η κομοτηνή!

έκανα το μεταπτυχιακό μου εκεί!

είσαι νινί, μην αγχώνεσαι!

καλημερα,

Φεφη !αντε τωρα βουρ στο ψητο!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!

μόνη μου δεν γίνεται. ο φεφούλης αρνείται για 2ο:mad:!

κάποια μέρα θα γίνω βιάστρια...:rolleyes::mrgreen:

καλημερα!πολυ καιρο εχω να γραψω εδω,ε ειπα απο σημερα να μην ειμαι πλεον στην μαυρη μου καταθλιψη λογο κοινωνικων συγκυριων(βλεπε τροϊκα)και να ειμαι ποιο χαλαρη και ορεξατη!!οποτε σημερα μπορω να πω οτι κατοπιν παραγκελιας του μεγαλου μου γιου θα κανω πατατες τηγανιτες με κεφτεδακια

καλημέρα κουφετάκι!

να την γράψεις την τρόικα στα πιο λερωμένα σου παπούτσια, για να μην πω τίποτα άλλο!

να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κ ρίξτο στο μαγείρεμα!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις εδω καλα χουχουλιαζαμε μεχρι της 9σημερα...σας ειπα?με σταματησε απο την δουλεια καλο ε?Δεν εκανα λεει αιτησεις και σταματησε εμενα και αλλες 3..Να σας πω την αληθεια δεν με πειραξει καθολου απο την αποψη οτι οταν ηταν ο ενας απο τυς 2προισταμενους μας φεροταν λες και ειμασταν ζωα ολο παρατηρησεις ειρωνιες ουτε για κατουρημα δεν μας αφηνε:mad:

να πάει να κουρευτεί, κοινότυπο τις τελευταίες μέρες!

Τωρα κοιταω αν βρω κατι εδω στο μενιδι παλι αλλιως θα κανω αιτηση εδω στο σ.μαρκετ της γειτονιας και βλεπουμε!!!Το θετικο ειναι οτι νοικιασα το σπιτι που εχω στο βολο οποτε θα παιρνω ενα 400αρι απο εκει...

με το καλό να βρεις κάτι στα μέτρα σου!

οχι δεν εχω ακομη.23 ειμαι:D.θελω να παρω το πτυχιο πρωτα να τελειωσω με την σχολη και μετα....

είσαι ΝΙΝΙ!

Καλημερα σας κοριτσια τι κανετε? Επιτελους με πηραν κοριτσια απο τον γιατρο και μου εκλεισαν ραντεβου για 28/11 δοξα τον θεο αυτη η απραγια τοσο καιρο μου ειχε σπασει τα νευρα.Φαιη κ εχεις την ιδια ηλικια με τον γιο μου:D annia και εσυ 21 ε? καλε νιωθω οτι ειστε παιδια μου:D

όλα καλά θα πάνε!

ρε σμαρτάκι δεν μου βγαίνει να σε λέω μάνα!

να σε λέω κόρη μου; μου έρχεται πιο ήζυ! λέγε με μαμούλα, όπως το φεφόπαιδο!

κοριτσια να σασ ρωτησω κατι?αν θελετε μου απαντατε.με την δουλεια του αντρα σας τα βγαζετε περα?γιατι εγω προσφατα αραββωνιαστικα και συζω επειδη ο αντρας μου πηρε μεταθεση και ηρθε απ το νησι στον τοπο που σπουδαζω.οι δικοι μου ακομη μου στελνουν το φοιτητικο χαρτζιλικι:D:D:D:D:D:D και ετσι τα βγαζουμε περα και ειχαμε την ανεση και επιπλωσαμε και το σπιτι και διαφορα τετοια.σκεφτομαι ομως οτι τωρα που θα ορκιστω κομμενο το χαρτζιλικι και μεχρι και αν βρω δουλεια αναρωτιεμαι πως θα τα βγαζουμε περα.βεβαια εχω βρει κατι προσωρινο κανω baby sitting σε μωρακια αλλα αυτο δεν ειναι σιγουρο.εσεις τα καταφερνεται?σιγνωμη που ξεφυγα.:confused:

με οικονομία, πολύ συμμάζεμα τα οικονομικά, με βοήθεια από γονείς τακτικά σε απλά πράγματα, τα καταφέρνουμε να μη χρωστάμε πουθενά κ να είμαστε κύριοι του εαυτού μας.

