Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα,Ρουλα ενα σου λεω οσα μας εχεις γραψει για ιδεες σε τραπεζια κτλ παντα τα κραταω στα αγαπημενα!!!!!!!

Φεφη εννοειται πως ολα θα ηταν καλα με τα μητρικα σου χιχιχιχιχι!!!!αντε τωρα βουρ στο ψητο!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα θα φαμε κοτοσουπα στην πεθερουλα!!!φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα!πολυ καιρο εχω να γραψω εδω,ε ειπα απο σημερα να μην ειμαι πλεον στην μαυρη μου καταθλιψη λογο κοινωνικων συγκυριων(βλεπε τροϊκα)και να ειμαι ποιο χαλαρη και ορεξατη!!οποτε σημερα μπορω να πω οτι κατοπιν παραγκελιας του μεγαλου μου γιου θα κανω πατατες τηγανιτες με κεφτεδακια

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις εδω καλα χουχουλιαζαμε μεχρι της 9σημερα...σας ειπα?με σταματησε απο την δουλεια καλο ε?Δεν εκανα λεει αιτησεις και σταματησε εμενα και αλλες 3..Να σας πω την αληθεια δεν με πειραξει καθολου απο την αποψη οτι οταν ηταν ο ενας απο τυς 2προισταμενους μας φεροταν λες και ειμασταν ζωα ολο παρατηρησεις ειρωνιες ουτε για κατουρημα δεν μας αφηνε:mad:Τωρα κοιταω αν βρω κατι εδω στο μενιδι παλι αλλιως θα κανω αιτηση εδω στο σ.μαρκετ της γειτονιας και βλεπουμε!!!Το θετικο ειναι οτι νοικιασα το σπιτι που εχω στο βολο οποτε θα παιρνω ενα 400αρι απο εκει...Φαιη εχεις παιδακια??Κουφετακι καλως μας ηρθες ξανα:D

:-D

annia που δουλευεις?διαβασα παλιοτερα μηνυματα σας αλλα δεν θυμαμαι.οχι δεν εχω ακομη.23 ειμαι:D.θελω να παρω το πτυχιο πρωτα να τελειωσω με την σχολη και μετα....

Διαφημίσεις

εγω ειμαι 21..χιχιχιχι...δουλευα στην cyta αλλα οχι πολυ καιρο ευτυχως!!!!Τωρα κοιταω μηπως βρω εδω στην περιοχη μου κανενα 4-6ωρο γιατι 8ωρο δεν μπορω δυστυχως

:-D

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις εδω καλα χουχουλιαζαμε μεχρι της 9σημερα...σας ειπα?με σταματησε απο την δουλεια καλο ε?Δεν εκανα λεει αιτησεις και σταματησε εμενα και αλλες 3..Να σας πω την αληθεια δεν με πειραξει καθολου απο την αποψη οτι οταν ηταν ο ενας απο τυς 2προισταμενους μας φεροταν λες και ειμασταν ζωα ολο παρατηρησεις ειρωνιες ουτε για κατουρημα δεν μας αφηνε:mad:Τωρα κοιταω αν βρω κατι εδω στο μενιδι παλι αλλιως θα κανω αιτηση εδω στο σ.μαρκετ της γειτονιας και βλεπουμε!!!Το θετικο ειναι οτι νοικιασα το σπιτι που εχω στο βολο οποτε θα παιρνω ενα 400αρι απο εκει...Φαιη εχεις παιδακια??Κουφετακι καλως μας ηρθες ξανα:D

καλος σας βρηκα ανια μου ...εδω ημανε αλλα δεν εγραφα του ματσ!!!!κ εγω ανεεργη παρεπιπτοντος.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κουφετοοοοοο,αχ αυτη η ανεργια αστα να πανε εγω 2βδοαμδες ημουν εκει χαχαχαχαχα

ε κλ εγω εχω 2μηνες περιπου ανεργη κ ημουνα πριν σε 18μηνο κλασικα στον δημο.μπα βαρεθηκα κ πλεον δεν με πειραζει τπτ σου λεω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα σας κοριτσια τι κανετε? Επιτελους με πηραν κοριτσια απο τον γιατρο και μου εκλεισαν ραντεβου για 28/11 δοξα τον θεο αυτη η απραγια τοσο καιρο μου ειχε σπασει τα νευρα.Φαιη κ εχεις την ιδια ηλικια με τον γιο μου:D annia και εσυ 21 ε? καλε νιωθω οτι ειστε παιδια μου:D annia μου ευχομαι να βρεις κατι καλυτερο απο θεμα δουλειας και να μην στεναχωριεσε.

Καλημερα σας κοριτσια τι κανετε? Επιτελους με πηραν κοριτσια απο τον γιατρο και μου εκλεισαν ραντεβου για 28/11 δοξα τον θεο αυτη η απραγια τοσο καιρο μου ειχε σπασει τα νευρα.Φαιη κ εχεις την ιδια ηλικια με τον γιο μου:D annia και εσυ 21 ε? καλε νιωθω οτι ειστε παιδια μου:D annia μου ευχομαι να βρεις κατι καλυτερο απο θεμα δουλειας και να μην στεναχωριεσε.

γεια σου ρε σμαρτακι ελα ρε κοπελα μου κ αρχισα να νιωθω πολυ πολυ γραια λεμε....(38εγω)

921477wc2fyvv2y2.gif

annia ειλικρινα σε ζηλευω.εισαι νεα και εχεισ και εναν κοριτσαρο και εναν αντρακλα....να σου ζησουν να αγγελουδια σου.κοριτσια να σασ ρωτησω κατι?αν θελετε μου απαντατε.με την δουλεια του αντρα σας τα βγαζετε περα?γιατι εγω προσφατα αραββωνιαστικα και συζω επειδη ο αντρας μου πηρε μεταθεση και ηρθε απ το νησι στον τοπο που σπουδαζω.οι δικοι μου ακομη μου στελνουν το φοιτητικο χαρτζιλικι:D:D:D:D:D:D και ετσι τα βγαζουμε περα και ειχαμε την ανεση και επιπλωσαμε και το σπιτι και διαφορα τετοια.σκεφτομαι ομως οτι τωρα που θα ορκιστω κομμενο το χαρτζιλικι και μεχρι και αν βρω δουλεια αναρωτιεμαι πως θα τα βγαζουμε περα.βεβαια εχω βρει κατι προσωρινο κανω baby sitting σε μωρακια αλλα αυτο δεν ειναι σιγουρο.εσεις τα καταφερνεται?σιγνωμη που ξεφυγα.:confused:

καλημερα!πολυ καιρο εχω να γραψω εδω,ε ειπα απο σημερα να μην ειμαι πλεον στην μαυρη μου καταθλιψη λογο κοινωνικων συγκυριων(βλεπε τροϊκα)και να ειμαι ποιο χαλαρη και ορεξατη!!οποτε σημερα μπορω να πω οτι κατοπιν παραγκελιας του μεγαλου μου γιου θα κανω πατατες τηγανιτες με κεφτεδακια
Koufetaki τι κανεις? Ειχαμε μιλησει διπλα παλιοτερα, τι κανουν τα παιδακια σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...