Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

φαιη ειναι δυσκολοι καιροι για ολους μας.οτον δικο μου σε μια δουλεια που κανει τα τελευταια 16χρ.εδω κ 10μηνες και του δινουν μονο προκαταβολες μηνων κ ημαστε 2-3μηνες παντα μεσα εχω κ 3 παιδια τα δυο εφηβακια,ειναι δυσκολα αλλα κανενας δεν χανετε αυτο εχω να σου πω και να μην στεναχωριεσε πολυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κοριτσια ειστε οσο νιωθετε....αφηστε τα χρονια .....μην σας απασχολουν...δηλαδη οταν εχω αποριες για την μαγειρικη θα σας ρωταω.σιγουρα ξερετε πολλα παραπανω.απο σημερα (στο θεμα τησ μαγειρικης)θα γινω και λιγο μαθητρια σας:D:D:D:D

Koufetaki τι κανεις? Ειχαμε μιλησει διπλα παλιοτερα, τι κανουν τα παιδακια σου?

κλ κοριτσαρα μου.ο καθενας τα δικα του η μεσαια δε μπηκε για τα κλ στην εφηβια κ ειναι στην καρακοσμαρα της.ο μικρος φετος προνηπια γεια σου κ αυτος ειμαι πολυ ευτυχισμενη με τα παιδια μου αν και κουρασμενη εσεις πεσμου πως πατε τα παιδια πως εκλαμβανουν την κατασταση που ζουμε

921477wc2fyvv2y2.gif

κοριτσια ειστε οσο νιωθετε....αφηστε τα χρονια .....μην σας απασχολουν...δηλαδη οταν εχω αποριες για την μαγειρικη θα σας ρωταω.σιγουρα ξερετε πολλα παραπανω.απο σημερα (στο θεμα τησ μαγειρικης)θα γινω και λιγο μαθητρια σας:D:D:D:D

να σε καλη μαθητρια ε!!!!!!χαχαχχαα!

Αστα να πανε κλεινω τα 44 τον Δεκεμβριο και μιλας εσυ?

δες τι λεει αστην ακομη ειναι μικρη.ενα καταλβα παντος μετα τα 30 πρεπει επιβαλετε να κανουμε κ λιγο γυμναστικη γτ δυσκολα τα πραγματα...κ δεν λεω για την μασα μουκα τζιμ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κουφετακι απλα σε τρωει η αδικια.σκεφ οτι οι γονεις σου σε σπουδαζουν...στερουντε για να εισαι εσυ καλα και ξερεις οτι θα βγεις και δεν θα βρεις δουλεια.:-(τι να κανουμε?για ολους εχει ο θεος.παω να πληρωσω κατι λογαριασμους και επιστρεφω να σας διαβασω

φαιη εμενα δουλευει μονο ο αντρας μου ειναι υδραυλικος,τα πρωτα 3χρονια(απο το 2007μεχρι το 2010)ειμασταν πολυ καλα οικονομικα οταν γεννησα τον μικρο και μετα σκατα ολα,πολλα εξοδα 2εγκυμοσυνες 2 γεννες 2παιδια,εξοδα πανες γαλατα ρουχα γιατροι!!Αλλα δοξα το θεο με οικονομια και καλη διαχειρηση των χρηματων τα καταφερνουμε τωρα τελευταια (το τελ.6μηνο)συγκεκριμενα ειμαστε αρκετα στριμωγμενοι καθως μας πεσανε ολα μαζι χαλασε και το αυτοκινητο +700Ε απο εκει...

:-D

α ρε κοριτσια πολυ χαρηκα που τα παμε λιγο να μην στεναχωριομαστε οσο γινετε βεβαια αυτο κ ολα θα πανε καλα δεν θα χαθουμε.παντος φαιη φετος ο μεγαλος μου ειναι 3τη λυκειου κ δεν μπορω να το στειλω το παιδι φροντιστηριο για τις εξετασεις που θα δωσει πολυ πικρα τρωω,να φανε σκ@τα οι κυβερνοντες κ να μαστε γεροι να δουμε τι θα κανουμε.παω να ντυθω για να παω να παρω το μικρο απο το κολειο του.φιλια σε ολες τα ξαναλεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα και απο μενα..!

τι κανετε?

ολα καλα?

εγω εχω απο χτες κανει μοσχαρακι κοκκινιστο και θα φτιαξω και ρυζι ή πουρε δεν ξερω ακομα..

Σμαρτακι καλα αποτελεσματα!

Αννια καλη αναζητηση και παλι για δουλεια!

γεια σου κουφετακι!!!!

που ειναι ολες οι αλλες κοπελες??

φιλια πολλα σε ολες!

κλ κοριτσαρα μου.ο καθενας τα δικα του η μεσαια δε μπηκε για τα κλ στην εφηβια κ ειναι στην καρακοσμαρα της.ο μικρος φετος προνηπια γεια σου κ αυτος ειμαι πολυ ευτυχισμενη με τα παιδια μου αν και κουρασμενη εσεις πεσμου πως πατε τα παιδια πως εκλαμβανουν την κατασταση που ζουμε
Συζητανε την λυση του εξωτερικου αν και δεν θελουν και εμεις σαν γονεις δεν μπορουμε να τα αποτρεψουμε οσο και να μην θελουμε γιατι ειναι το μελλον τους.

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα..!

τι κανετε?

ολα καλα?

εγω εχω απο χτες κανει μοσχαρακι κοκκινιστο και θα φτιαξω και ρυζι ή πουρε δεν ξερω ακομα..

Σμαρτακι καλα αποτελεσματα!

Αννια καλη αναζητηση και παλι για δουλεια!

γεια σου κουφετακι!!!!

που ειναι ολες οι αλλες κοπελες??

φιλια πολλα σε ολες!

Σ ευχαριστω πολυ περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες.Η μικρη σου τι κανει?

Σμαρτακι μου σημερα ειναι λιγο γκρινιαρα..

απο κατι εχει εκνευριστει, τωρα κοιμηθηκε και βλεπουμε..

Τελικα εβαλα πατατουλες να βρασουν και θα κανω πουρε,

χτες εκανα και ενα ρυζογαλακι και το τσακισαμε..

Καλημέρα κορίτσια

Σήμερα έκανα μαυρομάτικα για τον άντρα μου και γω θα φάω σπανακόπιτα απο τη μαμά μου.

Με αγχώνει και μένα η κατάσταση που ζούμε αλλά κουράστηκα κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι. Και γω άνεργη για την ώρα και περιμένω τη Διαμαντοπούλου να ξυπνήσει καλά κανένα πρωί μπας και κάνει καμιά πρόσληψη.

Όσο για τις ηλικίες είστε μια χαρά. Να χαίρεστε που είστε νέες και έχετε παιδάκια στην εφηβεία. Εγω είμαι 30 και μετα απο μια παλλίνδρομη τον ιούνιο είμαι ακόμα στο μηδέν. Άρχισε πλέον να με αγχώνει η ηλικία μου όσο αφορά αυτό το θέμα.Τεσπά όλα θα γίνουν, υγεία πάνω απ' όλα.

st5Bp2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Είπα κι εγώ να πάρω μια άδεια να ξεκουραστώ και γ.....κε ο Δίας.....

Αρρώστησα εγώ, μετά ο χάμπυ και τέλος η Λουκία! 3 μέρες είναι με πυρετό και δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα!

Τες πα...

Κοριτσια σας ευχαριτώ για τις ευχές σας!

Το μόνο που εύχομαι είναι υγεία για όλους!

Τα καινούρια κοριτσια καλως ήλθατε!

Φέφη ξεκινήσατε την εχινάτσια;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...