με τόση δουλειά όμως θα έπρεπε να ήμασταν αλλιώς!

κ πάλι καλά που δουλεύουμε κ κυρίως που είμαστε γεροί!

για να μην πω ότι πάλι καλά που προλάβαμε κ κάναμε 1 παιδί!

τώρα δεν πείθεται με τίποτα ο φέφος να κάνει 2ο!

α ρε κοριτσια πολυ χαρηκα που τα παμε λιγο να μην στεναχωριομαστε οσο γινετε βεβαια αυτο κ ολα θα πανε καλα δεν θα χαθουμε.παντος φαιη φετος ο μεγαλος μου ειναι 3τη λυκειου κ δεν μπορω να το στειλω το παιδι φροντιστηριο για τις εξετασεις που θα δωσει πολυ πικρα τρωω,να φανε σκ@τα οι κυβερνοντες κ να μαστε γεροι να δουμε τι θα κανουμε.παω να ντυθω για να παω να παρω το μικρο απο το κολειο του.φιλια σε ολες τα ξαναλεμε

φιλιά πολλά!

προσυπογράφω ό,τι είπες!

Καλημέρα κορίτσια

Με αγχώνει και μένα η κατάσταση που ζούμε αλλά κουράστηκα κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι. Και γω άνεργη για την ώρα και περιμένω τη Διαμαντοπούλου να ξυπνήσει καλά κανένα πρωί μπας και κάνει καμιά πρόσληψη.

Όσο για τις ηλικίες είστε μια χαρά. Να χαίρεστε που είστε νέες και έχετε παιδάκια στην εφηβεία. Εγω είμαι 30 και μετα απο μια παλλίνδρομη τον ιούνιο είμαι ακόμα στο μηδέν. Άρχισε πλέον να με αγχώνει η ηλικία μου όσο αφορά αυτό το θέμα.Τεσπά όλα θα γίνουν, υγεία πάνω απ' όλα.

είσαι μικρή. το φεφόπαιδό μου το έκανα στα 33!

άκουσέ με! όλα θα γίνουν! θα έρθει κ το νινάκι!

η πρόσληψη μπορεί να αργεί, αλλά το νινί θα έρθει νωρίτερα!

Καλημέρα κι από μένα!

Είπα κι εγώ να πάρω μια άδεια να ξεκουραστώ και γ.....κε ο Δίας.....

:lol:

Αρρώστησα εγώ, μετά ο χάμπυ και τέλος η Λουκία! 3 μέρες είναι με πυρετό και δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα!

περαστικά κ στους 3, κυρίως στην Λουκίτσα!

κ η δικιά μου περνάει περίοδο αφαγίας! τσίρκο το σαλόνι! μύξες η Σύσα, ο βήχας αραίωσε, έγινε κ πιο ξηρός. αλλά δεν την στέλνω παιδικό! μάλλον ξανακύλησε το παιδί λόγω ίωσης φέφου.

70 ευρώ σκασαμε για Οκτώβριο, πήγε 7 μέρες, δηλαδή 10 ευρώ την ημέρα, που αφορά σε 4,30 ώρες!

Φέφη ξεκινήσατε την εχινάτσια;

την ξεκίνησα, αλλά την σταμάτησα, γιατί κάποια στογμή θα πάμε ομοιοπαθητικό κ θέλω να την παίρνει με συνταγή γιατρού.

τα πήρα τότε για να καταλάβει ο φέφος ότι είμαι αποφασισμένη για ομοιοπαθητικό. βέβαια όταν άκουσα την αμοιβή του, το ανέβαλα για μέσα Νοεμβρίου... πολλά τα λεφτά Άρη κ προηγούνται τα δόντια μου, κλπ

συνεχίζω ένα σιροπάκι για βήχα του κορρέ με μέλι, θυμάρι, κλπ!

το απόγευμα θα κάνω ρυζάκι για μπιφτεκάκια που έβγαλα από κατάψυξη!

θα τρώμε 2 μέρες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Σήμερα έκανα μαυρομάτικα για τον άντρα μου και γω θα φάω σπανακόπιτα απο τη μαμά μου.

Με αγχώνει και μένα η κατάσταση που ζούμε αλλά κουράστηκα κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι. Και γω άνεργη για την ώρα και περιμένω τη Διαμαντοπούλου να ξυπνήσει καλά κανένα πρωί μπας και κάνει καμιά πρόσληψη.

Όσο για τις ηλικίες είστε μια χαρά. Να χαίρεστε που είστε νέες και έχετε παιδάκια στην εφηβεία. Εγω είμαι 30 και μετα απο μια παλλίνδρομη τον ιούνιο είμαι ακόμα στο μηδέν. Άρχισε πλέον να με αγχώνει η ηλικία μου όσο αφορά αυτό το θέμα.Τεσπά όλα θα γίνουν, υγεία πάνω απ' όλα.

Ωραιο φαγητο τα μαυροματικα αρεσουν και στον συζηγο πολυ.Χαλαρωσε και μην αγχωνεσε εχεις χρονο καλε.Μια ξαδελφη μου εκανε το πρωτο στα 41 και το δευτερο τωρα στα 43 εντελως φυσιολογικα.

Fefi να μετριασεις το αγχος σου κουκλα μου οσο μπορεις δεν ειναι ευκολο αλλα τις περισσοτερες φορες οτι παθαινει ο οργανισμος μας το χρωσταει στο αγχος.Πολυ τρυφερουλα η μικρη σου που σε λεει μαμουλα και ενταξει αφου το θες θα σε λεω και εγω μαμουλα μου:D μιας και μου βγαινει:D

Κορίτσια καλό μεσημέρι!

Σας διαβάζω μόνο όταν είμαι στην δουλειά οπότε όλο το τριήμερο γράψατε τοοοοοοσα πολλά που έχασα την μπάλα! Θα προσπαθήσω να συντονιστώ!

Σήμερα έχω φακές οι οποίες θα μείνουν και για αύριο μια και φρόντισα να φτιάξω αρκετές!!!

Κάτι πήρε το μάτι μου για ηλικίες. Είμαι 39 χρονών και kagly81 μου το αγοράκι μου το έκανα στα 38. Μην αγχώνεσαι λοιπόν και όλα θα γίνουν!

Αυτά για την ώρα, τα λέμε ξανά σύντομα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

κοριτσια γραψατε τοσα πολλα και εχω δουλεια και δεν μπορω να σας παρακολουθησω....θα μπω μετα.α,σημερα βρηκα και 5 ευρω κατω:P:p:p:p:pισως γιατι σας παραπονεθηκα για τα χρηματα.ειμαι πλουσια:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Γεια σου Αγγελική, που διαπρέπουμε μαζί στην ποίηση...Είσαι μεγάλο ταλέντο!!!Γελάω τόσο πολύ με τα στιχάκια που γράφεις κι εσύ και τα άλλα κορίτσια, που ο άντρας μου νόμιζε στην αρχή ότι τρελάθηκα...Τώρα το συνήθισε

Οσο για την ηλικία kagly που σου είπα και πριν, μην κολλάς...Καλά στα λένε όλα τα κορίτσια...

Εμένα ο γιατρός μου στους υπέρηχογραφιστές με σύστηνε "η μικρή από εδώ είναι έγκυος στο πρώτο..."και ντρεπόμουν που ήμουν 34

Αλλά επειδή πλέον οι περισσότερες γυναίκες αποκτούν παιδιά σε μεγαλύτερες ηλικίες απ' ό,τι στο παρελθόν, τελικά ένιωσα ότι ήμουν όντως μικρούλα...

Γειά σου κι εσένα Περιστεράκι! Όλες ζωγραφίζουμε στην συγκεκριμένη ενότητα!!!!

φαιη.κ και εις ανώτερα με το επόμενο να είναι 50ευρο!!!!!!!

Ολες μα όλες...Καθεμια έχει το δικό της στυλ...

Λέω να τα εκδώσουμε, να σωθούμε, αλλά δεν με ακούτε!!

Για να μην πω και για το αριστούργημα της πεζογραφίας...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...